- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
boogie84
veterán
Ha belegondolsz igaz, nem?
Nem éri meg villogni, mert önhibánkon kívül is érthet baleset. Jobb az óvatosság. A vagányok után is odaérek A-ból B-be az tuti, csak tovább tart!
Szeretek motorozni, ha tehetném 2 motorom lenne egy pályára, egy pedig utcára. Sajnos amíg nincs meg a nyelvvizsga/diploma addig a félretett lóvém arra fog majd elmenni.(#48533) Tüzi: Vadállat a gyerek. Tuti h úgy ismerte az utat mint a tenyerét. Ennek ellenére benne van h jöhet vmi szembe.
Ma elég szép napunk lesz! Jó motorozást mindenkinek!
-
alvaro
senior tag
Én is nézegettem az időt, hol borult volt, hol esett, végül nem indultunk neki, nem volt nagyon muszáj. 2-3 hete ez volt az első nap, hogy nem ültem motoron.
Eltekintve attól, hogy kerültem hármat a kertben, mert tesztelni kellett a kuplungot (szar a bowden, amit pótlásnak adtak az elszakadt helyett, bezzeg a végleges még sehol)
-
.mf
veterán
Kösz a beszámolót!
Úgy látom, hogy a központjuk itt van "az utcámban" (bár szerintem ez technikailag már a Lágymányos utca, a sarkon most egy fagyizó van; hacsaknem az emelet?), beugrok hozzájuk---
Ezen a vadsípon én is gondolkozok egy ideje, a múltkori vadas cikk után pedig már biztos, hogy amint visszakapom a motorom, megy rá.
---
ksanyo, szerintem hacsak nincs óriási árkülönbség a kettő között, inkább vedd rá a jobbat, a biztonság sokkal többet ér. Gondolj bele, ha ezen múlik valami, akkor a motor javíttatása, kórházi költségek, stb., ezekhez képest elenyésző tétel. Ha meg nagy a különbség, akkor keresd máshol, mert az a bolt le akar húzni
-
Djuree
félisten
le kell szedni a fejidomot is
először a plexit szedd le, mert a plexi aljánál van egy nagyon trükkös csavar, amit ki kell csavarni hogy le tudd szedni a fejidomot. azt kicsavarni is szinte lehetetlen, de visszatenni meg kb. tényleg lehetetlen, ha nincs megfelelő szerszámod. de majd látod, nincs hely elég ott az a baj.
utána a két fekete műanyag a fejidom 2 oldaláról, ami belül van és a műszerfal 2 oldalára megy fel.
aztán jöhet a fejidom.
utána már elvileg le tudod szedni a műszerfalat, 3 csavar fogja.
egyszerű az egész, csak az az 1 csavar nem amit mondtam, azzal én szoptam vagy 2 órát mire visszaraktam és meg tudtam húzni rendesen -
doc
nagyúr
akkor ezt jo gyorsan letudtad
mondjuk nalunk is azzal kezdte az oktato, hogy 10 ora ugysem kell, vezetunk kevesebbet, aztan majd hozzacsapjuk a forgalmi gyakorlashoz
4 ora egyfolytaban azert eleg sok :-o en ketszer voltam, nekem igy osszesen van 3 oraigaz, az elsonel elkapott minket a fasza vihar...
-
Kroni1
veterán
Egyet értek, én se vennék ilyen öreget, ha jól volt tárolva akkor is max 2008as gumiig mennék el, annál öregebbet semmiképp!
ALI_G: Miért nem veszel egy pár Conti SportAttack-ot? Egyik legjobb gumi szerintem és nem is drága.. Nekem 55k volt egy pár vadi új boltban, Pilot Sport után tettem fel, és sokkal jobban tetszik!
-
doc
nagyúr
sok sikert!
nekem szerdan lesz rutinvizsga, remelem addigra sikerul ugyesen megtanulni a szuk fordulot, most meg kb. minden 3.-4. probalkozasnal muszaj letennem a labam. bar mar egesz jol kezd berogzulni hogy lableteves helyett huzok egy kis gazt, es kiegyenesedik a moci. eleg mas fizikaja van mint az autonak, ami ilyenkor pont megpordulne -
alvaro
senior tag
Visszakerestem, a fazer az, úgy-e? Hát akkor gratulálok, nyújtson neked örömet, jelentsen az akármit is a számodra
Egyébként ja, végülis 20 méter elég latyakban. Pláne, hogy a múltkor hazavittem 25km-ről, illetve hazavitettem vele magam, csak nem hagyhattam kint szegényt a hóesésben a munkahelyem előtt... Na, ez viszont nekem se fér bele az örömmotorozás definíciójába, hanem szigorúan A->B.
-
Gaboman
nagyúr
-
-
runner 125
nagyúr
10 perc picsa.
Annyiból semmiféle konklúziót nem lehet levonni... 10 perc, 100kg felett még egy GSX-R-en is kényelmes.
SV és Hornet közül én is Hornet-et választanék, viszont annak tudatában, h első vasad lesz szerintem egy alul is nyomatékos V2-vel jobban járnál. Próbáld ki mindkettőt, és meglátod, h melyik fekszik jobban.
Kígyó jól írta. Az elején még 500k volt a keret, ennyiért normális darabot nem kapsz, de szerintem még lelakottat sem.
-
Kígyó
senior tag
"Bár csak méretileg néztem meg őket, és elférek az 500-on is. Kipróbáltam 10 perc középsztenderen, mindkét láb fenn, nem zsibbadt."
LoLCsak nem egy ujabb Djuree??
Azt a kb 500-at eleg tagan kell ertelmezni, ha ilyenben gondolkozol hogy hornet, sv, hyo meg er6. Latom en hogy kicsit zuhantak az arak, de azert szerintem ezekbol a tipusokbol meg 500bol nem kapsz korrekt darabot.
Mas.
Csak en agyalok rajta hogy kitolom a dogot? 8 fok van Szegeden. Holnap 10. -
titko
tag
Na ma sikerült ellátogatnom egy két motoros boltba. Az első helyen a hirdetés szerint lett volna Suzuki gs 500 Kawa Er5 illetve egy Hyosung 650. A Kawa már elkelt a Hyo élőben elrettentett a Suzuki gs 500 meg olyan semmilyen volt. Bár csak méretileg néztem meg őket, és elférek az 500-on is. Kipróbáltam 10 perc középsztenderen, mindkét láb fenn, nem zsibbadt. Viszont volt benn a boltban miközben a ruhákat nézegettem (legalább abban dűlőre jutottam ma
megakadt a szemem egy Suzuki sv 650-n. Az ára nem tetszett, de átmentem egy másik boltba (főképpen Suzukikkal foglalkozik) és ott minden szükséges információt megkaptam. A tulaj oltári rendes volt, beszélgettünk egy órát, és ő is megerősítette amit itt többen is mondtatok, hogy minimum 600 as gépet vegyek. Ugyan azokat a típusokat ajánlotta mint ti ( Hornet SV 650). Úgyhogy ezen az irányon indulok tovább.
-
Kígyó
senior tag
Hali!
Ebben a topicban nem tul nepszeru, de nekem amikor motort akartam az egyik elso szamu jeloltem volt a Yamaha xj600n/s. Az N-es gyonyoru(szvsz az egyik legszebb 600 naked), az S vagyis a Diversion pedig praktikus, es van belole valasztek. Annak idejen elegge utanuk olvastam, egyetlen negativum amire emlekszem az a 98 elotte peldanyok gyenge elso feke. Unokatestveremnek volt egy 96-os 600N. Egy rossz szot nem hallottam rola tole soha, 2 szemellyel es 3 40+L-es dobozzal turazgatott vele 2 evig. Fogyasztas 5l korul volt. 186cm magas vagyok En is, nekem nem tunt kicsinek. Sport dob nem kell ra, iszonyat jol szolnak a gyari can-ek(igen, 600-as es nem sajnaltak ra a 2 dobot a gyarban..). Lenyeg a lenyeg, erdemes utana olvasni. Nem nehez rola anyagot talalni, mivel a prohardver! vilagan kivul mint mondtam eleg nepszeru.
udv,
Kigyo -
Djuree
félisten
még vásárlás után úgyis kell majd rá költened. ha mást nem a fullos szervízt nem árt megcsináltatni vásárlás után
biztos ami fix alapon...
runner 125: 1 keréken?
Gaboman: ilyen hiosung volt az egyik kivitelező srácnak nálunk. nem rossz gép, összeszerelésre is jónak nézett ki. azt mondta a srác mindenen átmegy vele, földút, sár, trágya meg sem kottyan neki. tiszta malter volt a motorja, mert azzal szállít mindent
-
Gaboman
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
szia
Mindenképp egy sor2 blokkal szerelt mocit javaslok, a GS500, CBF500 mellé az ER-5-öt. ezek bele férnek az 500k-ba, de a helyedben szorítanék még egy kicsit hozzá, és Er-6-ot vennék. Az ER-6 blokkja baromi jól sikerült, és kényelmesebb, mint a fennt említett motorok. 700k körül már lehet találni ER-6-ot, de ha 2006-os modellt nézel, akkor oda kell figyelni néhány dologra. Nekem ER-6 van (48ekm) és a klubtagok között van olyan, akinek 100ekm van a motorban, és hibátlan! Döbbenetesen keveset eszik, kevesebbet, mint a karbis 500-asok, kényelmesebb és modernebb is. Ha amellett döntesz, hogy megnézel pár ER-6-ot, szólj, ellátlak pár jó tanáccsal.
-
runner 125
nagyúr
Zsoltinak olyan van, biztos ír majd pár szót róla, kb. ugyanaz a blokk.
Úgyhogy itt csak a márka/külsőségek döntenek, amelyik neked tetszik. Persze, előtte menj el, próbálj ki párat, h melyiket érzed jobban. Nem vagy kis darab, úgyhogy az üléspozíció mindenképpen fontos szempont.
Visszatérve még a Kawa-ra, épp Zsolti linkelt egy fotót Kawa-s fórumról, valaki már 100.000km-t rakott bele.
Úgyhogy a minőséggel nincsenek problémák.
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest