- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megadom az adataimat -> ezt kell látnod: Link
Köszi a tanácsot, arrafelé már próbálkoztam, de nekem egyfolytában ez jön föl:
Akkor próbálkozom kitartóan
Egyébként a Vodánál jött egy SMS, arra válaszoltam, hogy OK, aztán ennyi volt az adategyeztetés. A Telekom meg itt szívatja a jónépet mindenféle sz@r használhatatlan weblapos felülettel
SZERK: hosszas küzdelem után bejött az adategyeztetős lap, természetesen nekem nincsenek olyan adatok, mint amilyeneket neked mutatott
Komolyan mondom, hogy szánalmas a Telekom weboldala
-
-
Joezyka
senior tag
-
Indian74
senior tag
Hát akkor ez nem korlátlan,csak annak mondják.
Én nem szoktam,vagy csak nagyon ritkán letöltögetni,vagy pl online játékkal játszani,meg most lefrissítettem az WOT 1.0-át,de semmi olyan dolog nem tettem,csináltam ami nagy túlterhelést okozna.
"hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén"
Ezek szerint akkor ilyen dolgokra használhatatlan ez a korlátlan NET-nek mondott csomag -
-
-
gyarmatinic
tag
Érdekesen alakítgatnak mindig, volt olyan 30500Ftért (nem elírás) tudtam volna S8-at kihozni persze akkor még nem járt le a hűség. Most hiába levitték a készülék alapárát a kedvezményeket ugyanolyan szinten viszik vissza...(nehogymár a paraszt olcsóbban kihozza a telefont
)
-
rankesz
veterán
Persze gondolom a T nem olyan jó arc h meglépi h "hé, neked amúgy is lassítós régi csomagod van, így az opció nem ér mától nálad semmit kikapcsolom ne fizess fölöslegesen... Mint mikor jó pár éve lejárt a melóhelyen a net hűségideje, és " elfelejtettek" szólni hogy van 50x gyorsabb harmadáron.
-
betyarr
veterán
a középső szám valóban egy újabb szám (erre hirtelen nem is gondoltam),de a másik kettő már régi darab.
mod.:azaz az első (fő szám) tavaly augusztusban lett újra a t-hez márkaváltva a bluemobile-tól.akkor lehet ezért nem mutatja annál.illetve,mivel a sorban az első a fő szám és a blue-s egyeztetést követően nem sokkal lett megint t-s,lehet azért nem mutatja a 3. szám adategyeztetési dátumát.
-
8zabi
őstag
az a gáz, hogy aki nem jár fórumra és nem olvasgatja szabadidejében az ászf-et az nem tudja mi a baj, mert egy nyomorult emailt nem tudnak írni az érintetteknek.. és ez nem az EU sara, hanem a Telekomé
egy ilyen mértékű változást illene normálisan, érthetően közölni az ügyfelekkel, akár még meg is magyarázni nekik, hogy miért történik ez velük... már ha kell nekik az ügyfél továbbra is
-
Andralin
aktív tag
Köszi!
Sikerült az alkalmazásban átváltani 500 MB-os netre. A végén kiírta, hogy sikeresen módosítottam a díjcsomagot.De az alkalmazás továbbra is azt mutatja, hogy 400 MB-os csomagom van.Szerintetek mikortól fog életbe lépni a változás? Márciustól már aktív lesz az 500 MB?
-
Indian74
senior tag
De jó ezt tudni.De én a József krt. 17-be vittem be személyesen és még a hölgy mondta,hogy ez még VIP garanciális,és én mondtam ott,ha hibás,akkor a cserével élnék.
De a TMX ben már látom hogy javítás alatt,de érdekes mert tegnap adtam le.
És köszönöm a segítségedet,infókat. -
stefi68
addikt
Igen, ezt olvastam én is, hogy lehet több is egyszerre és így is lenne logikus, hogy összeadódjon.
A Domino sim-mel is szivattak 3 hétig.
Amikor megvettem (csere volt, előfizu->domino) azt mondták 2-3 óra míg a számom átkerül a domino rendszerbe.
Hát 3 hét után sem került át. Felváltva kerestem meg a 1414-et és a helyi üfsz irodát (voltam másikban is).
Mindegyik a másikra mutogatott, hogy maj azok megoldják.
A legnagyobb csúcs az volt amikor az ügyintéző azt mondta vegyek egy másikat. De nekem szükségem van a számomra! ... Valahogy nem akarta megérteni
Végül a sokadik próbálkozásra a helyi üfsz irodájukban egy ügyintéző valamit beklikkelt a rendszerükben (amit előtte sokan nem tettek meg) és azután már jó lett. Azt mondta a kártya úgy szerepelt, mintha még el sem adták volna. -
r3dsnake
nagyúr
A telekom a telemaxhoz küldi az iPhone-okat és ők szoktak visszaküldeni refurb telefont a telekom felé. Az egész folyamatnak elméletileg függetlennek kéne lennie attól, hogy van-e a telekomnak készleten, mivel nem eleve nem is új telefont kap vissza cserébe, hanem refurbished-et, amit viszont a szervíz küld.
Eddig akárhányszor cserélték, így működött. Múlt héten is.
-
Keem1
veterán
Távol álljon tőlem, hogy offoljak, de az ügyfelet meg is kell tartani ám
Ezt egy ilyen nagy cég tudhatná.
Mi is szolgáltatóiparban dolgozunk, de nálunk a meglévő ügyfél az első, utána jöhet az új. A meglévő ügyfelet megtartani nehezebb, mint újat szerezni. Az elkötelezettség fenntartása kellene hogy elsődleges legyen mind a telkó cégeknél, mind pedig a gyártóknál.Na de nagyon eltértem a témától, csak ha szóba kerül ez, mindig eszembe jut.
Közben rájöttem, hogy úgy írtam mindezt le, mintha te lennél kali a telekom, de ne vedd magadra.
-
-
xy2003
tag
sikerült csak,hogy az sms-ben kapott kódot ha beírtam SIKERES BELÉPÉS! volt és beállitások,dokumentumok stb volt,az előfizetői oldalamon vagy mi az,erre nyomtam egy vissza nyilat és akkor adta be az adategyeztetéses oldalt ahol már ment gond nélkül.
Mind a két számnál ugyan ez volt.kösz.
szerk
kipróbáltam operába meg chromeba is,hogy hátha a firefox hülyült meg,de ugyan így ment csak.na mindegy a lényeg,hogy sikerült.
-
r3dsnake
nagyúr
MoveXS telefonszámot irányítanék egy Domino számra teszt jelleggel (később telenor számra menne), és hiába aktív, hiába van megadva a telefonszám az átirányításhoz (többféle formátummal is próbáltam), nem működik. 3 készüléken próbáltam. (Régi Nokia, iPhone, android)
Nincs semmiféle családi vagy plusz hívás opcióm. Teljesen alap MoveXS csomag.
-
-
8
senior tag
már amikre él az elállás
Előfizetésre csak akkor van 14 napos elállási jog ÁSZF szerint, ha nem tudják biztosítani a megfelelő minőséget az előfizetési helyen.
Mivel ebben az esetben ilyenről nincs szó, ezért fordult meg a fejemben, hogy a sim kártyára lehet, hogy nem vonatkozik az elállás ténye, így azt talán megtarthatom.Telekom ÁSZF 20. oldal
2.5 Mobil internet-hozzáférés, mobil rádiótelefon, műholdas, valamint földfelszíni digitális műsorterjesztési szolgáltatást nyújtó szolgáltatók esetén a 8. § (2) bekezdésében meghatározott felmondás feltételei
Telekom mobil szolgáltatásra (mobil internet-hozzáférés, mobil rádiótelefon), valamint Telekom műholdas, valamint földfelszíni digitális műsorterjesztési szolgáltatásra kötött Előfizetői szerződés esetén az Előfizető az Előfizetői szolgáltatás nyújtásának megkezdésétől számított 14 napon belül az Előfizetői szerződést – az alábbiakban meghatározott jogkövetkezményekkel – azonnali hatállyal felmondhatja, ha az Előfizetői szerződés további teljesítéséhez fűződő érdeke azon okból szűnt meg, hogy az Előfizetői szerződésben megjelölt igénybevételi helyen (cím, annak hiányában helyrajzi szám) az Előfizetői szolgáltatás minősége nem felel meg az Előfizetői szerződésben foglaltaknak, vagy az Előfizetői szolgáltatás nem vehető igénybe.
-
törölt tag
Hja. Itt meg csak a mobilnet van. Lenne valami vezetékmentes Inviteles csoda még, de a rálátásba belenőtt egy fa az évek alatt, így az Invitel úgy döntött, hogy erre a címre a továbbiakban nem tud szolgáltatást biztosítani.
Az ftth még nem ért ide, így kell valami net.
Szerk.: a p2p engem sem érint közvetlen, csak a win tud úgy is frissíteni. -
nightzone
aktív tag
-
Dave1984
őstag
Tolna megyében Szekszárd kivételével még sehol nem mértem 60mbit nel lassabb letoltesi sebességet.
Telenor is szépen építi ki az LTE-A hálózatot. Tolna megyében Bátaszék Paks Dunaföldvár Tolna városában találkoztam eddig.
Munkából kifolyólag járom napi szinten egész tolna megyét sokszor Baranya Budapest, eddig mindenhol tudtam használni megfelelő sebesseggel Telenor 4G hálózatát.
Off vége -
tsteve
senior tag
épp a 'csalók' ellen lesz hatástalan.. mert azok egy grammot sem fognak fogyasztani a hivatalos keretből, s így nem érinti majd őket ez a fajta korlátozás...ha pedig a netsemlegesség lebegne a szemük előtt a cégeknek, akkor simán eltörölnék ezeket a korlátlan opciókat...
-
thomas77
senior tag
Ha már itt tartunk... Mi a helyzet a samsung 2 kártyás készülékeivel? Ha olyat választok, ami benne van a Telekom listájában, de 2 kártyás, akkor működhet vele a VoLTE?
Egyáltalán neked miért ment a Huawei? Ha jól tudom, az nincs benne a támogatott készülékek listájában. Vagy igen? -
thomas77
senior tag
Kb. 2 hete használjuk a VoLTE-t mi is a feleségemmel. A feleségem 2 hete S7-tel, én egy hete iPhone SE-vel, előtte S7-tel. 0 darab elveszett hívással. Átlagos hívásmennyiség mellett rengeteg teszthívással is próbáltam, aminek értelme nem volt, de a db-számot növeli.
Nekünk hibátlanul megy. A nem VoLTE irányból jövő és a hálózaton kívülről jövő hívásokkal sincs gondunk. Se Budapesten, se vidéken, se határmentén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest