Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vangelis

nagyúr

válasz Gabesz87 #28573 üzenetére

Hát szerintem az sem.

Nekem 3 előfizum van és több mint egy év alatt nem értem el az arany szintet.

A társkártya pl nem gyűjt pontot.

A vezetékes nem tudom, hogy van. Remélem azért az gyűjt... de ahogy értem az sem.

Pl én a cégesről ingyen hívok mindenkit... de sajna az is t-mobil :(

[ Szerkesztve ]

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

• 1430

senior tag

válasz Gabesz87 #28573 üzenetére

Bár ahogy olvasom, már nem aktuális az arany szint elérése, a teljesség kedvéért válaszolnék ezzel kapcsolatban is. :)
    - Ahogy Vangelis is írta, a Telekom mobil hálózatán belülről érkező hívások nem számítanak bele a fogadott percekbe (még roaming helyzetben sem).
    - Ugyanakkor Vangelis-nek jó hír lehet, hogy a Telekom vezetékes hálózatából fogadott hívás beleszámít.
    - Ahogy kali is írta, Társkártya díjcsomag is elérheti az arany/platina szintet, és ha elérte, beváltható pontot is gyűjt, de az automatikusan a fő kártyára gyűlik (de ennek a gyakorlatban semmi jelentősége).
    - A Mobilvásárlás (így például a lottózás) nem tartozik bele a pontgyűjtő forgalomba, vagyis nem számít bele a nettó számlaalapba, ami után a pontok járnak.

kengyel
    Azt nem tudom, mennyire került kihangsúlyozásra a bejelentésben, hogy több készülékkel is jelentkezett a hiba, de próbáld meg másik készülékkel is (ha van még rá módod) és ha megint némul, az előző 3 esettel együtt adasd fel újra a hibát. Amúgy a 3G hálózattal nem volt jobb a helyzet? Vagy a legutóbbi hiba azon jelentkezett?

b4sxe
    Mikor a lemondó SMS-t elküldted, jönnie kellett volna egy válaszüzenetnek, hogy sikeres volt e a kikapcsolás. Inkább ennek kellene hinni, mint bízni a sikerben vagy az ikonokat nézni a kijelzőn. ;)

davidcsaba93
    Mert neked biztos hónap elején van az "sorsolt" (de nem használt) fordulónapod. :D
    A részletekbe nem mennék bele, legyen elég annyi, elvileg javították a hibát és júniustól helyre áll a rend.

kisninja
    Nem lehet, hogy még 17-én vagy előtte volt az a 20-25-e, mikor az SMS szerint korlátoztak?

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák