Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ÉN:
"Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük."TE:
"Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész."ÉN:
"Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?"TE:
"Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene."Össze vissza beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest