-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Világos... csak aztán fene tudja... mondjuk most beszaladtam egy üzletbe és azt mondta a faszi hogy csak 2 évet aláírva lehet ezekre az új csomagokra váltani... meglepett, úgyhogy még átgondolom, nem szeretek hűséget vállalni szolgáltatásokra, csak ha nagyon muszály, vagy óriási a kedvezmény... ilyen havi párszázért nem éri meg lekötni (bár persze nem olvastam el mi a kötbér, lehet az se lenne sok, na de mindegy).
Meg aztán lehet megkérdezem máshol is, mert ez nekem furcsa hogy csak hűséggel lehet csomagot váltani. -
Bferibörs
addikt
még 1x- az akciós ajánlat él július 30-ig, ha addig bekapcsolod lesz Most opciód, ha nem kapcsolod be addig nem biztos, hogy ingyenesen vagy egyáltalán bekapcsolható lesz- így értelmezem.
mondjuk nem egészen ezt írják
"Az akciós ajánlat 2017. június 30-ig érvényes. Az akciós időszakot a Telekom meghosszabbíthatja, ilyenkor nincs teendőd, az opciót tovább használhatod, nem szükséges újra aktiválni."
valszeg fentartják a megszüntetés lehetőségét, amikor ezt kiadták még nem volt ismert más szolgáltó e téren történő lépése, max. vodáé - persze ez sak elmélkedés
-
chab7
addikt
Tényleg hihetetlen ami a T-nél van. Tegnap munka után (mert sajnos máskor nem tudok) bementem, hogy végre elintézzem az otthoni és a mobil szolgáltatások összevonását magentába - már rég le van mindenen járva a hűség. Új telefont is vettem, ezért is kellett mindent összevonni. Azon kívül, hogy a nevemre írás (otthoni eddig nem az enyémen volt) kicsit hosszú ideig tartott, meg a számomat nem akarták behordozni az új előfizetésbe, pedig igazán megtehetnék az ilyet. Szerintem legalább ennyi gesztus járhatna egy régi előfizetőnek, de úgy látom nem számít ki mennyi ideig van már náluk, nem igen díjazzák a hűséget. Szóval ezeken kívül viszonylag rugalmasan ment az intézés, bár még azt hozzátenném, hogy az otthoniról az átírás miatt azt mondta nem lehet az újra áttenni a pontokat azok vesztek - ezt sem értettem miért nem lehet. A végén még rákérdeztem akkor mennyi is a vége. Megmondta, gyorsan aláiratta, legnagyobb meglepetésemre egy tabeleten kellett és mivel már a nyitvatartás vége közeledett el is tűnt egy ajtó mögött. Se egy papírt se semmit nem kaptam az egészről, csak a készülék volt a kezemben. (Még az új számomat sem tudtam, mivel előtte épp csak egyszer mondta el mi is az, az új kártyákon pedig már nincs rajta. Hazafelé úton kaptam a régi számra egy sms-t az új mt azonosítóval, hogy lépjek be, minden ott lesz a neten. Igen ám, de hazaérve, megpróbálva ezt hibás jelszóra panaszkodik az oldal és nem enged be. 1430-at hívom: lehet a karbantartás miatt nem enged be, de reggel 6 után próbálhatom. Na azóta jött az új számra is egy sms, hogy net400 egyenlegét aktiváltuk. Micsoda? Dehát én a Mobil L + 1G szerződtem! Viszont még most sem enged be a felületre, hogy legalább látnám a szerződést, amiből még egy példányt sem kaptam a helyszínen. Kicsit már parázok mit kavartak nekem össze. Bezzeg a telefont odaadták, az új számról is tudok hívni, épp csak azt nem tudom mi van a szerződésemen
Kicsit nekem is rossz így a tapasztalatom a T-vel, remélem nem az lesz, hogy még jól át is b*tak az előfizetést illetően. (és akkor még ott lesz, hogy az ígért otthoni csomagot lehet nem is bírja a hálózat - ezt Ő mondta - de bezzeg a meglevővel meg nem lehet magentázni)
-
MK VII
veterán
Mert hülye azért nem vagyok... Dehogy vagy hülye.. Én is benéztem...
Az az összes hívás..
De, ha azt felszorzom 25-el még mindig csak 3000ft-nál járok nem 12-nél...
Szóval sokkal jobban megérné a Domino nekem mint ez a Next s...
Már csak az egy évet kell kivárnom mig lejár a hűségem.. Csak addig gondoltam már beszerzem a Domino kártyát. -
tsteve
senior tag
ha eddig nem tette meg, most sem fogja sztem... és a többiek sem akarnak a kis sebességű árversenybe beszállni.. ezt megmutatta az utóbbi pár év.. külföldön ráadasul a tv szolgáltatások amúgy is csak trükközve érhetők el ráadásul, amire tehát leginkább alkalmas lenne egy külföldi korlátlan kis sebességű roaming, azt pont nem nagyon lehet majd használni, max. valami fizetős vpn-nel...
-
HellAbove
tag
Köszönöm a választ.
Akkor valóban nincs más választás, megyek vissza jó öreg dominósnak. Like S után be akarnak dobni Move XS-re, ami nagyon nem pálya.
Miért van olyan érzésem, hogy ez egy okos játék, hogy mindenki újra feltöltőkártyás legyen és aztán megkeserítik az életüket pár hónap lejártával?
-
radio100jozs
őstag
Vicc ez az ár, ha valaki korlátlan beszédcsomagot akar+EU+1GB, akkor meg is érdemli, hogy a Telekomnak fizessen havi 11.000 Ft összeget, miközben a Voda ugyan ezt már jó ideje 10 ezer alatt adja.
Én is csak azért vagyok a Telekonál (jöttem át a Vodától), mert a korlátlan csomag+1GB nettel 8310 Ft-ot (előtte 7310-et) fizetek az ATK Next M csomagra, de készülékkel, ha ez megszűnne (ezen az áron), mennék is vissza a Vodához, így nem tudom mi lesz majd a hűség végén ezzel a lezárt csomaggal majd, de ez még messze van szerencsére. -
tsteve
senior tag
-
tsteve
senior tag
talán az az ellentmondás feloldása, hogy a brit-angol használja a new, existing és old contract kifejezést is
-new contract - az uj szerződés, ez talán egyértelmű
-existing contract - létező szerződés, élő csomagokhoz
-old contract - a már lezárt csomagokhoz tartozó szerződést szokták így hívni, nyilván ez is létezőFura módon az "closed plan" kifejezés nem fordul elő, pedig egyértelműbb lenne talán.
Persze lehet hogy nincs igazam ebben, de nincs is jelentősége talán az ír példa amiatt. -
tsteve
senior tag
ezt fejtsd ki alaposabban...(erre irtam egyébként, hogy nem plan-ről hanem contract-ról beszél a szöveg, ezért nem teljesen egyértelmű sztem sem) de annyi bizonyos, hogy nem igazitották hozzá a Three-nél az eu-s roaming dijakat a régi, lezárt csomagjaikhoz..sztem ott picivel jobban tudják..mégis csak egy giga szolgáltató Nagy-Britanniában
-
Z()L3
tag
Igen, telefon miatt van a hűség, az miatt meg verem a fejem a falba.
Volt anno egy hasonló megoldásom, sőt lehet hogy a csomag ott is a Move XS volt csak nem az 1 GB nettel, hanem 200 MB-al. Megmondom őszintén nem szívesen fizettem a mobilnetért külön. Ez a mostani csomag jó így ahogy van, egy picit több netet mondjuk elviselnékSzimpatikusabb így hogy amit fizetek mind leforgalmazhatom.
gianone : Nekem nem felesleges, tök jó így nem kell töltögetni, mindig tudok hívni. Az a 4000 ft meg elgondolkoztató. Meglátom még..ha nagyon elegem lenne a kevés netből váltok.
-
Z()L3
tag
Köszönöm a választ!
Akkor marad az egyel alatta lévő, a mostanitól legalább a percdíj kevesebb
Mobilnettel kombinálva is jobb ajánlat ez az új csomag. Legalábbis nem rosszabb
Most kapok 3410-ért 200 MB adatforgalmat, meg a havidíj lebeszélhető. Ez 86 perc kb.
Ha a 2000 ft-os új csomagot nézem meg a 400 MB-os mobilnetet, az 3000 ft, azért kapok 80 percet. A régi havidíjamat meg mire elérem, a 35 ft-os percdíjjal több lebeszélhető percem jön ki mint most. Szóval inkább jobb a csomag.
Kérdés az, hogy ezt tudnám-e módosítani, mivel most hűség kötHa többet fizetnék akkor tuti lehetne
-
gianone
őstag
Elvileg nem jó, a gyakorlatban nekem is azt mondta a csaj, vigyek simát, mikor elhagyták az enyém eredetiét. Szerencsére nekem megvolt a másodpéldány, jó kis panaszt nyújtottam be nekik.
De pl. megszüntetni, Dominóba kivinni nem engedtek, amíg nem vittem be az ügyvédes másolatot (másik ügyintéző, ez is ahogy puffan
)
Meghatalmazás, igen.
-
313313
addikt
Pedig leírta már 3 nap alatt legalább 3-4*, de az is lehet naponta annyiszor
Tehát a számlán is úgy van, lezárják a díjcsomagokat és nem kivezetik.
Díjcsomag kivezetés: azt meg is szüntetik egyből.
Díjcsomag lezárás: maradhatsz addig, még el nem váltasz róla. Hűséget nem tudsz már rá aláírni, illetve kedvezményesen se tudsz készüléket venni hozzá.Szerk.: Hogy legyen érdemi válasz is, a meglévő díjcsomagokat nem módosítják, tehát ott marad a lassítás...
-
Soulfly842
addikt
Az -szp- által írt csodálatos cikk dezinformációk tömegével van tele! Aki újság/cikkírásra adja a fejét az igazán megtehetné, hogy a tényeket is figyelembe veszi, s nem csak a valótlan adatokat közli tényként. Valamilyen látens igazmondó gömbje lehet, amit megpróbál tényekként papírfecnire vésve a tömegbe dobni, de sajnos a tényszerű újság-/cikkírástól sok tekintetben távol áll
-
Soulfly842
addikt
25% telekom kedvezménnyel pl. ha van rá lehetőség, sim kedvezménnyel (-300 Ft ennél) ugyanez 2775 Ft-ra jön ki, s az alap havidíjat nem 40 forintért lehet lebeszélni (35 Ft az alap havidíjon felül), hiszen 80 perc alapban van a csomagban (kiszámolva az kevesebbre jön ki az alap lebeszélgetés tekintetében, s aki move xs-re fizet elő tudatosan ált. ettől többet nem is szokott forgalmazni)
Partnerkártyával is csak minimális a differencia.
-
Herczi
senior tag
Pont ezt néztem én is.
Többieknek:
Ahhoz, hogy Move Xs-ről átváltsak Dominora, be kell mennem valamelyik ügyfélszolgálatra, vagy meg tudom oldani neten is?
Beszélek egy hónapban max 20 percet, mostanában meg a havi 1 giga netemet se használom el, készülék árak így is ratyik, semmi értelme, hogy előfizetésem legyen. Fix + maraton tökéletesnek tűnik nekem. Hűségidőm nincs már vagy fél éve.
-
makesz1989
tag
Szerintem akárcsak az osztrákoknál itt is a minél nagyobb csomagot veszel, fajlagosan annál olcsóbb egy egység elvet alkalmazhatják, tehát mondjuk az "S" csomagban 3000Ft-ért kapsz 1500 egységet, viszont az "M" csomagban 5000Ft-ért már 5000 egységet.
Azért is nehéz megjósolni, hogy pontosan hogyan is lesz az árazás, mert igazából 3 lehetséges alternatíva van abban az esetben, ha valóban ezen az elven fognak működni az új tarifák:
1, A jelenlegi magas árszint megmarad, viszont lehet egységesen kezelni az sms-t, a percet és az adatforgalmat, tehát az előző bekezdés példájánál maradva pl. mindegyik 30 egység.
2, Létrehoznak egy mixelt rendszert, azaz az sms, a perc, valamint az adatforgalom más-más egységszámba kerül, pl. 1 sms vagy 1 perc 10-10 egység, de 1Mb=1 egység
3, Jelentős "jóárasítás" következik be és alacsony árszinten egységesítik a tarifákat, tehát 1 sms, 1 perc, 1Mb = 1 egység.Szeretném hangsúlyozni, hogy mindez spekuláció részemről, tehát semmivel sem tudok többet mint Ti, csak megpróbálom logikusan átgondolni
-
313313
addikt
Mikor bejöttek az új (drágább) netplusz kiegészítők, akkor nem engedett ki a régi 4g-re, ill az újat(drágábbat) hirdették 4g képesnek, aztán mindenki váltott, és emeltek árat, aztán megszűnt az olcsó...
Olyan 3 éve volt 1100-1200 környékén a NetpluszL, aztán ebből lett az 1600ft-s... -
-
313313
addikt
"A kártyacserét díjmentesen biztosítjuk bárhol vásárolt, Telekomos micro vagy nano SIM kártyával működő készülék használata céljából. "ez az én olvasatomban annyit jelent, hogy ha náluk veszed a telefont ingyenes, egyébként nem.
Tehát ha független telefont veszel, és abba kell a kártya az fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest