Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Uagen Zlepe #48 üzenetére
hmm, ez jó hír.
és maguktól kapcsolják be, vagy kell jelezni feléjük? -
nobela
senior tag
Ok, és Vodánál mi a helyzet?
Amúgy hogy tudom leellenőrizni?
-
nobela
senior tag
Azt hittem csak a Pixel 6a-val vannak VoLTE problémák...
A Neo is érintett?
-
honeker
őstag
Üdv...pixel 6a...vártam mint a mesiás elegem volt a p5 sokol hangjábol azon kivül hogy a hangja fantasztiku a többi funkciok hogy mondjam...sehogy,térerő heptikus vol ugy hogy csörgöt és nem birtam felveni,blutusz nem kapcsolodot a kihangositohoz,ujra indult önáloan. 1.5-2 nap készenlét 4-5 ora kijelző idő....mindig szögeltek rajta havi upnál de nem igazi....szerintem a tenson samu .......neo. felüdülés régi motorolás fan....térerő stabil volte ,wifi megy varázs pálca nélkül.4 nap készenlét 8-10 óra kijelző idő..hang tiszta érthető.ami hiányzik a pixelböl az a havi up...még mindig 12 fut rajta...röviden enyi ha valamire még kiváncsiak vagytok kérdezetek..
-
nobela
senior tag
Sziasztok, mivel nálam is ez a két telefon jutott a döntőbe, engem is nagyon érdekelne egy Pixel 6a-val történő gyakorlati összehasonlítás...
-
adabra
senior tag
A specifikációkat nyilván összehasonlítottam. Ami lényeges: 120 vs 60 Hz képfrissítés, 8 vs 6 GB RAM (bár szerintem ez nem igazán számít), közepes vs qrva jó kamera, 68W vs 18W vezetékes töltés
Honeker kolléga összehasonlító elemzése érdekelne, mert neki mindkét típussal kapcsolatban saját tapasztalatai vannak.
Egyébként egy Pixel 4a-t használok 2,5 éve (nagy megelégedéssel).
-
osvatha
tag
Tudja esetleg valaki, hogy T-mobil kártyával a 4g hang (VoLTE), és wifi hang működik-e?
-
Van aki használja a készüléket? Vélemények?
-
honeker
őstag
válasz
twinfather81 #27 üzenetére
Pixel 6a rol váltatam első benyomás pozitiv....
-
twinfather81
tag
Hát, volt szerencsém nyomogatni, nem egy erőgép...maradok a Samu Note 10 plusnál..
-
honeker
őstag
Csatlakozok...
-
DS39
nagyúr
az ilyen telefonok után állapítják meg a gyártók, hogy nem kell a kis(ebb) méretű telefon az embereknek. de kell(ene), csak nem ennyiért.
120-130k között kellett volna nyitnia ezzel a procival, és kamerás teljesítménnyel. (a vezeték nélküli töltésen nyugodtan spórolhattak volna a középkategóriában)
minden más szempontból baromi jó telefon ez, a design is nagyon szép, na nem a tesztelt fekete, hanem a lila és a zöld verzió főképp.
(+pont a kijelző magas PWM értéke: 730) -
elmepocok
tag
válasz
peterlevente #23 üzenetére
Most jött Edge 20-ra 2 frissítés is néhány héten belül, úgy látom belehúztak, kérdés, hogy meddig fog tartani. Közben vettem egy Edge 30-at, azon augusztusi a biztonsági csomag, szóval úgy látszik tényleg foglalkoznak a témával.
-
janeszgol
félisten
Gyenge eresztés lett. Mint a többi hasonszőrű.
Oké a kijelző tök jó. -
abes77
csendes tag
"...mert 6,28”-es képátlójával észrevétlenül zsebre vágható darab..."
Na és akkor itt befejeztem a cikk olvasását.
-
roli543
őstag
végre egy gyàrtó, aki nem erőlteti a 2MP-es makró kameràt
-
-
SirRasor
addikt
-
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Rémlik. Meglepően kicsi volt és prémium tényleg. Volt nálam kettő is vendégségben. Mondom is, hogy nem csípem a samu. Erre most Note 9-van a Moto akármi helyett.
-
-
Phoenixy
senior tag
Akkor ott a sima Edge 30 tavaszról, ami 185e Ft.
Nem tudom arra mit ígérnek, de 695 helyett 778G+, kijelző 120 Hz helyett 144 Hz és HDR10+, kamerák mások, nem hinném, hogy rosszabbak, tud 4K-t (előlapi is). Mindössze a gyorstöltés lassabb és nincs vezeték nélküli töltés. -
elmepocok
tag
Most megnéztem, júliusi a biztonsági frissítés. Lehet az asszony nyomott egy updatet, bár nem szokott, én szoktam elindítani, mikor észreveszem véletlenül az értesítést a 42 másik között.
Android 12 tényleg jött valamikor tavasszal talán, bár rosszabb, mint a gyári 11 volt, de ez minden gyártónál így van, szóval nem mínuszpont.
-
SirRasor
addikt
Néha picit zavaróan nagy az 5,8"-as Pixel 4a-m
"Kis termetű" - 6,28"
Ez egy nagy telefon. Bocs a kötekedésért -
törölt tag
Méretben pont jó lenne, öt éve használok 72mm széles telefont (magasság mindegy) és ezt az oled panelt is hajlandó lennék megszokni..
De a középszar kamerákkal bukott nálam a telefon.
Pedig árban a még épp elviselhető kategória. -
"IP52 alapon por- és cseppálló"
Súlyos szavak.Ennyire a zoknim is vízálló.
Szerintem nem rossz készülék egyébként, ha beesik az ára néhány hónap múlva, sokaknak lehet még jó ajánlat.
-
bollokcs80
Korrektor
778-al egy egész jó ajánlat lenne.
-
Nem értem, hogy csúszott el a szoftveren a dolog, még egy Snapdragon 680-as is értékelhető sebességet mutat fel, a 695 ennél már többet tud.
Szoftveresen így elbaszni egy kellemes méretű készüléket.
De lehet olyan a készülék is, amilyen Bogék sajtóútja lett a Moto jóvoltából...
-
elmepocok
tag
Az Edge 30-as szériára 3 év supportot ígérnek, a 20-as szériára még 2 év volt az ígéret, aztán inkább azt mondták, hogy nem is kettő, hanem majd valamennyi. Az asszony Edge 20-asára márciusi vásárlás óta 1 db biztonsági frissítés jött és kész.
Ha erre tényleg jön 3 évig biztonsági frissítés, az pont 2 évvel több most megvásárolva, mint egy edge20 vagy g200-ra, bár ha 2db/év gyakorisággal jön, akkor lehet mindegy is.Amúgy a telefon szimpatikus, mert elég jó a méret és a kijelző, de 175-ért nagyon húzós.
-
Alzánál egy rakat Moto van az asztalon.
Papíron jók a konfigok.
Igen jó pár használt prémium mobil azért ennél jobb vétel.
Szerintem még egy LG Velvet is.Mondjuk az igen csinosra sikeredett anno, és ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest