Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz Viktor0610 #2750 üzenetére
Ezek szerint nem kell modemet vennem.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Killing #2749 üzenetére
Nekem SE W910-es mobilban nem ment a Domino NET sim kártya, pedig állítgattam összevissza mindent (konkrétan az a beállítás amivel a hagyományos T simkártyán ment vele a net, a domino nethez nem volt jó). De lehet h csak telefon/beállítás hiba, nézz utána, mert nem akarok hülyeséget mondani.
-
SEFAN84
aktív tag
válasz Killing #2749 üzenetére
Kültéren sincs!Konkrétan leírva: Szekszárdot elhagyva Gyönk felé(kb60 km-es ut)VÉGIG csak GPRS lefedettség van konkrétan rákérdeztem az ügyfélszolgálaton,h.adott faluban mikor lesz EDGE lefedettség a hölgy felvilágosított,h.nem tervezik 1éven belül a kiépítését!
3g meg talán sosem lesz!Tolna megyében írtózatosan rosz a T-Mobile EDGE lefedettsége!Még az is előfordul,h.Szekszárdon(beltéri EDGE )lefedettségnél át ál GPRS-re!Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Killing
addikt
válasz SEFAN84 #2754 üzenetére
Ez van, akkor telón netezz Opera Minivel, gépen öngyilkosság (habár megpróbálhatod, az EDGE gépen tűrhető, majdnem hogy gyors)
Teszteltem az EDGE-t gépen, 4 megás vezetékes net után csak egy kicsivel lassabb (szemmérték), csak egy nagy kép letöltésénél jön vissza a lassúság, meg nagyon néha Youtube-on.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
SEFAN84
aktív tag
válasz Killing #2755 üzenetére
Szekszárdon HSDPA-T használok(mobilon),de nagyszüleimnél csak GPRS van,ami még Opera mini-vel is elviselhetetlenül lassú.Sajnos a DSL netem se ott van:-(
EDGE már tényleg elviselhető gyorsaság mobilon.Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Killing
addikt
válasz SEFAN84 #2756 üzenetére
És gépen is. Sőt kimerem jelenteni azt hogy gyors.
Ha kell gyorsabb net, lehet hogy a Pannonnak vagy a Vodának van. Utóbbit meg is merem kockáztatni.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Coyote2000
őstag
Most vagy hulyeseget kerdezek, vagy nagyon hasznos infot arulok el mindenkinek
Ket ceges telefonom van, az egyik korlatozott (csak hivas/SMS), de a ceg fizeti, a masikat viszont sajat zsebbol fizetem, cserebe kivalo percdijaim vannak es minden szolgaltatas elerheto. Ennek megfeleloen mar evek ota reszletes szamlat kapok a masodik telcsirol. Ebben a honapban nem is tudom miert, de valahogy atneztem a reszletes szamlat, es felfedeztem egy olyan tetelt, hogy Részletes számla - nettó 800, bruttó 1000 Ft". Agyam elszallt egy pillanatra, amikor felfedeztem, hogy mindenkinek (szuleim is ezt hasznaljak), telefonszamonkent ki van szamlazva, azaz osszesen 3000 Ft-ot fizetunk a reszletes adatokert, meg akkor is, ha ez egyetlen egy hosszu szamla (tehat meg a papiron is sporoltak). Akarhogyis szamolom, ez evi 12ezer Ft/fo. Utana neztem a multkori szamlakat, azon semmit sem talaltam... Ez valami ujdonsag??? Es hol marad az ertesites???
Felhivtam a tremobilt, ott nem ertettek mit csodalkozom, teljesen termeszetes dolog, hogy minden egyes szamhoz havi 1000 Ft-ert adnak reszletes szamlat. Ja es eddig mi volt??? Semmi. Akkor koszi nem kerem, meg a mai napon le is mondjuk mindannyian. Majd ha szukseg lesz ra elkerjuk, de igy semmi ertelme.
Olyan erzesem van, mint amikor a Raiffeisen kuldott egy levelet, hogy "FYI", megemeltek az igenybe veheto hitelkeretemet 500000 Ft-ra, es ha ket heten belul irasban nem mondom le, akkor csak 2000 Ft szerzodesmodositasi dij elleneben tudom megvaltoztatni. Termeszetesen a felmillas hitelnek ara van, akkor is ha nem hasznalom: kb 10000 Ft/ev. Na azonnal hivtam oket is, jol lecsesztem oket, hogy ezt hogyan gondoljak, mi van akkor, ha mondjuk 2 hetig nyaralok, es nem tudok szolni?! Ugy tunik igazam volt, mert elnezest kertek, es irasbeli keres nelkul kitoroltek a felmillas hitelt, es beallitottak azt is, hogy az en szamlammal a jovoben hasonlot nem tesznek. Azt azert vagjatok, hogy ez naluk "beallithato"??? Kiveszik a pipat az "Ugyfelszopatas" rublikabol???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Coyote2000 #2758 üzenetére
Ha magán előfizetésed van, az Eht előírja, h valamilyen formában kell ingyenesen részletes számlát biztosítaniuk (legalábbis egy ideje így volt, vagy volt ezügyben törvénymódosítás???)
Cégesnél nem tudom sajnos. És előfizetés alatt csak a számlás előfizetés értendő, prepaid nem -
törölt tag
Üdv!
A NET30 adatcsomag csak erre a hónapra kellett.
Már most küldhetek egy -NET30-at a 1430-ra, hogy ne aktiválódjon újra a köv hónapban?
Vagy ha ezt megteszem, akkor a maradék adatmennyiség is elveszik? -
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új telefont szeretnék venni. Eddig csak Domino-csomagban vásároltam készülékeket, most előfizetéses mobilra pályázom. A T-Mobile Webshopban találtam is egy nekem tetsző készüléket, ami viszonylag sok konstrukcióban elérhető. A számomra árban megfelelőnek tűnő egy bizonyos "Webshop egyedi ajánlat új előfizetés esetén" nevű megoldás. Ez milyen feltételeket takar? Csak mert egy másik konstrukció, ami mindenben egyezik, csak épp nem "egyedi ajánlat", 5000 pénzzel többet kóstál.
A választ előre is köszi
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
katona.t
tag
Helló
Ha valakinek Magyarországon 06301234567 a telefonszáma, akkor ha elutazik Kanadába vagy Németországba, akkor hogy tudom felhívni?
-
legiaap
nagyúr
Halihó.
Kérdés: Itt az illető azt írta korlátlan lett a TV csomagja.
Ez mit takar pontosan?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
blueye
veterán
Webshopban rendeltünk céges telefont (t hívott, mert kollegám érdeklődött a 3GS után - tehát telefonon történt a megrendelés). A gond az, hogy a számla egy olyan telephelyünkre szól, amit ezer éve kivettünk a cégből, én magam 4-szer vetettem ki személyesen t-pontban a t "rendszeréből". t nem hajlandó másik számlát küldeni, mert a számlázási rendszer "zárt" (már ez is törvényellenes, miért nem tudnak egy számlát stornózni és újat küldeni?).
Járt már vki így? Mit lehetne tenni?
-
Killing
addikt
válasz katona.t #2764 üzenetére
0630... -ként lehet hívni és te belföldi tarifát fizetsz, elvégre a szolgáltató nem várja el hogy tudd hogy az a szám külföldön van.A többiek meg ne mondják a hülyeséget.
legiaap: Azt hogy kurva nagy mázlija van.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Joe bácsi
őstag
válasz Killing #2770 üzenetére
Próbálj már ki így felhívni egy számot: +003630........... Meg fogsz lepődni, h. nem fogja hívni a számot!!! Ember, Trés ügyf. voltam, szal ku.....!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Killing
addikt
válasz Joe bácsi #2771 üzenetére
Ekkora baromságot nem mondtam hogy +0036... !
A 0036... meg nem működik vezetékesről, szóval marad a +36...
Mikor külföldön voltam engem 0630...-ként hívtak, és méghozzá belföldi tarifáért.
Ez meg sem fordult senki fejében?
De úgylátszik egy 'is' szó kimaradt a hsz-emből.[ Szerkesztve ]
-
Superman
nagyúr
Valaki tudna adni egy linket, vagy bemásolna egy beállítást,hogy a T-Mobile mobilnet neki, milyen beállításokkal működik? Mert a neten van pár egymásnak ellentmondó információ. Tudom, mobilfüggő a dolog, de én speciel egy HP iPAQ PDA telefonon használom, időnként laptophoz kötve, de hol működik, hol nem.
Van, amikor meggondolja magát, kapcsolódódik ugyan, de fogadni nem fogad semmilyen adatot. Csak küld. S őszintén szólva 10 percenként nem kellemes soft resetelni a gépet....
-
megyeri
tag
válasz legiaap #2768 üzenetére
Ahogy elnézem, lesznek változások a Mobil TV-ben, de korlátlan még nem lesz...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
csibor
őstag
Tegnap kaptam új előfizetést,nem kértem hozzá telefont.Miért csak 8 hónap múlva választhatók készüléket legközelebb az előfizetésemhez?
-
ertz
aktív tag
Hát igen. A T-Mobile-nak amúgy rettentő jó készülékakciói szoktak lenni a webshopban a másik két riválisához képest, de egy olyan szolgáltató, ahol 2009--ben még létezik 94Ftos percdíj csúcsidőben, simán országon belül... it's a joke.
-
zoli62
addikt
A Nokia választéka azért hiányosabb. Több minden a maradi szemléletet tükrözi még a T-Mobile-nál. Sok díjcsomagban nincs hivószámkijelzés, hanem külön pénzbe kerül. Aztán nem nagyon lehet lekérdezni ingyenesen az adat- és beszédforgalmat. Nincs hóközi ingyenes számlarészletezés, és sorolhatnám. Van hova fejlődniük még.
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Néztem a Tré iPhone-os árlistáját és találtam egy ilyet
Itt mire vonatkozik a 24 hónap hűség, ha díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül veszem 1 éves részlettel, vagyis mi iránt kell és milyen formában 2 éves hűséget vállalnom?
-
Csapi007
veterán
válasz JarrekStar #2792 üzenetére
A középső oszlopra vonatkozik csak gondolom nem fért ki.
"Csak úgy mondom"
-
WillyX
tag
válasz JarrekStar #2792 üzenetére
Akármelyik díjcsomaggal megveheted 24 hónapos hűséggel, nincs megszabva a díjcsomag. Viszont ha nincs jelenleg náluk előfizetésed, akkor az az ár kamu, mert nekem 35-70 közötti kauciót mondtak, ami még plussz rámegy a 35k-ra, szóval semmi értelme így megvenni, csak ha jelenleg is trémobilos vagy.
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
-
WillyX
tag
válasz JarrekStar #2795 üzenetére
Szerintem érdemes, mert ha minden igaz, akkor kamatmentes a részlet. Én is megvettem volna így, csak mivel nem vagyok trés, ezért le akartak húzni, de nagyon.
-
zoli62
addikt
A T-Mobile-nál nem szokás újonnan vásárolt (Nokia) telefonhoz eredeti gyári garancialevelet adni?
-
legenda
régóta így van! és mint mondtam, a t-s garanciát minden hivatalos szervizben elfogadják, a nokia szervizekben is - mi kellene még több? a t-s garancia igazolja, hogy mennyi garanciát kaptál, hiszen a t-s garlevél = nokia garlevél!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen