- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
Vangelis #52376 üzenetére
1 nap ide vagy oda már nem oszt nem szoroz.
Más.
09.30-án rendeltem ATK-s mobilnetet telefonnal. Ezzel nincs is gond, de írták a tájékoztatóban, hogy vagy én aktiválom vagy majd ők ha beérkeznek a papírok. Akkor nem volt még szükségem a mobilnetre ezért nem is aktiváltam, majd aktiválják ők. Most néztem meg, hogy még mindig nincs aktiválva. A kérdés, hogy ki fogják egyszerre ezt az időszakot számlázni?
-
Scoobyka
addikt
válasz
Vangelis #52296 üzenetére
Ebben az esetben a rendelt telefont hova kell visszakuldeni? Bemehetek vele az egyik t-pontba es kozolhetem,hogy szeretnek elallni mivel neten vasaroltam,valamint ebbol kifolyolag nem tartok igenyt az elofizetesre es a biztositasra sem? A biztositas osszeget es az elso havi elofizetes dijat bukom ebben az esetben?
Ákinard: A biztositas osszeget is napra leszamoljak,mint az elofizets osszeget?
Update: es a ledast barmelyik t-pontban megtehetem? Mert nagyon kiszeretnem probalni az i6ot,de a szelesegebel lehet lesz bajom. A magasaga annyira nem is zavart.
-
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Vangelis #52239 üzenetére
Ahogy eddig megtapasztaltam ezt a törvényt szimplán annyival ki tudják játszani, hogy kapcsolnak egészen gyorsan valakit aki csak megkérdezi, hogy mit szeretnél ügyintézni (holott előtte a menüben mér végignyomkodtad) és mondja, hogy kapcsol egy kollégát aztán zene.
A törvényt betartották, x percen belül ügyintézővel beszéltél, a várakozás ugyanúgy megvan -
Ákinard
aktív tag
válasz
Vangelis #52143 üzenetére
Nem teljesen.
2 órája ki van írva mindegyikre, de egy 20 perce vettem egy i5C-t.
Előtte többször is meg-meg jelent készlet de vagy más szín vagy az amit én akartam, csak nem voltam elég gyors.
Most szerencsém volt, mert az előző kísérletem ott elakadt, ahol a szerződéskötési feltételeket kell elfogadni, és otthagytam. Így most csak onnan nyomogattam tovább. SikerültAkkor frissítettem és megint nem volt készlet.
Tehát aki eddig lemaradt, ne adja fel, F5 előre, esély van
-
törölt tag
válasz
Vangelis #51942 üzenetére
Nem találod már, hajnalban, kicsit átalakult az oldal,illeszkedett volna a fő oldalhoz (reszponziv) dizájnban egy csomó telefon hiányzott,meg díjcsomag, és a telefonok árai is rosszul voltak ki írva, aztán mire felébredt a nép, vissza állt minden a jelenlegi állapotra.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Vangelis #51942 üzenetére
Te is lecsapnál rá
(#51944) pietrasko: azért ez nem kicsit butaság, már bocsi. SIM az SIM. Rég rossz lenne, ha telefononként, gyártónként lehetne más és más SIM kezelés. NFC meg szabványosított. Ott milyen hiba is lehet? Az elfogadhatóbb indok, hogy a programot csak azokon tesztelte a T, de a progi meg sok mindenre nem kell valójában ha csak fizetni szeretne az illető.
-
313313
addikt
válasz
Vangelis #51897 üzenetére
Flottától kicsit fázok, a macera vele, legtöbbnél személyesen intézkedni se tudsz, meg céges előfizunak számítanak. Azért ha netet is akar bele az ember, a legtöbbnél már ott tart, mint akármelyik szolgáltató csomagjával, csak max ingyen beszél flottán belül.
Inkább fizetek kicsit többet, de bármikor az asztalt tudom borogatni, mint előfizető/számlafizető -
törölt tag
-
-
válasz
Vangelis #51086 üzenetére
Tavaly volt részemről valami nagy ráizgulás erre, emlékszem nagyon nézegettem (más webshopokat, tehát amit írok, az nem a telekomra vonatkozik). Szánalmas akciók voltak. A legszánalmasabb, hogy a házhozszállítás díjából adott az egyik webshop 30% kedvezményt, hogy le ne petézzek a nagylelkűségüktől. Úgy látom idén még ez se volt, lópikula van, nem dotcommerceday.
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #51033 üzenetére
Ez ilyen semmi se tart örökké ezek a mai telefonok meg még annyit se birnak mint a régi nyomógombosak. Amúgy jobbik eset hogy igy szrt be, két havernak ez a ace3 úgy hibásodott meg hogy elkezdett minden számot feltárcsázni ami bennevolt a meóriában. Felvettem én is senki se szól bele rohadt nagy volt, mondom mi francot szórakozik a haver . Letettem visszahivtam na akkor kezdte ezt az újraindulást azt mondta a haver
-
Indian74
senior tag
válasz
Vangelis #50958 üzenetére
Pontosan TMX ,egy nagy rabló banda,csak meresztik a pi...jukat
Bocsánat a kifejezésért.
De ha már lenne eredménye pl csere igazoló lapot megkapnám,mondjuk holnap(aminek kicsi az esélye,jól elhúzzák)akkor nem is értem,mire is cseréljem,mit is kérjek,ezek után,milyen telefont,okosat???
Ha mégis kapom,hogyan választhatok telefont,mert benne sincs az enyém a KISKER ÁRLISTÁBAN. -
Indian74
senior tag
válasz
Vangelis #50956 üzenetére
De jár prémium garancia,csak az a baj bevizsgáltatást kértem,írjak a sehsupport@samsung.com-nak levelet a hibáról ha van fényképem,vagy videóm azt küldjem el nekik,megtörtént,október 27-én leadtam személyesen a TMX--hez azóta semmi,csak ez a rövidke levelecske.
A tö..m ki van az egész Samsung-al meg a szervizes központjukkal Telemax-al.
Felhivtam a Pest Megyei Fogyasztovédelmet,az monták öt napjuk van a bevizsgátatásra,az már lejárt,de unom már az egészet. -
[P]laci
senior tag
válasz
Vangelis #50775 üzenetére
én egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a Telekom árazza a HTC telókat ilyen rosszul, vagy alapból meg van nekik mondva, hogy az utolsó pillanatokig méregdrágán kell adniuk...
mondjuk nekem mindegy, de így se a HTC, se a Telekom nem profitál belőlük annyit... bár mondjuk a HTC sem a magyar bevételek hiánya miatt fog szenvedni, de akkor is... -
Asbee
veterán
válasz
Vangelis #50677 üzenetére
Ebbe most itt ne menjünk bele. Erre van a garancia. Rengeteg elégedett nem S iphone tulaj van. A nagy kijelző sok embernek nagyon kellett már és nem akarnak még egy évet várni. Egyébként ez a hiba sok 5S-t is érintett, de mondthatnám az LG G3-at vagy egyéb vékony keretes telefont
-
erdoke
titán
válasz
Vangelis #50587 üzenetére
Saját bőrömön tapasztaltam, amikor a nagy nevű multi hazai leányánál a pár évente rotált külföldi vezért 15 év után végül magyarra cserélték. Beindult a bratyizás, a mutyizás, gyanús tanácsadó cégek jelentek meg, stb. Azóta olyan multinál melózok, ahol én vagyok az egyetlen magyar...
-
-
válasz
Vangelis #50486 üzenetére
mivel hazánkban egy év a kötelező jótállás (link), így a második évben a gyártó korlátozott jótállást ad, ami egyrészt csak a készülékre terjed ki - a tartozékokra már nem -, másrészt nem indul újra a gyártói jótállás.
nokia gyártói korlátozott garancia; link
A hatályos törvények által megengedett maximális mértékben a javítás vagy a csere nem újítja meg, illetve nem hosszabbítja meg az adott jótállási időtartamot. A jelen Jótállás hatálya alá tartozó eredeti vagy cserealkatrészek, illetve cserekészülék Termékek jótállási időszaka az eredeti Jótállásból még hátralévő időtartamra, vagy a javítástól, illetve a cserétől számított hatvan (60) napra, illetve a kettő közül a hosszabb időszakra terjed ki. -
djculture
félisten
-
válasz
Vangelis #50236 üzenetére
igen, csak amikor már többe kerül kerül kamatmentes részletre, mint amikor egyben kifizeti az előfizető azonos hűség...stb mellett, ráadásul a hűséges előfizetőket is jobban megmérik a drágább árral, az már régen rossz...
Placi; pont ezért írtam én is, hogy többször vásároltam már részletre, mert megérte, pedig simán kifizethettem volna azonnal a teljes összeget.
a hűséget is aláírnám, ha valóban megérné, mert ha bő 17 éve elégedett vagyok a szolgáltatóval és a nyújtott szolgáltatásokkal, akkor nagyon rosszat kellene tenniük, hogy ez a hozzáállásom változzon, de egyszerűen nem éri meg aláírni 2 év hűséget, mert csak elenyésző a hűséges kontra a domino/listaár különbözete, akkor miért tegyem?
legutóbbi iphone 5s vásárlásomkor 5 e ft lett volna a kedvezmény 2 év hűség aláírása kontra listaár között; 210 e ft < 215 e ft! ekkora összegnél mi 5 e ft? kifizettem egyben a listaárat, mert nem éri meg a 2 év hűség aláírását az előfizetésre, díjcsomagra meg elvből nem írok alá, meg aztán az olcsóbb díjcsomagokkal úgy sem lett volna sokkal olcsóbb, legfeljebb úgy elhozhattam volna részletre, de az nem volt szempont.hurenzon; erről beszélünk, meg korábban is leírtam már, de most konkrétan többe kerül részletre néhány telefon, mint azonos hűség és díjcsomag mellett egyben kifizetve, úgy meg már konkrétan nem éri meg részletre venni.
taip; a bolti részletfizetésekkel meg az a baj, hogy jellemzően csak egy bank preferált a bolt részéről, velük szerződnek, és ha épp nem annál a banknál vagy, akkor neked is külön szerződés...stb.
szolgáltatónál sokkal egyszerűbb, hiszen direktben csak a szolgáltatóval intézed, akivel már szerződésben állsz, tehát semmi külön macera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest