- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
moso
csendes tag
na, kiderült, hogy mi a gond: egy teljesen rejtélyes hiba, amit a Google el sem ismer, de elég sok embert érint random telefonokkal és Lollipop verziókkal:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=165558
(a mobil rádió aktív marad, így ha mobilinternet van bekapcsolva, és nem wifi, akkor merül a telefon, mint az állat - kipróbáltam és tényleg, csak én nem szoktam wifit használni magamtól, azért nem jöttem rá erre az összefüggésre)
nem tudom, hogy miért kerültem a "szerencsések" közé, akiket érint ez a bug, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy tudok vele bármit kezdeni... azért egy factory resettel bepróbálkozom, majd beszámolok az eredményéről, hátha még valakinek lesz ilyenje... -
moso
csendes tag
ja, közben az meglett, hogy hogy uninstallálom a frissítéseket. (be volt nyomva, hogy az "Android Device Manager" nevű app az device administrator... ami csak azért furcsa, mert ilyen nevű app nincs még az "all" kategória alatt sem, pedig már találkoztam ezzel a HTC-s appok között a play-ben, de nincs feltelepítve, tudomásom szerint...
)
szóval most akkor majd meglátjuk, hogy mi lesz az eredmény... az egyetlen dolog, aminek nem örülök, hogy ilyenkor elfelejti a telefon az arcomat, és be kell neki újra tanítani -
ferob
őstag
Beállítások > Alkalmazások > Google Play-szolgáltatások > Kényszerített leállítás > Hely Kezelése > Az összes adat törlése
Valamint érdemes kikapcsolni a helyelőzményeket, aminek valószínűleg amúgy sem veszed különösebb hasznát.
Beállítások > Hely > Google Helyelőzmények > Ki
Ezek után indítsd újra a készüléket és rendben is vagy.
-
kekkola
senior tag
Persze nem örülök.
Enyhe sistergés, nem is inkább zúgás. Csak nagy csendben lehet hallani, a fülemhez tartva közvetlenül, olyan mint amikor nincs adás a tv-ben, persze nagyon halk kiadásban. Azon kívül kifogástalanul működik a kamera, zoomol, nem melegszik, minden funkciója üzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest