Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali
    legenda

az enyém is új volt.

a bajt leírtam.
    nem telefont kapok, hanem egy papírt, amivel én járkáljak tkom üzletbe telefonért.
    a tkom honlapon már nincs is 128gb-os SE.
    megkérdeztem, melyik üzletbe van ilyen telefon, de a válasz annyi volt, hogy nem tudom.
    akkor én honnan tudjam?
    tehát 3 hete várok erre a szar telefonra, vennem kellett egy másikat addig, erre nem telefont kapok, hanem cserepapírt, ami megint napok mire kihozzák!!
    ennyi erővel a telefont is kihozhatnák, főleg hogy erről volt szó!!
    aztán menjek be e tkom üzletbe, hátha van ilyen telefon, ha nincs majd biztos megrendelik, ami megint csak több nap..

na ez a baj.

A szerviz nem jogosult sajnos a cserére, készletük sincs hozzá, a csereigazolás alapján csak ott adhatnak újat, amely forgalmazónál vásároltad a készüléket.
    Amennyiben nincs készleten azonos típus, úgy felkínálhatnak másmilyet, de te nem vagy köteles elfogadni olyat, amely a tulajdonságai, adottságai tekintetében eltér, márpedig bármilyen más típus ellenében található megfelelő eltérés, ami alapján elutasítható az.
    iPhone esetén ezért szokták a gyakorlatban azt javasolni, hogy direktben vihető APR-hez, ott azonos (refurbished) típusra cserélnek.

Új hozzászólás Aktív témák