- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
F_Gergely #20509 üzenetére
Szifon 3 eldobált térerő, újraindulgatás, SE Xperia 2x garoztatva az egyik egyszer a másik blutooth modul kukás lett... és ezek nem voltak rootolva meg semmi.
2 régebbi nokiám szintén volt garba.HTC desire nem égett a hátsó ledje, de mivel 3 napon belül volt, azonnal cserélték.
One X egyszer térerő eldobálás miatt volt garoztatva az 1,5 év alatt, most meg a touch screen rakoncátlankodik.One eddig hibátlan, de ha már a más gyártók "csúcs" készülékeiről beszélünk, melóhelyen van 4 S3 egy S4 és mind volt már szervizbe, nem egyszer, pedig mezei felhasználóknál voltak, semmi root, s-off azt se tudják mi az..
-
djapor96
senior tag
válasz
F_Gergely #20509 üzenetére
Én kb. 2009-2010-ig nem futottam bele problémás készülékbe.... azóta mindig volt.... nekem ennél a HTC-nél nem volt eddig semmi gond....
Xperia X10i --> kilazuló microUSB aljzat, Galaxy S2 --> beégő kijelző, Galaxy Note --> beégő kijelző 3x GSM modul behalt, SE Xperia Live with walkman --> eldobált hívások, iPhone 4 --> beszéd közben véletlenül kihangosítás, Alcatel OT-995 --> állandó fagyás, belassulás
kiskopika: mondjuk szerintem sajnos már a 4 Mpixeles kameránál csorbul a funkció sajnos..... A Note-al olyan képeket lehetett csinálni, hogy nem sok kifogás volt rajta.... ennél sajnos kell állítgatni, hogy jó legyen a kép....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest