Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Egty kis érdekesség

-
válasz
Integra
üzenetére
Meg van szabva, hogy km/h, vagy m/s?

De egyetértek veled, az ilyen látszatmunkásokat kellene kizavarni a pusztába víztározókat kubikolni. Annak a munkának lenne értelme
Amúgy azt kellene megkérdezni, ha a 30as sebesség miatt nyáron, az elégtelen hűtés következtében valakinek tönkremegy a belsőégésű motorja, akkor kifizeti-e. Mert pl a vifferben 30-40 alatt lófax levegő nem megy át
Főleg városban, forgalomban, ahol az autók-kamionok megölik azt a minimális menetszelet is. -
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Rendszámtábla a menetszéltől állt vízszintesbe gondolom

-
Integra
titán
válasz
Maksifül
üzenetére
beleférne, meg távolságban is, csak esik a buzi eső

meg várom a műhold szerelőt...
de azért felhívom őket, köszönöm szépen!
azért kell, hogy a bagster tankbőr ne karcolja össze a tankot.mod: beszéltem velük, nem vállalják, azt mondta, hogy ehhez valami 3d fólia kéne és macerás, és van aki ilyet is csinál, de nem akart a konkurenciához küldeni, úgyhogy guglizzak tovább.

-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
szép

azt a rendszámtartó táblát meg mi lelte? -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
szerintem nem elég és nekem ne ugasson nyakkendős korrupt geci politikus, hogy mi a jó nekem és mi nem, mikor a büdös életben max egy segédkerekes biciklin ült a fattyúja, ez a véleményem róla.
ilyen rendeletek, tervezetek azért születnek, mert a baromarcúak annyit lopnak már, és a társadalmi, szociális és etnikai kérdésekkel annyira nem tudnak már mit kezdeni (nem is akarnak, mert gyávák), hogy inkább ilyen látszat ökörségekkel foglalkoznak, mert ugye megkell választatniuk magukat újra, különben elesnek a zsíros bödöntől.
berlinben épp valami faszfej azon dolgozik, hogy tempo 30... szerinted??? -
[Vazz]
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Hány centi vagy coli amúgy?
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
lol -
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szép motor,de nekem mintha kicsinek tűnne a te méretedhez.
-
Maksifül
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Ha Budapesten nem is, de Martonvásáron biztos megcsinálja a fóliázást a szaki, ha még belefér az idejébe. Mondjuk vastag fóliája nincs, de nem is tudom, mi célt szolgálna a tankodon a fólia. Hátha segít ez a tipp...
Motormatrica -
Maksifül
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Jó fotók! De azt a farmert dobd el gyorsan, és szerezz egy rendes motoros nadrágot!

-
Daniel Alves
őstag
Kellemes reggelt! Este lőttem 1-2 képet ha gondoljátok nézzétek meg! 636
-
Ferdzsoo
addikt
Konkrétan 1000ft-ból kiegyenesítették a pedálomat és a fékkaromat, kérdeztem a srácot ne cseréljük inkább ki? erre azt mondta szerinte felesleges, így is tökéletes. És tényleg az is lett. Ehez képest először eléggé megijedtem....

Van itt rajtam kívül baranyai köztünk?

-
Integra
titán
-
Picco
addikt
Kitiltanák a motorokat a Dolomitokból
A motor- és autóellenesek egyik hangadója Reinhold Messner, Mount Everestet is megjárt alpinista, akinek ablaka alól egy kisebb erdőt kellett kivágni, mert zavarta a csodaszép kilátást. "Adjunk teret a bicikliseknek és a gyalogosoknak, legalább a nap egy szakában, mondjuk kilenctől délután háromig, hogy kiélvezhessék ezeket a természeti szépégeket."
birom az ilyen embereket....

-
Kasza08
őstag
Na, akkor most, idáig Gratulálok mindenkinek az új motorhoz! Sok baleset mentes kilómétert kívánok, és vigyázzatok magatokra, másokra és a mocikra!
-
-
Picco
addikt
Gratula a motorhoz, gyonyoru darab

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
ha azt mondta volna, hogy péntek, akkor már le is foglaltam volna.

bár a tank is matricás, úgyhogy érdekes lett volna mindenképpen.sikerült az eü csomagot beraknom a farokidomba, jeeee, szétkaptam, jódot külön folpackba, biztos ami biztos, megigazítottam mindent a csomagban, hogy a leglaposabb legyen, kicsit rátapostam, aztán folpackba az egészet becsomagoltam, meg egy lezárható fagyasztós tasakba és pöpecül befért
még a tárcsazáram is ott van bent oldalt. -
VFR-hirek: elvileg aprilis 12-en delben megyek erte.
-
Integra
titán
ehh, egyetlen autófóliás cég sem vállal motortank fóliázást

egyedül ezt találtam, fel lehet maszekolni, jobb ötletem nincsen

-
Boci_83
őstag
Na megvan a műszakim!

11000 Ft 5 percig körözött a motor körül a csávó, csinált vagy 10 fotót róla, majd kifékezte aztán kitolták. Még be se indítottam, egy lámpás sem kapcsoltak rajta...
Én meg még a xenon-t is kiszedtem addig, nehogy belekössenek.
-
Integra
titán
kéne találnom sos egy műhelyt, aki lefóliázza a tankom átlátszó védőfóliával.
kit ajánlotok? bp-en, még a héten
-
Ferdzsoo
addikt
Mennyibe van egy olaj és szűrőcsere kb?
10-12k?
-
Gaboman
nagyúr
ZX12 vs Hayabusa

Soha nem hittem volna hogy a ZX12 lenyomja repülőrajtból a Hayabusat.
Az utak királyának mindig is a Suzuki zászlóhajóját gondoltam. -
Maksifül
senior tag
-
Kasza08
őstag
Van most két eladó motor itt a szomszéd utcában.
Van egy 2007-es 600-as Bandit 12500 km-el, fekete színben, 900k-ért adja a tulaj.
A másik egy 2007. 9. havi, szintén 600-as, GSX-R, kék-fehér, 6000km-el. Ezt 1,5M-ért adja a barátja. -
TayRol
nagyúr
válasz
FABRICIUSZ
üzenetére
igen, sajna az ilyenek is lehuzzak a motorosok nepes taboranak nepszeruseget.
-
Boci_83
őstag
7végére nem terveztettek valami gurulást!?? Esetleg egy topicos motorozás??? Holnap viszem műszakira a motort, már van biztosításom, 1.-étől érvényes lesz a forgalmim is szóval mehetünk, és már mennék is mert 6 hónapja nem motoroztam egy jót, leszámítva azt az 1-2 kört amit a faluban mentem rendszám nélkül...

-
válasz
Steven
üzenetére
10w40 = 10es viszkozítás W(inter) azaz télre is jó, 40 meg a 40 fokos léghőmérsékletig.
SAE az asszem a motorgyártók világszövetsége, az ő általuk felállított kritériumoknak megfelel az olaj.
API az (majdnem) ugyanez csak amerikai köntösben.
JASO a lényeg, az meg a japán autógyártók közösségének a kritériumai, ami úgy tudom mind közül a legkomolyabb.
Lényegében ennyi(t tudok róla
)mod:
(#34023) Steven
annyit tegyél bele amennyit a szervízkönyvben olvasol, vagy a deklire rá van írva.
ha nyáron is akarsz menni, városban tötymörögni, akkor inkább vegyél valami 50es olajat, netán 60ast. Nekem döglött már be a 40es olaj nyáron, menet közben... -
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
hát én is csak azt láttam hogy szabványok... mindegy akkor cserélek ...4 l elég ugye? ajánlotok valami konkrét típust vagy szinte mindegy csak megfeleljen az előírásoknak?
Most hívott amúgy a bank hogy megvan a forgalmim átírása már csak a faszira várok hogy felhívjon hogy oda adja a motort... remélem nem szívat meg a holnap nappal....
-
Integra
titán
megvolt a mai bringa is, 640km-nél tartok, még egy kis túra és mehet a szervízbe.

elkezdett sípolni a fékem, elvittem szervízbe, kipucolták féktisztítóval, azt mondta a szerelő srác, hogy majd bekopik, no para, elhallgat. remélem is, mert rühellem ha hangja van.
ja meg vettem végre eü csomagot, szétszedtem és sikerült bepaszíroznom az ülés alá..
-
jah elvileg holnap du vagy este...
Hogy ne haljak meg hülyén ez mit jelent motor olajnál ,hogy:
SAE 10w-40 és hogy API SFLSG jó vagy SHJSJ és mindkettőJASO MA val legyen nekem ez totál kinai ... amúgy ez áll a kézikönyvében
ez azért fontos mert azt ajánlja minden haver ahogy tehetem kapásból cseréljek olajat
-
TayRol
nagyúr
az ilyennek kell az eros motor.

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Ebbe beleszólva most az én CBF600-asom hát nemtudom mikor lesz kevés. De egyenlőre még 7500 fölött nem is jártam vele, az is bőven-bőven durva volt nekem így első motorként...
De most még úgy érzem hogy ez is sok. Nagyon barátkoznunk kell még.
De örömteli barátság órák ezek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Gaboman
üzenetére
lol

Pont feküdtem kórházban a lábammal, jött egy új arc a kórterembe. Kérdezi, hogy miért csak idősebbek vannak most az összes teremben. Pont ott volt a nővérke, válaszolt: "várja meg amíg lesz 15fok, beindulnak a motorosok, és felfrissül az állomány"
Hát, akinek a 750es kevés 3 hónap után, jó eséllyel pályázik egy ágyikóra. Mondjuk engem nem zavar amíg csak magát töri össze. Amikor a baromsága miatt másokat sodor veszélybe, vagy sebesít meg... na az már más történet...
Valahogy ez nálam így nézne ki:
-Friss jogsis?
-Az
-Első motor?
-Az
-Akkor innentől 10 évig nincs semmilyen jogsi, és 3 év börtön kezdésnek.Azt azért vegyük figyelembe, hogy más is közlekedik. A közlekedők társasága egy naaagy bódog' család, és igenis felelősséggel tartozunk a másikért.
Ennyi.
De mondom, engem nem zavar ha kinyírja magát az ilyen, csak ne nekem kelljen összeszednem, meg másokban ne okozzon kárt. Bár, ha ugye hozzávesszük azt is, hogy az ilyen félnótások mennek kiló felett városban, utána meg ránk húzzák a kormányt, mert "az a hülye barom motoros", akkor megint más a kép.
De, hogy ezt valaki nem képes felfogni, az súlyos. -
[lAyCsI]
addikt
-
Gaboman
nagyúr
Nem az üpse a hülye hogy eladta a gépet neki,ha azt mondja ugorjon a kútba azt is megtesz mert ő mondta?
Nagyon nagyon bátornak kell ahhoz lenni hogy valaki bevállaljon egy ilyen motort,sőt ez már nem is bátorság hanem inkább botorság.
Leírtuk már miért is,itt nem elég az odafigyelés,kellő tapasztalat,rutin hiányában az kevés oda. -
Picco
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
igyekszem, azert megvan bennem a kello felsz az ezredestol

amikor leszalltam rola eloszor, meg tavaly, ugy remegtem az adrenalintol, mint amikor simson utan felultem egy 500 xl hondara
Gabo: ezt az az ipse mondta akitol megvette az R1-et....ha ez a baratom eletebe fog kerulni valszleg atrendezem az arcat

Steven: holnap hozod el az SV-t? irigyellek kicsit, nekem is nagyon tetszik, de vermersekletemnel fogva inkabb varok meg 1 evet a vasarlassal

-
Picco
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
mert egy idiota...

nameg egyik ismerose elojott a nagy szoveggel h o elsonek 750-eset vett es 3 honap mulva cserelte is le 1000-re, mert keves volt neki a 750....remelem emiatt a szuper kijelentes miatt nem fog meghalni haverom....

eleg sokszor probaltuk lebeszelni rola...hat sajna nem jott ossze

Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lol
Legalábbis gólyákra és zsiráfokra nem nagyon szabnak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)