- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F.B.I. #60561 üzenetére
Engem sem a T, pedig ~15 éve előfizető vagyok és nem túlzásként írtam, hogy náluk hagytam már milliókat ez alatt az idő alatt (nem is egy előfizetésem van náluk folyamatosan, de nem is kettő). Mindig független bolti ár fölött vettem a függő telefonokat és évekig fizettem a részleteket. Oké, hogy kamatmentes részlet, de visszamenőleg belegondolva durva, hogy előfizetéssel drágább egy telefon, mint függetlenül...
Hasonló megfontolásból döntöttem én is úgy, hogy átmegyek a Vodához, ugyebár a szolgáltatóknak kellene versengniük az ügyfeleikért, nem nekem könyörögni, hogy ugyan hadd költsem már náluk a pénzemet és hadd ne maradjak készülék nélkül hónapokra csak mert nem bírnak folyó tárgyalásokkal dűlőre jutni (a Vodának valahogy sikerült) és emiatt egyetlen árva, valamire való készülék nincs a kínálatukban.
-
válasz
F.B.I. #60553 üzenetére
Havi 5000Ft-os előfizetésre rendeltem meg tegnap az M9-et összesen 170k-ért, 0% THM-es hitellel. Ugyanez viszonyításképp az eDigi-nél 260k (szintén 0%-os THM-el elérhető) sufni GSM-ekben 185k-nál kezdődnek a szürke importos, ÁFA-csalt kétes eredetű darabok, a Telenornál semmi hír róla, a Telekomnál leghamarabb 1-1,5 hónap múlva lesz, HA egyáltalán lesz (feltételezem drágábban, mivel a mostani M7 került náluk ennyibe két éve, ami azért egy olcsóbb készülék volt). Vodánál raktáron van, jövő héten már szállítják is elvileg.
Számomra ez egyáltalán nem tűnik rossz ajánlatnak...
Nem tudom kivárni a töketlenkedésüket, az M7-nek lejár a garanciája napokon belül, nem akarok sokáig a 1+1-al ragadni, mert nem igazán áll kézre, főleg nem egy HTC után (cseretelefonnak meg biztos kapnék valami használhatatlan vacakot).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest