- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
alvaro #50215 üzenetére
az enyem kek, tokeletesen mukodik kb. 2 honapja, szerintem ez lehet az (bar az enyem kicsit mashogy nez ki, nem ilyen rajta a fekete minta)
a vasarlasnal igazabol egy szempont volt: keves helyet foglaljonehhez adtak egy pici zsakot amibe kicsire volt osszetekerve, ugyhogy ez lett
-
válasz
alvaro #50022 üzenetére
Két sáv, két autó elfér egymás mellett. Bár kanyarban inkább ne lógj át a szembe sávba. Buszok nem közlekednek arra, ellenben erdészeti tevékenység az zajlik itt-ott.
szerintem kva jó az a szakasz. Első nap vagy 5db literes gépet láttam pályagumival (minta nélküli slick) -
.mf
veterán
válasz
alvaro #49681 üzenetére
Másra nem is számítottam, de tudom, hogy klinikai eset vagy
Csak egyszer gondold végig azt, melyik ér többet: 5%-kal tovább tart a gumi és 4%-kal alacsonyabb a fogyasztás; vagy egy éles helyzetben el tudsz kerülni egy balesetet, megúszni a sérülést és a kárt a motorban... értem én, hogy elvi kérdést csinálsz belőle, de ha nem tanulsz meg rendesen fékezni és az eleve kemény túragumi is túl van fújva, sokkal hosszabb lesz a fékutad.
-
válasz
alvaro #49755 üzenetére
bocs ,ha hülyén fogalmaztam ... a kérdés az volt ,hogy nem jobb így? így legalább látjuk egymás motorjait ... jobban lehet kapcsolni az emberhez... kép alapján...
&rew :
60le meg 30kg azért az számít.. NM kb ua az...
persuader:
köszi most már ezt is tudom
ALI_G:
gondoltam újítsunk
.. amúgy sem vagyok mindig itt .. pl beteg új motorját nem is láttam...
-
válasz
alvaro #49527 üzenetére
Ha mindenki villanyt fog tankolni (képzavar), akkor ugyanott vagyunk, ahol a part szakad. Urán nem lesz, lassan a hadászati rakéták is elfogynak, szél-víz-nap kb pont lófaszt nem ér.
Tiszta energiát ember még nem állított elő.
Akit érdekel olvasson utána a fotoszintetizálás folyamatának példának okáért. Na az tiszta dolog.
Nekünk kell hozzá napelem, vagy valami szar kütyü, amihez bányászni-szállítani-tisztítani stb, tehát szennyezni kell.
Mondom, amíg nincs minimum fúziós erőmű, addig kb pont értelmetlen az egész elektromos "öko" hajhászás. De akkor is kell majd kiépíteni: ellátórendszert, elektromos hálózatot, erőművet, stb, ami megint csak szennyezéssel jár. Igaz (talán radikálisan)kevesebbel mint a mostani rendszer.
Minden mindennel összefügg. -
Daywalker
addikt
válasz
alvaro #48022 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ott más is lehetett. Másrészt azért egy mozgó alkatrészektől mentes vga kártyát nem jó egy mechanikus dologhoz hasonlítani
Nem tudjuk a háttérsztorit, illetve azt sem, hogy milyen állapotú volt a motor. Semmi sem tart örökké, sajnos. Ez sajnos bármelyik motornál bekövetkezhetett volna (elég csak elmenni egy gépműhelybe, látni ott mindent szétesve-széthullva).
Egyébként meg az üresben tiltáson pörgetőket ugyanúgy ütném, mint a gumiégetőket. Üresben tiltáson pörgetve sokkal nagyobb mechanikus terhelésnek van kitéve a motor, mintha terhelés alatt lenne. Nem is erre tervezték. Fél perc az pedig rengeteg. -
shiNIN
tag
válasz
alvaro #47948 üzenetére
Ha én gurulok lelőtt motorral, akkor is ötödikben vagyok. Üresben jobban gurul, de a fene fog visszaváltogatni, különösen az üres megfogásához kell némi odafigyelés, anno tanulókoromban örültem, hogy anélkül is meg lehet lenni. Plusz akkor időt venne el az újra "elindulás", amit országúton nem szeretek. Ötödikben elengedem a kuplungot, s kész.
-
Integra
titán
-
Djuree
félisten
válasz
alvaro #47564 üzenetére
az nem baj ha lassan mész, annál jobb. majd megyek a ringre csapatni, ha gyorsan van kedvem menni
túrázni jobb lassabban, hogy ne csak előre nézzek, hanem oldalra is, nézzem a tájat stb., nem sietek ilyenkor én sem. persze azért nem 60-al megyek, mondjuk 100 körül, de ez megbeszélés tárgya, annyival megyek amennyit megbeszélünk.
lenne egy erdélyi túra, de írt a srác hogy ők pörkölnek rendesen kanyarban, esőben, mindenhogy
na mondom akkor ez nem nekem való.
akkor majd írj ha van valami konkrét.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
alvaro #47367 üzenetére
hasonlóan 15-20évvel járnak előttünk az épitőiparban is.
mi gányolunk,ócsón megoldjuk,kint meg kész,tökéletesitett megoldása van a dolgoknak,minimálisan drágábban(ha egyáltalán drágább)például,hogy offoljak:
nálunk ferde szemmel néznek a mészhomoktéglára,meg kell ez? 1 millásra tervezett lakás négyzetméterár esetén,kint meg az alsó kategóriában bevett szokás. -
shiNIN
tag
válasz
alvaro #46819 üzenetére
Jaj bocs, nem arra a pontra koncentráltam és elírtam
No meg én ott se voltam, memória, memória.
A robogós helyzetről annyit, hogy örülök, hogy nem nekem kell döntenem, hogy hosszútávon és látványosan megsértsem-e a kreszt, de alapesetben ha ütközik a biztonsággal, akkor az utóbbira szavazok.
Kis kerekű robogók, nem a magyar utakra valók, brrr.Engem viszont érdekel, mit ehetnek a motorjaink (a magyar nyelv szabályai szerint motorunk, de abból nem derül ki, hogy 1-1 van s a legtöbben nem úgy használják) városban. Csak nem tudom, hogyan deríthetnénk ki, mert többszáz km-t mászkálni Fehérvárott rövid időn belül... Az nem lehet olyan szórakoztató. Budapest más műfaj, azzal nem játszunk
Persze sejtjük, hogy Teresa kb. ugyanannyit eszik, mint országúton (tépve persze az országúti lenne több), Cili pedig kevesebbet, habár őt nem lehet olyan jól lelőni a lámpa előtt, mint Teresát, akinek a váltója működik leállítva is. De a kis sebesség sokkal többet számít neki. -
shiNIN
tag
válasz
alvaro #45475 üzenetére
Nekem viszont sokszor kiviszi a szememet a nap, legközelebb napszemüveges sisakot veszek. Most is azt akartam, de nem jött össze, s nem akartam sok boltot bejárni miatta.
Sajna jobbféle Transitions lencsém van, ami alapból alig sötét, úgyhogy nem segít sokat sisakban, akkor is világos marad, ha pont a szemembe süt a nap, szerintem a sisak árnyékolja és ez megzavarja a szerencsétlent.
Azért kibíromFőleg, ha nem keletre megyek egynapos túrára...
A sisakok zöme pedig rém ronda, valóban. S miért rajzol szemet az, aki nem tud... Láttam már jó sisakokat egy magyar alkotótól, na azok ötletesebbek és szebbek voltak, valamint megmaradt a kilátás is. Ez a mindent befestünk stílus a winamp skineket juttatja eszembe, azoknál sem sokszor vették figyelembe a szerkezetet és hogy mi hol takarja ki, csak paff rá.
-
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #45052 üzenetére
Nah, állat, jó kis beszámoló.
Tényleg blogba is mehetne 1-1 ilyen túra.
Ha, meglesz a nagyvas, tervezek én is hasonló túrákat, amit jó dolog így dokumentálni és bemutatni.Egyébként Bakonybél nagyon király hely. Annó középiskolában ott voltunk egyszer osztálykiránduláson, egy hetet töltöttünk el, felejthetetlen volt. A vidék is szép és az a nyugalom amit sugároz, egyszerűen maradni akarásra bír.
Nohcsak, én ezen a vidéken lakom, Sárvár tőlem 20km.
-
Integra
titán
válasz
alvaro #44173 üzenetére
magatokra vagytok, nem másokra, egészen egyszerűen azért, mert ha jön egy komoly szitu, nem fogod tudni helyesen lekezelni. nem tudod milyen a vészfék, a kikerülés, hogy gázzal kimenekülj egy szituból, hogy mi az hogy always find an exit és még sorolhatnám. ne gondold azt, hogy a biztonságos vezetés automatikusan azt jelenti, hogy lassan vezetsz, akkor biztonságosan vezetsz. nagy hiba. én csak ezt mondom.
-
Integra
titán
válasz
alvaro #44137 üzenetére
azért néha elég ideg borzoló amiket irtok. a fék azért van, hogy használjuk, megállitsa a járművet. ha elkopik ki kell cserélni. de a rendeltetés szerű használata az, hogy használjuk, lelassitasz. nem pedig kifuttatod a motort, hogy majd annyira lelassul, hogy kanyarodni tudj.. kanyar előtt fék, visszavált, bedönt, gázt húz, felvált.
ez a behúzott kuplunggal kigurulom... sosem fogsz megtanulni motorozni rendesen. -
Prof01
veterán
-
doc
nagyúr
válasz
alvaro #44121 üzenetére
hat en sem vagyok teljesen nyugodt igy 5-6 nappal elotte
az a baj, hogy barmi kis aprosagot elszamol az ember, vagy az idegesseg miatt belezavarodik hogy melyik bojat hogyan kerulje, mar bukta az egeszet
multkor azt mondja az oktato, hogy akkor na, lassuk a harom feladatot, mintha vizsgaznal. na akkor eloszor es utoljara tettem le a labam a 'lassu folyoson', pedig azt mindig meg tudtam csinalni tokeletesen. remelem nem ugyanigy (labletetellel) lesz a vizsgan is
csak ezen legyek tul, a forgalmi mar nem problema -
Integra
titán
válasz
alvaro #44004 üzenetére
persze, hogy belépő modell, olcsó, kap egy csőbuta futóművet és ennyi. de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy rossz
csak, hogy alkalmazkodnod kell hozzá. a fézer is segghülye futóműves gép, de teljesen jól motorozható volt, én nagyon szerettem.
de azért egy állitható futóműves gép brutális, elképesztő dolgokat lehet vele művelni.
ha gyári a futóműved, akkor azért a guminyomást is a gyár által ajánlott értéken használnám. -
válasz
alvaro #44004 üzenetére
nálam első nap mikor elhoztam a motort .. szervizes azzal kezdte hogy állítsa be a futóművet mondom fogalmam sincs... mondta akkor be állítom méretemre
úgy ,hogy 75-80kg ra állította be kb én is annyi vagyok...
Gaboman : néha tényleg hülyeséget kérdez ... de pl én is 13 éves korom óta motorozok ... de azzal hogy tépem a gázt és száguldozok lehet , hogy alapvető dolgokkal nem vagyok tisztába...
pl yoda most szerintem sok embert sok dologgal képbe tett
-
Djuree
félisten
-
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #43960 üzenetére
Hm, érdekes - ezek szerint mindenkinél más.
_
Visszatérve még a 2011-es kis CBR-re, rákerestem én is. Tényleg pofás - sokkal szebb, mint a régi. Illetve, végre elkezdték ezeket is hizlalni/vastagítani, ami nagyon az előnyére vált.
yoda
Nah jah.
Könyvek terén utánanézek, esetleg 1-2 tipp?
Köszi.
-
válasz
alvaro #43861 üzenetére
hatalmas ez a motor... szíj hajtás nem fura? Egyet biztosan látok ez baromi kényelmes lehet az enyémhez képest
vegyél vaxot az sokat javít a festéken de azzal csak óvatosan... nagyon keveset kell belőle használni... kézikönyvembe is benne van hogy használnom kell időközönként ,hogy sokáig szép legyen a fényezés...főleg a nap roncsolja ...
-
válasz
alvaro #43859 üzenetére
tied hogy néz ki? jah tetszik hogy jó állapotba van próbálok rá vigyázni...
Tayrol:
Ugye ez valami rossz vicc..... ugye kocsival vagy motorral itthon minket ugye így nem mérnek?
más:
Rakd vissza dobot baromi jól néz ki azzal hangja is jó lehet, dobbal nem ment jobban?
Megnéztem megint brutális a hogy tükröződik a kipuf. nagyon állat !Megint más
öcsémmel mentünk ma is egy órát, motorral ... kitalálta hogy ő is motoros lesz jövőre...
őőő durva mert 0 ázott már le robogót szereti húzni neki a gázt... ebből mi lesz...
honda cb500 sokal szemezget -
zsoltee10
addikt
válasz
alvaro #43813 üzenetére
közben láttam a hasznaltauto.hu-n. Ebből nem tud kiszállni kis hazánkban becsülettel, az tuti. Tekerje vissza az órát, és számítassa be egy kereskedőnél másik motorba. Én se fogom tudni eladni sose, de már nem is akarom. Mire tudunk venni nagyobbat, addigra annyi km lesz benne, hogy nem lesz értelme megszabadulni tőle, megmarad a nagy mellé...
-
válasz
alvaro #43611 üzenetére
Hát nézd. Igazából olajat több dolog miatt kell cserélni. Persze mindez km függő, mint majdnem minden karbantartási dolog a motoron. Akármilyen porvédő meg szimering van a telószáron, a bogár rátapad a csúszó részre. Ebbe (mivel még élt) beletapad a por, mocsok, szirszarok amikor közlekedsz. Most elgondolod, hogy ez a takony átmegy mindenen, és közvetlenül érintkezik az olajjal, amibe a dzsuva belekerül... Ez eltömíti a szelepelést, tönkreteszi az olajat. Extrém esetben megkarcolódhat a teflonos rész is, ami olcsó dolog... Aztán a savas bogármaradványok kikezdik a tömítéseket, főleg a felső részen. Elkezd folyni az olaj, amit a teló kinyom magából. Ez ráfolyhat a féknyeregre... Tök mindegy mit csinálsz, kátyúkat nem tudod kikerülni, szar tömítésen át fogja nyomni az olajat, az meg enged a gravitációnak, és lefolyik. Én cserélem ezeket a dolgokat. Most két-három évente az a 6-7ezer huf nem vág földhöz. Ráadásul jobban is csillapít az új olaj, életre kel az eleje. Tudom, tapasztaltam. A vifferben előttem (10évig) sose volt cserélve a telóolaj. Dőlt orrán-száján, mászott az eleje mindenfele. Meg lett csinálva rendesen, azóta tök jó. Csak kicsit puha. 11 éves a rugó is, az is cserés lesz idén. (ez egyéni ötlet, ill szaki mondta, hogy érdemes. meglássuk)
Egy megoldás van, ha van telóvédő fityfiritty a telószár előtt az jó. Lehet fokozni. Magasítani kell. Ez okos dolog, mert véd a bogaraktól, meg véd a kövektől is. De az olajmolekulák a szelepek között ugyanúgy össze fognak töredezni...más:
közúti közlekedésnél nem fenyeget a forráspont amúgy sem. Ha megereszted a gépet egy szerpentinen, akkor a több éves olaj csinálhat furcsaságokat. Főleg az Alpokban egy túramotor a maga kis 250-300 kilójával, + pilóta + utas + bőrruhák + dobozok + holmik. Na most ez elérheti a fél tonnát. Aztán amikor 10 kmen át csak fékezel, a végén már felváltva az elejével, hátuljával, mert puhul a fékkar, és még van hátra 4km... -
.mf
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
alvaro #43241 üzenetére
Ma beröffentettem, és csak 4.-re indult be. Attól még nem szar az akksi, ha nem elsőre indul! Igaz h nálam egész télen fel volt töltve, viszont jó esetben csak havonta volt beindítva, mikor plussz fokok voltak..
(#43243) .mf: Inkább a garázsban vagy az udvarom mint az úttesten.
Ma ebéd után azt hiszem lesz egy kis gurulás
-
Integra
titán
válasz
alvaro #42903 üzenetére
azt kéne felfogni végre, hogy adott egy motor, 2 kerékkel, x súllyal, y méretű motorral. az fogyaszt z-t. és kész. és a többit le kell szarni. ha te élvezkednél, simán rászámolhatnál +1 litert alaphangon, ha nem többet a csoda fogyasztási adataidra. mindjárt éreznéd, hogy más dimenzióban is lehet motorozni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #42894 üzenetére
Jaja, persze, ez automata.
Váltósnál akkor mi a spóri titka?!
..de nehéz elképzelni, h ez ne működne ott is. Hiszen, logikusan gondolkodva, ha autónál is odataposol neki, eleve több üzemanyagot fecskendez be.
Magyarán, ha motornál is szépen egyenletesen gyorsítasz, nem tiltásnál váltod el, s nyomatékcsúcson tartod az utazótempót, elvileg meg kell mutatkoznia a fogyasztáscsökkenésnek...vagy, ez Te h gondolod?
mod.
Zsolte, hm, tényleg lehet benne valami, mivel ha tényleg egyenletesen gyorsítasz sokáig minden bizonnyal több üzemanyag elmegy, mint, ha odacsapod neki és tartod
Igaz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #42892 üzenetére
Persze, nyilván vezetési stílus kérdése is.
Nekem is volt a Nexus-szal olyan időszakom, amikor arra hajtottam, h minél kevesebbet egyen. Ugye ez 500ccm, 1 henger, injektoros. 90 fölé nem húztam, s azt a tempót is jó 1 perc alatt értem el vele.Így alig evett többet, mint 3 liter.
-
zsoltee10
addikt
válasz
alvaro #42833 üzenetére
így is az lesz. Én egy haverommal végig motoroztam a határ mentén a 2000 kilit, de nem a 48 órásat, hanem 2 éve húsvétkor privátban. 3 helyen aludtunk meg, így nem volt olyan vészes, volt idő pihenni, pancsolni a wellnessben a nap végén, kényelmesen kajálni, stb. Semmi értelmét nem láttam akkor a 48 órás országkerülőnek, hisz az égvilágon semmit nem tudsz megnézni, benzinpocsékolás. Szerintem.
-
Djuree
félisten
válasz
alvaro #42818 üzenetére
én mindent meg tudok szokni szerencsére. meg mindent gyorsan a saját képemre formálok. berendezem a kütyüjeimmel és már otthon is vagyok. tv, számítógép, játékkonzol meg egy ágy legyen, a többi mindegy, nem vagyok nagy igényű szerencsére
persze ha találnék egy olyan lányt akit nekem teremtettek, és engem neki, akkor más lenne, megállapodnék, de ilyet nem fogok találni, ha eddig nem találtam ezután sem fogok sajnos -
Integra
titán
válasz
alvaro #42815 üzenetére
pont a múlt héten láttam azt az rx400h-t itt budapesten, amit még tavaly augusztus környékén hannover mellett egy toyota márkakereskedésben néztem meg, és majdnem meg is vettem. még a rendszámtábla keret is azonos volt, matricázás, felszereltség, felismertem az autót azonnal pár dologról. megkérdeztem volna a tulajt, hogy hány km-rel vette...
-
válasz
alvaro #42620 üzenetére
figy Alvaro tényleg ,ha tetű tempóba kullogok a kocsik mögött ,nagy követési távolságot hagyva akkor is lehúzódnak vagy mutatják hogy menjél apám... lehet stresszeli őket egy sport motor megy mögöttük.... párom apja mondta ,hogy nagyobb tekintélye van mint az AMG Mercijének
Ő is ment a motorommal
Amúgy jó ez ,hogy általában figyelmesek a motorossal ... rosszabb az ,hogy nem néznek körbe és kihajtanak a főútra elénk.... ahogy ma egy taxis elém... nem mentem gyorsan nem volt parás a helyzet ,de akkor sem vágódnék ki így elé senki elé...(két kamion takarásába voltam ráadásul ) szvl ... vicc
tegnap 22 kerbe (azt hiszem 22) meghalt egy motoros ... kihajtott egy autós főútra szabálytalanul... mondjuk nemtom mennyivel ment a motoros... indexen írták
-
válasz
alvaro #42605 üzenetére
barátom felé (városon keresztül) ilyen 80nál többel nem mentem majd le fagytam...vissza fele 140-150 viszont rohadtul fújt a szél m0 son --- és jó érzés hogy még mindig menekülnek az autósok előlem , tök mindegy hogy 40 el kullogok mögötte majd le esnek az útról
Meghallják a kipufogót
és már húzódnak le ....
-
runner 125
nagyúr
válasz
alvaro #42174 üzenetére
Van bezony, de a cruiser szvsz egy életérzés, kell hozzá a motorozás szenvedélyén túl valami +.
Ami talán kapcsolatban hozható a rock zenével, a még nagyobb szabadságvággyal, és a motorozási közben nyugalommal.
Noh nálam ezek nincsenek meg, ezért sem fiatalon ilyen motort.
-
.mf
veterán
válasz
alvaro #42174 üzenetére
Továbbmegyek: sportmotoron is nyugger tempóban megyek városban (anélkül is van elég veszélyforrás; leszarom, ha megelőznek, igaz az is vicces, hogy már én is gyorsabban megyek a megengedettnél, hát még mások...). Városon kívül persze már más tészta
Viszont chopper nekem nem tetszik, sem formára, sem méretre, sem üléspozícióra, de főleg nem hangra. Idegesít az a hangos egyenetlen rotyogás. Néhány már-már egy elnyújtott, tartalmas fingra emlékeztet, mások meg erre gerjednek?
Sportmotorban tetszik a V2 (Ducatik, régebbi Apriliák) hangja, legtöbb csupaszé is, de a chopperek mély fortyogása nem bejövős.
-
válasz
alvaro #41060 üzenetére
hagyjuk már ezt 100 al robogoval is lehet menni...
nem száguldozni akarok hanem szép tájakat bejárni... olaszország nemzeti park toscana... horvát ország ... románia... alpok esetleg
Amúgy egy porhardveres túra poén lenne
túra neve ... kockák két keréken
Az biztos ,h . közös téma mindig lenne....
-
Integra
titán
válasz
alvaro #40879 üzenetére
ki mit lát, hol dolgozik, hogy gondolkodik. én ettől amit mondasz, ebben a formában nem félek. vannak nagyon okos, nagyon gazdag, nagyon ügyesen működő cégek, emberek akik ezekkel absz tisztában vannak és tudják is mit és hogy kell csinálni. ők nem 5 évre terveznek, hanem a 30-40 év is csak középtávot jelent. tudják mit csinálnak. de ebbe nem nagyon mehetek bele.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Star Trek
- Könyvajánló
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest