Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
-
boogie84
veterán
Esőgumit minden utcai motorra! Úgy néz ki Magyarországon nem lesz többet száraz napos időszak...

Maradtam volna horvátoknál!
-
Djuree
félisten
hát az az igazság még használni nem volt időm, pár tesztvideót készítettem csak vele. úgyhogy akksi nem tudom mennyit bír, de elvileg 2 óra. hát nálam 2 perc olyan 100-110 mega. 100 megás videókat csinál, tehát ha mondjuk felveszek egy 1 gigás videót, feldarabolja 10db 100megásra. ez mondjuk elég hülyeség, de egy progi összerakja gyorsan.
-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ha már így érdeklődsz felőle: épp most is, tegnap reggel 9:30 óta, jó esetben még egy másfél órát 4-ig, rossz esetben reggel 9-10-11-ig... mondjuk utána már nem megyek be aznap megint dolgozni, de volt már olyan, hogy lehúztam 17 órát, majd pár óra alvás után a következő munkanap is még 11-et... természetesen túlóradíj nincs, csak 8 órát fizetnek... hollári hollári hó, adminnak lenni jó

-
Integra
titán

-
Djuree
félisten
ebay-ről vettem, sajna már nem tom kitől, de rengeteg van.
ez az: MD80 mini cam, itt még van egy felszerelési tipp is. ez a tipust egy gokartos srác sisakján is láttam, onnan lestem el.
annyi hogy nekem csak egy sima fehér dobozban jött, de ugyanez pontosan.
MD80-at beírod ebay-en és kidob 3242353120db-ot
-
hülye barom
legalább a gyári gumit elkoptathatta volna. címeres fasz. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
nem hinném, hogy megfektetem, annyira nem megyek agresszíven pályán vele, meg elég jók a gumik. Ha megfekszik, akkor sem esek kétségbe, legfeljebb nem lesz eladva, 720 km ert tekertem bele idén, MZ ben szerintem ugyanannyi van. Többet bringáztam idén, mint motoroztam.
Most megnézem a Millert, egyik ismerős úgy néz ki odaadja kipróbálni. Az R est. OZ Öhlins szenes idom. Kiváncsi leszek. ha nem jön be, akkor viszont megyek egyet az idő ellen a színházassal, ha meg bejön és el tudom adni az R6 ot akkor meg a Millert húzatom ki, haddmenjen
Euroringen egyébként lehet bérelni köridőmérőt. De most venni akarok infrásat, jó árban van. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
de aztán nehogy eladás előtt fektesd meg a szinházas bringát a nagy felvételezés közben

azért az komoly, hogy egy yamaha méretű cég is így megáll, pedig ez wsbk csak.. értem, hogy a gp-ben maradni kell, de akkor is. mondjuk nagyon kíváncsi lennék a gyári csapat éves büdzséjére, hogy az mennyi.
-
ja! és sikerült szereznem egy go pró-t
holnap felszerelem, viszem kakucsra is, csak remélem, nem leszek meggondolatlanabb attól, hogy veszi a kamera 
jaaaa: és ma kamera nap volt, mert a metzelerhez is kaptam egyet ajándékba! kis kíniai gagyi, de egész jópofa! szal két kamera lesz rajtam

-
válasz
zsoltee10
üzenetére
az aktívon voltam. Elmennék a tempóra is, csak ezen a héten nem tartanak

Nekem tetszett. A srác, aki tartotta jó arc volt. Összesen négyen voltunk, vagyis nem volt nagy tömeg
Újdonságot nem kaptam ugyan semmit, de nem is az volt a célom, hanem hogy kicsit tudatosabban motorozzak és hogy olyantól kapjak tanácsokat, aki sokat látott szemmel tud megítélni. Arra tökéletesen megfelelt. Okosabb lettem tőle. -
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
alapvetően soha nem a gumi a szűk keresztmetszet a magunkfajta amatőrök között

ha a bridget veszed, azzal is bőven elégedett leszel. a metzeler teljesen más felépítésű gumi mint az összes többi. ha interactot veszel, akkor azzal tisztában kell lenned, hogy ezt csak együtt használhatod, nem tehetsz más gumit fel hátulra ha az elkopott. ez sokakat elijeszt ettől a típustól. -
Daywalker
addikt
Oppá: [link]
Integra:
Ez a kérdés bennem is felmerült...minden esetre ha kijutok a ringre, akkor én is hétköznap megyek majd, kiveszek ezért egy napot.Más kérdés, elsősorban a szakértőktől kérdezem, akiknek már van valamilyen tapasztalatuk. Eldöntöttem, hogy sport-túra helyett inkább valami utcai sport gumit vennék. Mi lenne a jó megoldás? Bridgestone Bt016Pro-val szemeztem (most 021 van fent és nem volt rossz)...ezen felül Conti SportAttack, Michelin Pilot Power és Metzeler Sportec M3 jöhet szóba.

-
Most pénteken jön még vki kakucsra?
-
Daywalker
addikt
Na megjöttem...sikerült ma részt venni a 4 órás dugóban az M5-ösön...szerencsére pont ott álltunk meg, hogy felmentem a felüljáróra és láthattam, ahogy a kakucson köröznek a srácok. Mindenképpen menni kell érzésem támadt (pláne, hogy már 3 hete nem mentem sehova sem motorral)...szóval ha fel tudom gumizni normálisan még idén a motort, akkor mehetünk

MOD:
Még akartam egy kis élménybeszámolót tartani Görögországról, motoros szempontból. Nos, aki szeretne bukó nélkül, strandpapucsban nagy gépeken húzni a gázt, annak Görögo. az ideális hely. Egy szál nadrágban és strandpapucsban ülnek a nagyobbnál-nagyobb gépeken...se poló, se sisak...talán 4 motorost láttam, akin volt sisak vagy nadrág, vagy kabát és kb. 1-et, aki be volt rendesen öltözve. Kesztyű meg csizma mint olyan, nem jellemző. Értem én, hogy 40 fok, de hát azért na
Sok a robogó és rengeteg a körváltós gép, persze mindegyiken van rendszám (itthon ez elképzelhetetlen lenne). Gyakran ezeken a gépeken néha 3-an (!!!) is ülnek
Védőfelszerelés persze 0. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a többség csak csorog 1-2-es fokozatban aztán jólvan. Autópályán sincsenek túlöltözve, de ott sem tépik neki.
A motorfelhozatal vegyes. Sok a Kawasaki (sok ZX12R és ZX9R főleg, de volt Z1000 és Z750 is), Honda viszont alig van (kb. hármat láttam: CBR125, Pan European és még egy nagyobbat, most hirtelen nem tudom), Yamaha és Suzuki pedig vegyesen (Fazer, XT, GS500, GSXR750, pár Hayabusa). Egy Buellt is láttam, kb. ennyi volt az extra...chopperből meg talán kettőt, Ducatit meg egyet sem, Apriliát pedig csak robogóban. Ja igen, majdnem elfelejtettem...és egy BMW S 1000 RR volt még, természetesen strandpapucsban
) Szép motor, nem mondom.Ami a legfeltűnőbb, hogy nagyon görögösen értelmezik a rendszám elhelyezésének fogalmát. Kb. minden nagymotorról le volt véve a hátsó index és rendszámtáblatartó idom kompletten: az indexet megoldották féklámpába integrálva általában, a rendszámot pedig a berakták a hátsó kerék fölé a kerékjárati ívbe az ülésidom alá, tehát traffizni kb. lehetetlen, mert annyira lefele áll és piszkos is.
Egyébként meglepően nyugodtan poroszkálnak, ami számomra új volt. Persze a robogósok ott is nagyon bátrak, de nem ütnek el senkit. Az utak szerintem nem motorozásra valók, autózásra sem nagyon
Ennek ellenére sok a porig ültetett autó és a sportkipufogók előfordulási esélye 80%-os.
Kb. ennyi
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem aug. 27 lenne jó. pálya nekem mind1, egyiken sem mentem még

-
Topiccsendőr
addikt
Akkor jelöljünk meg egy pályát, meg egy időpontot.
-
.mf
veterán
Srácok, még idén valami laza pályázás, mondjuk egy augusztus közepi-végi szombat reggel? Ki melyik szombatban lenne benne? Van 13.-a (ott a Sziget zavarhat be akinek), 20.-a (ami már nyilván többeknek), 27.-e, s utána már szeptember van.
-
DigitXT
félisten
válasz
Chosen
üzenetére
50K-ból nagyjából semmit, de inkább ide való lenne ez a kérdés.

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Gondolom ti nem ebben a kategóriában "játszotok", de azért remélem kapok választ.
Megfordult a fejemben, hogy vennék egy motort. Szűk keretből (~50k) mit érdemes venni, ami később is jó lehet (tehát nem csak tanulás alatt), régi Yamaha DT-t, vagy szintén régi Simson-t (gondolom S51)? Vagy ezek már mind szét vannak hajtva? Első motor lenne, aszfalton + erdei utakon használnám főként. 
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
pedig közbeszerzés volt, egyenlő feltételekkel

-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
szerintem vicc az egész motor, főleg az 5.7 millás ár tekintetében, amin nem tudom, hogy röhögjek vagy a hajam tépjem.. nem véletlenül intézte pintér "úr" személyesen az egészet, bűzlik az egész, ahogy van. és nem a motort sajnálom tőlük, mert örülök, hogy nem 30 éves motoron ülnek, de az, hogy ebben az országban semmit sem lehet tisztességesen megcsinálni...
asszem a két mentős pan sem került ilyen sokba, és azokban aztán bőven több technika és felszerelés van, már csak az orvosi cuccok miatt is..
hihetetlen, hogy mit művelnek és ezt fapofával.. persze csak kussoljak, fizessem az adót meg az áfát, meg még több áfát.. -
Integra
titán
válasz
Integra
üzenetére
pontositva: BMW R900RT-P, mint polisz verzió.
It's not a new model that's about to be announced, it's a model that's being sold already. But... it's only available to Law Enforcement and Government agencies, not to the general public. It's the BMW R900RT-P (P for Police).
It's a Police version of the RT model. You can buy the R1200RT-P or the R900RT-P. For less money, you get a BMW Police motorcycle that has less horsepower (83 bhp against the 1200's 110), less torque (83 Nm against 115 Nm) and what would appear to be the same weight. Oh yeah, you get 5 kph less top speed....
This raises a few questions in my mind:
Why would you want to buy the 900?
Why isn't BMW selling this version to the public? -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
tipi-topi...
megkérdezném tőle, hogy buzi e vagy..
sajna nekem nem jó, jönnek hozzám, segitenem kell. motorral se foglalkoztam semmit még
hétvégére csak össze kalapálom már, mert jön a jó idő -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Sztakurr...a
Ez odavág, szupermono újra. Csillagos ötös -
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lol
..motorozás helyett megy ganajozni. Pech.
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
tök hidegen hagy. ellenben az az új dukáti csúcsbringa amiről megjelentek az első fotók, uuuuááááááááááááááááááá
pedig ktm nem csinál túl nagy vackokat.. -
runner 125
nagyúr
1 hengeres sportmotor a KTM-től, 80 ló és 135kg, de még faragni akarják.

-
törölt tag
nem mindegy h a metzeler melyik tipusa. nekem mez2 volt fent az ace-n mikor vettem (a gyari!) tehat az eleve kemeny turagumi ha lehet megjobban fel volt kemenyedve. kettesben kozepes gazra elforgott. egesfold a z2-z6-z5 kozotti kulonbseg, de nem is egy kategoriaban versenyeznek.
-
Topiccsendőr
addikt
Hát basszus, egyenesre ne ilyet vegyél, hanem szilárd hajtóanyagú rakétát. Egyenesben egyik se húz egy idő után, az nem izgalmas. Hamar megszokja az ember. Kanyarodni jobb. Van tétje

Holnap lesz esti?Más:
A szar eladó szöveg mai nyertese:
[link]Ezeket gyűjteni fogom komolyan.
-
válasz
Integra
üzenetére
eddig én valamiért nem szimpatizáltam vele. szerintem azért nem, mert az fzr-en, amikor vettem valami iszonyat leharcolt metzeller volt és úgy is viselkedett. De nem kellett volna előítéletesnek lennem az alapján, mert ez a gumi most tényleg korrekt!!
Alig merem leírni, mert már így is tiszta hülyének néznek sokan, de nem, nem lett tele
pont az, hogy nem ugrik az adrenalin
Jól megy a gép, tényleg, olyan szépen szalad az óra 200-ig mintha nem is létezne gravitáció, de valahogy hiányzik róla egy turbó! Még csak nézegetem, gondolkozom rajta, de ahogy ismerem magam, úgy is az lesz a vége. -
zsoltee10
addikt
az ezres V2-vel semmi baj nincsen lassú haladáskor.
2000-től használható, 3000-től pedig minden fokozatban megindul mint az állat. 
találkoztam az Őrségben Mező Jánossal a Motorrevü szerkesztőjével.

-
Elgurultam ma lecserélni a vágott slick-eket. Biztos én vagyok a béndzsó, mert sokan esküsznek rá, azt mondják, hogy az puha és jól tapad, de nekem olyan érzésem volt, mintha takony lenne gumi helyett a hátsó felnin. Metzeller M5 lett belőle.
Tettem bele ma 130KM-et és eddig nekem ez bejön. 4,5 –ig döntöttem még csak, ismerkedem a mocival, de eddig olyan, mintha sínen mennék. Még motorozom a héten, megpróbálom megkeresni, ahol már csúszkál is, kíváncsi vagyok milyen érzés lesz
szerk.: kell nekem turbó

-
-
ALI_G
veterán
Ennyi furdos kurvat xD
A motorosok 90%a azt a motort valassza amelyik bejon neki. Az tetszik es kesz. ez ellen lehet kuzdeni esz ervekkel, de felesleges, meg a vegen megbanja az ember. De ha azt a motort valasztod amit a szived diktal, akar 6osban kuplungolva fel kezzel atmesz pesten, forditva meg siman nem elvezed.
-
doc
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
attol hogy a belet kitaposva megy 80-at, meg nem lesz turamotor
persze LEHET vele messzire menni, kerdes hogy erdemes-e
azert en inkabb a VFR-rel megyek Horvatorszagba
ha meg varosban laknek, es mondjuk 4-5 km-re kene elugranom, akkor robogot hasznalnek -
alvaro
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Én ugyan nem RR-rel, hanem egy nem éppen hasalós F650-nel járkáltam időnként Budapesten, és nekem se volt semmi bajom, miután megszoktam egy kicsit (az más kérdés, hogy amikor egy hete se volt motorom, nagyon durván kikészített).
Ez az egy hengert is meg kell pörgetni 2500 tájékára, fokozattól függően, hogy csináljon valamit. Ezen ugyan nincs lánc, amit rángasson, nem is tudom, mit csinálna vele, de gyanítom, hogy pont azt tenné. Alapjáraton meg nem megy és kész. Ennek ellenére semmi problémát nem a városban (se).GV250-nel ugyanígy elvoltam bent (250 V2), ráadásul az finomabb is, sőt, menne alapjáraton is, ha épp azt akarnám. Nem szoktam egyébként, megszoktam Teresán, hogy olyan fordulatnál már rég kuplung benyomva. Ezt pedig simán fel lehet váltani ötödikbe még mielőtt elérném az 50-et, avagy kettesben ráhúzni, ha hirtelen kell beugrani valahova, nagyon szépen gyorsul úgy. De igazából ez ritkán kell, általában a 250-est is alacsony fordulaton váltom.
Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

holnap felszerelem, viszem kakucsra is, csak remélem, nem leszek meggondolatlanabb attól, hogy veszi a kamera