- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
-
Gaboman
nagyúr
Szerintem a kinézetéhez is passzos az a teljesítmény, súlya egy új R1nél 15kg-al több csak, de sokkal előbb adja le az erejét mint a sor4 ezresek.Nem véletlen írják hogy úgy gyorsul egy darabig mint az 1198-R.
Látom te ezzel a teljesítménnyel vagy nagyon eltévedve.
Ha nagyobb értéket látsz már biztos durvább is úgy gondolod.
Egy 162 lóerős motor is lehet annyira dinamikus mintegy 180-200Le szörnyeteg, súly, áttételezés, motor karakter alsó-középső tartományra hangolása és hasonló dolgok.
Mind-mind azt eredményezhetik hogy simán lépét tarthatsz egy jóval nagyobb teljesítményű motorral. -
Gaboman
nagyúr
Jó hát a ZX-12 tud papikálni ha húzzák neki.
De az élmény amit nyújt kárpótolja a fogyasztást nálad is úgy hiszem.
Nekem laza tempó mellett, gondolok itt 90-100 utazó, 3.8L jöttem ki a SM610el.
Meglepődtem én is hogy ilyen keveset eszik, ha tépem neki rendesen 5-6L között kér. -
(akkor halkan ideírom, hogy voltam Lillafüreden. Pályán mentem, pesten át, ahol intéztem pár dolgot, majd elqrtam az irányt, és Mogyoródnál másztam vissza a pályára, majd Egernél le, ott tankoltam 268km-re 12.6 litert. Nálam jobban csak a kutas lepődött meg szerintem
Visszafele ugyan ez, csak akkor Egerbakta felé elmentem a Mátrába, Mátra alatt kúton 167-re ment 8.2, fel Kékestetőre, Gyöngyös, le M3, Gödöllőn ismerősékhez beugrottam, pest-m7, haza, 240 van a gépben, de még féltankot mutat. szerintem olyan 12 lötyi menne rá. 130-140 pályán,néha kikormoltam a rendszert 220-230al, 3 hátizsák, kettő felkötözve, egy rajtam, tanktatyó... hát ennyi.)
-
Integra
titán
nem, semmi gond, csak egy közel 1 centis szálka állt bele a hüvelyk ujj tőnél az izomba, kis lidukain, szike, csipesz, trancsírozás, aztán nagy nehezen csak kibányászták a sebészeten
ja és 5 évig tetanusz oltott is vagyok, papírom is van róla
de azért mikor szétinjekciózták az ujjam, na az durva volt.. -
Daywalker
addikt
Mindkettő egy kisebb vagyon. De a Pant tavaly láttam horvátoban közelről és szerelem volt első látásra
A kawát most tudtam megnézni lime partyn, az meg szerelem volt második látásra
Mindegy, azt hiszem még van pár évem eldönteni, mire lesz annyi pénzem, hogy legalább egy 4-5 éves használtat vehessek
-
hm.. ezek szerint akkor már cseréltél... rég olvastam topikot .. hát GRAT
az sem rossz moci .. akkora mint egy bálna
nemtom nekem nem volt nagy váltás az sv hez képest csak annyi ,hogy jobban megy.. másik hogy az sv nek egyenletesebb a nyomaték görbéje itt meg érzem ahogy ki nyit az exup szelep 7-8 ezer körül...nah meg persze kezelhetőbb ..
-
.mf
veterán
De míg tavaly volt 6 csoport, most csak 4 vagy 3 lesz, és csak közepes és gyors csoportok, lassú nem... úgyhogy én most inkább nem is bumlizok a nadrággal sem, sokkalta macerásabb, csak felvéve tudom vinni, ilyen melegben szétizzadok vele.
Uhh hülye t9 önállósodott és kiegészítgeti a szavaim.....
-
Djuree
félisten
szerinted én vettem rá gumit? a 30 éves gyári gumi volt rajta sztem, már slick volt, mégsem estem sosem vele, még csak meg sem csúsztam, pedig esőben-hóban is mentem vele. mindent leszartunk akkor, a gumit meg főleg
úgy voltunk vele ha elesünk majd felkelünk oszt megyünk tovább. még ma is így vagyok, csak a motort féltem, magamat nem igazán
-
bajnokpityu
félisten
sosem döntöttem olyan melyre, mint pl Persu. nem vagyok palyaszokeveny... nem tudom nálam miért ért le.130as gumi volt hátul, 2-3 cm hiányzott a labtarto vegebol. és mégis. emlékszem elkottaztam egy jobbost majd hirtelen ledontottem. majd méterrel odébb folytattam az ívet
nem volt szándékos..
-
zsoltee10
addikt
nekem csak egy volt. egészen addig kínlódtam vele, amíg egy műtét után, szigorú orvosi tiltás ellenére, kitoltam a vasat, hogy abból nem lehet baj, ha gurulok 10km-t.
be is röffent, majdnem vissza is értem, de akkor egy balos kanyarban megragadt az egész hóbelevanc, de úgy, hogy a kuplung megforgott a főtengő végén, én meg majdnem be a susnyásba, éppen ki tudtam kuplungolni, és elfordulni az aszfalt élén... na innen 3km-t toltam hazáig, mire haza értem véres lett a ruhám, de nem mertem szólni senkinek, hálistennek nem lett komoly baj...
na és a lényeg, hogy akkor ott eldöntöttem, hogy akár ajándékba is oda adom valakinek, tojok rá, addigra már 50-60eFt-ot költöttem rá, és sose volt jó. Bevágtam a farakás mellé, és jött az új ER-6n...
-
bajnokpityu
félisten
sztem egy jó szerelőt keress előbb.
egyébként akár az is belefér,h kapásból egy hasonló szerelő által helyrehozottat vegyél.
ismerek olyan szerelőt,aki ebből él.természetesen igy garid is lesz a robi/motorra.Ali:én ilyenre cseréltem a gyári nissinemet.fékhatásban megéri.attól viszont félek,h mennyire eszi a tárcsát.ferodoval megjártam anno...
-
törölt tag
nem mindegy h a metzeler melyik tipusa. nekem mez2 volt fent az ace-n mikor vettem (a gyari!) tehat az eleve kemeny turagumi ha lehet megjobban fel volt kemenyedve. kettesben kozepes gazra elforgott. egesfold a z2-z6-z5 kozotti kulonbseg, de nem is egy kategoriaban versenyeznek.
-
Topiccsendőr
addikt
Hát basszus, egyenesre ne ilyet vegyél, hanem szilárd hajtóanyagú rakétát. Egyenesben egyik se húz egy idő után, az nem izgalmas. Hamar megszokja az ember. Kanyarodni jobb. Van tétje
Holnap lesz esti?Más:
A szar eladó szöveg mai nyertese:
[link]Ezeket gyűjteni fogom komolyan.
-
.mf
veterán
Szép!
Mai 600-asokhoz képest az enyém nagy, de egyszer találkoztam már egy ilyennel, s ott pedig az enyém törpül elBár én magam se vagyok matricázós, mégis azokat a matricákat, amik rajta voltak a motoromon, rajta hagytam (illetve talán csak kettőt fogok levenni, azokat is csak azért, mert az én hosszabb lábam már félig ledörzsölte őket, s most csúnyán néznek ki). Jól megtöri a homogén felületek egyhangúságát. Persze, ízlés kérdése.
Bushin, azaz hadisten?
Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest