Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ja.. nem azt úgy értettem hogy szeretném ha már ordítana, és nem a melléképületbe lenne letakarva, körbedobozolva.
-
zsoltee10
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az enyémben se hiszem, hogy van még gyapot, 36000km óta nyúzom. azért is marad benne idén a furulya, mert már nagyon hangos. kegyetlen jó hangja van, de hangos. a lángfogót nem fúrom ki a gyárinál jobban, mert nem akarom, hogy elégjenek a szelepek. valamiért az úgy lett kitalálva, durrog még így is.

-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem nem Leo van!
Nem tudom hogy mindig jó-e, ha ordít...? Nem biztos.
Mit fúrjak ki a lángfogón? Fúrok rá egy 10es furatot, attól miért lesz hangosabb? Akkor ha levágnám. Akkor tuti durvább lenne. De nem teszem.
-
Boci_83
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Havernak is 00-ás R6on Leo van. Mélyebb a hangja, összességében sokkal dörmögősebb hangja van mint nekem a 929-en az Arrow-nak. Ez inkább ordít, (olyan pályamotorosul) mint hogy mélyen dörmögne.

Amúgy már marhára szeretném ha ordítana !!!

Tüzi: Képeket mikor teszel fel a vasról? Mérőszalagot találtál már..?

-
bajnokpityu
félisten
válasz
zsoltee10
üzenetére
akcióban vettünk anno zx9hez 50ért leot.meg 60alatt 4 éve a 954hez.igazából gyárilag csak mély a hangjuk,röfögős,semmi vadság.de ha a lángfogót kifúrod,1 fokkal hangosabb lesz,plusz idővel,ahogy kiég a gyapot egyre vadabb hangja lesz.
enyémben már egyáltalán nincs gyapot.én ma biztosan leot vennék.E betű nélkül nem vennék dobot.megmondom őszintén,általában támogatom a magyar ipart,de a bódison kivül semmi magyart nem vennék.
bodisoknak mindnek kajak jó hangja volt,E betűs is.a többinek meg ahogy összejön,de általában csak 1-2 motortipushoz tud 1-1 konkrét gyártó szép hangot összehozni,általánosságban amiket hallottam nem ajánlanám egyiket sem.(akit ajánlottál,szerintem nem ismerem,tehát lehet jó)
-
TayRol
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
én viszem majd magammal a homologizációs papírt, nem lesz kedvem a kipuff felrakásával pöcsölni, az enyém a blokk alatt van, nem olyan egyszerű, hogy felcsatolom azt kész, de ez még két év hálistennek.

NINJA_V: jaaa, nem is tudtam, azóta nem láttam őket, hogy a mocit megvettem, Pécsre járok szervizbe.
Tayrol: nekem tetszik, a hangja baromi jó, alacsony fordulaton mélyről jövő, gyomorban szóló, magas fordulaton meg üvölt, mint az állat.
Idén viszont már nem veszem ki a furulyát, mert hosszabb túrán nem jön jól a hangos kipuff.Egyébként a gyári vs nem gyári kipuff témához: HA külföldre is akarsz menni, akkor gyári, ha csak itthon használod, akkor egyelőre a hazai dobok is jók, minőségi különbség egy jó hazai dobnál nem hiszem, hogy van, viszont ha nincs furulya, és nincs papír, akkor külföldön még a rendszámot is leveszik, főleg, ha mondjuk kedves cseh és szlovák barátainknál jártok....
-
TayRol
nagyúr
Most jut eszembe, nemsokara motorkiallitas. Szerintem addig gyujtom a penzt, s beruhazok ott valami akciosra
Nezegettem Sebringet es Remus-t is, tettszenek. -
válasz
zsoltee10
üzenetére
Hmm. Hát akkor eztet nem jól tudtam. No mindegy, hülye a pap

Gondoltam megosztom veletek ezt a tapasztalatomat, hogy biza nekem eddig mindig elindították "hallgassuk meg a kipuffogót". Amikor a 400ast vittem műszakira, még a gyárit is hangosnak találta a faszi, mutogatnom kellett neki, hogy "hello, ez a gyári dob". Akkor békénhagyott... Ha kifogsz egy ilyet, és megszivat mert lusta voltál rátenni a gyárit, annak van értelme. Tedd rá, jobb a békesség. (szerintem)
-
zsoltee10
addikt
nekem LeoVince van a vason és van benne furulya, meg van hozzá EU szabványos homologizációs igazolás, szóval a katalizátor hiányát leszámítva mehet műszakira, akatralizátort meg nem nézik, mert nincs zöldkártya.
Tüzi: csak az utobbi 1-2 évben kezdték szétválasztani a katalizátort a dobtól. pl. Transalp, Gixxer haccáz.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ez a katalizátoros dolog részben igaz, deee... nekem eddig mindig el kellett indítanom a motort. Szóval tessék csak gyári dobbal elvinni. szvsz.
-
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nemaaa...
Muti mar, hol van ennyiert, en nem lattam sajna, csak dragabban. -
bajnokpityu
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
leo vince E legal,és megáll az alu 50-60között furulyával együtt.
Tüzi:2x vittem tökig kiherélt leoval műszakizni gépet,be sem kellett inditani,kutyát sem érdelekte.
és csomó régebbi sportmotoron a dobban volt a katalizátor.ujabban azéer van a csőben,mert minél közelebb viszik a leömlőhöz a magasab hőmérséklethez. -
TayRol
nagyúr
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Amit vennek (MIVV) ahhoz van furulya, s olyan 100-as lenne a dob. Ez `E` legal. A masik, amit neztem, az a Martin dob. Nekem (asszem) a dobban van a katalizator (azert akkora a 650-es bandi dobja), ellenben motornal nincs zoldkartya - ahol esetleg neznek.
Tuzi: szvsz a Yoshi `E`-s, de nem teszem ra a nyakam, lehet igazad van

Boci: A Raptor ellenben nem `E`-s, es furulya sincs benne. Ott nem csodalkozom, hogy szoltak.
Szoval nem akarok mindenkeppen 100-at kiadni egy `markas` dobra, ha ugyanugy le kell venni, mint az 50-res `noname`-et...
-
Boci_83
őstag
Én nem tudom máshol mennyire sz@roznak a kipuffal, de nekem az FZR-en Yoshimura volt, legalábbis nagyon jó minőségű koppintás, E-betű tuti nem volt benne, én nem szedtem le egyszer sem, 2x műszakiztattam, soha nem nézték meg. Beálltam vele a műhelybe, mégcsak nem is halkan közeledtem...
kifékeztem az elejét, hátulját átnézték az izzókat, az egyik hátsó nem világított, adtak a kezembe egy izzót tegyem bele, duda szóljon 'oszt csókolom.Hangsúlyozom 1 forinttal sem kellett többet fizessek, illetve igen kiszámlázták a 100 Ft-os izzót aztán a legnagyobb problémát az okozta nekik, hogy nem volt nálam az utolsó biztosítási csekk. Otthoniak elfaxolták, utána kaptam is a forgalmit. Szóval, vagy rossz helyre viszitek, vagy valami nem kóser.
Mod: mondjuk most jut eszembe haveromat is csesztették a Raptor dob miatt a Hayabusán, bár ő nem is ott vizsgáztatta ahol én, igaz az durván nagyon is szólt.
Neki is vissza kellett tenni a gyárit.Akkor rossz helyre viszitek!!

-
válasz
TayRol
üzenetére
Nem a kipuffban van a katalizátor.
Ha a Yoshi E betűs, akkor befonom a szemöldököm
Hallottál már RS6-ot 600RR-en? Egyszer hallgasd meg, utána többször nem fogod, mert megsüketülsz.Mindegyik sportdobot le kell venni műszakira, mert úgy meghúznak érte mint a huzat. Ezért érdemes gyorsan szerelhető bilincsesre megcsinálni a cuccot.
ill mod:
Nem a dobban van, hanem a csőben. -
TayRol
nagyúr
Hatha valaki tud tippet adni...

Van kulonbseg a dragabb, `E` legal (Yoshi, Akra, Laser, Mivv,...) es az olcsobb, nem `E` legal (Martin, Raptor, Finster,...) dobok kozott azt nezve, hogy muszakin le kell-e venni, es a gyarit visszatenni a benne levo katalizator miatt? Mert mindenkeppen olyan dobot szeretnek, amit nem kell allandoan fel/le szerelgetni...
-
mik
csendes tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Hát igen, valóban így kezdtem a keresést.
1. Család - senki sem motorozik, csak néznek rám értetlenül, hogy mér akarok én ilyen "hülyeséget"...
2. Ismerősök - autóznak. Mind. "Első fecske"-érzésem van. Nem a megfelelő emberekkel barátkozom? Nem érdekel, én akkor is motorozni fogok.
-
Boci_83
őstag

Mivel B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, ezért egy olyan emberre van szükséged akinek van ilyen, és egy bukósisak valakitől csak sikerük kölcsön kérni.
Kabát, sapka, sál, esőkabát. Szomszéd, szülő, öcs, báttyó, barátnő, haver vagy utcabeli, esetleg Te is megoldhatod ha kérsz egy bukót kölcsön, és tömegközlekedéssel eljutsz a motorért. Ez a legegyszerűbb, és legolcsóbb lehetősség.
-
mik
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
[magyarázkodás]
Tavasztól motoroznom kell, úgy érzem. És mi mással kezdjem, mint szimóval, ugye. A kiszemelt gépet muszáj most elhoznom, különben viszi más. De még semmi cuccom nincs meg a motorozáshoz (pláne nem télihez), úgyhogy egyedül nem tudom elhozni. Maximum bérelt utánfutóval, de van egy másik ötletem:
[/magyarázkodás][lényeg]
Olyan (budapesti) embert keresek, aki motorozik télen, és vállalna egy szimóelhozást vasárnap (25-én) délután, Rákoskertről (odaviszem autóval) a Stadionokig. Tisztességes anyagi alku keretén belül, természetesen. Kérem, hogy ha tudtok ilyet, akkor a mik_73 kukac freemail-re jelezzetek. Köszi szépen.
[/lényeg]Mik
-
hitman,
őstag
Istenem de jó volt!!!!
Most jöttem haza a motorozásból!
Délelőtt még szakadt az eső de most úgy ahogy felszárad már csak nedves volt az aszfalt de nem vizes.
Most már ahogy sötétedett és hűlt az idő kezdett csúszni, a hátulja kis gázra is megindult kanyarba (bár én ezt nagyon élvezem).
Sajnos holnaptól folyamatos esőzést mondtak...
Ja és megjött a bukóm!!!!

-
zsoltee10
addikt
ejj, ma milyen szép idő volt.
ha holnap is ilyen szép idő lesz, akkor délutánra felszárad.... felpattanok a vasra és irány a horizont. 
-
ALI_G
veterán
az első motoros videót nem ismertem, elég súlyos, élete mákja: [link]
-
Boci_83
őstag
-
Boci_83
őstag
Egy pontos méret kellene úgy hogy fitting furatközéptől, furatközépig. Van egy ugyan ilyen motoron fém fékcsöve egyik ismerősömnek, átmegyek hozzá és megnézem ott hogy van megoldva, és milyen hosszúak. Ha rövid, akkor fölösleges elküldeni, ha jónak tűnik akkor visszatérünk rá.

-
válasz
Boci_83
üzenetére
Hát nem tom, én úgy vettem 400-ashoz, de aztán nem szereltem össze.
Hossz:
hátsó: 35 cm + két fej hossza (cca 40cm)
első: 55 cm + két fej (cca 60cm)
Elvileg pályamotorról lett leszerelve, tehát nincs baja, és szerintem gyári.
(mondom, szerintem)
Ár? Lövésem nincs, az olyan 20tól mennek az elsők újonan asszem... télleg nem tom.
Küggyé' címet priviben, elpostázom valamelyik nap, aztán megnézed, hogy jó-e. Ha igen, akkor 15k? Vagy mondj rá valamit. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel van egy új,garanciális motorriasztóm eladó.
Üdv.M -
Detox!
senior tag
Téli napokra egész jó ez is.
SBK 08 Donnington (én meg a K7 GSXR-1000
) -
válasz
Boci_83
üzenetére
Dehogy

Végre, egy nap szenvedés után sikerült széttépnem a kipuff rendszert
Így le tudtam szedni az olajteknőt, ami nem volt egy rossz ötlet még így sem, hogy a múltkor kimostam. Maradt benne deklidarab, meg kavics rendesen. Holnap veszek tömítőpasztát, meg ezt-azt (saválló bilincset), visszarakom teknőt, meg a kipuffot. Ezzel szerintem elpöcsölök egész nap. Ma még hamar megigazgattam olajhűtőt is, egész jó lett. Valamit ki kell találnom elé, hogy ne menjen tele bogárral megint...
Holnap még utánajárok miként lehetne leszedni a kuplungot, igazából csak ez az utolsó akadály, hogy blokkilag össze legyen rakva a vas, aztán röff.mod:
Ma hallottam idén először motorhangot, mármint a postást leszámítva. Valami sportmotor lehetett, üvöltetve, meg tiltásra húzva. Ügyes gyerek
-
Boci_83
őstag
Ohh. Megöltem a topicot.!?
Sry. 
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nem fikázom. vanucci drága szokott lenni és állítólag nem is rosszak.
A 20e ft miatt mondtam, hogy kínai piaci
ott kapsz 3000-ért nike cipőt is amit még ki se adtak Magyarországon, made in china. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu
üzenetére
olyan mint ez,csak piros-fekete 50-50%ban.
nem látom a különbséget,enyém a racing 1es,ez meg a racing 2es tipus

-
bajnokpityu
félisten
hát ez úgy volt ...

amúgy nemtom miért szidod a vanuccit,előző félkenguru arlen nessem sokkal rosszabb minőségű volt.
a bázismotor a hazai forgalmazója a louis cuccoknak.bő 1 éve kiszórták a készletet,és az uccsó dzsekit megvettem.(80as listaár 50%os engedménye után a leárazott ár feléért,pont pirosbanmelvileg láttad is)majd megtudtam,h a louis cuccok zipzárkompatibilisek vele,igy valami noname webshopban meg kikerestem az ottani legdrágább agyonprotektorozott nacit,és házhoz hozattam.15ért

és akármilyen durva,mértben minden tökéletes,zipzárok centire stimmelnek,és senki sem lopott ki belőle egy protit sem. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jah... elgondolkodtató kis eszmefuttatás
dehát ez magyarhon
-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hmm, hát ez nem egy vanucci
hol vettél te ennyiért ilyet? Ha ismeretlen lennél, azt mondanám józsef város király 
-
bajnokpityu
félisten
én sajnos úgy vettem észre,hogy mostanában keveseknek okoz örömet alkudni,és szinte minden irányáron megy el.tehát az irányárak között válogatnak,és a legolcsóbbat veszik meg.
megjegyzem,hogy én 20ért vettem vanuccit bőrdzsekit,és 14ért hozzá zipzározható nacit ujonnan.és ugyan nem dainese minőségű,de azért a bőrök korrekt vastagak,varrások is dupolák. -
ALI_G
veterán
Á, azt még élesben ki se próbáltam

ezt adom el, a régi ruhám, csak eddig kevés a jelentkező. -
NFree
addikt
A probiker rucit adod el? Nem jött be vagy mi a szösz?
-
ALI_G
veterán
egy kis bomlasztás: [link]
-
ALI_G
veterán
válasz
Jodanovich
üzenetére
Meddig várjunk?
Barátnőmnek kellene kesztyű über olcsón, úgy háromezerért
-
Gaboman
nagyúr
A dögnek már húznám a száját rendesen.
Hangját is jó lenne hallani hosszú kilométereken keresztül,mivel ezt sajnos még nem tudom megtenni addig ezt szokom néha meghallgatni Súr
Tegnap nézelődtem a neten hozzá fejidomot és ezt találtam:szinte a legszebb mármint nekem az jön be a legjobban,és az ára is kedvező.
-
NFree
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Nekem se jön be ,de sajna csinálni kell valamit, az orvosira meg nem vettek fel
1 éve nemzetközi, de nagyon útálom, 3 hétig kint vagyok aztán 1 hét othon,Más
Egy két emberke it kint nyomja -3-4 fokba is szoktam látni, de hogy irigykedjetek tegnap voltam spanyolba napsütés 14 fok. Esküszöm legközelebb hozom az ezredest is
-
zsoltee10
addikt
nem tudom, mit kell itt hisztizni.
vegyetek egy 80-as gépet, tegyetek rá jó bütykös gumit, és lehet csapatni. Az enyémen nem elég bütykös, ezért kicsit izgalmasabb. 
Tüzi: neeeem, csak te vagy az egyetlen, akinek van is meg nincs is motorja, és ha akarnál se tudnál most motorozni.
Gyertyákról valami info?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muti mar, hol van ennyiert, en nem lattam sajna, csak 
Neki is vissza kellett tenni a gyárit.

Sry.
Csak én vagyok akkora barom, hogy fagyban-jégben motort szereljek, meg a japánok hülyeségein busszantsam magam