- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
JarrekStar
tag
A közjegyzős baromságot a 1430-tól szedtem :/ Csak közjegyző vagy ügyvéd által hitelesített meghatalmazást fogadnak el. Én sem értem miért jó ez nekik, és miért nem elég a sima 2 tanús meghatalmazás
Na de mindegy.
@kali: Akkor lehet, hogy megpróbálom elrángatni magammal, de ahogy ismerem nem nagyon fog akarni Vagy akkor abban reménykedek, hogy amint megjelenik rögtön elérhető lesz a webshopban is, vagy szombaton még lesz belőle raktáron...Szerinted?
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Készülékcsere esetén milyen okmányokat kérhetnek? Megoldható szerintetek az, hogy a bátyám helyett én intézzem el a dolgot személyesen mindenfélre közjegyző+meghatalmazást mellőzve? Legfeljebb begyakorlom az aláírását vagy valami Ugyanis tutira akarok menni, hogy még az első körben szerzek szifont és ugye a webshopban nem bízok, hogy az első perctől lesz (Csak, mert már 2 hete egy Motorola W156-ot használok ). És épp a bátyám előfizuja járt le és lebeszéltem vele
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Arról tud valaki valamit, hogy mikor lesz újra raktáron iPhone 3GS 16GB?
-
JarrekStar
tag
válasz Killing #2878 üzenetére
Hmm... de a link mögött is csak azok vannak amiket már én is próbáltam.... Ezek szerint kénytelen leszek bemenni egy t-pontba. De azért milyen dolog már, hogy nem lehet egy ügyintézővel beszélni csak személyesen, mintha egész nap csak arra várnék, hogy utazhassak oda vissza 1 órát ahhoz, hogy 5 percet beszélhessek vele...
Szerk: Egyébként csak azt akarom kérdezni, hogy az iPhone 3GS árlistán van 1 olyan rész, hogy Díjcsomagra vonatkozó hűség nélkül 2 éves hűségnyilatkozattal 1 év részletre lehet 16 gigásat venni és, hogy ezt lehet-e Eco díjcsomaggal. Erre gondolok
[ Szerkesztve ]
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Körülberül fél órája hívogatom már a 1430-at, hogy tudjak egy élő, lélegző ügyintézővel beszélni, de egyszerűen sehol nem találom a menüpontot ami oda vezetne. Próbáltam már a 0-t minden szinten, de mindenhol azt mondta, hogy "Ez a nyomógomb itt nem elérhető". Domino-s vagyok...Valami ötlet?
-
JarrekStar
tag
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Néztem a Tré iPhone-os árlistáját és találtam egy ilyet
Itt mire vonatkozik a 24 hónap hűség, ha díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül veszem 1 éves részlettel, vagyis mi iránt kell és milyen formában 2 éves hűséget vállalnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Excel topic
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest