- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
runner 125 #50133 üzenetére
sajnos nem.
Ha én lettem volna rögtön végigcsókolgattam volna azt a hosszú combjait -
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #50017 üzenetére
ezt már én is kérdezni akartam, akkor nem csak nekem nem volt egyértelmű
-
shiNIN
tag
válasz
runner 125 #50017 üzenetére
Semmi gond. Azok volnánk, igen. Hmmm, ez nem egyszerű, mindketten androgünök vagyunk, de biológiailag én nőnemű, Alvaro pedig fiú. Ez nem látszik? Azt hittem pedig. Régen mindig fiúnak néztek fórumokon, de hogy most se legyen egyértelmű... Ennek örülök
Nem mintha bármi bajom lenne a nőkkel.
-
válasz
runner 125 #49959 üzenetére
Úú turbó! Turbó! Turbó!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49959 üzenetére
intercoolerrel.
atyaisten. -
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #49909 üzenetére
nem 3 hengeres?
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #49662 üzenetére
eggye alatta írtam, hogy keresek műanyag hegesztőt, aki ezzel foglalkozik, jobb ötletem nincsen
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125 #49560 üzenetére
Agyfaszt kapok az ilyenektől, komolyan mondom. A pöcsét kellett volna satuban úgy tekergetni, mint ahogy ő a gázkart. És függetlenül attól, hogy milyen motor.
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #49560 üzenetére
votma'
-
válasz
runner 125 #49494 üzenetére
tök mindegy álom szép
amúgy mostanában nemtok nagyon hozzá írni a topikhoz... amúgy is sok a meló meg kurva sokat motorozom idén már olyan 6500km nél járok
muhaha sajna egyre merészebb is vagyok ...városon keresztül már rekordokat állítgatok fel... próbálom vissza fogni ... de nehéz
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #49487 üzenetére
ha privátban adta el, akkor jó, főleg mostani helyzetben, nekünk 750ért számították be tavaly ősszel a tehénbe, ugyanígy felszerelve és ráadásul esett motor volt. szerencsés, most tud válogatni jó kis bringák között majd
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49487 üzenetére
Igen, elég sokat adtak érte szerintem is.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125 #49478 üzenetére
750 volt az ahogy nezem...
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125 #49482 üzenetére
Hát nem sok változás érte.
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #49476 üzenetére
valszeg gsx-r
de r6-ot sem tudom kizárni, mert alsó kipuffos újabb gép, ez biztos, viszont nem tudom, hogy a sárga jobb oldali kapcsló a csutkán volt e a gsx-r-en. -
válasz
runner 125 #49423 üzenetére
Az az rc36 az rc46.
Az rc46-I-et azt írják rc46 fi-nek is,
az rc46-II meg az rc46 vtec.
Az rc36-II-nek van hasonló felnije, csak azon ilyen felni van. Ezen lekerekített ágak vannak ha megnézed.
Az rc36-I-en van sokágú felni. ilyen
Az rc24-en meg lengővilla van lengőkar helyett, szóval az a kakukktojás.mod:
sokat filóztam, hogy sokágú felnit felrakni rc46-ra. Láttam valahol egy ilyen képet, kva jól néz ki... nagyon bejön. csak aztán továbbgondoltam, hogy adaptert csinálni, meg szívni... szóval most a gyárival jobban tetszik, főleg hogy 6-6 ezerért porfestették darabját
így marad. -
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #49423 üzenetére
az nem RC36, hanem 800 Fi (talan RC46)
az RC36 az ami nekem vanilletve az RC36 a regebbi (talan 7 kullos?) az RC36/2 az ujabb, az ugyanigy 5 kullos
a lenyeg hogy szep -
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #49418 üzenetére
ez az en Vifferem (marmint RC36/2) kereke meg lengokarja?
amugy eleg mutatos -
válasz
runner 125 #49418 üzenetére
kemény
-
válasz
runner 125 #49415 üzenetére
állat!! milyen hátsó villa az??
-
válasz
runner 125 #49376 üzenetére
"bármilyen meglepő, véleményt, adott esetben kritikát vált ki az emberekből"
Valóban a szerző előzetesen kérte, hogy nem vitázni akar, de még is ő állította, hogy "Szerintem igen is jó képet készít a Mini!"
Segítségnek készítettem egy montázst, hogy könnyebb legyen eldönteni.
Ha képekről beszélünk, akkor lehet fotós topik is, engem nem zavar, végül is a kedvenc telefon márkámmal készítették, de nem vagyok olyan fanatikus, hogy a feketére azt mondjam, hogy fehér. -
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #49366 üzenetére
az teny hogy ilyen tomenyen mar giccs, de attol meg atomdurva
Tuzi boogie84
nagyon faszak azok a kepek -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49350 üzenetére
Srry
Ebben a világban nem lehet tudni ki mit gondol komolyan -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49341 üzenetére
Nem Ducatié, Marchesini. R1 SP n is volt ilyen. A gyár döntése, hogy mit rendel a bringához szerintem. Nem nyúlás
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #49341 üzenetére
éppen ezt akartam mondani!!!
sose lopjanak rosszabbul -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49338 üzenetére
Kva jó a felni.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49138 üzenetére
Ha nem precíz ember kezébe kerül, akkor jön a szopás. Itt nem működik a jóleszazmég, nem hiszem hogy ki kell cserélni hozzáállás. De mondhatjuk, hogy sajnos nem annyira kiforrott. Raktunk össze suliban egy levegős blokkot, apróbb bajai voltak, tudott rángatni az is, de a gameboy kiírja ezeket. A gyertyát köpködi, ami állítólag levegőhőmérséklet szenzor miatt van. De ha beindítás után nyelezed, semmi baj nincs
alkalmazkodni kell hozzá
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49136 üzenetére
A morini blokknak a gyengéje a főtengelycsapágy-főtengely, illetve a rengeteg o gyűrű volt emlékeim szerint. Meg hogy a fene tudja miért, de beköpi a gyertyát. Nagyon érzékeny az akkufeszre, és a legkisebb tömítetlenség esetén is produkál dolgokat. 30 000 km után tuti megforgott a főtengely a csapágyban ezért csere, ami kijön 40 papírból. Az injektor tudtommal nem nagyon szart be, a légkompresszor is szögegyszerű. Törődést kíván, de nem érzem csillagászati összegnek a helyreállítását. Való igaz, hogy inkább türelmesebb fajta embernek való
ott cserélni kell dolgokat, nem bőrözni, és akkor tud működni az is.
Én ha tehetném, 2t befecs robogót használnék. Dugdosnám rá a gameboyt, aztán nézegetném a teknikát
De ezt mindenféle elfogultsággal írom. -
bognar110
őstag
válasz
runner 125 #49079 üzenetére
Aha értem, akkor maradok az enduro kategóriánál.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #49079 üzenetére
Világítótekercse sincs, max a versenyendurónak. Problémás. Lehet azért nincs benne, mert a mérnökök olyan böszmék voltak, hogy nem raktak bele, pedig gondolhatták volna, hogy lesz olyan, aki utcán használja a versenymotort. Nem értem... ( igen, szarkazmus)
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #49056 üzenetére
vannak elegen. csak akkor dukinál kezdődik a történet, nem japán motornál.
már ha sportmotor.
-
kpal
nagyúr
válasz
runner 125 #49045 üzenetére
Csak próbálkoztam ...
-
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #48941 üzenetére
huzol egy rendes gazt neki, kuplungrol leugrik, a hatso gumi meg azonnal vaszonig fustol
jetskinel meg gondolom duzzasztogatak vizzel valo feltoltesere is alkalmas -
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #48753 üzenetére
jah akk sry, nem láttam
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #48713 üzenetére
jah úgy érthető. itt nálunk ha nem tudják ellopni akkor szétcseszik. az enyém meg csak szimplán irigység tárgya volt, és basztatták mindig, hozzányúlkáltak, kapcsolgatták, stb. szemét egy népség ez itt, tisztelet annak a pár kivételnek, sajnos nem sok van....de ha lecsapnám a kezét annak akit rajtakapok, akkor engem vennének elő, pedig igazam van, pár ilyen után nem nyúlkálna senki a más tulajdonához azt garantálom, de persze itt nem büntetnek, azt csinál mindenki amit akar
emvy: ha elviszik az utcáról azért nem fog semmilyen biztosító fizetni. esetleg ha jó drága casco-d van, amire szintén 1000 meg 1 kikötés van, ha egy is hibádzik, akkor nem kapsz fillért sem, és hidd el, találnak kifogást
legalábbis nálunk így megy, ott kint lehet jobb a helyzet.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48700 üzenetére
Néhányszor
Ráadásul sérülésmentes 05 közül enyém volt a legolcsóbb. -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #48690 üzenetére
50e km az már lehasznált?
asszem 48-49e van a CBRemben.karcmentes.
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125 #48690 üzenetére
Én 600-ért vettem és 56e km-rel
Persze cserélgetni ezen is kell a dolgokat. Általában ezeket a gépeket nem frissen szervizelve adják el, sajna
Ezen is látható a használat jele, de hát istenem, nem a vitrinbe kellEzt is sajnálnám szétszarni, de egy szalonállapotút méginkább.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #48674 üzenetére
én innentől meg nem venném...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
előző 10éves,és mostani 10éves motorrommal sincs semmi bajom...
sőt, a 16 éves kocsimmal sincs.de a 9 éves kocsimmal van...nincs benne logika.
motorok sztem általában megbizhatóak.
amig kecseg hozzá nem nyúl... -
yodamastah
őstag
válasz
runner 125 #48670 üzenetére
Tegyuk fel hogy a motor nem kamu. 729k-ert kapsz egy szinte hibatlan allapotu motort keves km-el. Ha ilyen motort akarsz akkor ennel sokkal jobb vetelt mar nehez lesz talalni....
-
Integra
titán
válasz
szép motor. de ne kattogj rajta, jönni fog a te bringád is
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nagyon kicsi az esélye, hogy ennek bármi baja van.
-
Djuree
félisten
válasz
hát te is megvehetted volna
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Igazi magyar...
-
Daywalker
addikt
válasz
Hát...vagy azért, mert rájött, hogy valami baja van
Az a motor többet is megér...
ALI_G: máshol is olvastam róla tesztet és dettó hasonlókat írtak. Szóval nem hiszem, hogy a TC rontotta volna el ennyire.
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #48641 üzenetére
asszem csak jó, hogy lusta voltam autót mosni..
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48638 üzenetére
Vadonat újonnan ha vettél volna egyet, akkor a szervizköltsége nem annyi, mint a 250 2T nek. De az ára nagyon húzós volt akkoriban ezeknek a gépeknek. Jóval nagyobb köbcentit vehettél volna az árukból. A 2T re oda kell figyelni, szigorúan be kell tartani a szervizintervallumokat, de cserébe 75 lovad van. A sornégy négyütem ZXR esetében 45 ló 145 kilóra. 180 nál regulál, ekkor van 6. ban olyan 16000 nél, szóval a 200 menne neki, ha nincs sebességtiltás neki. Ekkor már azért passzírozza a menetszél a dugattyút a henger falára. És ilyenkor történnek meg a dolgok, nem a sima pörgetésnél. A ZXR volt akkoriban a legsportosabb az összes közül.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48633 üzenetére
18500 nál tilt a ZXR. Az nem lehet tartós motor. Amúgy ezek mennek amíg mennek, utána az egészet dobhatod a kukába. Szó szerint.
El lehet poroszkálni 40e km ert, ha elváltod 6000 nél, de akkor egy simsont kellett volna venni, mert kb annyi nyomatékkal gazdálkodsz. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48631 üzenetére
Egyáltalán nem tartósabb. Annyit kell rá költeni, mint egy 250 2T re.
Az RS a legjobb alternatíva. Nekem volt 250 ZXR em, nagyon jó gép, de nem kívánom senkinek, hacsak nem Japánban él. -
törölt tag
válasz
runner 125 #48633 üzenetére
talan persu pont ilyennel kezdett, neki is lesz sztem par szava
birom en is ezeket a kis visitogepeket. hihetetlen, amit tudnak. fulig er a szam asszony 400-asan is folyton. -
törölt tag
válasz
runner 125 #48631 üzenetére
talan az a kulonbseg h az rs-nel tudod h mit kell majd csinalnod. a 250-es kawa, ha el volt hanyagolva, sokkal nagyobb penztemeto lehet...
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #48630 üzenetére
..vagy, 300k alá belefér egy ilyen 250-es Kawa is. Úgy tudom ezek sor 4-es 250-esek, illetve még tartósabbak is, mint az RS-ek.
-
.mf
veterán
válasz
runner 125 #48600 üzenetére
Olyasmi is volt már idén vagy lehet, hogy már tavaly, markoló kanyarodásnál nem adta meg az elsőbbséget, és a markolókanál szelte ketté a robogóst...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48581 üzenetére
Annyira kell csak átszabni, hogy ne érjen le semmi. A gyári áttétellel lehet a legjobbat menni
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #48572 üzenetére
ennyire szar konstrukció?
ehh.
50es pöcsköszörű robiknál a 40e sem elképzelheetlen egy injektoros SR50nél.
felénk egyébként meg sem áltak a 180as hengerekig. -
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #48429 üzenetére
pedig közbeszerzés volt, egyenlő feltételekkel
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48420 üzenetére
Sztakurr...a
Ez odavág, szupermono újra. Csillagos ötös -
Integra
titán
válasz
runner 125 #48420 üzenetére
tök hidegen hagy. ellenben az az új dukáti csúcsbringa amiről megjelentek az első fotók, uuuuááááááááááááááááááá
pedig ktm nem csinál túl nagy vackokat..
-
válasz
runner 125 #48296 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #48258 üzenetére
emiatt ne görcsölj.
mivel alacsony az ára,sztem sokan rámozdultak,és ezren megkérdezték ugyanezeket...
ha felelősséggel akarnék ugyanerre válaszolni, csak annyit tudnék,hogy nem érzek semmit, és ha törött is volt,tökéletesen megcsinálták.ezzel a válasszal nem kaptál igazából semmi olyan infót,amit magad próba során ne vennél észre. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48204 üzenetére
A srácnak inkább az volt a baja, hogy nem gyakorlatias hibákat kérdeztél tőle. Pl ha csitti fitti a váz, villa, idom, akkor olyan nincs, hogy ropira törik, és a gyári fényezést és idomokat ilyen szinten visszahozzák, mert nem éri meg. Ezért ha szép kívülről, nagy az esély rá, hogy nagy baja nem volt. Az idomok mindent elárulnak. Ez még nem az üvegszál cserés éra volt. Blokkilag kell megnézni, de ha meg volt kímélve akkor zx 9 blokk az örök élet+két nap. Meg kell nézni, ráülni, végigváltani, ennyi.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #48197 üzenetére
nincs benyaszintmérő? pedig az must have. nagyon fontos. enélkül nem vennék motort már...persze ha tényleg olyan jó vétel akkor...
-
Integra
titán
válasz
háááááááááááááááááááááááát......
-
válasz
runner 125 #48200 üzenetére
Negyvenedik ugyanolyan levél után én is írnék egy sablon választ, aztán azt küldeném vissza
Amúgy nálam a szalon állapot az annyit tesz, hogy karcmentes, ergo nem borultak vele, ergo nem is húz semerre sem
-
Daywalker
addikt
válasz
Aki ilyen arrogáns pöcs, azt meg kell ütni...eladni akar, nem??? Akkor ez a dolga, hogy válaszoljon a kérdésekre. Seggfej.
Az enyém ehhez képest ütött-kopottDe hát nem is ilyen fiatal...meg 5x ennyi km van benne
Ha tényleg rendben van, akkor ezt venném, bár ennek kevésbé tetszik az eleje, mint a régieknek.
No, én most lelépek, viszlát 3-án, addig nyaralás!!!
Sajnos motor nélkül, busszal
Minden jót nektek!
-
válasz
dehogy esel!! Az ilyen embereknek Mindenki hülye!!
szerk: az én megoldásom az ilyenekkel szemben, hogy kibaszott agresszív vagyok, addig, amíg vissza nem fog. Aztán elérem a célom.
-
válasz
szerintem csak egyszerűen tele van a töke a "hülye" vevőkkel
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #48190 üzenetére
ha ez az a nepper, aki nagyüzemben robeszeket is árul szigethalmon,akkor jól nézd meg!
anno igy jellemeztem:"arra is lusta,h visszatekerje az órát."szóval lehet jó is,de sok szem. sokat lát..
egyébként 2003as v 2002es zx9el mentem kicsit, kicsit leáttételezve, még dynojet fúvókák nélkül, egy túrásabb kormánnyal, sztem ezekre az utakra találták ki azt a gépet.nagyon kényelmes mind a futóműve, mint üléshelyzete.
haver anno megpróbálta a jellegzetes kawás zörgéscsörgést megszüntetni a blokkban,vitte szerelőkhöz.lánchoz,szelephez nyúltak.1 hétig susogott,majd visszajöttek a hangok.ez igy normális
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125 #48190 üzenetére
Azért bele kéne lesni ott a blokkba, mert már túl olcsó
-
kpal
nagyúr
válasz
runner 125 #48174 üzenetére
Az igaz. Csak az a bibi hogy messze van tőlem és ha még párat ki is próbálnék elég költséges az út.
-
törölt tag
válasz
runner 125 #48151 üzenetére
en adtam mar kolcson az ezresemet. tobbszor is. es sosem ereztem felelotlensegnek.
ma delelott voltunk gurulni egyet, majdnem vegig esoben: budapest-dobogoko-esztergom-tat-tata-budapest.
es jo volt. konnyed tempo, minimalis forgalom. persze dobogokorol leallitott motorral gurultunk lefele, ahogy kell. egesz jo fogyasztasom lesz -
Prof01
veterán
válasz
runner 125 #48133 üzenetére
Elég szomorú....
Én senkinek se szoktam a motorom odaadni és elkérni se másét, olyannak meg pláne nem, akinek még jogsija sincs...
Persze 16évesen is lehetne valakinek annyi esze, hogy vagy nagyon óvatosan megy, vagy inkább rá se ül. Nekem eszembe nem jutott volna ennyi idősen egy ilyen gépet kipróbálni. -
ALI_G
veterán
válasz
runner 125 #48131 üzenetére
Itt a városban kicsit több a hír, meg haverom pont dolgozott mikor bevitték a mentők (egyébként 300 méterre van az ambulancia kb. de esélytelen volt, mert lefejelte a hídfő lábát).
Akik látták azt mondták, hogy besokallt, kb. 130-cal, jogsi nélkül és még a sisak is leesett a fejéről. Lehet pletyka, de közeli ismerős adta neki oda a motort egy körre, hogy menjen egyet a rakparton, ahol egyébként minden este gyülekeznek a motorosok.
halottról vagy jót, vagy semmit. Én a semminél maradnék most. -
Gergello
addikt
válasz
Ott nem ez az első ilyen baleset, hogy telibeverik a pillért. Sz@r hely, eszembe nem jutna ott húzatni. Amennyien bandáznak ott a rakparton, valaki volt olyan hülye, hogy oda adja egy körre.
-
Integra
titán
válasz
szerencsére egyedül feküdt el és másnak nem okozott kárt. a többire szót sem érdemes vesztegetni. a helyszínelési és takarítási költség számláját meg nyugodtan nyújtsák be az öregének. a kölcsönadó meg üsse meg a bokáját nagyon.
-
válasz
Természetes szelekció. Durva, de ez van. Mást nem ölt meg. Nem cserélnék a kölcsönadóval.
-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125 #48133 üzenetére
Egyetértek, én is sokat agyaltam rajta, hogy sikerült ezt így összehozni. Sajnos sokan vannak ebben a helyzetben. Nekem is volt kollégám, aki jogsi nélkül, fiatalon, kölcsönkért géppel, falun az egyik este az árokban kötött ki, sisak nélkül (igaz, nem az ő hibája volt, a hátsó futóművel volt baj). Neki szerencséje volt.
-
Daywalker
addikt
válasz
pfff...RIP. Hát ez tényleg gáz így, de tényleg vicc, hogy 16 éveseket engednek ilyeneket vezetni (pontosan fogalmazva átengedik ezek vezetését). Bár utólag már nem használ, de jól meg kell regulázni azt, aki kölcsönadta (hacsak nem elkötötte a srác).
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125 #48055 üzenetére
Ennek a balesetnek nem sok koze volt a slick gumihoz.
-
emre
veterán
válasz
runner 125 #48055 üzenetére
vóótmá
egyébként meg nem tök mindegy hogy fataliga vagy szlikk ha emberkedik a polgár?
majd azt figyeljétek hogy ez mikor lesz a hírekben
(a gyerek azóta meghalt) -
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #48045 üzenetére
a totalbike tesztet anno elolvastam, biztos nagyon jo a moci, de szerintem eleg rusnya lett az F4-hez kepest
mas:
multkor vettem eszre jooooo hosszu lejton uresben gurulva, hogy eleg feltuno hangja van a gepnek. nehez leirni, amolyan 'szaraz golyoscsapagy'-szeru hang, sebessegtol fuggo intenzitassal
ez mi lehet vajon? kerekcsapagy, vagy csak a fekpofak ernek a tarcsahoz? probaltam lokalizalni, de gurulas kozben ez nem konnyu feladat -
boogie84
veterán
válasz
Nem csak lenne, hanem az! Egyik ismerps próbálta a motorot. Azt mondta élőben szebb és h jól megy.
-
Integra
titán
válasz
igen
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #48019 üzenetére
De a legmelegebb, ha még meg is hüvelyezték az alu blokkot. Nem hinném, hogy 1.4re felfúrja és elviszi valahová felrakatni rá a kopásálló réteget, ami Suzukinál fingom nincs micsoda, de nem sima nikaszil.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #47545 üzenetére
Első motornak tökéletes szerintem.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125 #47546 üzenetére
Megerzes? Ugyan...Tisztaban volt vele hogy 1 rossz mozdulat es vege van. Ezzel nekunk is tisztaban kell lenni. En meg sosem ultem fel motorra hogy ne jutott volna eszembe hogy az eletemmel vagy az egeszsegemmel jatszom. Ennek megfeleloen veresen komolyan kell venni minden pillanatot amit 2 kereken toltunk.
-
DigitXT
félisten
válasz
runner 125 #47545 üzenetére
De legalább lehet vele villantani, hogy háhá, sportmotor!
Vagyis legalább úgy néz ki. Vagyis messziről? Oldalról
na! Vagyis mégsem: hátulról inkább ne nézd meg. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125 #47450 üzenetére
1198 on telemetria.
-
ALI_G
veterán
válasz
zenelejátszónak
ipod és társai
-
válasz
a cikkben azt írják, hogy a hifihez lehet rajta keresztül forrást kötni.
biztos jó lehet, de én spec. ha elképzelem magam a hayabusámon, valahogy nem illik a képbe -
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #47412 üzenetére
kizárt, hogy az abs jó legyen, azt ők is tudják, hogy az abs-es motorokon 8-10km/h-ig ég, vagy villog az abs lámpa. 1,8M az maximum korrekt ár egy hibás motorért, aminek a javítási költsége akár több 100eFt is lehet....
olasz motort nem vennék. egy Gs-t senki nem ad el, ha jó. Ha rossz, akkor meg miért vennéd meg?
-
válasz
runner 125 #47410 üzenetére
Ezek betegek. Nem tudom, én háromban megrántom a viffernek, és azért ketten nyomunk olyan 330 kilót, de azért megindul rendesen. Nem mondom, hogy néha nem lenne jó még egy 15-20NM, meg egy 30le, de így is meglépi a 240et gps szerint. Nem értem minek többet. Elég egy kátyú, vagy egy horpadás az útban, aztán szevasz van. Komolyan mondom, lassan kezdek egyetérteni az ilyen 110-120 lovas korlátozásokkal.
Nem kellene ilyen gép. Illetve de. Eladnám, és meglenne a beszálló egy NRbe. Azt meg kiraknám egy vitrinbe, és minden nap körbenyáladzanám. -
doc
nagyúr
válasz
runner 125 #47415 üzenetére
igen, a keves, nagyon ritka kiveteltol eltekintve mind olasz
de ok legalabb korrekt arat kernek erte, meg nem szeditenek a 'rendkivul megkimelt, gondos tulaj, evekig garazsban allt' maszlaggal
anno nagyon gondolkodtam rajta hogy toluk veszek motort, de sajna az orszag tulso felen vannak, meg elso motornak inkabb olyat akartam, aminek ismerem a multjat, de a kovetkezore eselyesek -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125 #47412 üzenetére
akkor sorry, nem lattam. ez a peldany szvsz egesz jo aron van. csak az abs gond ne lenne.
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125 #47337 üzenetére
így van, annál jobb és annál drágább. nekem pont ez a szivargyújtó aljzat van
-
Integra
titán
válasz
runner 125 #47328 üzenetére
nekem nem konkrétan ez van, de a dream-ben beszereltek egy ott árultat.
bal villanyakamra van rágyorsbilincsezve a slusszkulcs mellett. fateromén ugyanígy van megcsinálva csak a jobb villanyakon. -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #47328 üzenetére
re.
nem ilyen,hanem egy homasitás van nálam 300Ftért vettem.
utóbbiakkal az a baj, irtó közel vannak a pólusok,és mire megforrasztottam,majdnem összeérnek.nekem is volna kérdésem avatottakhoz:felrakattam a fém fékcsöveket,de feszültség alatt van,mert hiába tipushoz való (tipusbizonyitványt kaptam ebayen hozzá évekkel ezelőtt),egy picit csavarodik.
szerintetek hiba volt feltenni,és hirtelen vissza a gyárit?
azt hittem,h olyan jó lesz,mint amilyen a roxin volt,de alig érzek előrelépést... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Nem éppen ez az akku választásának szempontja
ha nagyobb kapacitású akkumulátort akarsz a motorba, az nem fog beleférni.
a cellák nagysága határozza meg a kapacitását.
a másik dolog, hogy a töltőrendszer mennyire szereti a nagyobb akkut. -
TayRol
nagyúr
válasz
ez nemrossz.
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest