- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz #73820095 #141951 üzenetére
No mondjuk ilyen baleseteknél kifejezetten jól jön kis extragiga! Amúgy se féltettem én szegény Telekomát, hogy kifogyna a netből! Nekem meg pont nem volt szerencsém, mert a feltöltős bónuszt se tudtam most felhasználni, úgy egybecsúszott minden.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
veterán
Sziasztok!
Milyen egyéni kedvezményt szoktak adni a telekomnál:
- ügyfélmegtartó kedvezményként, ha felmondással fenyegetőzök
- vagy ha felhívok egy bedobott szórolapos személyes üzletkötőt?Utóbbival annyi tapasztalatunk van, hogy talán 15% állandó kedvezményünk van a vezetékes szolgáltatásra elvileg örökké.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Ace Ventura
addikt
válasz rasotamas #141956 üzenetére
Hónapok óta ezen rugózol...
Menj fel a honlapra, lépj be, és kattingasd össze magadnak, ami szimpatikus.
Nincs a T-nél megtartó ajánlat. Amit online is elérsz azt adja az ügyintéző is.
Ha nem szimpi online, akkor menj be egy ügyfélszolgálatra, és elmondják neked.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Zeki
nagyúr
válasz rasotamas #141956 üzenetére
SEMMILYET.
Menj flottába, ha olcsóbban kell a mobil.
Annyiféle adó van mindenen, plusz az elvárt haszon az anyacég felé, hogy mint pár éve látható, SEMMILYEN normális akció nincs, SEMMILYEN normális előfizetés sincs.
Az anno NET 3GB 2019 csomag, ami 1324Ft volt és Magenta1-ben +3GB netet , tehát összesen 6 Giga netet tartalmazott, rég nincs, és már 2018Ft a havidíja.Nincs már verseny a piacon, hogy ki lett ütve a Digi.
Régen ez a topik a jó akciókról szólt, most inkább lelkes amatőrök által nyújtott "ügyfélszolgálat".
Amúgy így múlik a világ dicsősége, emlékszem mikor bejött anno a Vodafone akkor azt mondták, pár év és piacvezetők lesznek. Amikor bejött a Digi, nagyszerű akciók voltak, volt verseny. Na erre a végjátékra, senki sem gondolhatott.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Másnak is eltűnt appból Domino eSIM-re váltás opció? Pár napja még láttam, most meg nincsen sehol. WTF?
Hurrá!
"Igen, jelenleg Domino feltöltőkártyás előfizetéshez kizárólag személyesen, azonosítást követően az előfizető tud eSIM-et igényelni.
Utoljára frissítve: 2024. augusztus 28."[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Tompika777 #141968 üzenetére
Ó bammeg.
-
bigdady
nagyúr
Kaptam egy telekom céges simet. Miért van hogy ez nem csöng ki 10-ből csak egyszer és csöngés nélkül (csak csönd van a vonalban) szól bele akit hívok egyből? Akkor is ha 15mp-ig nem veszi fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
vacs
veterán
válasz bigdady #141978 üzenetére
Volte-t (4G hívás) kapcsoltasd be a szolgáltatónál és utána te is a készüléken, a sim kártya beállításainál, ha még nincs!
Egy ingyenes sms-el bekapcsolható!(^)(>.<)(^)
-
mjuti
tag
Sziasztok!
Ezzel a régi mobil cserés promócióval élt már valaki? mik a tapasztalatok?
kevés info van és az is ellentmondásos, ügyfélnek kell már eleve lenni vagy nem, ha cseréltél utána ügyfélnek kell lenned vagy nem, készletek hiányosak, a 3 típus közül jó ha egy van, azt sem tudod előre hogy van vagy nincs, chat leráz, hogy ez csak személyesen intézhető, nincs rálátásuk stb... először azt sem tudta a chates miről kérdezem....majd hirtelen felvilágosult hogy ügyfél lesz belőlem, de milyen vagy hogyan, azt csak személyesen... mondjuk gyanús hogy úgy fogalmaznak a promóciós oldalon, hogy hűség nélkül cserélheted...
Szóval valakinek valós tapasztalat?
Köszönöm
-
töky76
tag
Sziasztok,
5g-s routert szeretnék venni, a jelenlegi 4g-s huawei máshol fog szolgálni.
Xiaomi 5g cpe pro v2-ről van valami tapasztalat? (Telekomnál be is szerezhető)
csak külföldi fórumon olvastam róla, vegyesek a tapasztalatok. -
bolic
őstag
December elsejétől ki fogják vezetni az 5G-t, aki igényelt 5G opciót, azt meg fogják szüntetni és csak 5G díjcsomagok elérhetőek.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
zoltaneger
kezdő
Az esimre való váltást miért vették ki megint az appból? Egyszer kiveszik, egyszer berakják, most újra ki. Ez így elég komolytalannak tűnik.
-
whbear
senior tag
válasz zoltaneger #141996 üzenetére
Hiába volt meg a ma éjszakai karbantartás, az eSIM-re váltás csak nem került vissza, de a segítség menüben továbbra is ott van, csak a kiegészítő szolgáltatások menübe visz ha megnyomom az eSIM-re váltás gombot.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest