- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
moso
csendes tag
na, kiderült, hogy mi a gond: egy teljesen rejtélyes hiba, amit a Google el sem ismer, de elég sok embert érint random telefonokkal és Lollipop verziókkal:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=165558
(a mobil rádió aktív marad, így ha mobilinternet van bekapcsolva, és nem wifi, akkor merül a telefon, mint az állat - kipróbáltam és tényleg, csak én nem szoktam wifit használni magamtól, azért nem jöttem rá erre az összefüggésre)
nem tudom, hogy miért kerültem a "szerencsések" közé, akiket érint ez a bug, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy tudok vele bármit kezdeni... azért egy factory resettel bepróbálkozom, majd beszámolok az eredményéről, hátha még valakinek lesz ilyenje... -
moso
csendes tag
ja, közben az meglett, hogy hogy uninstallálom a frissítéseket. (be volt nyomva, hogy az "Android Device Manager" nevű app az device administrator... ami csak azért furcsa, mert ilyen nevű app nincs még az "all" kategória alatt sem, pedig már találkoztam ezzel a HTC-s appok között a play-ben, de nincs feltelepítve, tudomásom szerint...
)
szóval most akkor majd meglátjuk, hogy mi lesz az eredmény... az egyetlen dolog, aminek nem örülök, hogy ilyenkor elfelejti a telefon az arcomat, és be kell neki újra tanítani -
moso
csendes tag
Hát, a Google Play Services-nek nem engedi törölni a frissítéseit sajnos...
Törölgettem pár mostanság feltett appot hátha azok csinálják... némiképp konszolidálódott a helyzet amúgy amióta letöröltem az app-datát, de 30% alá nem nagyon megy az akksihasználata a cuccnak. Kicsit talán lassabban is merül, de még mindig nem olyan jó, mint volt (velem néha előfordult, hogy 2 napot is kibírt, most meg 30%-os akksi-szint fölött még nem zártam napot).
Azt nem lehet valahogy kideríteni, hogy mi használja konkrétan a Google Play Services-t?
Köszi a segítséget, amúgy! -
moso
csendes tag
Köszi, de sajnos úgy néz ki, hogy nem sokat segített, 1 nap után megint 50% fölött volt, ma kicsit szolidabb (reggel 8 körül vettem le a töltőről) 34%-on áll, de én úgy emlékszem, hogy az is sok és nem kellene, hogy annyi legyen. Amúgy kétszer is megismételtem a műveletet, miután az első nem úgy nézett ki, hogy segített. Mondjuk a "force stop" gomb mindig szürke az app info résznél, ami kicsit furcsa...
A helyelőzmények meg ki voltak kapcsolva eredetileg is. -
moso
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam átnézni az elmúlt 2 hónapot, de nem láttam ezzel kapcsolatban semmit, szóval gondolom egyedi eset.
Az utóbbi (kb.) 1 hónapban sokkal gyorsabban merül a telefonom (dual simes), mint szokott, és ha megnézem, hogy mi használja az akksit, akkor az eredmény mindig ugyanaz: a Google Play Services (legutóbbi frissítés óta Google Services) majdnem mindig több, mint 50%-át eszi le az akksinak. Amikor megláttam a legutóbbi frissítést, nagyon reménykedtem, hogy ezt is javítja, de sajnos nem változott a dolog.
Van erre valakinek valami jó ötlete, ami mondjuk nem a gyári reset? (Vagy egyáltalán bízhatok benne, hogy egy gyári reset megoldja?)
Köszi előre is! -
moso
csendes tag
válasz
kekkola #34322 üzenetére
Ennek örülni fogsz: nekem zúg a kamerám az M7-emben!
Először megmosolyogtam én is az ötletet, de meghallgattam és tényleg van egy halk zúgás a kamera bekapcsolt állapotában.
De amúgy valószínűleg azért van, amit te is írtál, hogy ez már a javított verzió, ugyanis az enyém dual simes, és nem is lilult soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged