Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
Aktív témák
-
törölt tag
mert ketszemellyel celszeru ugy menni h mondjuk masfel orankent megallni akkor is ha az ember ugy erzi h meg kenyelmesen elvan. tankolni ugyis kell (legkesobb 200km-enkent nem art, horvat autopalyan neha van eleg nagy szunet ket kut kozott) es kesz. igy lehet egesz nap motorozni meg az ace-n is. masfel orankent ot-tiz perc nem halalos.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
es akkor mit erdemes nezni, ha az ember kicsi nagymotort akar?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
kicsit messze van a csiga a blokktol, de zordul mehet. es vicces hangja lehet valtaskor

-
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
nem gyors palya, csak lapon mesz vegig.
.mf:
nem ment jol tegnap. kuzdottem par kanyarral, kiprobaltam nehany megoldast rajuk (tudomanyalanul), de csak nehanyszor sikerult ugy, ahogy elkepzeltem. el is faradtam, jobban is esett vilagosban hazacsapatni. -
törölt tag
holnap mar csak f8-ig van esti motorozas orkenyben. sotetedik.
-
törölt tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
mindenre, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
perszepersze. en is ugyanezt mondanam az ace-rol. es nekem sem lenne igazam
Steven:
azert az h nincs nagy kulonbseg az sv1000 meg az r1 kozott, csak az utolagos modositasokkal igaz, megpedig h ahogy hasznaltad. egyebkent meg ideje gumit venned, mert foleg nagygazon nem kene driftelni visszavaltasnal, hanem ha elcsukod a gazt
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
En nagyon szerettem. Elvezetes h mennyivel pontosabban adagolhato, biztosra tudod h mekkorat fekezel, illetve szinte ragondolsz es valtozik fekero eros fekezesnel (a szoritasod legkisebb valtozasara is). A gumi fekcsoveknel ehhez kepest saccolosdi van. Viszont en csak utcan hasznaltam.
-
törölt tag
Es kepzeljetek: 5l-es atlagfogyival csapattunk 600 km-t az ezresekkel, konnyed 110-130-as tempoval.
Mar bocs h temaba vagoan irok
-
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
nemtom, nem ertek hozza.
ha levegosodik, jo esellyel vmi gumi nem fekszik fel v oregedett el.
ha 'csak' megforraltad, akkor megoldhatja asszem a fekfolyadek-csere is. legteleniteni max feloras melo, eloszor is rendben lenne a feked, masodszor meg tudnad h ujra fellevegosodik-e. -
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
a yamaka is tudott kerregni: a tankot oldalt, a vazon alatamaszto gumi elkopott, a tank hozzaert az aluvazhoz. rettenet idegesito volt. faragtam ala marhaborbol tavtartot.
egyebkent meg van a csaladban kawa, tudom h szimplan zajos
az a hat ev nem szentiras, raadasul nagyban fugg a gumi tarolasatol, hasznalatatol is. mindegy, csak tudd h olyan, ne szamits ra tulsagosan meleg helyzetben, egyebkent is nagy altalanossagban az iranyvaltas/kikerules es nem a veszfekezes a hatekonyabb

csak nehez hozzaszokni. -
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
jah, nekunk mazsolaknak ezert is erdemes kijarni palyazni, mert rogzul a vigyor az arcunkon hosszu idore

patent a bringad is egyebkent.
de.
sztem tegyel ra vmi ujabb gumit, mert kicsit kockas es kicsit oreg. a feket meg legtelenitsd v legtelenittesd, mert igy nem maradhat. ha mar volt, de fellevegosodik, akkor sem horror legtobb esetben a javitas koltsege, szoval erdemes megcsinalni. fenyevekkel jobb lesz kozlekedni is a motorral meg birtokolni is, ha tokeletes
es mi volt az a kerreges uresben?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
akkor valoszinuleg a 205 turbobol volt par (205 turbo 16) osszkerekes:
pug awdwiki -
törölt tag
en meg megdobbentem, nem is tudtam h van 4wd pizso.
aztan rakeresve kiderult h mar a 205 turbo is osszkerekes es a mostani palettan a 4007 is az.
zsenialis felvetel. es azt kell mondjam h motoron en is ezt a megoldas alkalmazom vagy lehajtom/felrehajtom a fejemet h a sisak arnyekoljon.
najo, egyszer amikor a horvat tengerparton gurulva jott elo ez az effekt, siman megalltunk furodni
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
en is.
uj teloolaj, uj hatso fekbetet. elore az 1.43-ert
-
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
ez is stimmel. szem elott kell tartani h ha mar gyorsabban karistolok (igy is folyton lent volt a csizma orra, oldala. alig gyoztem felhuzkodni a labam), akkor nem mehetek hatul roadattack-kal. magyarul ha eljarogatok mondjuk 3-4 hetente palyazni, kovetkezonek megy fel hatra is sportattack es el kell fogadni h normal uzemben az gyorsabban fog kopni, cserebe nem a gumi miatt dobom majd el a vasat palyan

picit bennem is ott van most h egy csomo helyen tudom, hogy hol lehetne most meg sulyos tizedmasodperceket javitani az euroringen (pl mi lenne, ha a celegyenesben felvaltanek 4.-be?
) illetve mennyire sokat jelent, ha egy kor alatt egyszeruen rosszul nezelodok (pl amikor nem voltam benne biztos h jo helyen megyek, neztem a kanyar bejaratat. na onnan kezdve el volt szurva az a kanyar meg rossz esetben a kovetkezo is). illetve az en szintemen lenduletbol nagyon elvezetesen lehet gurulaszni, nem kell nagygaz-nagyfek uzemmodban kozlekedni (bar neha a nagygaz nagyon jol esett). raadasul menet kozben nyer igazan ertelmet az, amit itt irtok v persu elmond elotte/kozben, mert mas tudni fejbol es mas megcsinalni palyan.
na mindegy, lelkes vagyok a tegnapi gurulastol. -
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
egyetertunk.
ez nem versenyzo topik, a legtobben itt olyan mazsolak, mint en. marpedig akkor akarmivel is van ertelme kimenni palyazni. attol csak ugyesebb lesz az ember, illetve tobbet tud meg a motorjarol. hihetetlen jo erzes volt tegnap, amikor osszejott egy-egy kanyarkombinacio ugy, ahogy elotte sosem. mar azert erdemes kimenni. ugy ereztem h igazabol motorozom.
es amikor valaki mar ugy erzi h keves neki a guma, akkor majd cserel. gumit vagy motort
-
törölt tag
es aki meg mindig azert nem megy palyazni, mert 'szar a gumim':
tegnap voltunk persuval esti motorozason euro-ringen.
a (topikos velekedes szerint) szar gumijaimmal bekesen boldogan elcsalinkaztam masfel orat ugy, hogy a gumi egyszer meg nem csuszott, eleg gyorsan bemelegedett es gyakorlatilag ugyanazt a tapadast produkalta vegig.
naja, konnyu dolga volt: az ace 3. sebessegben lajtosan vegigcsinalja ezt a palyat is. nem koridot faragni mentem, hanem dontogetni, kiserletezni, tapasztalni. palyazasi kepessegemet pillanatnyilag huen visszaadja az 1:44-es ido, ami lassuk be, nem egy atomvillanas, de ennel a temponal mar peremig van dontve mindket iranyba a gep es rettenet elvezetes sok kanyarkombinacio.szoval turagumival is batran lehet kanyarogni, mert
1.) a mai turagumik eleg sokat tudnak
2.) ha magat a motorodat akarod jobban megismerni, akkor ugysem cserelsz gumit palyara
3.) kozepes motoros szinten nem a guma lesz a szuk keresztmetszet. -
törölt tag
egyebkent hogyhogy mindenki ittvan?

nekem van mentsegem, most voltam vitorlazni. persze motorral mentem
-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
talan persu pont ilyennel kezdett, neki is lesz sztem par szava

birom en is ezeket a kis visitogepeket. hihetetlen, amit tudnak. fulig er a szam asszony 400-asan is folyton. -
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
talan az a kulonbseg h az rs-nel tudod h mit kell majd csinalnod. a 250-es kawa, ha el volt hanyagolva, sokkal nagyobb penztemeto lehet...
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jo, de akkor az a vas nem rosszabb, hanem jobb

-
törölt tag
nem mindegy h a metzeler melyik tipusa. nekem mez2 volt fent az ace-n mikor vettem (a gyari!) tehat az eleve kemeny turagumi ha lehet megjobban fel volt kemenyedve. kettesben kozepes gazra elforgott. egesfold a z2-z6-z5 kozotti kulonbseg, de nem is egy kategoriaban versenyeznek.
-
törölt tag
lehet h en kolbaszolok ezresekkel varosban tul regota, de semmi bajom nincs vele. igaz h sokat kell csusztatni a kuplungot dugoban, es? amikor egyesben felengeded teljesen, onnan kezdve elvagy mar. a sulya nem problemas (nagy titok: egyensulyban kell tartani
) nyilvan nehezites, ha a v4-ek pruszkolnek alul. majd ha megszerzi persu a millert, megkerdezzuk ot is.
ertem en h nem oda valo, de ennyit nyavalyogni rajta sztem tulzas. nehez a kuplung? majd hozzaedzodik a kezed. nehez a gep? majd megszokod. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
r7?

-
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
en adtam mar kolcson az ezresemet. tobbszor is. es sosem ereztem felelotlensegnek.
ma delelott voltunk gurulni egyet, majdnem vegig esoben: budapest-dobogoko-esztergom-tat-tata-budapest.
es jo volt. konnyed tempo, minimalis forgalom. persze dobogokorol leallitott motorral gurultunk lefele, ahogy kell. egesz jo fogyasztasom lesz
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mesz mariapocs?
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azaz! arra legalabb hasonlit. sot, igazsag szerint arra meg jobban, mint a kukoricara

mz epul? -
törölt tag
kivalasztod melyik szimpatikus es felteszed. lanchoz valassz fogaskerekeket es kesz.
sztem mar az 520VM es 525VM kozul is mindegy melyiket teszed, ZVM-bol meg aztan vegkepp.
a D.I.D. oldalan megnezheted h melyik mit bir.
ha egyenetlenul nyult meg, akkor lehetett regi is, gyenge is. ugy tudod megnezni h tetszoleges helyzetben ellenorzod, majd forditasz pl egy felet a kereken, ugy is ellenorzod, aztan megegyszer fel fordulat (vagy tobb). ha minden helyzetben feszes, akkor siman lazabbra kell engedni. ha valtozo, akkor meg tenyleg egyenetlenul nyult meg. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha megnezed, "szorakoztato napilap". Es kesz.
Sokadik tipp slick-re: nem vezeti el a vizet, ezert konnyen feluszik. Mondjuk a serulekenysege is logikusan hangzik. -
törölt tag
válasz
TayRol
üzenetére
Rosszul csinaljatok
mi lejottunk csutortok reggel Foldvarra, kerestunk szallast, majd part. A legnagyobb hosegben csavargunk (nyehe, kabrio
), ugyis a strandon is olyankor vannak a legtobben, elotte-utana meg part. Pl tanulok vitorlast vezetni. Katamarant, mert az cool, amikor nagy szelben csak az egyik hajotest van vizben
aztan majd hetfon este haza. Jajj, de nehez az elet 
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
esetleg eldolt vagy volt dolve szallitva elotte? bar akkor nem csak motorfeknel fustologne...
ha megis szimmering, akkor olajcserekor ha vastagabb olajat kapott, akkor ideig-oraig megszuntetheti a fustolgest. talan

he, motorkorboncnokur?
-
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
generatorokat alapjarat kozelebe szoktak meretezni.
tipikusan latod egyebkent pl a vilagitasodon h mikor tolt tobbet, mint ami az akksiban van. bekapcsolt fennyel lassan emeled a fordulatot, akkor kell kicsit fenyesednie, de mar kicsi emelesre is.
ha alapjaraton nem toltene semmit, akkor ugyhagyott motor egyszercsak megallna (ha nem fogy ki elobb a benya
)
szoval alapjaraton is jon tobb, mint 12V es kicsivel felette meg mar leadja a max 14.6-ot. -
törölt tag
válasz
runner 125
üzenetére
maga az aljzat nem terhel. attol fugg h mit dugsz bele. motoroknal talan kevesbe meretezik tul a generatort, de mondjuk plusz 15W-tol nem fog megfaradni semmi. ugy csinald meg sztem h ne tudd levett gyujtassal is hasznalni

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
arra gondoltunk h elmegyunk egyutt szinhazba.
de szinhazbajaros motorod csak neked van, szoval en kocsival jovok
-
törölt tag
válasz
TayRol
üzenetére
kicsit atlagos, de viszonylag idotallo kinezetu, gyakorlatilag egy idomos igaslo. viszont van alatta teknika, mindent tud, amire nekem szuksegem szokott lenni. nem divat ilyet tartani sem, mert mindenben van nala jobb (1100XX gyorsabb, ZX11 erosebb, FJR1300 kenyelmesebb, stb), sportgepnek turas, turagepnek sportos. ha most jelenne meg eros marketinggel, akkor csinalnanak neki uj kategoriat.
viszont hasznalhatosag szempontjabol oriasi jo. es a tevhittel ellentetben a mokafaktora is magas. eleg eros villamgyors elozesekhez, boven jo a futomuve egy vagy ket szemellyel is virgoncan dontogetni es jo a szelvedelme 170-nel kenyelmesen utazni.es ez volt itt a reklam helye

-
törölt tag
-
törölt tag
Na elso tapasztatok a ferodo 741-es betetjerol 20km utan: ez egy fos. Kap meg par napot es ha ugyanilyen gyenge es adagolhatatlan fadarab lesz, akkor kuka. Olcson szart.
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
megdobbentesz. sok eve hozzajuk jarok. azt ugyan nem tudom megmondani h mennyi szokott lenni a gumicsere, de tuti h nem ilyen sok. es a kedvezmeny(v torzsbigyo)-kartyamat nem is szoktam magammal hurcimbalni. szerintem valamiert nem voltal szimpatikus

ha tudok vmit segiteni a logisztikaban, szolj. ott lakom egeszen kozel. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
el. venni is kell masikat.
van azert jo peldam is: amikor a bringam vaza tort el (cannondale vaz, hatso papucs), akkor a bme anyagtudomanyi tanszeken hegesztettek meg. tokeletes lett.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem egyelore nem volt semmi hatranyom a hatdugobol, csak elonyom.
najo, egyszer vizsgan alig ment at, mert nem tudtak eleg finoman behuzni
fekpadi mereshez vegul en ultem fel es egy ujjal huztam nekik a feket. ugy tokeletes volt. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja, ebc lehet tud valamit, mert a teszt szerint jo, nalad jo, nalam jo volt

egyelore ugy latszik h a 400-ason meg a ferodo bevalik, bar meg nem kopott be rendesen, egyelore jol hasznalhatonak tunik.mod: az fzr-be is ferodo utan kerult ebc es ott eg es fold volt a kulonbseg az ebc javara.
-
törölt tag
ez a temakor kicsit hasonlit az olajvalasztashoz:
1. tul van misztifikalva
2. nagyon sokmindent kell figyelembe venni a valasztashoz.ahogy az olajvalasztasnal sem mindig eleg csak az olajat nezni, kell a motort is. itt leginkabb tarcsa+betet parost erdemes valogatni, mert ugyanaz a betet masik tarcsaval viselkedhet teljesen maskepp. tovabba nem mindegy h a hiperszuper fekbeteted mennyire eszi a tarcsat hosszutavon, mivel te nem tervezel ketevente tarcsat is cserelni gondolom.
sajat tapasztalatok: yzf1000r betetcsere: elsore ferodo hiperszuper betet. 500km utan visszamentem es tetettem bele yamaha gyarit (nemtom ki a gyartoja), na onnan kezdve volt fekhatasom.
fzr1000 (hatdugattyus+femfekcso) EBC zsenialis volt. igaz a fekrendszer miatt ha ket tescos vizeszsomlet teszek be betetnek, akkor is megall.mod:
off
mitpofazokitt, majd a szakik megmongyak
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jaja.
a legolcsobb megoldasu led-es indexekhez kellhet sajat rele. vagy ahogy irod, plusz ellenallas. a dragabbak mar probaljak 'szimulalni' az izzos cucc viselkedeset. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jol van, a masodik 10 percre mar beszallok

remelem nem gond, ha en 2.-ban csinalom vegig
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
jaaaaa, navigacio.
az nem palya. altalaban saccolunk, ugy lattuk eddig a legjobb helyeket
nalunk alap h eltevedunk valamerre. anelkul nincs csavargas
vegul aztan papir alapu terkep illetve a benszulottekkel valo activitizes utan talalunk vissza iranyba.mod:
persu:
marpedig en rengeteget tanultam abbol, amikor kolbaszoltam mogotted es elotte/utana megbeszeltunk alap dolgokat h merre pillogjak, micsinajjak. ha ugyanezt menetkozben megkapom, sokkal gyorsabban megcsinalom es jobban meg is marad. -
törölt tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
lehet en maskepp hasznalom a motort, de szerintem a beszelgetes is csak eltereli az ember figyelmet. el tudom kepzelni h ha kruzoltok valami szep tajon, akkor egy-egy szep fara vagy egy tavoli kunyhora felhivni a masik figyelmet, de az megy felhajtott plexivel is kis sebessegnel.
egy kanyarban meg ne visitson a fulembe senki, ha valami helyzet van
ha meg a kommuninkatorba mondja be h meg kell allni orrot fujni, nem lesz gyorsabb, mintha megkocogtatna a hatamat
szoval valoszinuleg eleinte szorakoztatna (ha eleg csondes a bukom es az utase is), de aztan holt feleslegesnek ereznem.
tanulashoz viszont jo lehet, ha mentek ket motoron es az oktato (pl persu
) dumal neked h dehujevagyteddmarbeasulyodatakanyarba, stb. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
meg a tul szegeny keverek eseten ugye ketutemnel kenes nincs, negyutemnel meg hutes nincs, tehat nagyonnagyon nem is illik elszegenyiteni a kevereket.
-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jah, asszem alapjarati benya mindig van
#46521 Integra:
nagy durranas. a purhab pontosan ezt tudja
-
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
fzr-emnel 92k-nal csereltek. nem volt halalos, de mar erosen hallatszott. ahogy persu is irta, motorfeknel hallatszik talan legerosebben. egyebkent uresben is jol hallhato, ha csak felporgeted egyszer-egyszer a motort, mert amig felporog, illetve amikor leforog mas-mas a lanc hangja. erosen
nincs baratsagos ara itthon, de szerencsere nekem megjott amerikabol gyariban vicces penzert.
jah, es nyult is mar annyit a lanc h az 'automatikus'
lancfeszito ne tudja fesziteni (utolso kattanason allt).
Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topik
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tipikusan nem a 'nezelodos hegyimenos' utazas volt, hanem a 'gyorsan-gyorsan, hiv a tenger' tipusu 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)