- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
mert ketszemellyel celszeru ugy menni h mondjuk masfel orankent megallni akkor is ha az ember ugy erzi h meg kenyelmesen elvan. tankolni ugyis kell (legkesobb 200km-enkent nem art, horvat autopalyan neha van eleg nagy szunet ket kut kozott) es kesz. igy lehet egesz nap motorozni meg az ace-n is. masfel orankent ot-tiz perc nem halalos.
-
párom nem akart 600km et szenvedni hátúl sv-n ... az az igazság , hogy vagy csere kéne vagy át kéne alakítani az sv-t nagyon meg szerettem...helyette még dl1000s-t néztem .. azon ültem olyan mint egy busz
párom azt mondta azon még hátul el is tudna aludni...
az átalakításba viszont persuader tud esetleg segíteni szvl..:
lehetséges átalakítani úgy a motort , hogy magasabb kormányt (túra) kapjon , meg valahogy kényelmesebb ülést főleg páromnak hogy egyenesebben üljünk , mint pl az új gsx1250fa -n
jah és még valami persuader jobbulást!vagy még egy megoldás két motor kell
-
Integra
titán
mondom, ne menjünk bele a haver, húg, húg haverjának a haverja mit mondott, még a jegyzőkönyv sem egyértelmű, ő alig emlékszik valamire, még mindig csak képek derengenek. nem ismeritek, nem tudjátok milyen személy volt, sok más is lehetett ott.
meg te úgy tudod.. honnan? kitől? a haver haverjának a haverjától? ő maga sem tudja mi volt, valszeg soha sem fog kiderülni. úgyhogy lépjünk már.
itt egy a lényeg a gumikérdéshez, köze nem volt a slickhez az egésznek. egy baleset volt a sok közül, ennyi. egy héttel rá a rendőrcsávó kente fel magát a szalagkorlátra az m7 bevezetőn, ugyanaz a végkifejlet lett. pont. -
shiNIN
tag
Még nem jártunk arra, de közel van Bledhez, tetszik. Ide akkor elmegyünk idén
Neked egyesben kuplungot csúsztatva mekkora sebességet jelent?
Az ilyen nekem már problémás szokott lenni, elvégre alig láttam 1-2 megfordítót életemben, én a bakonyi kanyarokhoz szoktam, épp ezért kell gyakorolniMa végülis csak egy picit mentem. Holnap első dolgunk lesz venni nekem sisakplexit. Különösen akkor borzalmas, ha szembesüt a nap. Úgyhogy felhajtottam. De a motoron most nincs plexi
Kicsit vittem Alvarót utasként. Egyenesben nem tűnik vészesnek egyáltalán. Majd próbálok úgy kanyarodni, csak jusson eszembe, hogy nehogy dönteni próbáljak, mert azonnal leér. Nem két emberesre van tervezve, de nem is szoktuk úgy használni. De Teresa szelepkorongja sem érkezik meg másnapra, úgyhogy most minimum péntekig egy motorunk van. Alvarónak nem fekszik a kicsike, a városban néha imbolygott vele alacsony sebességnél. -
Ferdzsoo
addikt
Gyorsításnál folyamatosabb, kevésbé "ráz, rángatózik" az egész váz, de a legdurvább hogy a gáz és a gázelvétel között nincs az a holttér, az a lyuk amikor a lánc felső része lealzul és az alsó megfeszül. Csodálatosan selymesen kezdődik a motorfék. Mindennemű rángatás nélkül>
Már bánom hogy nem tavasszal cseréltettem le amikor midnen mást is.
-
Ferdzsoo
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
Tiltáson feketének kellett volna jönnie, de ebből nem jött. Valami nem stimmelt vele, és azért csesztette. Aztán meg eltört minimum egy dugattyú, a kartelba lenyomta a benzingőzt, ami kijött és belobbant.
Vagy a ti verziótok. Lehett segg részeg volt a reakcióideje alapján, ahogy nem hajolt el a tűztől -
shiNIN
tag
Az ülés nagyon ronda az én ízlésemnek, a kipufogó túl merész/logikátlan s nem szeretem az agyonkrómozott dolgokat. A csillogás rém feltűnő, akkor hat igazán s főleg akkor ízléses, ha kellő mennyiségű mattfekete van körülötte
A "szegecselt" fekete blokk a gyengém, de kipufogóban is szeretem a mattfekete/króm párost.
Az én cruiseremen is túl sok a króm, ez van. A második motorom remélem, nem olyan lesz. Cruiser tuti nem, túl alacsony és nem teljesen földutakra való (amiket szeretek s nyilván megyek rajtuk, ha arra vágyom), bár kényelmesnek kényelmesAmúgy kedvelem a cruisereket s megnézem őket, de ennyi.
-
.mf
veterán
Nekem utána gyorsan még tovább nyúlt, annyira, hogy már cserélni kellett. Egyik oldalán feszes volt, másik oldalán viszont menez közben is leért a lengővillára, surrogott. Mentem is cserélni azonnal.
Ha szakaszosan nyúlt, akkor az utánfeszítésnél több ponton is ellenőrizd a feszességet, min. 3-4-szer, egy lánc körbeérés alatt. Aztán menj láncért és kerékért. Sportmotor aprón (képesmotor) Kutya, úgy láttam, nála van a legjobb ár.Daywalker: alap
de csak a party, a pályára akkora tömegbe fel nem megyek, főleg, hogy idén rövidebb lesz és csak haladó és gyors csoportok lesznek, lassú nem.
-
Integra
titán
nekem a shoei-nál gond lehet, a pinlock miatt ezekkel az univerzálokkal sajnos, ha nem fekszik tökéletesen fel a pinlock, akkor valóban pára meg viz lesz.
Roli: ez clear OR dark, vagyis csak egy plexi alatt több félét választhatsz ki, jobb oldalt a legördülő menüben választhatod a kettőből az egyiket. sajna ez nem olyan ami nekünk kéne
-
Integra
titán
-
Djuree
félisten
hát az az igazság még használni nem volt időm, pár tesztvideót készítettem csak vele. úgyhogy akksi nem tudom mennyit bír, de elvileg 2 óra. hát nálam 2 perc olyan 100-110 mega. 100 megás videókat csinál, tehát ha mondjuk felveszek egy 1 gigás videót, feldarabolja 10db 100megásra. ez mondjuk elég hülyeség, de egy progi összerakja gyorsan.
-
Djuree
félisten
ebay-ről vettem, sajna már nem tom kitől, de rengeteg van.
ez az: MD80 mini cam, itt még van egy felszerelési tipp is. ez a tipust egy gokartos srác sisakján is láttam, onnan lestem el.
annyi hogy nekem csak egy sima fehér dobozban jött, de ugyanez pontosan.
MD80-at beírod ebay-en és kidob 3242353120db-ot -
bajnokpityu
félisten
voltam aeroxszal pilisben egy 200as karikán
teljesen jó.félretéve: a CBR600F még annyira sem alkalmas városba mint egy VFR,v akármelyik vizes 200ccm fölött kétkerekű.motornak sem jó 100fok fölötti hűtővizzel,neked sem a hőség és a kemény kulung miatt.és semmivel sem erősebb a CBR a VFRnél,sem kis-sem nagy fodulaton.
-
shiNIN
tag
Nekem a fene se mondott nyolcasozásnál semmit, forgalomban az oktatóm túl sokat üvöltött, majd megtagadta a tanításomat (azt mondta, tanuljak meg magamtól előbb) és mire találtam másik iskolát, esős késő ősz lett.
Alvarónak a döntést sem említették meg, pedig a motorral bicikliként kanyarodni nem poén.
Nyilván nem órán tanul meg az ember motorozni, pár óra alatt nem is lehet.Lehet szabályozni ideoda, de néhány pontot kivéve nem igazán érdemes, a legön- és közveszélyesebbek úgyis leszarják, a normálisakat pedig nem kéne agyonkorlátozni, bár valszeg ők is tesznek rá. Itt van pl. az utasszállítás. Mi igazán igyekszünk, de kivárni 2 évet (ami Alvarónál kb. 40ezer km volt)... A legelején nem vitt, aztán egész hamar megszokta a plusz súlyt és megváltozott súlyeloszlást.
Én még a jogsi előtt ültettem fel Alvarót, csak ebben a kis zsákutcában, de elég hamar leszállt, nem várt meg pár méternél többetHa visszakapom Cilit, megpróbáljuk megint
Teresa is érdekelne, de mivel nem ér le a lábam rendesen, nem ártana, ha meg tudnám tartani, de a bal kezem annyira még nem erős a törés után.
Más. Voltunk a Bakonyban házakat nézni, a kedvenc útvonalunkon. Most megfigyeltem az útminőséget. Normál magyar országút, nem tökély, de Zircig még OK, csak Szápáron zaklatnak fel minket a keresztbordák (röviden úthiba is befigyel). Főleg engem hátul. Alvaro mindig panaszkodik rájuk, nekem pedig Cilin alig tűnnek fel, nem tudom, miért.
Zirc-Szarvaskút kriminális. Alvaro több kanyarra is panaszkodott Zirc után, az apróbb egyenetlenségek és az út jobb szélén elhelyezkedő úthibák rendszeresek, de azok nem oly zavaróak. Bakonykút és Bakonykoppány közt van a helyes kis erdei kanyargás, ott a mi sebességünknél teljesen oké az út, egyébként szemmel láthatóan nem teljesen az.
A táj az gyönyörű. -
nem ugy van hogyha 16 evesen megcsinalod az A1-et, akkor 18 evesen mar lehet A korlatlan? talan PAV kell hozza, ebben nem vagyok biztos...
De így van. Vagyis nem teljesen.
Tudom mert én is így csináltam meg.
Szóval a lényeg hogy 16 évesen (15,5 évesen elkezdheted, de vizsga csak 16 betöltése után) lerakod az A1-et. Elvileg ezzel nem vihetnél személyt 2 évig, de gyakorlatba tojnak rá a rendőrök. 2 év elteltével mehetsz Akorl vagy A-ra. Természetesen így az Akorl-nak nincs értelme. Ebben az esetben nem kell PAV, illetve a rutinon sem kell 8-as alakban tolni a motort, illetve az óraszám is jóval kevesebb mint ha előröl csinálod.
Amúgy 21. életév kell a nagymotor jogsihoz. -
Topiccsendőr
addikt
Szerintem az oktatást kellene minőségibbé tenni, az autósoknak is, hogy a motorosok mit csinálnak, hogyan veszik a kanyart, akárcsak németo ban.
Ha a megfelelő képzettség megvan a motorozáshoz, sajnos a természetes kiválasztódás jön, egy 20-25 éves embert nem most kell megnevelni, meg nem is lehet. Ha az oktatás jó lenne, és lenne mindenkiben 3-4 perec, kurvára nem úgy húzná. Ha meg igen, akkor veszett fejsze nyele.A média most nagyon hypeolja ezt a motoros balesetes témát, holott megint csökkent a balesetek száma. Az autós balesetek mellett (személyi sérüléses 62%) néhány százalék (személyi sérüléses 4%), egyrészt a kis motorpark miatt, mert csóró mindenki, másrészt keveset mennek, mert csóró mindenki. Az autósokból évente 600 környékén pusztulnak ki, az úgy jólvan.
(2010 es statisztika, a személyi sérüléses balesetek okozói alapján)
A válság hatására kevesebbet motoroznak az emberek, tehát ez is rásegít a statisztikára.Teljesítményalap egy tüneti kezelés. 7 lóerővel is tudsz 80 al menni motoron.
12 vel meg 100 al. Miről beszélünk. Nem a sebességgel van baj. Meg ez a 100 lóerős korlátozás... Nah így csak 230 at tudok menni. -
Daywalker
addikt
Városban kevésbé gáz utassal, autópályán én jobb szeretek egyedül, bebújok a plexi mögé és hajrá, utassal ilyet nem lehet sajnos. Városban azért lassú haladásnál utassal kezdetben bizonytalanabb voltam, tehát azért érezni picit. No meg nálam relatíve kemény a futómű beállítás, egy-két durva úthibán néha rámcsúszik az asszony. Nem is szeretek városban motorozni
Jaja, régen volt teljesítmény szerint, de most is van, hogy 21 alatt nem lehet korlátlant csinálni, tehát 18 éves legálisan nem ülhet rá bármire (elvileg). Minden esetre autóban is, illetve motorban is kitaláltam volna a teljesítmény alapú dolgot, csak ez is olyan, hogy idő alapon senki sem tudja ellenőrizni, vagyis jelen állás szerint inkább trafiznak és büntetnek, mint normálisan ellenőriznének.
Illetve az egész teljesítmény alapú dolognak az a nagy baja, hogy én sem szívesen vennék kétévente másik, erősebb gépet, mert az egy csomó járulékos költséggel jár... -
Daywalker
addikt
Remélem ezt azért erős túlzásokkal írtad
Már hogy ne lenne értelme...ha előtte nem volt jogosítványod, megcsinálod elsőre a motort, akkor az elején örülsz, ha a technika kezelése mellett a forgalmat is tudod figyelni, az utas meg csak zavar. Autóban ez kevésbé problémás. Persze a két év önmagában hülyeség, hiszen mi biztosítja azt, hogy te vezettél akár egy percet is a B-s jogsiddal, mielőtt megcsináltad motorra a jogsit. A km alapú lenne jó, de az meg ellenőrizhetetlen, plusz hülyeség, hiszen autópályán nyomni x km-t és városban lenyomni ugyanannyit, tök nem ugyanaz.Menj el egyszer a Mátrába kanyarogni utassal, majd egyedül, meglátod, hogy rohadt nagy különbségek vannak
-
Integra
titán
amikor megvettem az rr-t, nekem is a frissitett tetszett jobban, mert annak teljesen burkolt az oldala. ma már inkább örülök, hogy nem az lett és kilátszik a blokk és kevesebb a burkolás, ráadásul igy a karbon dekliket is fel tudom tenni, jobb ha ezen csúszik, mint hogy szilánkosra töröm mindig az oldal elemeket
ez izlés kérdése, funkcióban sok diffi nincsen. -
Prof01
veterán
-
shiNIN
tag
Én is így csinálom, ha nem emlékszem s nem is hallom/érzem, hogy hanyasban vagyok
Ez elég ritka, főleg itthon, ahol egyszerűen mindenütt ötödikben megyek, mert ennek a kis cruisernek nagyon rövidek a fokozatai, bezzeg hatodik nincs, pedig jó lenne
Csak akkor váltok vissza, ha plusz erő kell, de akkor is kettőt, mert a negyedik majdnem olyan, mint az ötödik
Remélem, mindenki evett dinnyét, aki vágyott rá, mi vettünk tegnap két sárgát és egy tízkilós görögöt, finomak voltak.
-
alvaro
senior tag
Nekem nagynéha lenne jó, azért előfordul, hogy valami történés kiveri a fejemből az aktuális fokozat, mikor már mondjuk egy perce gurulok lelőtt motorral. Persze egy fordulatszám-sebesség viszonyból következtető kijelző ilyenkor olyan, mint Fogarasi Árpád bunkere: az ellen nem véd
-
Prof01
veterán
Felesleges a suli, ha nem akarsz komolyabban foglalkozni fele (blokkot szétbontani, hasonló dolgokat csinálni). Kárt nem fogsz tenni benne. Olyat, mint az olajcsere otthon simán el lehet végezni, közel nulla tudással. Szerezz egy olajszűrő leszedőt és gyerekjáték.
Egyébként miért kell leszedni a tankot olajcseréhez? -
Integra
titán
a bazi nagy amivel 120 newton körül húzogatsz, keréklazitásra kell, etc.
kell egy kisebbik kulcs, ami finom húzáshoz kell, ezek ált 20 newtonig vannak, és sokkal kisebbek és finomabban beállithatók az értékre.
nekem sima mechanikus van, nem lcd, soha nem volt még gondom vele, sokkal nagyobb gond, hogy a legtöbb dolognál nem adnak meg szoritó értéket
mindenképpen érdemes egy minőségibb, komolyabb darabot mindkettőből venni, hosszú távra veszed és a gondtalan működés miatt megéri. jó munkához jó szerszám kell.a krokodil emelőkkel szopok, rettenet soknak egyszerűen rossz a konstrukciója és most próbálok télre találni egy elfogadható árút 2.5 tonnáig, ami másfél évnél többet bir mint a mostani..
-
emre
veterán
A munkahelyemen keresztül kapcsolatban vagyok velük. Nem a legolcsóbbak, de nem rossz minőség.
-
emre
veterán
Az elején én is így voltam vele. A gyertyacsere miatt is szerelőhöz vittem.
Először az olajcserét csináltam magam. Aztán gondoltam egy nagyot és átpakoltam az FZ750-esbe egy FZR1000 futóművét, az exup rugóstagjával. Az első teló tisztítást, szimering cserét idén csináltam először. Megfelelő szerszámozottsággal és lexikális ismerettel biztos jobban és gyorsabban meg tudtam volna oldani a felmerülő problémákat, de anélkül is sikerült. Most épp a kipufogó gyapotozáshoz készülődök. -
Integra
titán
-
Topiccsendőr
addikt
Valahol el kell kezdeni.
Az olajnál a tankerekkel a szállítás is rájön, az erőműveknél egy kicsivel jobban szennyezi a környezetet. De azt ne várjuk, hogy hipp-hopp minden infrastruktúra meglesz. Idő kell hozzá, átmenettel. Abba gondoljunk bele, hogy egy szimpla wankel motor bevezetése akkora problémákba ütközik, pedig belső égésű az is. -
Djuree
félisten
ezek még csak tesztek, senki nem gondolja hogy majd százával, ezrével veszik. érdekesség, addig is árulják, hátha egy kis része ebből is térül a fejlesztési költségeknek. 10 év múlva már lesz létjogosultságuk. egy 1cm3-es uránium/plutónium cella 1000 évekig hajtana egy robogót....ez lesz majd az akksi, egyszer, ilyen jellegű tesztek is vannak már...
-
Integra
titán
ez drága mulatság volt neki. meg többszörösen tanulságos is
tudtok profi szerelő kesztyűt? olyat mint a dzsípíben meg f1-ben, ami mosható és sokáig bírja a strapát. meguntam az orvosi kesztyűt, nem jó benne szerelni, meg szétizzadod magad, csupasz kézzel meg gallyra megy a bőröd meg a körmöd..
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Star Trek
- Könyvajánló
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest