Hirdetés
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz pentiumboi #141597 üzenetére
Egy másik előfizetés vásárlásával, amin bekapcsolod a híváskorlátozásokat
-
tonyrulez
őstag
válasz tonyrulez #141585 üzenetére
Nos, Domino Fix eSIM-re váltás egyik napról a másikra eltűnt a Telekom app-ból, DE most nézem hogy a weblapon a SIM beállításai oldal alján ott az ESIM-RE VÁLTÁS gomb. Nem nyomtam végig, mert az eSIM-es telefon csak holnap jön meg. Ha addigra innen is eltüntetik, lefejelek valakit
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
válasz pentiumboi #141597 üzenetére
Ne zavarj mod?
Ertesitesek kikapcsolasa?
Legalabbis az enyemen ez mukodik. -
atees
őstag
Sziasztok!
Valóban létezik, hogy online a telekom chatben részletes számlaértesítőt csak az 5 jegyű kódom megadása után tudok kérni az előző havi számláról? Marhára nem emlékszem arra a kódra és más módon meg nem hajlandóak beazonosítani. A válasz az volt, hogy akkor be kell menni egy üzletbe. Semmi kedvem egy üzletbe bemenni egy ilyen egyszerű dolog miatt.
Van esetleg más lehetőség, hogy az előző havi számláról részletes hívás listát kapjak ?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
-
-
jack982
aktív tag
A jetinél ez van: [link]
-
bksgbr
tag
Meddig használható még a nyáron bekapcsolható volt díjmentes 5G opció? Mert nekem még mindig aktív, és fel is megy 5G-re a teló. Nem úgy volt, hogy szeptember 15-ig használható? A mobilalkalmazásban is ott figyeg még, de nem akarok érte fizetni majd, ha lejár, remélem nem fogják egyszer csak majd levonni az 1600-at érte.
-
Top cat
addikt
válasz bksgbr #141616 üzenetére
Az app azt írja aktív. Kipróbálni nem tudom, sajnos itt nincs 5G.
Mintha régebben kiírta volna, hogy szept. 15-ig lesz ingyenes, de nem esküdnék meg rá.
Itt azt írja, hogy:
Havi díjas ügyfeleinknek az 5G opció 2024. október 1-ig díjmentes. Domino ügyfeleink 2024. szeptember 16-át követően díj ellenében rendelhetik meg, meglévő opció esetén pedig 16-át követően a következő megújítástól vonjuk ismét az időszaki díjat.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem is tudtam, hogy a Domino Maraton vásárlás korlátozott...
Adott egy Domino SIM kártya, ami igazából adatkártyának van használva. Volt rajta ~1700Ft egyenleg, és erősen fogyóban volt az adatkeret is, talán valami 150MB volt még. Rátöltöttem 5000+1500Ft-ot, mondom így meglesz a 8000Ft, ebből tudok venni két 5GB-os Maratont, de csak egyet engedett, utána valami hibaüzenet volt. Persze nincs vész, az egyenleg már rajta van, majd megveszem máskor, csak ezen meglepődtem.
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #141625 üzenetére
Ez érdekes, lehet a korlátlan felhasználhatóság miatt nem akarják, hogy valaki évekre betározzon. Azért szemét egy húzás.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MODERÁTOR
válasz Narxis #141626 üzenetére
De később rá lehet venni másikat, legalábbis eddig lehetett, mert most is van olyan SIM-em, amin össze van adódva két 5GB-os Maraton egyenlege, és azt írja, hogy van még 6.27GB. Csak azokat több hónapos különbséggel vettem, nem egymás után három perc alatt. Viszont a régebbi 4GB-os Maratonból megmaradtat nem adja hozzá az újabb 5GB-oshoz. [kép] [kép] Sőt most nézem, hogy az adott egyenleg alatt a jobb alsó sarokban írja azt is, hogy mennyi volt rajta eredetileg összesen.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
És tényleg nem engedi már fel a DOMINO-t 5G-re, nem mintha érvágás lenne.
De újra lehet váltani app-ban eSIM-re DOMINO-n.
[ Szerkesztve ]
-
dzf007
senior tag
A Telekom holnaptól 15GB netet vagy 100percet ad az árvízhelyzetre való tekintettel! Aktíválható a Telekom Appba, weboldalon a telekom fiókba vagy sms kóddal a 1414- re +SOS100PERC vagy +SOS15GB . Az ajánlat 10 napig érvényes!
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #141625 üzenetére
Szerintem napi 1x(talán 24 óránként, nem naptari nap) aktiválható a maraton
-
MODERÁTOR
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Domino feltöltős.
Ha rossz telefonszámot adtam meg és 1 nappal később vettem észre akkor az a pénz elveszett?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
barnih8
csendes újonc
válasz szabonagyur #141628 üzenetére
Nem mintha használnám, de engem felengedett még. -
vg
addikt
Előzmény;
"Egy hónapja lemondtam mobil előfizetéses szolgáltatást ügyfélpontban. Kifizettem mindent, azonnal meg is megszűnt a szerződésem a céggel. Ma küldtek postán egy felszólítást, hogy fizessek több tízezer forintot, mert csak. Nincs velük szerződésem egy hónapja, jogilag nem vagyunk partnerek. Mindent kifizettem, hiszen ha nem tettem volna meg, akkor nem is lehetne lezárni a előfizetéses szerződést. Nincs náluk semmi előfizetésem. Se az app, se a weboldalra belépve nem látok semmit. Ilyenkor mi a teendő?"
Tettem panaszt, kértem törvényi hivatkozást, hogy mi alapján követelnek tőlem bármit is. Ma küldtek egy aláíratlan választ, ÁSZF-t adtak, ami már nem vonatkozik rám, ugyanis nincs köztünk érvényes szerződés (törvényi hivatkozást nem adtak, mert nincs). Érvényes hajtájban lévő szerződés nélkül nem lehet követelni semmit. Nem voltak képesek megítni, hogy mivel tartozom. Kértem a panaszommal együtt küldjenek csekket. Nem küldtek. Ma tettem ezért is panaszt telefonon. Állítólag posta eltüntette a csekket...???? Biztos vagyok benne, hogy direkt nem küldik, hogy évek után milliókat kelljen fizetnem. Nem baj, meg van hangfelvételben, hogy ezt mondja telefonos. Aztán kértem app-on, hogy email-ben küldjék az adatokat hova és mennyit utaljak, erre valami hosszú szöveget bemásolt appba a illető... hihetetlen. Ha személyesen fizetem be, akkor nem adnak elismervényt, hogy befizettem. Ha utalom, azzal se érek sokat. A csekk az egyetlen bizonyítható dolog, de nem engedik.
Tényleg igaz, hogy a normális munkaerő kerüli a telekomot, csak retardáltak maradtak ott.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
jani071
csendes tag
Mikor szüntetted meg a szerződést? Az adott időszakot nem
tudod a helyszínen rendezni. Pl. Te hónap 15-én szunteted meg a szerződésed , akkor az az időszak hónap 1-15 közötti tört számlája csak a megszüntetés utáni hónapban készül mivel utólagos számlázás van. Hiába írod le többször, hogy jogilag nem vagytok partnerek meg kérsz törvényi hivatkozást ettől még azt nem tudtad befizetni mivel nem volt arra az időszakra elkészült számlád… ezért is linkelték be az ászf-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest