- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
Soulfly842 #61461 üzenetére
igen pontosan az a csomagom van
remélem itt is kicserélik a netet a közeljövőben
-
tepenzed
őstag
válasz
Soulfly842 #61454 üzenetére
nekem a 10mbit/s bőven elég a korlátlan böngészéshez, nekem csak maga a 4G technológia kell. Viszont úgy látom a kártyám 4G képes, a telefonon be van állítva az LTE funkció, de ezek szerint ebben a csomagban nem nyújtják? Pedig az oldalon azt írja 4g/lte és nem az van, hogy elvileg már minden T ügyfélnek csomagtól függetlenül szabadon elérhető a 4G?
-
tepenzed
őstag
válasz
Soulfly842 #61451 üzenetére
Havidijas de ez ilyen egyetemi csomag amibe kemeny 50 mb van max 10mbit/sel, amitbovitettem korlatlan bongeszessel, de aztan lehet hogy ez csak 3gt enged, viszont ha bejelentkezek az oldalon az adatforgalom mellett az van, hogy 4g/lte
Nem a sebesseg miatt erdekel, hanem valahol jol jon a 4g viszont a 3g egyaltalan( balcsin pl)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #61451 üzenetére
Mix típusú korlátos csomagra ue. áll.
(ami egyfajta átmenet a havidíjas és a dominó között)
(EcoSurf, Fun, Eco mix)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #61440 üzenetére
*mobilon félálomban n helyett space lett.
Go dolom=gondolom.
percdíjváltozáy =percdíjváltozás.Itt viszont, ahogy a fentebbi - homáron megjelent hivatalos állásfoglalásból is kiderül: az igénybe vett kedvezmények nem változnak (a készülékhez kapcsolódó feltételes kedvezmény kötbér)
Ott, az általad is írt esetben gondolom a kötbér ténye volt vitatva (keretszerződés kötbér, táj./kapcsolódó dokumentumok hiánya, stb). Az úgy egy teljesen más eset és sajnos abban a formában összevetés alapján nem képezheti.
-
djculture
félisten
válasz
Soulfly842 #61437 üzenetére
Én ismerek olyat akinek az adott járási békéltető adott ajánlást miszerint kötbért nem követelhet a szolgáltató mivel ezzel a cselekménnyel ő maga kényszerint szerződésszegésre..
Amúgy tényleg ideje lesz ha ezek megszünnek mert szerintem tisztességtelen egy már megkötött szerződés feltételeit utána változgatni. Szolgáltató is kutya köteles vállalni a szerződésben foglaltakat és ugyanugy neki is van fizetési kötelezettsége ha nem tudja teljesíteni. -
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #61437 üzenetére
Még kihasználják amit lehet... nem olyan hülyék ezek sajnos...
Tudják, hogy sokan birkák vagyunk ... vagytok!
-
cris78
őstag
válasz
Soulfly842 #61422 üzenetére
Persze BlackBerry nincs
-
válasz
Soulfly842 #61406 üzenetére
Igen, legelőször erre hivatkozott a rendszer, és azt írta mivel alap, módosítsam. Amikor továbbléptem a módosításra, akkor is 3 jegyű kódot engedett csak. Viszont legalább akkor úgy tűnik megvan a probléma, és van min elindulni. Köszi szépen.
-
válasz
Soulfly842 #61403 üzenetére
Köszi szépen. Akkor próbálkozom a webshoppal. Érdekes különben, mert a saját előfizetésemmel simán beváltottam a pontokat erre a termékre és meg is rendeltem, de pároméval már nem megy...
-
Joccc07
addikt
válasz
Soulfly842 #61385 üzenetére
Köszönöm szépen a felvilágosítást és ne haragudj, hogy ennyire értetlen voltam!
-
Joccc07
addikt
válasz
Soulfly842 #61383 üzenetére
Ezt értem.
De akkor egészen idáig miért lehetett webshopon rendelni ehhez a flottás csomaghoz?
Sosem kellettem hozzá személyesen.
Mindig is így csináltam, hogy az adott telefonszámmal bejelentkeztem megkerestem a kiszemelt telefont -> kedvezményes készülékcsere felsorolva, hogy részlet vagy egyben, rámentem, hogy részlet -> kosár -> 2 nap és a futár már meg is hozta és ennyi.Most mióta ez az új dízájn váltás történt azóta ilyen nehézkes minden.
-
Joccc07
addikt
válasz
Soulfly842 #61365 üzenetére
Szóval akkor csak várnom kell, hogy helyre álljon a rendszer és akkor webshopon keresztül is megtudom venni részletre?
Ezt én hol tudom megnézni?
-
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842 #61368 üzenetére
"Attól demó hogy csak alapfunkciók működnek rajta a többi levan tiltva és resetelődik időröl időre, tehát ilyen nyomkodhatod ahogy akarod elb nem tudod kiállitott készülék. Gyárilag van ilyen butítás rajta, persze legtöbbre fel lehet tenni a normális szoftvert."
Ezt is kidobta a kereső.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #61314 üzenetére
erről a simről már hallottam/olvastam...jó lenne, ha működne
-
Joccc07
addikt
válasz
Soulfly842 #61345 üzenetére
Partner3
De nem letiltva lett hanem még nem jó a rendszer.
Azt mondták nincs semmiféle korlátozás.
Töbször is hívtam őket azt mondták nem vagyok ezzel a problémával egyedül. A dominósok se tudnak kedvezményesen készüléket cserélni webshopon keresztül.
Ugyanazt a szöveget kapják mint én.És ha olyan készüléket akarok venni ami csak online kapható?
Akkor mi van? -
bopeti98
őstag
válasz
Soulfly842 #61321 üzenetére
Igen, telefonon hosszabbítottam.
Remélem ezzel nem lesz gond. Az otthoni részleggel ( IPTV ) eleget bajlódtam már az utóbbi hetekben. -
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842 #61311 üzenetére
Tyű, korrekt válasz, köszönöm.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Soulfly842 #61295 üzenetére
Aranykártyás, és a T oldalán is a kedvezményjogosultság arany.
Arra gondolok hogy kértem tarifakedvezményt és kaptam is, itt az áremelési mizériában. Lehet ez tett be neki, de tegnapig még minden rendben volt.
Mondjuk amikor a kedvezményt kaptam direkt rákérdeztem hogy ez befolyásolja e a készülékváltást és azt mondták nem.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #61291 üzenetére
Partnereknél gondolom nincs?!
-
válasz
Soulfly842 #61255 üzenetére
Ez a mem. kártya akció meddig él?
-
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842 #61255 üzenetére
10-es samsung 16 GB-s memóriakártya 1990 Ft az üzletekben
Az összesben? Vagy csak bizonyos üzletekben? Meddig tart az akció? És azonkívül, hogy ezt ide beírod nekünk, honnan lehetne ezekről az akciókról tájékozódni?
-
kátú
őstag
válasz
Soulfly842 #61280 üzenetére
akkor jó 😃
-
kátú
őstag
válasz
Soulfly842 #61272 üzenetére
be nem jelentem mert 4 en vagyunk benne és ilyen olcsón egy csomag se jön ki, de ezek szerint ha beküldöm apámat akkor neki minden gond nélkül adnak nano simet?
-
zolka95
őstag
válasz
Soulfly842 #61207 üzenetére
Megnéztem a linked.
próbáltam belépni, ezt kaptam
A megadott telefonszám nem található a rendszerben! Kérjük, ellenőrizze a megadott telefonszámot!Szóval akkor ehhez a Play áruház vásárláshoz tuti ilyen domino jelszó kell? Vagy csak tippelted?
Próbáltam ezt a 1777 számot, de folyamatosan egy robot beszél nem értek belőle semmit.
Nem tudom hogy kell beállítani a domino jelszót. Nem mond semmit róla a robot.
itt
a Díjcsomagok, szolgáltatások > Felfüggesztett és aktív szolgáltatások lekérdezése szerintem ez lenne az de folyamatosan pofázik valamiről amit nem értek, de szerintem nincs köze a domino jelszóhoz, aztán a végén mondja, hogy hívjam a 1430 tudakozót. Felhívtam 3x-or is felvették, az egyik azt mondta nem ezzel foglalkozik mondott egy másik számot, felhívtam azt is, az megint átirányított. A 3.-ra már nem emlékszem mit mondott. xD
Annyira zavaros ez az egész, de jó lenne megcsinálni, ha tényleg ez kell ahhoz, hogy így tudjak vásárolni Play áruházból.Teko001 Nem tudom. Azt sem, hogy ez kell-e ahhoz, hogy tudjak vásárolni playen.
Ezt találtam róla. ...vásárolhatnak autópálya-matricát, lottót vagy akár mozijegyet. -
St3ven
addikt
válasz
Soulfly842 #61217 üzenetére
Akkor ha nehezen is, de van esély rögtön Dominóval kérni a számot.
És olcsóbb is.
-
Sayuar
senior tag
válasz
Soulfly842 #61146 üzenetére
Azért érdekes, hogy tegnap jelent meg cikk erről az alakról ITT, és csodával határos módon a cikk megjelenését követő napon összefutottál vele.
Még hogy nincsenek véletlenek...
-
btz
addikt
válasz
Soulfly842 #61146 üzenetére
Akkor hogy lehet hogy a facebookon sok fake k...rva emelt díjas 30-as számmal húzza le az embereket?
-
glaci
őstag
válasz
Soulfly842 #61074 üzenetére
Értem, köszi!
Hát engem is meglepett, amikor megláttam a számlán, mert ugye előtte 2 egymástól független ügyintéző (gondolom hasonló lehet a státuszod, ha esetleg magasabb, akkor bocsi, de az infó hitelessége szempomtjából az akkor csak még erősebb érv) is megerősítette, hogy semmilyen hűséget nem szükséges válalni a kedvezményes vásárláshoz!
Még gondolkodom a hang+adat -> csak-adat váltáson:
Nem nagyon beszélek, inkább csak az 1,2 GB NET -et szoktam elhasználni (+ van egy TK N&R XS, de az 50 napon belül meg fog szűnni), ezért lehet, hogy jobb lenne egy N&R (X)S -re váltani. Csak az a baj, hogy azon sokkal lassabban jönne az adat. (150 mbps vs. 10 mbps.) -
vwpolopg
őstag
válasz
Soulfly842 #61102 üzenetére
Feldolgozástól számítva? Tehát lehet, hogy 2 hónap alatt dolgozzák fel és még 30 nap?
-
Trane
csendes tag
válasz
Soulfly842 #60983 üzenetére
Köszönöm szépen! Áttanulmányozom.
A korlátlan csomagok bár jók, de nekem feleslegesek egyelőre. Eddig jól gazdálkodtam azzal az Ikon 200-zal, a VoiP lehetőségeket kihasználva. A költségcsökkentésen kívül azért fontos a VoiP elérthetőség, mert sok ismerősem és üzleti partnerem is használja. Hiába tudnék őket hívni korlátlanul mobil hálózaton, visszahívni pl. Viber-rel szoktak megtakarítás céljából. Értem, hogy a szolgáltatóknak kell a több bevétel, de szerintem ez a csomagszűrés akkor is egy nem szimpatikus és rossz lépés tőlük. Aki használni akarja a VoiP-t, az ki fogja találni a módját (pl. Wifi-en), vagy egyszerűen átpártol más szolgáltatóhoz. Inkább ehhez igazodva megpróbálhatnának értékesíteni az adatcsomagokat.
-
glaci
őstag
válasz
Soulfly842 #60983 üzenetére
Szia!
Kérlek segíts nekem!
#58921 -en azt írtad, hogy a Vivicita -s cuccokhoz nem kell hűséget válalni.
Vásárláskor az ügyintéző hölgy ezt az informácit meg is erősítette.
És ennek ellenére mégis rákerült a vásárlás napján egy év (sima) hűség az előfizetésemre !!!
Miért / hogyan történhetett meg ez?
Ill. attól, hogy most rajta van ez a hűség, még át tudom válatni a "Voice+NET" előfizum "NET only" -ra? -
Trane
csendes tag
válasz
Soulfly842 #60981 üzenetére
Köszi! Igen, én is olvastam bizonyos panaszokat a Voda minőségéről. Szimplán csak a számokról beszéltem. Akkor bemegyek és megérdeklődöm. Viszont továbbra is várom a linket a teljes üzleti díjszabásra (a honlapukon még az se derül ki, hogy mennyi a percdíj a csomagban foglalt percek elfogyasztása után)
-
glaci
őstag
válasz
Soulfly842 #58921 üzenetére
Kedves Soulfly842!
Itt (lásd amire válaszoltam) azt írtad, hogy hűség nélkül lehet megvenni a Vivicita -s cuccokat.
Az ügyintéző nénike az Allee -ben szintén azt mondta, hogy nem kell hűséget válalni.
Sőt, amit aláírtam papírt, azon sem emlékszem, hogy lett volna szó hűségről.Ehhez képest a számlámon látom, hogy ráterheltek az elöfizetésemre 1 év hűséget !!!
Kérdéseim:
1.: MIÉRT ???
2.: Lehet, hogy ez rontja a "tárgyalási pozíciómat"?
3.: Miképp vetethetem ezt le? -
válasz
Soulfly842 #60652 üzenetére
Igazad van, bár én ebben ezt csak érdekességképp vetettem fel, a fő kérdés el is sikkadt rendesen!
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #60573 üzenetére
Ha van más előfizetése még az ügyfélnek, akkor ügyfélmegtartó csoport szerint minden eset egyedi, akár mehet tovább a részletfizetés.
-
Varszegig
veterán
válasz
Soulfly842 #60589 üzenetére
Ahogy elnézem a havidíjat, abban bőven megtérül minden szolgáltatás.
-
válasz
Soulfly842 #60589 üzenetére
Igen, lakossági.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #60573 üzenetére
A szolgáltató ajánl valamit, de az előfizető nem fogadja el a móddosításokat.
Az előfizető használná módosítások nélkül tovább, de a telekomnak a régi áron nem éri meg, ezért 60 napos rendes felmondással felmond az előfizetőnek.Ekkor a telekom nem kérhet kötbért, mivel ő bont szerződést.
(Nem az előfizető szeg szerződést, hanem a telekomnak nem éri meg.)
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #60570 üzenetére
Én nem arról írtam, hogy az ügyfél mondja fel a szerződést, hanem arról, hogy a módosításokat, felajánlott lehetőségeket nem fogadja el. Ilyenkor a szerződés eredeti feltételekkel megy tovább vagy a szolgáltató 60 napos egyoldalú felmondással élhet.
-
zoli62
addikt
válasz
Soulfly842 #60567 üzenetére
Egyrészt, mint írtam, korábban volt két külön tétel, másrészt a szerződésmodósítás nem elfogadása esetén a Telekomnak kell rendes felmondással élni, és ekkor nem követelhet kötbért, mivel ekkor egyoldalúan ő mondja fel a szerződést.
-
válasz
Soulfly842 #60339 üzenetére
Kár érte. Azért lehet kipróbálom majd. Hátha meg tudnak lepni.
Más: kilőtték az Ikon csomagokat.
-
válasz
Soulfly842 #60332 üzenetére
Igen, olvastam már én is a HWSW-n. Egyébként tudsz esetleg valamit már biztosra mondani a korlátlan böngészés opció külföldi használatával kapcsolatban? Vagy még nincs döntés? Mert akkor úgy állítanám be az előfizetésemet.
-
Laca1212
őstag
válasz
Soulfly842 #60313 üzenetére
Ez így oké és érthető. De akkor miért is tájékoztat csúnyán félre kétszer is a telefonos ügyfélszoli? Azaz, hogy neten is el lehet intézni a MyTelekomban kötbér nélkül?
-
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #60285 üzenetére
Az online rendszerben nyoma sincs, de a Telekom alkalmazás sem ismeri. Marad a 1430?
A 100-as csomag nem aktiválható, ha a Plusz/300 elfogyott? -
válasz
Soulfly842 #60285 üzenetére
Túl szép lett volna. Köszi, akkor marad a korlátlan böngészés opció. Örülök, hogy legalább ezt lehet majd az EU-ban használni.
Parasite: ez már íratlan szabály a Telekomnál.
-
válasz
Soulfly842 #60210 üzenetére
Ez nagyon jó hír. A weboldalon még azt írják, hogy csak belföldön használható, de majd gondolom át lesz írva, mikor felrakják az új EU roaming opciókat.
Egyébként júniustól lesz elérhető a 2 új EU opció? Mert a május 1-től érvényes ÁSZF-ben már benne vannak. Nem értem én már ezeket a dátumokat.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #60192 üzenetére
És ilyet lehet dominostól-dominósnak is?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #60180 üzenetére
Tehát, akkor nem sok esély van rá, hogy visszakapjam...
Egyébként felmerült, hogy BlueMobilehoz szeretnék átmenni, ez nem tudom mennyit változtat a helyzeten.
Ebben az esetben sem kivitelezhető az egyenleg megtartása?(Alapesetben elveszik, azt tudom.)Az áttöltést hogy érted, azt hogy tudnám megoldani egy másik számra?
-
válasz
Soulfly842 #59967 üzenetére
T-Mobile függőek a stick-ek?
-
válasz
Soulfly842 #59962 üzenetére
Köszi, nem gond alapvetően, csak lusta vagyok. Ha lehetett volna online, megcsináltam volna úgy.
-
taip
senior tag
válasz
Soulfly842 #59993 üzenetére
Bocsi, nem ellened szólt, hanem érzékeltetni akartam, hogy a honlapról mennyire lehet megbízható információkhoz jutni.
Azért kíváncsi lennék, hogy azok az emberek honnan értesültek róla, akiknek eladtátok, hiszen a T jól titkolja. -
Logeeen
senior tag
válasz
Soulfly842 #59973 üzenetére
Május 15?
Next S és ATK-ról lemehetünk move xs-be?
-
erdoke
titán
válasz
Move ATK-t én se tudok választani. Az is furcsa, hogy az egyik oldalon azt írja, hogy Next S ATK 9090 Ft, a tovább gombra nyomva viszont már Next S ATK 2 év és 5490 Ft. WTF?
-
taip
senior tag
válasz
Soulfly842 #59972 üzenetére
Én onnan indultam, hogy lekértem a modemeket és beállítottam, hogy Dominoval szeretném, erre kiírta, hogy 0 találat, nincs ilyen. A te általad linkelt oldalról is ide jutok...
Szóval elhiszem, hogy elvileg van ilyen, csak gyakorlatilag is?
Csak mert ha az Alcatelt laptopba dugva ellátja a laptopot is és közben szórja wifin, az jól hangzik. Annyi a probléma, hogy így adott, hogy a laptop helyén kell használni, akár jó a vétel, akár nem, egy önálló mobil routert pedig raktatok oda, ahol jobb a vétel. Csak ugye a mobil routerért fizethetek 40 ezret, vagy 2 év hűség...
Amint kiválasztom, hogy előfizetéssel szeretném, máris van egy csomó üzletben az Alcatel. Érdekes.
-
generaltoti2
tag
válasz
Igen megtaláltam, már a legalsó sorban 30.000 Ft.os díjcsomagok is teljes árú készülékekkel vannak árazva. Két éve még igen csak máshogy volt
-
taip
senior tag
válasz
Soulfly842 #59967 üzenetére
Hát én nem találtam ilyet, hogy 4G stickhez lehet jutni olcsón hűség nélkül. Igazából wifis eszköz érdekelne, mert 3G eszközzel már tele vagyok (telefon+stick), de 4G-s kellene.
-
kisapa
senior tag
válasz
Soulfly842 #59956 üzenetére
Akkor marad még az a két hónap de utána biztosan megszüntetem.
-
gerii
addikt
válasz
Soulfly842 #59956 üzenetére
Ha ki van fizetve a telefon, akkor nincs kötbér, simán függetlenítheti, hisz az övé. Az előfizut pedig fizetni kell tovább.
-
Szólista
senior tag
válasz
Soulfly842 #59947 üzenetére
Akkor ezt ügyintézővel kell lebeszélnem.Köszi.
-
válasz
Soulfly842 #59929 üzenetére
A készülék-hűségidőn az előfizetésre vállalt hűséget érted?
A Net&Roll XS mire váltható lejjebb?
-
milenda
tag
válasz
Soulfly842 #59867 üzenetére
Ez az EU roaming tarifa hol található?
-
válasz
Soulfly842 #59830 üzenetére
Bocs, ha rosszul értelmezem, de akkor elvileg még ma felkerül az új ÁSZF, benne az új szolgáltatásokkal, viszont azok csak holnap élesednek. Vagy félreértek valamit?
-
válasz
Soulfly842 #59822 üzenetére
Hát nagyon bizakodom.
Egyébként ha már itt vagy: ugye holnap megszűnik az Ikon 200 LTE, és mindenkit Move M-be raknak át. Ez világos. Viszont nekem van egy Net&Roll 1 GB LTE bővítőm is még régről. Ezzel mi lesz? Marad, vagy ezt is elveszik automatikusan?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #59822 üzenetére
Én az ÁSZF változásra írtam ami még mindig nem elérhető a honlapon...
Azt tudom, hogy az új szolgáltatásokat elég aznap bejelenteni, amikor életbe lép. -
válasz
Soulfly842 #59818 üzenetére
Bocs, most nem tudok lenyugodni. Kezd fogyni a türelmem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #59818 üzenetére
Az SMSben az szerepelt ma 00:00-tól elérhető a honlapon is
szó se volt 05.01ről. -
válasz
Soulfly842 #59766 üzenetére
Jó lenne ez a "roaming érdekesség".
Egyébként az LTE roaming bővítéséről nincs esetleg valami információd? -
krisz4b70
aktív tag
válasz
Soulfly842 #59782 üzenetére
értem, köszi!
-
club1
veterán
válasz
Soulfly842 #59778 üzenetére
A Telenor térképein sok helyütt elég nagyvonalúan rajzolnak. Jobban jársz a beltéri 4G lefedettségi térképpel, mert ahol az lefedettséget jelez, ott valószínűleg van kültéri lefedettség...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #59769 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842 #59769 üzenetére
Nem kellenek jó percdíjak meg tényleg semmi. VOIP + nagy adatcsomag. De jelenleg nincs értelmes megoldás erre. Egy MoveXS+5GB 5ezerbe kerül, plusz ezeröt a Spotify. 6500, amiért kapok egy viszonylag kicsi adatforgalmat, spotify premiumot és feleslegesen kifizetek 2ezret hanghívásra. Persze lehetne ugyanezt Dominoval, de akkor is csak egy ezressel kevesebb (Surf csomag kellene a net miatt), és csak 10megabitet enged forgalmazni. Ráadásul VOIP sincs se előfizunál se dominonál. Ugyanennyi netet a román diginél 5 euróért kapsz, unlimited call/sms plannel együtt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sajnos a roaming érdekesség még sok-sok évig nem fog érinteni. Ha meg nyerek a lottón, úgysem érdekel, kiköltözünk oda, ahol roamingolnék.
Én is inkább minimum 500 megás csomagot tudnék elképzelni 200 megás áron (dominó, előfizu), illetve ahol most 50-150 mega van a csomaghoz, ott a minimum a 300.
Sőt, a Telekom helyében csinálnék egy VOIP programot, amivel az okostelókról olcsóbban hívhatóak a különböző telefonszámok, és okostelók egymás közt meg ingyen. Közben alul futhatna Telekom reklám.
Nem szembe kell menni a voipnak, hanem elébe. -
Varszegig
veterán
válasz
Jó lenne, de az is, ha a T is felfedezné, hogy a kedvelt nem uniós, de európai célpontok (pl. Törökország) mindig kimarad az ilyenekből. A voda pl. egy kalap alá veszi az EU-val.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Inkább belföldön legyenek végre rendes csomagok, meg adatforgalom először.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #59701 üzenetére
144ezer a teló amit kinéztem,úgyse kp-ra veszem hanem 24havi részletben...ennyi pénzért meg amit kinéztem jó áron van(nem Samsung Galaxy S6,az ronda,nem tetszik)
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #59701 üzenetére
Vagyis akkor feleslegesen van ott évek óta az online felületen ezen funkció, mert mindig elbaxák.
Mondjuk nem is vártunk mást
De biz Isten kipróbálom, hogy fog-e működni. Csinálok egy dominó -> előfizetéses váltást online.
-
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842 #59623 üzenetére
Te kevered a ping-et a sebesseggel.
10 mbit/s-el is lehet alacsony a ping es ugyan ugy gyors lesz a betoltes. -
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842 #59569 üzenetére
Kb észre sem vennéd. A kis mobilos oldalak is gyorsan betöltődnek 10 megás nettel.
Jó dolog dobálózni a sebességgel LTE-n de tök fölösleges mert nem torrentezésre van. -
Zeki
nagyúr
válasz
Soulfly842 #59569 üzenetére
Jaja, genyaság ez a LTE korlátozás, legalább 20 megát engedhettek volna dominóra. De illene már az adatforgalmat is duplázni.
Amúgy meg sok embernek a 10 megás net otthonra vezetékesre jó ha megvan... -
erdoke
titán
válasz
Soulfly842 #59484 üzenetére
A kosár mellett végtelenített malmozás lenne ez a funkció? Bizonyára mindenki rákattant a webshop bejelentkezésre szombat reggel 8:25-kor, de 7 perc alatt nem töltött be...
Szerk: Elhamarkodtam, 8 perc után betöltött. Viszont azt írja, felfüggesztésre kerültem, úgyhogy felhagyok a hűség vállalására tett kísérletekkel. -
kelekyle
őstag
válasz
Soulfly842 #59484 üzenetére
Mehet a fikázás, de őszintén ez azért tényleg egy jó ötlet, újítás volt
Nyilván mai a rendszer, friss ropogós és ezt nem is lehet előtte tökéletesen tesztelni, éles teszt megy, előbb utóbb menni fog.
Az előfizetés hozzáadása nekem is csak másodjára sikerült, utána várni kell picit és felhozza a szokásos előfizetési felületet -
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #59433 üzenetére
Délután meló után megyek csak újra. Nem tudja valaki hogy esetleg lesz akcióssan a sony z3c mostanában?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #59406 üzenetére
ne várjon senki a t-re
-
Onderon
senior tag
válasz
Kiváncsi vagyok mit alakítanak. Amikor egy hete meghallottam, hogy édesanyám 200 svéd koronát (~6600ft) fizet havonta, hűség nélkül, a minden irányba korlátlan és ingyenes hívás/sms/mms+6gb LTE internetért, egy picit meglepődtem.
-
válasz
Na ez remek hír. Ha csak a Next díjcsomagokat érinti, azonnal váltani fogok valamelyikre. De csak ezért.
-
smiti
veterán
válasz
Soulfly842 #59409 üzenetére
Ez a legnagyobb problémám.
Olyan nem nyilvános tarifám van, amire nem vásárolhatok online. Mindez 3 napos szívás után derült ki hosszas telefonálgatások után.
Így marad az üzletben történő vásárlás, de az a kínálat egy kalap k@k@. -
cris78
őstag
válasz
A belföldi igényeket nem akarják megkérdezni?
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #59231 üzenetére
Én mindig egy kis partner üzletbe viszem.
Átveszik és küldik tovább. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #59176 üzenetére
Samsung Gear Fit sajnos nem iPhone kompatibilis, már kezdtem rajta gondolkodni, de így nem sok értelme lenne...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #58921 üzenetére
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Soulfly842 #58979 üzenetére
Így már hihetőbb több nap után! Használd egészséggel ha bejön!
A célközönség biztos venni fogja nem is mondtam hogy nem,de én úgy érzem kihagynám, és megvárom a Note 5-öt!
r3dsnake-nek igaza van teljesen más az üveg mint a fólia,mint érzetre és ami a legfontosabb védelemre,én se térnék vissza!
-
Onderon
senior tag
válasz
Soulfly842 #58979 üzenetére
hiszem, ha látom! én még nem találkoztam olyan androidos telefonnal, ami ne szaggatott volna pár hét után!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #58795 üzenetére
(#58798) Lacko84
Kapcsolódva a korábbi kommenthez:
Továbbra is tartom, hogy brutális lett ez az S6 edge (most már mondhatom, hogy több napnyi nyúzás után!
)
A célközönséget bőven telibe fogja találni! - vinni fogják, mint a cukrot. Ennyiért, vagy bármennyiért is!
-
válasz
Soulfly842 #58966 üzenetére
nem értem - ha célzás akkor sem -, sajnálom.
a hangtechnikához értek, de a szélhez nem!jobb lett a napokban az lte térerő óbudán, a lakásban is feltűnt, először azt hittem, hogy csak placebó, de most, hogy a lakásban is nézem és nem csak egy telefonon, már biztos a dolog.
a sebességet is letesztelem majd kíváncsiságból, hogy abban a tekintetben mi a helyzet, történt esetleges változás, vagy sem. -
club1
veterán
válasz
Soulfly842 #58958 üzenetére
Majd kér egymilliós kártérítést a készülék gyártójától. Mi az hogy nem tudja a következő generációt egy telefon. Nonszensz...
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Pár perc után azt mondod tökéletes?
Ne haragudj de pár perc után azt írod élmény volt használni? Megérteném ha legalább egy hétig használtad volna de pár perc..... Stabil rendszer? Meddig lesz az? Nekem is stabil volt a Note 3-on 8 hónapig utána k.o. lett!
-
Vangelis
félisten
válasz
KÉSZÜLÉK ÁRA
421 414 Ft128GB EDGE ...... lista áron..
Ez azért elég horrrrrorr!
-
Def26
félisten
válasz
Soulfly842 #58785 üzenetére
Drágább mint az iphone 6. Hülyék ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elektromos autók - motorok
- Akciókamerák
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest