Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
hű de nagy a csend,
gondolom mindenki melózik 1000-el
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
lehet hogy én is rosszul emlxem

-
bajnokpityu
félisten
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
remélem előző HSZemet úgy kezelitek,ahogy akartam.én nem kivántam leszólni a ferodot,mint márkát,pláne nem akartam rontani Ninja bizniszét,összesen csak körültekintésre intettem.
az 1 konkrét motoron 1 konkrét tipus volt.nyilván nissin sem mindenben akkora császár.robeszre meg mostantól csak malossit fogok venni.azt amúgy ki gyártja?nyilván malossi nem maga.ott csak 1 keverékje elérhető, a "piros".
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daren89
üzenetére
Én arra gondoltam hogy ha 660-at vennék egyszer akkor a régebbi 2004est választanám.
2005-től még jobban utca orientáltak lettek az SMC és LC4 típusok.
Az biztos hogy ha egyszer lesz 660 akkor FR idomokkal fogom felruházni és a titán kipufogó rendszert ami 1 dobos lesz,középen fogom elvinni a sárvédő alatt.
Hasonlót szeretnék egyszer majd összehozni,egy ilyen motor az álmom. -
jasszer
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Aha, köszi.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
NINJA_V
üzenetére
anno F2es CBRre volt ferodom.ahhoz a tipushoz mi volt a legjobb,amit lehetett venni? szerelőm valami utcai sport betétet emlegetett anno.
nekem nagyon rossz tapasztalatom volt arról a konkrét tipussal. ette a tárcsát,és olyan nagyon nem volt jó a fékhatás sem(lehet annyira tré volt a 2 dugós 276mm-es tárcsa, hogy más betéttel még rosszabb lett volna).
szal nemtom másoknak mi volt a tapasztalata,nekem ez.
persze lehet,hogy azért ette,mert a dugó nem tudott mozogni rendesen,stb.tehát nem feltétlen a betét szar.Jasszer: a másik betét,ami a CBRen volt,azzal vettem:egy nissinre ragasztottak uj "ferodot".na hát az meg tényleg döbbenet rosszul fogott.érzésre ETZé jobb volt.tárcsát az egyáltalán nem fogyasztotta.
-
jasszer
őstag
Ha már betéteknél tartunk... felújításról kinek mi a véleménye? Ha jól tudom a futárok java felújíttat, annyira rossz nem lehet. Árban/élettartamban mi lehet a differencia az új és a felújított között?
-
NINJA_V
tag
Ha valakinek kell FERODO fékbetét szóljatok, csoportosan nagyobb kedvezmény
(robogó/autó/motor) -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egyenlőre nagyon ütőképesnek tűnik a szerkezet,
de azért kell hozzá pilóta is, 7végi futamon behaltam
ahogy féktávon bestoppiezott Sipes a kanyarba
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Zsinórban háromszor nyerte az AMA Superbike-ot, nem csodálkozom rajta
Illetve 2005-ben betiltották a brit SB kivételével a big bang blokkot, ami tényleg big bang volt, kettő belső henger együtt gyújt, kettő külső ugyancsak. Most megkerülte ezt a yamakka ezzel a majdnem big banggel. Szerintem van előnye a konstrukciónak a versenyekben is. -
TayRol
nagyúr
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
jo kis haverjaid vannak. elgurulhatnak felem is a teszt alatt
vagy legalabb kepeket+vidiket dobhatnanak rola
mas: egy jol elkapott pillanat

-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
húha, meg lehet hallgatni élőben ha te is mész?! mehetnék? csak megkuksizni

spájz teliltalálat lett, én nem bánom hogy a suzuki nem fizette ki neki a 20 millát gp-ben, valszeg ott tökön szúrta volna magát, itt meg nagyon elemében van
igazi állat, ahogy kell, forrófejű és nagyon tud -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szvsz 6 millios arral nem lesznek nagyon versenykepesek. bar nem sok sor4 van ebben az arban, inkabb csak az olaszok.

-
Nippon
őstag
2,5 kg az ABS ami a Hondánál 10...

-
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
akkor tevedtem.

-
Integra
titán
s1000rr részletesebb bemutató
jókora marketing anyag, de ettől függetlenül azért nagyon klassz bringát dobtak össze szvsz
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hja,meg a nődet is vinni kell

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daren89
üzenetére
Akkor neked is már a 2kipufogós 660 van úgy mint nekem a 625.
Képeket kérnék szépen róla.
Én azért nem vettem anno 660 mert nincs rajta önindító,kicsikét kényelmes vagyok ilyen téren.A 660 így valamivel könnyebb is mint a 625 ugye nincs aksi,önindíró motor,meg a segéd váz is alumínium ötvözet kb 6kg.Teljesítményben hasonlóak annyi hogy a 625 pörgősebb,de azért kipróbálnám a tiedét szívesen. -
Daren89
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
emiatt sokkal lobbanékonyabb a motor.
igazból más különbséget nem tudok mondani, nem jártam utánna a témának

-
Daren89
tag
válasz
Gaboman
üzenetére
hát az inyektor miatt, a régebbi modellek (660) ugye 41 es Fcr karbival vannak felszerelve... azon meg ugye gyorsítópumpa van.... aztán

de amúgy a 690 en is lehet javítani, havernak K&N légszűrő van rajta, akra gyújtáselektronika + rendszer, de a 660 al még így is alázom, de már nem annyira

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Valszeg egy fél vármegyéért cserébe

-
Gergello
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Belpiacos az mindent tud.

-
Picco
addikt
mod: nem eleg h at akarja baszni az embert meg hulye is

-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hibrid es vizzel is megy

-
Topiccsendőr
addikt
Eltörött a hajtókar, de így is pöcc-röff

Áhgyerekek, hámivanitt??? -
Kasza08
őstag
Dagad a mellkasom, mint állat.
Tudom nem olyan nagy szám, de én oktattam az újakat rutinon
Oktató először MZ-t szerelt, utána eltolta GS-t a szervízbe mert elszakadt a kuplung bovden.
Addig (végig) én oktattam 2 robogóst meg 2 MZ-s gyerököt
Nem annyira egyszerű meló, de az igazgató fia megdícsért, mert "jól tanítok".
Hát mit mondjak, büszke vagyok magamra
-
ALI_G
veterán
-
Na, megkerdeztem, egy akcios titan LeoVince most 75k.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ha megtehetném és lenne csak erre a hobbira annyi pénzem lenne is egy pár motor a garázsban,minden nap egy másikkal mociznék.
De hát nem szarom a pénzt,örülök ha egy jó van. -
Gaboman
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ezt én is hallottam már az új 690-ről hogy alul gyenge.Nem is értettem hogy 1 hengeres motor létére hogyan lehet alul gyenge egy 654cm3 gép.A régebbi blokkos mint az enyémet pont ezért szeretik sokan,mert nyers,erős minden hol.
Szélben tényleg gáz velük menni,úgy belekap hogy alig bírsz haladni velük,2személyes túrára megint csak az de nem is arra való!
Autópálya sem az ő világuk de,160-al végig lehet karistolni simán egy 70-100km vele.Én a 8-as autóúton Szfv-Veszprém oda,vissza téptem neki,rádőlve a motorra.Ezek a motorok a szerpentinekre valók,ott vannak igazán elemükben.
Itt nálunk a Bakonyban kijön mit is tudnak a sok kanyargós utakon. -
Gaboman
nagyúr
Akrapovic kipufogók a legjobbak a világon.
Ezt a tesztjeik is bizonyítják meg sajnos az áruk is,mert őrült drágák.
Én is gondolkodtam anno hogy veszek az enyémre de a 2dob lett volna 320 és a cső plusz 160.
Így lemondtam róla és a töredékéből megcsináltattam a rendszeremet.Zsoltee:Ez gyönyörű,én is néztem az oldalán,állatul néz ki vele a Kawa.
Jól döntesz úgy gondolom,én meg az enyémnek a tetejére belevarratok egy vastagabb narancssárga csíkot. -
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azon túl hogy jól néz ki (nem), sztem segíti a fék hűtését is. (de minek?)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsoltee10
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
bocsi, csak el vagyok havazva a melóval. szóval az ülést én is a motorkarpit.hu-s csókánál fogom csináltatni, ilyesmire: er-6 ülés
A 690-es SM-mel mentem, nekem gyengének tűnt. alul gyenge, felül hamar elfogy, nem jött be, ennyi. hosszú távra már rögtön érezni, hogy kényelmetlen, ehhez képest drága. nem nekem való. Összességében szerintem messze van az er6-tól. persze, könnyebb, meg olyan, mint egy bicikli, de mondjuk szélben elég gáz lehet ez a mags, könnyű motor. két személyes túrára szintén kevés. autópályára szintén kevés. Nem tudom máshogy megfogalmazni. Igazából azért próbáltam ki, mert supermotoval még nem mentem, és te sokat dicséred őket. nem nekem való a stílus. Ellenben a 990 SMT az igen......az kéne.

Ali: Tényleg fasza hangja van az er6-nak a vidin. az enyém is kb ugyanez.

-
R.P.
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
És csak úgy kíváncsiból, mennyiért csinálná szerinted meg?
Csak érdeklődés szintjén. -
Fel lehet tenni mondjuk egy CBR900-hoz gyartott slip-ont egy CBF-re? (satobbi)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)