- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz djculture #44377 üzenetére
Fogalmam sincs!
(első vásárlás a T-Mobile részen) /igaz korábban voltam már előfizus, de a 160ezres számla bef. után le is mondtam... 2006 környékén volt/
T-Online/T-Home szolg.-om van kb. 2004-óta, (első a vez. telefon volt majd a net/IPTV, minden azóta mikor kiépitették a lakóhelyemen) elötte a Westel/Matávnál csak vez. telefon volt, de az nem most volt... kuponom tuti nem volt, de ha nagyon érdekel akkor rákérdek T-nél most telefonon, hogy mi is azL
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
tomy86
addikt
válasz djculture #44347 üzenetére
Ez így van. Vezetékes szolgáltatásokra is fizetek 1 éves hűség mellett 14 ezret per hó. Erre az üsz ajánlgat 2 év hűség vállalása esetén 140 ezres tv-t, amit még a "hülye ezért nem vagyok" boltban is megkapok 15 ezerrel olcsóbban. Mondtam is neki, hogy majd szólok, ha 10-15%-al többet akarok valamiért fizetni.
-
tomy86
addikt
válasz djculture #44345 üzenetére
Köszönöm. Ebben az esetben hagyom az egészet úgy, ahogy van. Ezentúl akkor inkább független telefonokat fogok venni. A paletta és egyéb díjcsomagok nem érdekelnek. A telefonvásárlás lett volna a lényeg, mert most, ha nincs legalább 10k-s előfizetésed, akkor ugyebár 0 Ft. a kedvezmény gyakorlatilag.
-
egoistus
tag
válasz djculture #44295 üzenetére
Ez igaz de ne éljen valaki azzal sem vissza hogy ő nem dönthet csak a főnök de őt meg nem lehet elérni...
én is futottam bele már ilyenbe és 2 órát várattak meg szivattak oda vissza mire megoldották mert a főnök "elfoglalt" (kb azt csinál amit akar és nincs kötelessége)asse tom mi van sokszor, hát még most
-
legenda
válasz djculture #44283 üzenetére
a szerviz honnan a bánatból tudná, hogy épp használtan továbbadott készülékről van szó, pláne akkor, ha a szolgáltató küldi tovább a telefont a gyártói szervizbe, és ott szervizelik?!?!
bárki leadhatja javításra a készüléket, nem csak az eredeti tulaj, tehát ebből még következtetni sem lehet, így semmi köze az elvégzett munka/javítás milyenségéhez![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
válasz djculture #44140 üzenetére
Szerencsére a kis Z -m a "80 001 – 130 000 Ft" közti kategoriába esik így nem sok a havi biztije ! A sima Alap semmit se ér, viszont a Plusz már többet ! (jóval)
/meg millió kedvezményt kaptam a telefon vásárláskor is... hála isten/L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz djculture #44127 üzenetére
havi 1.390 HUF és tuti nem lopják el, mert mindig nálam van (meg nem hagyom sehol..) és bármikor leejthetem, vagy egyéb más káresemény lehet (beázás, stb...) , nekem ennyit megér és bármikor lemondható / megszüntethető !
(most nem is fogok rá vigyázni.. ha leesik akkor essen pl.) néztem a kijelzőcserét és csak maga a kijelző 72 ezer HUF ami nem kevés pl. (T-nél)L
-
TheMarci
addikt
válasz djculture #44135 üzenetére
Egyszer végigolvastam a biztosítást, hogy mikor él, mik a kizáró körülmények, volt benne szó családtagról, de hogy mi, arra már nem emlékszem. De mindenkinek azt tanácsoltam eddig is, hogy ha bármi baj lesz a telóval, azt kell mondani, hogy ő ejtette le (mármint a tulaj), és véletlenül, abból baj nem lehet.
Do You Dream?
-
válasz djculture #43988 üzenetére
& kali: köszi, igaz lehet sajnos...
én nem találtam az oda vezető utat, peddig végigzongoráztam az egész menü/teljes folyamatot (még a tel. Szám és password is beírásra került.... azútán se volt sehol az ügyintézős kapcsolás)
aztán ekkor jött az ötlet, hogy felívom a 1412-t és átkapcsoltatom mobilos kollégához, de ott meg 10 perc várakozás után letettem... (meguntam a várakozást)L
-
-
MurdR
veterán
válasz djculture #43701 üzenetére
Úgy jött össze a 30000, hogy átpattintottak korlátlan csomagból nem korlátlanba.
Akkor Ti szerintetek is van rá esély, hogy nekem kedvezzenek? Személyes üfsz.on lehet kérni a bolt vezetőjét? Mert szerintem erről operátor nem dönthet.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
_csocso_
senior tag
válasz djculture #43673 üzenetére
Ha magyar telefont használ az illető fodrász, innen hívva neked egy normál hívás díjat kell "csak" fizetned, bárhol is legyen. Neki kell a roaming hívásfogadásért többet fizetnie.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Mr.Csizmás
titán
válasz djculture #43619 üzenetére
jó, tegyük fel, hogy jófej lesz, odaadja a kezembe (mivel engem kért meg az ügy intézésére), és szeretnénk elvágni az egészet a francba. mennyi a kötbér? 40e+készülék, vagy mi alapján számolja?
(#43622) klogw ez még viszonylag korrekt dolog lenne, ahhoz képest, hogy az összeszámolható kintlévőségei mértéke már eléri azt, hogy faktoring (behajtó) cég foglalkozzon vele.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
-
tomy86
addikt
válasz djculture #43577 üzenetére
Ezt én is elmondom, amikor elkezdődik a teleshopos nyomulás, de tízből talán hat megérti. A maradék elengedi a füle mellett és nyomja tovább a szöveget. Kíváncsi lennék, hogy hány lúzert tudnak így rávenni, hogy vegyen egy számára tök felesleges dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz djculture #43520 üzenetére
Rendelés állapota:
Szállítás alatt.Ez azt jelenti náluk, hogy megérkezett az üzletbe? Mert ha igen, akkor viszek magammal 20 nyelvtantanárt is az üzletbe... 23-án vette át a futár kiszállításra. De ugyanakkor az 5 nap onnantól él a MyTmobile szerint.
[ Szerkesztve ]
meg
-
-
szili.tamas1
senior tag
válasz djculture #43421 üzenetére
Es akkor majd lehet mondani hogy a gonosz allam kizsakmanyolasa miatt kerul minden 10szer annyiba mint kicsit nyugatabbra. Ja hogy ott nem hagyjak kartellezni a szolgaltatokat? Nem szoltam....
Kicsit magaba kene nezni a tnek is azert, a mobil egy dolog, de hogy az oreg matav halozaton miert nem jon normalisan az adsl, az mar mas teszta...[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
ShadowX
őstag
-
vasi89
addikt
válasz djculture #43391 üzenetére
Hello!
Aki jártas garis ügyekben attól kérdezném, hogy a telefonom akku állapota az elmúlt 1 hétben elég sokat romlott. Iphoneról van szó és gyárilag azt írják, hogy elvileg 400 töltés után esik le 80%ra. Nekem viszont ez 1 hét alatt bekövetkezett, múlt héten még 1500 körüli volt az érték most meg már csak 1290. Namost van ez az iBackupBot nevű program amihez semmiféle jailbreak nem kell, szimplán meg tudom nézni az állapotot. Garis ügyintézésnél erre hivatkozhatok? Vagy senkit nem fog érdekelni?
Ádám
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz djculture #43350 üzenetére
Ha tilos lenne az online ár, akkor nem lenne például a Mediamarkt-nál sem...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #43345 üzenetére
Erre van egy kisboltos példa.
Nálunk a kis boltban ki volt írva anno, hogy cigit nem vehetsz bankkártyával. (jutalék 2-3%)
De aztán mégis csak lehetett, egy 100e t-os büntetés után. Fogy védők nem tartották jó ötletnek a kiírást..
De már legalább megszabadultak a cigitől. Meg akkor a terminál is el lett rejtve
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
St3ven
addikt
válasz djculture #43270 üzenetére
Csakhogy itt nem egy szolgáltatás megrendeléséről beszélünk, ahol Domino esetén azonnal, vagy előfizetésesként a havi számla terhére megtörténik részemről a teljesítés, hanem az alapvető szerződéses körülményekben történik változás (azaz nem mondhatom fel adott ideig, nem válthatok kisebbre, mit tehetek meg egyáltalán, és mit nem a megállapodás időtartama alatt).
De ha így is van, ahogy mondod, akkor telefonon ezek szerint elhangzott az összes feltétel? Mert ha lehet, azért én kérném írásban is azt a megállapodást. Ha nem, akkor viszont jogszabály alapján ki lehet kérni a beszélgetésről készült felvételt, és vagy szerepelnek benne a fenti kérdésekre a válaszok, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
sifarr
senior tag
válasz djculture #43207 üzenetére
A Telekom eléggé valószínű, hogy ezt a csatát elveszti. De csak azért, mert rosszul csinálta.
Abban hibázott, hogy az e-pack kedvezményt nem általánosan, minden publikus tarifájára vezette be, hanem csak egyes csomagokra. Valamint az e-pack kedvezménnyel egyidejűleg emelte a kiválasztott csomagok árát. Így nehezen tartható az az érv, hogy a befizetés módja miatt ad kedvezményt. Mert akkor miért nem ad ilyen kedvezményt az összes csomagra?
Viszont az nem a fogyasztók védelme, ha nem engedik, hogy kölcsönös előnyök alapján a szolgáltató a fogyasztók egy meghatározott, feltételeket teljesítő részének kedvezményt adjon. Ebben nincs negatív diszkrimináció sem.
Az elektronikus fizetés olcsóbb a szolgáltatónak. Az elektronikus számla szintúgy. Milyen alapon lehetne megtiltani, hogy egy szolgáltató a megtakarított költségét kedvezményen keresztül megossza a fogyasztóval?
Másképpen fogalmazva: miért kellene az alacsonyabb költséget jelentő fogyasztóval - az egyenlőség álságos érve miatt - keresztfinanszíroztatni a magasabb költségű fogyasztót?Szóval másképpen, úgy kellene a Telekomnak bevezetni ezt a kedvezményt, hogy ne lehessen belekötni.
Ahogy senki sem köt bele abba, hogy ha valaki vásárláskor mennyiségi árkedvezményt kap. Vagy telekomos példát hozva: elektronikus feltöltés esetében a dominósok plusz perceket, sms-t vagy adatkeretet kapnak. Ez is az elektronikus fizetés miatt van, s mégsem köthet bele senki. -
tomy86
addikt
válasz djculture #43203 üzenetére
Olvastam anno azt a cikket és az még csak egy elsőfokú ítélet tudtommal. Azonkívül kicsit más helyzet, mivel a tranzakciós díj is bele lett keverve.
Azért az látszik, hogy nem olyan egyértelmű a szabályozás, mint ahogy sokan gondolják: e-pack huzavona
"Egyszer ez már bukta volt hugyhogy kár litániát irni róla:"
Ok, részemről többet nem is akarok a témával foglalkozni.(#43204) kokokka: "még horrorisztikusabb hasznom lehetne" Már vége a választásoknak
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz djculture #43201 üzenetére
Szerintem te direkt nem akarod érteni.
"számlázási jogszabályoknban is bennevan fizetési móddal nem lehet semmilyen ügyfélcsoportot megkülönböztetni"
Ezt a jogszabályt tudnád linkelni? Ugyanis a kötelező biztosításomra is jelentős kedvezményt kaptam, már évekkel ezelőtt is, amikor elektronikus fizetésre váltottam.
De, ha van is ilyen jogszabály, akkor szerintem azzal meg is kerülve, hogy nem a csekkeseknek drágább, hanem az elektronikusan fizetőknek olcsóbb (ahogy korábban írta is valaki).[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz djculture #43199 üzenetére
A MOL is részben állami cég. Holnaptól nem is fizetek a benzinért
De a Telekom nem állami cég. A csekket viszont neki kell kinyomtatnia, postáznia és adott esetben kezelni a pár napos csúszással beérkező pénzeket (jó esetben pár nap). Nem szoktam a T-t védeni, de ha cégem lenne én is annak kedveznék, aki elektronikusan fizet (főleg, ha beszedési megbízással) és ezzel csökkenti az én költségeimet is. Szimpla matematika.[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz djculture #43169 üzenetére
Telenornál a krikus tömeg sokkal kisebb, szerintem a reklamálások ezért nem értek célt, pedif anno a csekkdíj miatt nyilván ott is voltak ilyenek.
Én is postaicsekket kapok, néha meh is nézem, de etők függetlenül felváltva fizetek készpénzzel ls elektronikusan, Az alapvető dolog, hogy csak fizetési mód eltérősége miatt nem lehet megkülönböztetés.
-
legenda
válasz djculture #43167 üzenetére
ez így nem teljesen igaz, bizonyos feltételek mellett, jogszabályt nem sértő módon is adhatnak kedvezményt bizonyos előfizetői csoportoknak.
külön díj nem tehető rá a szolgáltatás árára postai befizetés miatt, de úgy átvihető a dolog, ha kedvezményt ad - bizonyos feltételek mellett - a másként fizetőknek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MrSealRD
veterán
válasz djculture #43167 üzenetére
Miért a csomagok léte nem különbözteti meg az ügyfeleket? Ennyi erővel reklamálni lehet azért mert a Pistának csak 33Ft egy perc nekem meg 38. Hát miért vagyok én megkülönböztetve?! Hát azért mert a Pista drágább csomagban van.
Különben, nem is értem. Van valakinek ilyen perverziója, hogy nyomorogjon a postán a sok ráérő nyuggerrel amikor kb 2 perc alatt el lehet intézni a befizetést?! Mert akinek az előbbi jobban bejön mint az utóbbi...hát az is valami...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #41090 üzenetére
Én mindig ott fizetem... soha nem számoltak fel érte plusz díjat!
Igaz e hónaptól van e-pack. move xs miatt.
De pl ha előleget fizetsz be akkor is abból vonják amíg el nem fogy... most ez nem megoldható?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
sarkanyolo2
őstag
válasz djculture #40955 üzenetére
"A fogyasztóknak a jövőben joguk lenne ellenőrizni, valóban megkapják-e azt az internetes sebességet, amiért fizettek, és elállhatnak a szerződésüktől, ha a szolgáltató nem teljesíti vállalásait."
0 Mbit/s-ot vállal, úgyhogy ebből nem lesz gubanc.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
MODERÁTOR
-
-
Gedeon31
addikt
válasz djculture #38622 üzenetére
Tudom elvileg úgy működik,de ezt mindig venni észre.
Ráadásul csütörtök óta nem képesek egy jóváírást rá rakni egy dominos számomra. Eléggé nehezen megy ilyenkor nem szeretnek ingyen adni, pedig el bírálták és jóváhagyták jár nekem.
(#38628) raziel01 igen okos hozzászólás volt ,inkább az ilyeneket tartsd magadban.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz djculture #38547 üzenetére
Gyönyörű, gratulálunk telekom. Feltehetően a beszéd- és adatszolgáltatásaikon ennél nagyobb haszon van. Csodálkozunk persze, hogy a környező országokat (sőt, gyakorlatilag minden európai országot) felülmúlva (alulmúlva) nálunk milyen drága a telefonálás.
Hát kérem, sok pénzéhes zsebet kell megtömnünk az biztos.Remélem csúnyán szájbaveri a hazai telekommunikációs cégeket az európai szabad roaming rendelet, amikor akár külföldi szolgáltatónál is köthetünk szerződést. Valószínűleg az osztrák, szlovák szolgáltatók 1 éven belül felszívják a piac legalább 1/3-át, szerintem 2 éven belül több mint felét.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #38537 üzenetére
Az nem csalás szerintem, ha más használja. Bár én pont a fizetés/nem fizetés miatt ismerősnek sem tenném meg, legfeljebb igen közeli, megbízható jó barátnak.
De azt nem vállalnám be, hogy odaadom a diákomat valakinek. Azt tényleg senkinek.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
St3ven
addikt
válasz djculture #38413 üzenetére
Ha többet nyertek a kedvezőbb készülékáron, mint amennyit adott időszakra vetítve vesztenek az előfizetéses feltételek miatt, akkor érthető. Csak éppen nehezen tudom elképzelni.
(#38415) djculture
Néha meg tudnám csapkodni a flottás ún. kapcsolattartókat is.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM