- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Coyote2000 #3554 üzenetére
De azért durva volt nagyon. Kb 5 millió ember nem tudott telefonálni, köztük olyan nagy cégek is mint pl egy áramszolgáltató. Gondoljátok el, ha pl valami hibabejelentést akartak, akkor nem tudták felhívni a szolgáltatót, ez akár életekbe is kerülhetett volna. Hiába próbálkoztak más mobilhálózatból, ha a szolgáltatóé 30-as volt.
Azért ez nem volt szép a legnagyobb szolgáltatótól..... most csalódtam, legalább megbízhatóságban a toppon volt.
Vagy szőjjünk összeesküvés elméleteket és valami teljesen más dolog van a háttérben??? A sajtóközlemény elég gyenge kamu lett sztem.... -
ludsimon
veterán
válasz
Coyote2000 #3542 üzenetére
Rá egy üzenettel:
Az a szőke csaj még megfizet! -
ludsimon
veterán
válasz
Coyote2000 #3512 üzenetére
De viszont külön kell fizetni a T-Erápiát!
-
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #3512 üzenetére
-
válasz
Coyote2000 #3505 üzenetére
hagyd csak, kicsit elfogult, híres a t-s utálatáról - és ennek előzménye is van - neki meg előélete...
-
ludsimon
veterán
válasz
Coyote2000 #3505 üzenetére
Én is így látom.
Szerintem meg az a cég pedig magára vessen, aki olyan hülye, hogy csak 1 szolgáltatónál van.
Az egyik legnagyobb magyar egyetem (nem fogom megnevesíteni) 2 szolgáltatónál is van!
Egyik Pannon, másik T. -
ludsimon
veterán
válasz
Coyote2000 #3495 üzenetére
Mondom ezt én, aki 6 évig kizárólag Pannon párti volt, és 1 hónapja lettem T-Mobile-os igazán, mivel egyedül a T-Mobile volt képes szolgáltatni előfizetés nélkül, 990Ft havi díjért (Net 100MB internetet mobilra), ami nagyon barátságos, ha a vetélytársak árát nézzük.
-
válasz
Coyote2000 #3489 üzenetére
pfff...
Nekem is hasonló egyedi konstrukcióm van 2k alatt, így még a 3G 8gb sem jön ki 80-ból. Az, hogy ilyen papírt nem mutatnak meg, meg tévesen kommunikálnak, az elvileg jogsértő (sztem). Akkor marad a G2 touch, az sem sokkal lehet rosszabb. -
Sztbeni
őstag
válasz
Coyote2000 #3495 üzenetére
Van topik a foltoknak.
-
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #3489 üzenetére
Olcsón Iphone-t
Ne legyél naív. Vagy a készülékért hagysz ott egy raklap pénzt vagy a havidíjért. Persze azt lebeszélheted meg sms, mail, netcsomag sőt még a reggeli kávéfőzés díja is benne van, és már nem is a készülékért fizetsz.
mindegy. ez minden topicban off volt és véget nem érő vitába ment át. Csak azért írtam, hogy legközelebb ne dőlj be a maszlagnak. -
Sztbeni
őstag
válasz
Coyote2000 #3484 üzenetére
Azért sok a fehér folt. A Bakonyban a Tré egy nagy kaki.
-
ludsimon
veterán
válasz
Coyote2000 #3490 üzenetére
Lehet, hogy nem lehet, vagy nem akarják bérbe adni...
-
ludsimon
veterán
válasz
Tudod, bolhából elefántot...
Én se értem mit kell itt túllihegni ezt a dolgot.
Megtörtént, kész.
Ez bárhol előfordulhat, nem csak MO-on. -
Ricardo
titán
válasz
Minden szolgáltatónak vannak "vak foltjai" . Igaz amennyire tudom a T-nek van a legkevesebb. PL Lothárd az egyik.
-
válasz
Coyote2000 #3483 üzenetére
Ezek alapján 80k aranykártyás partner 3-mas csomagban, nem?
-
törölt tag
válasz
Coyote2000 #2758 üzenetére
Ha magán előfizetésed van, az Eht előírja, h valamilyen formában kell ingyenesen részletes számlát biztosítaniuk (legalábbis egy ideje így volt, vagy volt ezügyben törvénymódosítás???)
Cégesnél nem tudom sajnos. És előfizetés alatt csak a számlás előfizetés értendő, prepaid nem -
nike_
addikt
válasz
Coyote2000 #921 üzenetére
Mondjuk jó hír hogy hamar helyreállt. Neked is Telemátrixod van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged