- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #60060 üzenetére
Ha nem LTE-képes, akkor igen.
Innen gondolom, hogy kitörhetőt küldenek:
"Micro SIM
Akkor is ezt válaszd, ha normál típusú kártyára van szükséged, például a modemedbe."(#60062) vwpolopg
Egy LTE-képes készülékben LTE-képes adatcsomaggal elég hamar kiderül, hogy az-e.De ha nem tudod, hogy az-e, akkor valószínűleg nem az.
-
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #60058 üzenetére
Hogy melyik éri meg jobban, azt neked kell eldöntened a netes szokásaid alapján. Még a korlátlan tematikus adatopciók is játszhatnak.
-
Teko001
őstag
-
válasz
dokee78 #59339 üzenetére
az olcsóbb 1290 ft-os bővítő csak a surf esetén adott, mert abban van alapban benne foglalt adatkeret (150 MB), ha ahhoz minden feltétel adott.
a net tekintetében a domino aktív sem az igazi, ahhoz is a drágább adatcsomagos árakat kell nézni.
igen, mivel a mozaik xs már tartalmaz alapban adatkeretet (200 MB), így ahhoz csak 1290 ft a netplusz l az olcsóbbik bővítő formájában. -
-
válasz
dokee78 #59335 üzenetére
lásd; link
fontos szempont viszont, hogy az olcsóbb bővítős szekció (Még több netre van szükséged?) csak a surf esetén érvényesül, mivel az tartalmaz alapban benne foglalt adatkeretet, amit bővíteni lehet, más domino díjcsomagokhoz a drágább (Nincs még net a díjcsomagodban?) adatcsomagokat kell nézni. -
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
dokee78 #46902 üzenetére
Kicsit javítok.
"a készülékvásárlással egyidőben, vagy azt követően 60 napon belül a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával." lehet megkötni a biztosítást
Külön konstrukcióban lehet megkötni, prepaidre, és előfizusra is máshogy. Itt megtalálsz mindent.
-
válasz
dokee78 #44785 üzenetére
az egyedi fordulónap az adatforgalomra vonatkozik, és nem függ össze a számlázással.
a fordulónap ilyenkor már jellemzően nem változik, de a különböző opciók aktiválásakor küldenek róla értesítést szöveges üzenetben.
az előző opcióval elkövetett forgalmazásnak nincs köze a következőhöz, tehát amikor aktiválásra került az új opció, akkor annak teljes adatkeretét megkaptad a fordulónapig, amennyiben az a hónap 9-ik napja, úgy 8-án éjfélig, tehát most nem egy hónapra, hanem annak csak töredékére is teljes 500 megabyte adatforgalmat.
a számlázás mindig a hónap első napjától az utolsóig történik, de törthavi, tehát az előző opciót a hónap utolsó napjától a kikapcsolásig kell kifizetni, az újonnan aktiváltat pedig a bekapcsolástól a hónap utolsó napjáig. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
dokee78 #44729 üzenetére
A netcsomag tuti nincs benne, az nem forgalom(ha jól tudom). Az emeltdíjast nem tudom, hogy benne van-e..
De ha MyT-mobilba belépsz elvileg ingyen lekérdezhetsz minden forgalmat, s ha a hívás/SMS forgalmak nem haladják meg a ~100 Ft-ot, akkor benne van az 1500Ft emeltdíjas ebben az összegben -
válasz
dokee78 #44643 üzenetére
Csak annyit kellett volna beírni, a keresőbe, hogy aktuális egyenleg: [link]
(#44644) mouzrr
Adatforgalom tekintetében semmilyen korlátlan csomag nincs a Telekomnál. Hogy megéri-e váltani ezt neked kell eldöntened. Viszont ha olyan előfizetést választasz, amiben már van adatforgalom, akkor a többi szolgáltatóhoz képest olcsóbban tudod azt bővíteni a NetPlusz csomagok valamelyikével, hogy elég legyen és ne korlátozzanak.
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #44037 üzenetére
Köszi a választ,kiegészítem:
Elküldtem az emelt díjas SMS-t,NEM jött róla visszaigazolás attól a szolgáltatótól.
Helyette a Telekomtól jött ez:Közben újra tilttattam a Telekom ügyfélszolgálaton az kimenő és bejövő emelt díjas SMS/MMS-eket.
Elképzelhatő,hogy miközben újra letiltattam,így nem küldte el a rendszer az emelt díjas SMS-t?
Mert még mindig nem jött visszaigazolás és hívtam az "emelt díjas bandát" nem érkezett be egyenlőre. -
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #43666 üzenetére
Miért fizetnél? Akkor kell fizetnie a fogadó félnek is, ha nem az "alapértelmezett" (nem tudom mi a pontos megfogalmazás) országában van. Logikusan levezetve. Ha te Magyarországon vagy, akkor a hívó német fél tudja, hogy külföldi hálózatot hív (ugyebár a telefonszám alapján látszik), tehát vállalja ennek költségeit (ez a kérdésedben leírt helyzet). Míg, ha te külföldön vagy és bárki hív itthonról, akkor a hívó nem tudhatja, hogy külföldi hálózaton vagy (mivel ugyanazt a számot kell tárcsáznia, ugyanazzal az ország előhívóval, mintha itthon lennél) tehát ő csak a belföldi tarifa szerinti percdíjat fizeti, te pedig fizetsz a külföldi hívásfogadásért. Remélem kivehető a zagyvaságból a lényeg.
De, hogyha megnyugtat, engem is többször hívnak német rokonok mobilról és még soha nem kellett fizetnem a hívásfogadásért.
-
válasz
dokee78 #42985 üzenetére
aki olyan díjcsomagra írt alá korábban hűséget, amelyik drágul(t) most, annak a hűség ellenére is lehetősége van olcsóbbra átlépni.
lesaux; a ntplusz m esetén az aktiválás hónapjában és az azt követő teljes hónapban csak 190 ft a havi díj, és csak azt követően kell a teljes árat fizetni.
-
válasz
dokee78 #42350 üzenetére
foglalkoznak vele, de ha az aláírásodban szereplő telefonról van szó, akkor a sony szerződéses szervizével bőven vannak negatív tapasztalatok, bár nem minden ügyintézés ilyen, de a pozitív a kevesebb...
saby97; router által megosztott, több munkaállomáson használt mobilinternetre nem a néhány gigabyte keretes díjcsomag kell, legalábbis tényleg csak ritkább esetben elég, viszont jobb ár/érték aránnyal van 20 gigabyte, konkrétan 6990 ft ellenében, az azért jobb, mint a 8 gigabyte 4300 ft-ért, 30 gigabyte meg van 9550 ft-ért.
minél több adatmennyiség, annál olcsóbb gigabyte érték.
ne vedd magadra, általánosságban írom, de szerintem torrentre nem való a mobilinternet.
a felhő jó dolog, de mobilinternettel csak apróbb állományokat teszek fel én is, jellemzően fényképeket, nagyobb állományokat csak vezetékes nertről.
jó, hogy vannak már 20 - 30 gigabyte adatkeretes mobilinternetek, meg gyors 4g/lte, de a mobilinternet még mindig nem komoly forgalomra van kihegyezve, szerintem sokára lesz az, hogy olcsón lehet nagyon sokat forgalmazni, hiába adott már most is a megfelelő sebesség. -
djculture
félisten
válasz
dokee78 #40772 üzenetére
Amennyiben nem veszi igénybe az e-Pack kedvezményt, abban az esetben az adott hónapban a teljes, kedvezmény nélküli havi díj kiszámlázásra kerül, és a plusz 300 Ft-os e-Pack díjtétel rész nem lebeszélhető.
Azért ezzel se árt tisztában lenni.
A Move tarifáknál meg szokásosan nincs feltüntetve a hivószámkijelzés hogy benne lenne a tarifában:
A díjcsomagba foglalt szolgáltatások
Hangposta Hívásátirányítás Hívásvárakoztatás, hívástartás Konferenciabeszélgetés SMS-küldés Egyirányú adat- és faxszolgáltatás Roaming
-
válasz
dokee78 #40768 üzenetére
a mozaik és az eco díjcsomagok sem látszanak már alapban, de még nincsenek kivezetve, csak a move van preferálva helyettük.
amennyiben magad eszközlöd a váltást, úgy nem aktiválod a e-pack kedvezményt, telefonos ügyintézéskor pedig jelzed, bár anélkül is legfeljebb mindig rádobja a rendszer a nem teljesítés miatt +300 ft extra tételt.
nem megoldható, hogy elektronikusan kérd a számlát, és a megfelelő módok valamelyikén fizess;- a www.telekom.hu/ mobil oldalon, online ügyfélszolgálatunkon
- a Távszámlán (www.tavszamla.hu)
- a Telekom mobilapplikáción keresztül banki átutalással
- csoportos beszedési megbízással
- MasterCard Mobile alkalmazássalmost nézem, a banki átutalást kivették a felsorolásból, pedig 2 napja még benne volt!?!?
ennek utána is nézek az ászf vonatkozó pontjánál! -
válasz
dokee78 #40508 üzenetére
direktben nem nagyon, de van közös adatbázis, és szélsőséges esetekben - például részletre, 0 ft kezdővel akarsz kihozni drága telefont -, biztos nem jelent majd jót...
Vangelis; lesz olcsó(bb) előfizetés(i lehetőség), amihez aránylag sok net rendelhető, és korábban sok ilyen igény volt, elég csak itt visszaolvasni.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dokee78 #33835 üzenetére
Csak üzletekben érvényesíthető ez a kedvezmény, interenetes felületen nem (hűségidő nélkül érvényesíthető). Általában a 10-15 Ezer feletti tartozékokat/eszközöket lehet elvinni kamatmentes részletre arany, illetve platinakártyás ügyfeleknek. Általában 10 hónapos kamatmentes részlet van, de e tekintetben pl. az NX300-as kivétel (24 havi kamatmentes részlet). Fényképezőgépek, dockolók, fejhallgatók, stb. - elég széles szokott lenni a paletta.
Publikus listát erre vonatkozóan a neten nem fogsz találni, de az üzletekben tudnak segíteni ezzel kapcsolatban.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
dokee78 #32844 üzenetére
hali!
Az eco xs nem társkártya hanem teljes értékű előfizetés. ha más nincs a folyószámládon akkor nem válthatod fun kártyára, mert az társkártya, tehát kell egy főkártya. Ha nincs rajta hűség és van másik előfizud vagy t-home szerződésed üzletben át tudják váltani funra.
Amúgy az eco és a fun egy kategória szerződés újításnál, tehát a készülékár ua. csak kisebb lesz a havidíj és korlátozott szerződésre váltasz.Dominot válthatsz előfizura, de lehet előleget kérnek. Üzletben azonnali telefonon meg kb 1 hét átmenete van. magadnak sztem nem tudod kérni a webshopon.
Ha webshopon van kedvezmény a készülékre akkor nincs szerencséd, mert telefonos váltásnál nem tudnak készüléket csatolni, üzletben meg nincs ws kedvezmény :/
szvsz
elég este van, nem biztos h érthetően írtam le -
-
-
-
Something_
őstag
válasz
dokee78 #31002 üzenetére
Ne állj el, kérd a cserét.
2 éve vettem egy telefont t-nél webshopból. átvettem a futártól, de nem vettem észre egy anyaghibát a kereten.
Berohantam a legközelebbi T-Pontba (nem partner!) és cserélték azonnal, pedig azt mondták, hogy külön készleten van a webshop, de majd ők leboxolják.
Simán bent tarthatták volna "bevizsgáláson".
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #31002 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor az átvétel utáni naptól indul a visszaszámlálás. Elálláskor, hogy jön képbe a szerviz (ugyanis a nyolc nap az elállásra vonatkozik)?
Ha javításra adod le, akkor nyilván javítják vagy ha javíthatatlan, akkor cserélik (ilyen nem lesz). Ha pénteken vetted át és hibás, akkor még kérheted javítás helyett a cserét (az átvételtől számított három munkanapig). Még abba is beleférsz. -
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #30999 üzenetére
A nyolc nap a távollevők között kötött szerződéstől való elállásra vonatkozik. A neten vásárolt cuccok megvételétől számított nyolc napon belül indoklás nélkül élhetsz az elállás jogával. Ilyenkor nem kapsz másik készüléket, hanem egyszerűen visszaállítják a szerződés (vásárlás) előtti állapotot. Cserét nem kérhetsz ez alapján. Ha ez megvan újra rendelhetsz, akár teljesen más készüléket is vagy nem rendelsz semmit. Ez már szabadon választott
-
válasz
dokee78 #30862 üzenetére
még nem vetted át, nem írtad alá a szerződést, így az elállás még nem lehetséges, ahhoz az előbbiek megtörténte szükséges, de utána megteheted, bár utána meg kell x időintervallum, amíg visszaállítják a vásárlás előtti állapotot, ha annak megtörténtekor még mindig akciós a telefon, akkor szerencséd van, megrendeled ismét.
raziel01; kérdés, hogy mennyi az átfutási idő, amíg "törlik" a rendelést, és a rendszer engedi újra leadni a rendelést...
-
djculture
félisten
válasz
dokee78 #30778 üzenetére
Ja ha kockázatmentesnek minősül. Havernak egyszer volt olyan hogy rátelefonáltak hogy mikor óhajtja kifizetni a számlát még aznap bement és személyesen befizette a westel ügyfélszolgálatán, tavaly gondolt egyet venni akart egy drágább telót rögtön 40000-el kezdték.Pedig 13 éve ügyfél, tartozása nincs a cég felé.
-
válasz
dokee78 #30580 üzenetére
Igen ez egy nyilvános fórumon magától értetődő.
Más. Próbálkoztam két szolgáltatónál is a következővel (hogy melyik kettőnél, az legyen mellékes). Bemegyek, hogy szeretnék venni nem részletre, nem előfizetéssel egy készüléket, aminek kifizetem a listaárát. Olyan nincs. Csak előfizetéssel lehet megvenni.
Gratulálok. Lenne ebben az évtizedben egy olyan balek (jómagam), aki kifizeti valaminek a listaárát, mert azonnal kell, de úgy nem lehet megvenni, csak előfizetéssel. Még akkor is, ha az nekem nem kell. Őrület. Ez van szerintem kiadva a szolgáltatóknál, hogy ilyen mesterséges baromságokkal is nyomják fel az előfizetői számot.
Ha majd nem lesz sürgős és egy kicsit ráérek akkor megcélzok 1-2 bejelentést a fogyasztóvédelemnél meg ahol eszembe jut, hogy ezt mint árukapcsolást nézzék már meg, egy emailt bőven megér, hadd gondolják át a szolgáltatók a kisded játékaikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest