- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
Vangelis #29682 üzenetére
Mivel a HD hanghoz legalább 3G hálózat kell, ezért a vezetékes hálózat eleve kiesik.
Sordoran
Részletfizetés csak 2 éves hűségkonstrukcióhoz van. Mivel az új előfizetést kizártad, marad a meglévő, de ha a hívószámod még nincs arany szintű, csak üzletben vásárolhatsz részletre (ezért írták, hogy menj üzletbe).xenom0rph
Milyen díjcsomagod van, amihez 120 perc jár? Ha valamiféle havidíj leforgalmazhatóságról van szó, az naptári hónaphoz igazodik. -
DaveHutt
őstag
válasz
Vangelis #29653 üzenetére
Nekünk is ezt csinálja két telefon. Illetve speciális kicsit a dolog, mert csak bizonyos két szám között zúg és torzul a hang, másokkal, ha telefonálunk, akkor minden rendben van.
Két Lumia 800, mindkettő T-s, Miskolc és Hajdúdorog között. Hívtam a 1430-at, vettek fel jegyzőkönyvet. Ma kaptam az sms-t, hogy a hálózatnak semmi baja. Vigyem be a telefont szervízbe. És mással nem csinálja ezt, hálózaton belül és kívül sem. Szerintetek mit csináljak?Ui: tegnap kezdte a hülyülést. nem lehet, hogy reszelnek vmit a háttérben a hálózaton, csak értesíteni nem akarnak róla?
-
adam3
aktív tag
válasz
Vangelis #29644 üzenetére
Akkor nagyon egyszerű a hibakeresés. Rakd át az egyik telefont 2G-re, és ekkor mivel ezen a technológián még a HD Voice nem működik megnézheted mi a helyzet nélküle.
Ha úgy jó a hang akkor két lehetőség van. Vagy az egyik telefonban szar a HD Voice codec vagy a hálózat hibás ott. Egy bejelentést mondjuk meg lehetne tenni 1430-ra, és akkor ránéznek a hálózatra.
-
1430
senior tag
válasz
Vangelis #29244 üzenetére
A kötbér gyakorlatilag az igénybe vett kedvezmény. Tehát ha egy éven át havi 1000 Ft kedvezményt kapsz, de fél év után mégis felmondod a szerződést, akkor a 12 ezres kötbért időarányosan kell kifizetned. Ugyanakkor ha 50 ezer Ft kedvezményt kapsz egy készülékre, azt azonnal megkapod, így szerződésszegés vagy felmondás esetén az egészet vissza is kell fizetni.
-
-
Zolik
senior tag
válasz
Vangelis #28690 üzenetére
Ennyit a 72.000 Ft-os HTC One-ról.
Most nagylelkűen a T-mobil úgy nyomja a telót, hogy 0Ft!!! de ha a fostalicska mozaik xxl (21k) díjcsomagot választod!
0 Ft kezdőrészlettel
+ 24 x havi 5890 Ft kamatmentes részletre,
teljes ár: 141 360 Ft
Mobilelőleg befizetése szükséges lehet.Ezek tényleg ekkora gyökerek vagy teljesen hülyének nézik az embereket? 0 Ft kezdő, de előleg befizetése szükséges. No coment!
Vodafone Red Super
Készülék ára: 44 990 Ft
Kezdőrészlet: 14 990 Ft
Havidíj: 21 990 FtT-nek 300%-os árrés! Grat! Mi ez ha nem visszaélés a piaci helyzettel?
-
válasz
Vangelis #28749 üzenetére
jelenleg egyszerre, bár külön tétel, eltérő befizetési határidővel - csak takarékoskodnak a küldéssel -, de ennek nincs is jelentősége, az a lényeg, hogy a telefon és az előfizetői szolgáltatás nem kapcsolódik össze annyira adott formában, mint azt a szolgáltató gondolta és szabályozta.
djculture egyrészt nem jelenti azt, hogy addig én használom is, cserélgetem sűrűbben, ha kell/szükséges, nem 2 évesen adok el egy telefont, nagyobb bukóval, ráadásul kitapasztaltam már a szolgáltató árazási szokásait, és amely csúcskategóriás telefonokat én megveszem, azok nem lesznek olcsóbbak, mindegyik csak drágult a vásárlásom óta, az iphone 4s jelenleg is annyiba kerül, mint amennyiért tavaly januárban vettem, de ez a többiről is elmondható, másrészt a csúcskategóriás típusokkal azért kihúzható 1 évig, nem hiszem, hogy a négymagos proci, 2 gigabyte ram, full hd kijelző...stb specifikációs telefonom a vásárlástól számított 1 év múlva annyira elavult lenne, hogy ne tudnám azonosan használni, de semmi sem tart vissza, ha esetleg 6 hónap után cserélni szeretném, volt már rá példa, és több előfizetésem is van, mindig szabad valamelyik tehát még ez sem akadály.
-
válasz
Vangelis #28574 üzenetére
nekem van több aranyos társkártyám, és azok is gyűjtik a pontot, amik a főkártyámon jelentkeznek;
Az arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező társkártya díjcsomagú előfizetések a beváltható Kapcsolat pontokat automatikusan arra a Kapcsolat kártyával rendelkező előfizetésre gyűjtik, amihez a társkártya kapcsolódik.
forrás; link -
Gabesz87
veterán
-
válasz
Vangelis #28558 üzenetére
csak ritkán utazunk haza a szülői házba, de ott csak gsm/gprs van - edge legközelebb 20 km távolságra -, külön kínlódás még egy tartalmasabb e-mail letöltése is...
előre nyűglődök, ha például karácsonykor több napig maradunk, mert ünnep meg család ide vagy oda, néhány fontos elektronikus levelet akkor is illene elolvasni.polonic; a térerő okés, pedig az ország egyik sarkalatos pontja ilyen szempontból, a többi hazai szolgáltató sem jobb ott, sőt...
de legalább elérhető három külföldi szolgáltató is! -
djculture
félisten
válasz
Vangelis #28337 üzenetére
Mire jó a hangposta eleve? Legutoljára még 2000 körül használtam még pannonosként, mert ingyen lehetett visszahallgatni. Ha nem érnek el és megtisztelnek azzal hogy nem rejtett számról hívnak akkor olcsóbb visszahívni mint bohóckodni a hangpostával. De amúgy már minden ismerősömnek kivan kapcsolva, lehet rájöttek erre ők is.
-
Géjza
őstag
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #28284 üzenetére
Én elvagyok a t-mobile-nál mondjuk dominóm van 6-7 éve legalább, előtt a pannon-nál voltam én is. Az biztos hogy a t-mobile aranyáron adja egy ideje a telefonokat. Nem normális árak. Szolgáltatásuk első magyar országon de a készülékek árai durván túl vannak árazva.
2 éve van ez előtte megérte hűséget vállalni és venni egy telefont, most baromság mert kedvezményként kifizetheted a legtöbb telefon normál független árát. Amíg nem kezdenek elvándorolni az ügyfelek addig ez lesz. -
djculture
félisten
válasz
Vangelis #28252 üzenetére
Már aki hagyja. Amíg képesek sorba állni az emberek mert megjött az új iPhone meg a galaxy nyavaják és kajára nincs pénz sokuknak de hitelt az muszáj felvenni hogy meglegyen a legújabb kütyü(rengeteg ilyen embert ismerek sajnos). Addig persze hogy az utolsó garasukat is elfogják verni semmit se érő dolgokra aki meg eladja minél többet akar nyerni. Itt nem csak a szolgáltató a hibás ő csak kielégíti a keresletet, hanem a birka emberek(tisztelet kivételnek akik terveznek és gondolkodnak). Birka emberek vannak ennyi.
-
Lajos11107
tag
válasz
Vangelis #28211 üzenetére
hát nem tudom mit csináljak vele,mert a szerettem a telefont ,de most már annyira nem vagyok oda érte nagyon elbizonytalattam tőle a telefontól most már annyira nem jön be
és mit tudok csinálni vele ?
ha most elviszik meg csinálják a második sort kitöltik lesz még 1-sor üresen,és ha írnak levélbe hogy cseréljük ki a készüléket vagy valami hasonlót ?
vagy ilyent nem csinálnak?
-
31337
csendes tag
válasz
Vangelis #28101 üzenetére
2003-ban lakcímemre szólt 2 előfizetés amik a 2 év lejárta előtt 2 hónappal kötbéresen meg lettek szüntetve (facepalm), plusz nekem még volt egy prepaides kártyám 2008-2013ig ami szintén lakcímemre szólt, számhordoztam vodafonehoz. Esetleg ilyen ügyféltörténetet láthatnak T-nél.
Nincs más kapcsolatom a T csoporttal "sajnos".
-
polonic
félisten
válasz
Vangelis #28095 üzenetére
Én a főkártyám adatait sehova sem adom meg, ezért van külön a netszámla és hozzá a netkártya, oda meg át kell vezetni az összeget.
My t-mobileban én nem látom ezt a lehetőséget, otp-s oldalra irányít és tölteni kell az adatokat. Meg egyébként is be kell lépni a t-mobile oldalára.
Nem a távszámlára gondolsz? Mert ott nekem is meg van adva a netkártya és egy kattintás a fizetés. De oda is be kell lépni, meg előtte ekkor is át kell vezetni az összeget. -
-
1430
senior tag
válasz
Vangelis #27630 üzenetére
A Next L és XL-hez?
Igen, a Mozaik XL és XXL árak alapján, de ez WS fejlesztést igényel, mert a Next-hez külön tarifakötbér is tartozik (a Next-tel vásárolt készülék mellé nem csak készülék árkedvezmény jár, hanem a Next havidíj is kevesebb). Üzletben természetesen működik. -
1430
senior tag
válasz
Vangelis #26028 üzenetére
Vangelis & pepe091
Nos, sajnos én emlékeztem rosszul és (a belső leírás alapján is) a Like 50 (is) csak hálózaton belül forgalmazható le. Lényegében a Like utódjának szánják, de a sima Like-ot csak május 1-el tudják lezárni. Bár nem tudom, minek kellett addig is elindítani a Like 50-et, de aki sima Like-ot akar, az április végéig még igényelheti. A honlapra minden esetre nem fog visszakerülni.
Unokatestvérem csak most fog felvételizni, szóval a Like-ot már biztos bukja...Varszegig
A DT gyakorlata.
Az L-től díjmentes a VoIP, de alatta is kérhető külön díj ellenében.polonic
Ha a számla mellékleteként kéred (be kell állítattni ügyintézővel, és onnantól rendszeresen menni fog), az is kvázi elektronikus lesz, lévén elektronikus számlát kapsz.
A többit pietrasko már leírta. -
1430
senior tag
válasz
Vangelis #26019 üzenetére
Egy részeredmény. Ma megjött a legújabb T-Mobile számlám a Távszámlába, aminek a végén már a május 1-től érvényes változások szerepelnek, idézek: "A Szolgáltató megszünteti a Like díjcsomag értékesítését. Ezen díjcsomagot használó előfizetők a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de új hűségidő vállalására már nincs lehetőség (Ált. Díjszabás 2.1.4.)."
-
válasz
Vangelis #26028 üzenetére
Ezt én sem értem... Úgy már lenne értelme ahogy 1430 írja, hogy a Like 50 belföldön lehetne minden irányban lebeszélni, a sima Like meg Like 300 meg csak T-mob irányba. Így van értelme, de ha csak az is T-mob. irányba beszélhető le, akkor sehogy sem éri meg a Like mellett..
Remélem marad a Like is, mert barátnőmnek pont most akartuk aktiválni...
De hamarosan úgy is minden kiderül 1430 jóvoltából. -
1430
senior tag
válasz
Vangelis #26019 üzenetére
Egyrészt meg mernék esküdni, hogy a belső anyagban úgy szerepelt, hogy a Like 50 havidíja bármely belföldi előfizetői irányba lebeszélhető, viszont a díjszabásban nem ez szerepel. Ennek utána nézek.
pepe091
Szerintem a honlap hibás, mert az URL alapján a sima Like-ot variálták át Like 50-re, miközben a Like továbbra is elérhető, ezt is jelezni fogom holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Óra topik
- OLED TV topic
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest