- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPF
senior tag
Akksira 1 vagy 2 év garanciát ad a T?
-
Jhonny06
veterán
A garis csere (kb. 2 hét) időtartamára lehet kérni készüléket (illetve ha igen, akkor azonos készüléket)? Mármint kötelező biztosítani a szolgáltató, ha előfizetéses vagyok?
-
szijartg
őstag
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1005_paletta
nemrossz, de nem tudom hogy ezeket ki állítja össze... ki az a nagy marketinges, mert hogy a mobil csomag mellé nem tud belerakni egy 500megás net csomagot az érthetetlen!
pedig ha lenne akkor tuti hogy váltanék erre a csomagra, mert minden van!
eszetlenek -
Mr. Teddy
őstag
válasz szijartg #5059 üzenetére
Én is néztem ezt a csomagot. Nem rossz, de szerintem direkt nem csinálnak "tökéletes" csomagot. Mert ehhez ugye akkor kell neked havi 2 ropiért netet venned, és máris többet kaszálnak az egészen, mintha külön veszed a cuccokat és pl. egy médiamániás csomagot telcsire.
ja és észrevettem, hogy ezeknél a csomagoknál mindig hiányzik az ideális középkategória. Ahol nem eszméletlensok telefonálási lehetőség van, csak 15mbit net, és HBO mentes tv. Gondolom az illene majd a Paletta L-be, de hogy olyan lesz-e, azt ki tudja.
-
addikt
válasz szijartg #5059 üzenetére
A paletta szolgáltatáscsomag nem igazán a mobiltelefóniáról szól, ezt azért figyeld meg! Inkább a hagyományos "telefóniához" köthető tartalma van, a mobillal összefüggő része inkább kiegészíti a főbb részét!
Mr. Teddy:
Én személy szerint kétlem, hogy a közeljövőben lenne más paletta is. Ráadásul, amit Te írtál abszolut nem is illeszkedik a paletta-vonulatba!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
F-ECT$
titán
Vajh mikortól lesz 4G és milyen árakon?
Elérhető valahonnan, hogy hogyan változtak a 3G és 3GS árai az idő múlásával?
Ha kijön a 4G, akkor mekkora árcsökkenés várható a 3GS esetén?
Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák? Sima készülékek csak van rajtuk navigációs szoftver? Ha így van, miért drágábbak, mint a nem Navi-s társaik? (A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira.)
Dive ever, work never.
-
canniball
nagyúr
"Mik ezek a "Navi" megjelölésű Nokiák?"
Van hozzájuk autós tartó, illetve valamelyikhez szivargyújtó-töltő is. Mondjuk Nokia oldala szerint for free..."A Nokia most azt hirdeti, hogy ingyen ad navigációs szoftvert a telfonjaira."
Bizonyos típusokhoz egy ideje már elérhető a fullos OviMaps ingyé.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
addikt
Szerintem ezt még senki sem tudja...
Tudtommal nem érhetők el sehonnan a régi árlisták!
Véleményem szerint sokkal olcsóbb nem lesz ezután sem a 3GS.
Ahogy cannibal is írta, van hozzá térkép, gondolom már telepítve (ingyen!) plusz van hozzá autós tartó meg egyesekhez autós töltő.
Jó szerencsét!
-
F-ECT$
titán
No, a kezdő árakat kitúrtam: 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): 36e
3gs (16 gb): 63eJelenleg 2 év hűség, ikon 400:
3g (8 gb): nincs (2009. novemberben 20e lett.)
3gs (16 gb): 40e. (Ez az ár már a 2009. novemberi árcsökkentés óta van, tehát szerintem 1 csökkentés még várható, ha jön a 4-es.)[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm jön hozzám Amerikából, és kint egy T-s telefont használ. Itthon szeretne bele magyar SIM-et, hogy olcsóbban tudjon velem beszélni / netezni (domino+domino net). Kérdésem, hogy működik ez így? Vagyis lehet magyar SIM-et használni a külföldi, ugyanolyan szolgáltatójú telóban?
Köszönöm!
-
addikt
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Mix díjcsomagos vagyok, eddig 2860Ft volt a havidíjam. Ma kaptam meg az ehavi számlát, amin már 2990Ft volt írva. Gondoltam biztos át akarnak verni, meg is néztem a honlapjukat és kiderült, hogy ennyire emelték a havidíjat. Csak hogy erről nekem elfelejtettek szólni.
Nem kéne ilyenkor írniuk legalább egy sms-t, vagy levelet? Nem ezt hívják egyoldalú szerződémódosításnak?
Szeretem ezt a díjcsomagot, nem is szeretném lemondani, vagy a szerződéstől elállni (ha lehet egyáltalán ilyen esetben ezt kérni), csak idegesít, hogy a T gondol egyet és emelgeti a havidíjat.
Kb fél éve a Voda is megcsinálta ugyanezt -
Teszla_
senior tag
válasz Sztbeni #5081 üzenetére
Nekem nincs bajom a mostani T-s előfizummal, csak ezt tartom gerinctelenségnek, hogy szabadon módosítgatják a havidíjat
Ha nem lenne szükségem az előfizetésre, vagy találnék jobbat, akkor lépnék, de nincs értelmes alternatívája a Mix-nek. Nekem pont azért tökéletes, mert tudom, hogy mennyit fogok fizetni (mondjuk ezek után ez már kérdéses), és ha elfogy a keret, akkor nem fogok több tízezres számlákat csinálni. -
addikt
válasz Sztbeni #5081 üzenetére
Köszönjük, leülhetsz! Ha ennyi mondandód van, ahelyett, hogy segítenél a kérdezőnek, az nem engem minősít.
Teszla_:
Az az igazság, hogy ezt a kérdést is a megfelelő törvényi előírások szerint kezeli a T. Tehát a bevezetés előtt megfelelő (jogszabályokban szabályozott) módon közzéteszi az ÁSZF módosításait. Biztosan most is ez történt, csak ha az ember nem vadászik az ilyen közleményekre, akkor sajnos csak később szerez róla tudomást. Ezen az oldalon tudsz tájékozódni a jövőbeli ÁSZF módosulásokról!
De mivel a havidíj teljes egészében lebeszélhető, illetve sms küldésre használható, különösebb kár nem hiszem, hogy ért volna. Legfeljebb egy kis lelki sérülés: " vinné el a fene, ez is drágább lett!".
Jó szerencsét!
-
MaTTeS
senior tag
Nem tudtok valamit arról, miért nem működik a #192# -es kód 3-4 napja? Ki írná, hogy mennyi pénz van a kártyán és mennyi ideig használhatod. Most meg azt írja ki, hogy UNKNOWN APPLICATION (érdekes dolog...). Találkozott már ilyennel az elmúlt napokban valaki?
Mind1, hülyevagyok és a 192-es kód eddig se működött csak elfelejtettem mi volt eddig a kód . *102#-vel lehet lekérdezni
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Ha kiszeretném cseréltetni a SIM kártyát azt ingyen meglehet oldani?
Ugyanis egy Omniába és egy E51-be is használtam és mindkét telónál volt olyan néha, hogy mintha visszhangosan hallanám a másik felet, ő is ugyanígy, illetve volt, hogy nem kapcsolt engem mikor hívtak.
Ebből gondolom, hogy tuti nem a telókkal volt gond, kettővel miért is lehetne...
-
Nordik
őstag
-
legenda
mikori az a sim kártya? ha elég régi (westel 900, westel), akkor kérdés nélkül cserélik, ha újabb, akkor magyarázd el nekik szépen, hogy adott sim kártyával több telcsiben is probléma van, de csak és kizárólag azzal a sim kártyával, adott telcsikben más - azonos szolgáltatós - sim kártyákkal nem jelentkezik a hiba!
bár még a fentiek alapján sem lehet teljes biznyossággal a sim kártyára szűkíteni a hiba okát, más - környezeti - tényezők is befolyásolhatják a dolgot!
az asztalt szerintem felesleges borogatni, a normális hangnem és a megfelelő mondandó többet segít(het)!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zannor
tag
Sziasztok!
Már egy hónapja lejárt a 2 éves hűségnyilatkozatom és a K800i-met cserélném egy Vivazra. Az lenne a kérdés, hogy készülékcserénél le kell adnom a K800i-met vagy megtarthatom? (Lehet hülye kérdés, de nem találtam rá infót.)
A másik az, ha le kell adni, akkor mivel járok jobban:
- nem adom le, új előfizetés 65k
- készülékcsere, leadom 66kZannor
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest