- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz KillerATi #142199 üzenetére
Nincs esetleg tiltólistán a szám, mint spam vagy hasonló? Én IKEA-val jártam ugyanígy, nem értettem, hogy mi lehet az oka, aztán egyszer észrevettem, hogy már tiltólistán van a szám, amiről küldenék, sajnos elég sok a spam meg a betyár, aztán ilyenkor hajlamos vagyok rögtön kukázni.
Up the Irons!
-
KillerATi
tag
iPhone 15PM, +36-al van a szám, próbáltam újraindítani a telefont + repülőgép mód stb, és nem jön meg egyszerűen. Ezer éve ez a számom, mikor utoljára beléptem még működött. iPhoneon tudomásom szerint nincs spam mappa az sms-ek között, de ránézek hátha.
-
KillerATi
tag
Alapból valóban whatsappon küldene, de nekem az nincs, ezért választom ki az SMS-t, ami nem jön meg. Más opció pedig nincs. De végül letöltöttem a whatsappot és használatba vettem, egy belépés erejéig, mert arra azonnal megjött a kód
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek! -
totototo
újonc
Telekom multism 5G routerben, ha hivás érkezik kicsengene a multisim-en is, de az 5G-n egyenlőre nincs VoNR, így megszünik az internet erre az időre, jól gondolom? Ez még most így van, régebben mintha ezt olvastam volna?
Vagy levált 4G-re, ott megpróbálja fogadni a hívást és utána visszajön 5G-re a router?[ Szerkesztve ]
-
-
totototo
újonc
Látok Telekom flottáknál készülék vásárlás nélkül is 2 év hűséget. Régebben nem úgy volt, hogy készülék vásárlás nélkül. max 1 év hűség, készülék vásárlással 2 év?
-
totototo
újonc
válasz HoaryFox #142212 üzenetére
4g vagy 5g routerben használod? Én úgy tapasztalom ha a routert fix 4g-re teszem, mükszik rendben, ha 5g nsa-ra van állítva akkor vannak ezek a kimaradások. A multi sim főkártyája nem nálam van, ezért gondolom, hogy mikor azon hívás van akkor szakad meg a routeren a net.
-
Diák66
őstag
Sziasztok!
Mobil S + Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág előfizetésem van kettő Multi SIM mellett. Az egyik multi SIM Huawei B818-ban van, ezzel ritkán van probléma, bár DNS hibát szokott dobni, de nem zavaró.
Viszont a fő e-SIM Samsung Galaxy S23 Ultrában van, de sem az USB-s internetmegosztás, sem a Wifi-s internetmegosztás nem működik, vagy ha igen, DNS hibát dob, ha meg nem, akkor is csak csigabit a sebessége. (0,1 Mbit/s).
Ezzel a problémával találkozott már valaki? Nem tudok így továbbosztani netet az autóban a multimédiás fejegységnek, se a laptopnak, ha nem otthon vagyok.
Tiltás elvileg nincs rajta a Telekom szerint. Van már lehetőség publikus IP címre?
-
Vazallus
tag
Sziasztok,
Mi az oka annak hogy az iPhone sehogysem akar 5G-re váltani?
Minden feltétel adott hozzá, a beállítások jók (5G be) , lefedettség van , az előfizetés engedi( Telekom ügyfélszolgálatot külön felhívtam) és mégse akar 5G-re váltani semerre sehol csak a 4G megy rajta.. Újra lett indítva, rep.üzemmód ki-be stb. iPhone 14 pro ,legújabb iOS.
Egyedül már csak az maradt hogy új SIM kártyát kérek.?"Mr. Salieri sends his regards"
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok! A "nagyitelós" becserélős dolgokkal kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem.
- Él még a lehetőség?
- Több telefont is be tudok váltani, vagy 1 db-ra limitálva.
- Ha előtte rendelek online domino kártyát, az elég, hogy jogosult legyek a cserére?
Köszi! -
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek konkrét, gyakorlati tapasztalata a Telekomos készülékbiztosítással kapcsolatban?
Többször fizettem már drágább készülék birtoklásakor ilyet, de eddig sosem kellett.
Néhány hónapja viszont vettem egy iPhone 15-ös telefont, amire voltam olyan hülye, hogy nagyon fancy "szuper taktikai aramid minden ellen is védő" tokot vettem, ami persze az első leejtésnél lecsúszott a telefon keretéről, és meg is sérült a keret. A működést nem befolyásolja, de mérhetetlenül bosszantó, illetve később az eladásnál lesz majd lényeges, hogy milyen állapotban van. Ha jól emlékszem 30.000 Ft körül van az önerő, amit rá is szánnék a műveletre, ha arra kerül a sor, viszont mielőtt belemegyek velük az ügyintézésbe, szeretnék tájékozódni, hogy mire is számíthatok.
Egyáltalán egy ilyen mértékű sérülés már megüti a mércét, amivel foglalkoznak? Mire számíthatok? Javítható ez egyáltalán? Keretet cserélnek rajta, és visszakapom a telefonom? Vagy kapok egy refurbished cserét? Vagy van esély arra, hogy adnak egy újat?Megköszönöm, ha valaki meg tudja osztani a tapasztalatait.
[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
MODERÁTOR
-
aum
junior tag
5 gééé Bp [kép]
-
csaszi75
senior tag
-
csaszi75
senior tag
válasz Vazallus #142224 üzenetére
Vannak a DSS esetén olyan frekvenciák, amit az iPhone-ok nem kezelnek jól.. vagyis nem váltanak fel 5G-re..
Meg ugye az iPhone automatikusan eldönti magától, hogy felmegy-e 5G-re? De ha rosszabbat mér 5G-n, akkor nem fog felmenni..
https://support.apple.com/hu-hu/guide/iphone/iph3dd5f213/ios -
zoltaneger
kezdő
Sziasztok! Az app csak nálam nem jeleníti meg az esim-re váltás lehetőséget vagy megint kivették belőle?
-
aktív tag
válasz enginev3.0 #142226 üzenetére
Jogos👍
-
aktív tag
válasz zoltaneger #142239 üzenetére
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest