Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
runner 125
üzenetére

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ti láttátok ezt a csajt élőben?
bezzek a kawás csajoknak úgy kellett szólni,h huzzanak már ki a képből, mert a 12es sokkal szebb...
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Honnan tudod? Lehet, hogy isteni meggyes pitét tud sütni. Csak, mert így néz ki és így viselkedik, az sem kizárható

Amúgy az, hogy vetkőzik, nem jelenti azt, hogy a gruppenben is benne lenne. Nem ilyen egyértelműek a nők. Viszont az emberek szeretnek általánosítani.
A teste pedig az övé, azt csinál vele, amit akar. Fel nem fogom, mi a baj azzal.Ja és a műsorvezető sem volt valami magasröptű és verbálisan kimagasló... A lány legalább jobban nézett ki.
-
ALI_G
veterán
legjobb motorshow1 rész: 18-as karikás
-
.mf
veterán
Szép!

Mai 600-asokhoz képest az enyém nagy, de egyszer találkoztam már egy ilyennel, s ott pedig az enyém törpül el
Bár én magam se vagyok matricázós, mégis azokat a matricákat, amik rajta voltak a motoromon, rajta hagytam (illetve talán csak kettőt fogok levenni, azokat is csak azért, mert az én hosszabb lábam már félig ledörzsölte őket, s most csúnyán néznek ki). Jól megtöri a homogén felületek egyhangúságát. Persze, ízlés kérdése.
Bushin, azaz hadisten?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
csecse
-
TayRol
nagyúr
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Arról még nem hallottam. Nekem is kelleni fog igen sürgősen egy kabát, a jelenlegi pár év alatt totálisan szétszakadt belül, kétszer kell beledugni a karom, hogy jó helyre kerüljön.... Szerencsére a cipzárjai jók. No meg tele van lyukkal az esések miatt s azonnal átázik. A tépőzár is feladta már. de hogy én mennyire utálok ruhát venni, brrrr.
Esőruhára sose költenék sokat, munkavédelmi pázezres tökéletesen megvéd
-
mindenkinek!!Igen, a matricákat tervezem leszedni. Majd ha fizetnek érte, vissza teszem

-
válasz
TayRol
üzenetére
olyan olyan nagyon kib. rendben van ez a motor! Finom, erős, álom a hangja és van egyénisége. Sőt, annyira van, hogy csak nagyon okosan szabad hozzá közeledni
Még barátkozunk, szokjuk egymást, de nagyon boldog vagyok!
(erről van papír, hogy 190 pacis. És most már tudom, hogy az fzr-ben is benne volt a 140. Pedig végig ki voltam akadva, hogy miért olyan gyengus.) -
TayRol
nagyúr
megjottem a pihenesbol, latom semmi extra nem tortent.

mod: de latom beteg vett egy robogot.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
emiatt ne görcsölj.
mivel alacsony az ára,sztem sokan rámozdultak,és ezren megkérdezték ugyanezeket...
ha felelősséggel akarnék ugyanerre válaszolni, csak annyit tudnék,hogy nem érzek semmit, és ha törött is volt,tökéletesen megcsinálták.ezzel a válasszal nem kaptál igazából semmi olyan infót,amit magad próba során ne vennél észre. -
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
bocs, ott a pont

-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ha meg is venném, max jovore papiroztatnam. De az eladó viselkedése sokat ront a tényen.
-
Djuree
félisten
vettem egy mugenrace túrakabátot kabó, nagyon jó minőség, ajánlom mindenkinek, végre van egy normális kabátom, jóláll, jól testreszabható, kényelmes, még hétköznapokra is jó lehet. meg vettem egy arlen ness esőrucit, ez meg qrta drága volt, de ha kell akkor kell

-
Egész barátságos az új motorom

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jó hát, értem én, én is gyári festésű faridomot vettem ami hibátlan. Amikor megkaptam csak négy helyen volt hegesztve, meg az egész telibe fújva, igaz gyári sárgával, így egész jól néz ki, azokat a helyeket leszámítva, amikről kezd lepattogni a festék

-
Djuree
félisten
nem tudjátok r17-ről mennyi idő alatt érkezik meg a gumma? rendeltem most, de nekem szerdán legkésőbb meg kéne kapnom. remélem van készleten nekik....
-
.mf
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Kellemes nyaralást, s az itteninél jobb időt

---
"nekem fontos, máskülönben mindig paráznék mikor fogy ki. meg így ki tudom számolni mikor kell tankolnom és mennyit. persze meg lehet szokni a hiányát, csak akkor számolni kell sűrűn."
Az enyémen se szintmérő, se kifogyás jelző lámpa. Egyszerűen csak van 3l tartalék, ami egy motoron ülve nehezen elérhető helyen kapcsolható. De eddig még csak 1x kellett használnom, azt is csak vételkor, mert még nem tudtam, mennyi van benne. 150-200km-enként, vagy ahogy érzem (kezd már kényelmetlen lenni az ülés), megállok tankolni és nyújtózni egyet. Ált. csak 8-12l-t kell tankolnom, tehát van még benya a 18l-es tankban, ésakkormivan? Nem érzem hiányát. S ezen nem is kell számolgatni.
---
"dynojet nélkül meg 4.5literrel eljárt, hasonlóan 110-140es tempóval,ahol a 600as CBRem 6.2t evett."
6.2? Én ugyan csak 2k km óta mérem, de nekem az átlagom (város-vidék vegyes, városon kívül autóúton, ennél kicsit tempósabban is
) eddig valahol 5.2 és 5.5l között van. Pedig ez nem csak szintén 600-as, de még 10 éves, karbis is... -
zsoltee10
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
ezért nem megyek a Mecseknek még a tájára sem 7végén...
-
doc
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ugy hogy mozgatasra visit, a gordeszkara meg nehez lesz ugy feltenni, hogy kozben ne billenjen meg 1-2 fokot a moci

meg azert egy 240 kg-s mocit deszkara huzni amugy is eleg izzaszto feladat lehet, legalabbis remelem
-
ALI_G
veterán
[link]
"Elvileg több módja is lett volna a baleset elkerülésének, de tegye fel a kezét aki képes helyesen reagálni egy ilyen helyzetben."Mégis hogyapicsába? zéró ideje volt vétlennek, totál elkaszálta. A lassított felvételen látszódik, hogy a felemelkedő első kerék hogy figyel be balról keresztbe, elállva ezzel a vétlen sofőrt. Akár mit csinál, a hátsó kereket eltalálja, ha nem középen a lábát.
-
doc
nagyúr
ja, megjott a rendelt ABUS Detecto 8000-es tarcsazaram
hatbasszus ha eloben latom elotte, tuti egy szammal kisebbet rendelek, ez van vagy 10 kg, ha rarakom a motorra szerintem siman eldonti oldalra
vagy nehezsulyu motorhoz nehezsulyu zar, jo az? 
-
doc
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
most meee, jo az
en mar megszoktam hogy a VFR-en a kozepso kb. 60%-on 20 perc alatt atmegy, a full es az ures-kozeli allapotokban jo sokaig elidozik
amugy hasznos talalmany, en nagyon hianyolnam ha nem lenne, foleg hogy az auton nem mukodik (illetve valoszinuleg a tankban van valami gubanc), es tudom milyen szar mikor folyton a kilometereket kell szamolgatni
bar azt azert nezem a motoron is, 300 km alatt nem lehet kifogyasztani a 22 L-es tankot, akarhogy is teped neki
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Egy kikapcsolható C-ABS kinek ne lenne jó?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
az a reflex,h hirtelen ne húzzam be a féket,sem elől,se hátul,és kocsin is várjam meg mire átcsoportosul a súly,na ez kialakult.
fékerőmaximumot egyáltalán nem érzem a CBRen,mert közelébe nem voltam még,vagy csak észre sem vettem.igy is olyan irdatlan fékereje van,számomra elképesztő...roxin,v buzukin simán tapadáshatáron tartom a fékerőt,de ezeken jóval hamarabb fogy el a tapadás,mint amit még jó volna,ha tudna.
-
shiNIN
tag
Még mindig nincs motorom, viszont az idő is szar.
Én szeretem, hogy a Kissason van benzinszintmérő. Többnyire sejtem, hogy mennyit fogyaszt, de mondjuk ha felmennék autópályára s hideg, eső s mondjuk oldalszél lenne, fogalmam se volna, csak azt tudnám, hogy sok
Egy másik fórumon mondták, hogy létezik motor, ami egyáltalán nem jelez semmit.
Teresán a szokásos egyszem pilács van, a kigyulladása után 100km-rel mostanság szólok Alvarónak, hogy tankoljunk, ketten vagyunk, az idő is változó... Elég ritkán számolja el, de én ritkán sem akarok gyalogolni a következő kútig.
Cilin van minden, skála és tartalék is
Tipikusan (jó idő és semmi rohanás) 200 km-ig semmi, majd lineárisan lemegy az aljára 400 körül, utána pedig úgy 50 km múlva (ez szóródik, annyira pontosan nem figyelek/látom a mutatót) tartalékra kell állítani, de azt nem szeretem megvárni, mert soká indul el. Úgyhogy lekoppanás után én szeretek a következő szimpatikus kútnál tankolni. A tartalékom pedig roppant pici, nem mindenütt érnék el vele a következő kútig, errefelé mondjuk igen. Kivéve éjjel. -
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
addig nem érzed az ABS hiányát, amíg nincs rá szükséged. Az ABS nem marketing, és nem kötelező, de szvsz jó ha van. A varaderon még nem próbáltam, hogy milyen, de a kawán teszteltem élesben, és megmentett attól még az elején, hogy rutintalanságomban és ijedtemben besatuzzam a hátulját, és kipördüljön alólam a vas....
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
én meg nem gyerekkorom óta motorozom, sajnos nálam valszeg nem fognak kialakulni kellően évi 10-15e km mellett a rutinszerű reflexek, akármennyire is tanulok keményen, ez van.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
én nagyon rosszul lehetek bekötve.
teljesen immunis vagyok a marketingre.
még TVt sem néztem idén...vasárnap voltam pilisben, 2x kicsit megáztam,de jó volt.
és pillanatra sem éreztem ABS hiányát,bár hozzáteszem,elszoktam a géptől,ezért igen lájtosan közlekedem.de amikor gumi szélén fordultunk a mátrában is éreztem,hogy csuszik,és nem kell kisérteni a sorsot. pl amikor kint az összes levelibéka a felezőn,nah nem akkor kell tépni tükörradiálon

-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
rak villantót az új vfr-re, meg fokozat kijelzőt.. de amekkora gyikok, szerintem a következő rr szériára sem fog ebből egyiket sem tenni. csak 10kg-os cabs-t, ami amúgy irdatlan profi, imádom, következő motoromban lesz ilyen, csak legyen kikapcsolható pályára. meg fogyjon le 5kg-ot.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azon kivül,h örök élet,dynojettel harmadikban 140nél emeli elejét.
dynojet nélkül meg 4.5literrel eljárt, hasonlóan 110-140es tempóval,ahol a 600as CBRem 6.2t evett. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
A srácnak inkább az volt a baja, hogy nem gyakorlatias hibákat kérdeztél tőle. Pl ha csitti fitti a váz, villa, idom, akkor olyan nincs, hogy ropira törik, és a gyári fényezést és idomokat ilyen szinten visszahozzák, mert nem éri meg. Ezért ha szép kívülről, nagy az esély rá, hogy nagy baja nem volt. Az idomok mindent elárulnak. Ez még nem az üvegszál cserés éra volt. Blokkilag kell megnézni, de ha meg volt kímélve akkor zx 9 blokk az örök élet+két nap. Meg kell nézni, ráülni, végigváltani, ennyi.

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
persze, de kapod, ez már nem extra listás, ott van oszt kész. túrázásnál azért jól jön, nem tépem mindig a száját. egy gyári kijelzőnek vagy villantónak jobban örülne ilyen motoron az ember, de a honda ilyen téren kőkorszak..
-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem fontos, máskülönben mindig paráznék mikor fogy ki. meg így ki tudom számolni mikor kell tankolnom és mennyit. persze meg lehet szokni a hiányát, csak akkor számolni kell sűrűn.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nekem meglepően jól viselkedik a benyaszintjelző, bár alapvetően megtett km-re alapozom, nem a kijelzőre, megszoktam, hogy amúgy minden hondában használhatatlanul rossz...

-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
nincs benyaszintmérő? pedig az must have. nagyon fontos. enélkül nem vennék motort már...persze ha tényleg olyan jó vétel akkor...
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
háááááááááááááááááááááááát......

-
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
Ez az.
..én is benne vagyok, de akármilyen fárasztó kérdést kapok, korrekt mód válaszolok, hisz a saját érdekem, h megmaradjon a "jó hírnevem" , s persze profitáljak a dolgon. Ezek szerint neki ilyen boozy mentalitással is fut a szekér...
Jó pihenést!
Tüzi
A szalon állapot nálam is ezt takarja, de tudod Te is, h Mo.-n mi a helyzet használt motorok esetén... szerintem senkinek nem kell bemutatni. Pláne óvatosabb az ember, ha mindezt egy neppertől vásárolná.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Negyvenedik ugyanolyan levél után én is írnék egy sablon választ, aztán azt küldeném vissza

Amúgy nálam a szalon állapot az annyit tesz, hogy karcmentes, ergo nem borultak vele, ergo nem is húz semerre sem

-
Daywalker
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Aki ilyen arrogáns pöcs, azt meg kell ütni...eladni akar, nem??? Akkor ez a dolga, hogy válaszoljon a kérdésekre. Seggfej.
Az enyém ehhez képest ütött-kopott
De hát nem is ilyen fiatal...meg 5x ennyi km van benne
Ha tényleg rendben van, akkor ezt venném, bár ennek kevésbé tetszik az eleje, mint a régieknek.No, én most lelépek, viszlát 3-án, addig nyaralás!!!
Sajnos motor nélkül, busszal
Minden jót nektek! -
válasz
runner 125
üzenetére
dehogy esel!! Az ilyen embereknek Mindenki hülye!!
szerk: az én megoldásom az ilyenekkel szemben, hogy kibaszott agresszív vagyok, addig, amíg vissza nem fog. Aztán elérem a célom.
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bammeg, de szar 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

olyan olyan nagyon kib. rendben van ez a motor! Finom, erős, álom a hangja és van egyénisége. Sőt, annyira van, hogy csak nagyon okosan szabad hozzá közeledni