Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
Integra
titán

-
Integra
titán
a válságmotor, fz8

szerintem baromira nem lesz válságos ára
-
Integra
titán
-
SzalaiG
addikt
Milyen jó lehet most valahol az egyenlítő mentén...
Ott télen-nyáron lehet motorozni.
-
Kasza08
őstag
válasz
Integra
üzenetére
köszi

a hó ellenére nincs hideg (az elmúlt napok -10-eihez képest), kb. 1 fok körül van. Nálunk esett vagy 20 centit a hó, ha nem többet. Viszont már olvadozik is.
Harmadszor játsza már idén, hogy kezd melegebb lenni, a hó eltűnik, aztán már simogatom a bőrruhát, kikészítem a csizmát és másnap megint mínuszok vannak és esik a hó
-
Kasza08
őstag
előkaptam egy kép erejére
[link] -
DigitXT
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
Lehet, hogy a VLC player rárak egy sharpen filtert, ezért néz ki élesebbnek,
de ettől még nem lesz több infó a videón, szóval nem érdemes megpróbálni
ráerőltetni az effektet az eredeti felvételre.
(Egyébként gondolom nem pl.
rendszámtáblák leolvasása lenne a cél egy ilyen videóval, szóval bőven jó.) -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Lesz majd még jobb minőségű beállítással is,itt még eléggé homályos.
De azt már mociról szeretném felvenni. -
Gaboman
nagyúr
Feltettem a kamerával készült vidit a Youtubra hogy lássam milyen lesz ott.
Youtubon HD minőségben is. -
NINJA_V
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
hétfőn mondok árakat.... hány fogas lánckerék kell, milyen gyertya?
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Semmikép nem akarom rosszabbra cserélni.
Akkor megmarad ha nem sikerül olyan motort szereznem,eladni nem fogom sz@rér,hugyér.Integra: Valahogy nem fog meg,ez olyan hogy van alattad egy crossmotor de mégis inkább túráznál.Nekem meg hiába van Túramotorom nem tudom megszeretni úgy ahogy a SM gépet szerettem.
Én is dolgozom de sajnos olyan területen amit nagyon érintett a dolog. -
-
Daniel Alves
őstag
RK 520 GXW lanca van valakinek?
Illetve olyan embert keresek aki tud olcson alkatreszeket. Lanc,lanckerek,gyertya....

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
igen, itt is érezni, óvatosabbak az emberek.
de ha őszintén belegondolunk, akkor bitang olcsón megúsztuk, köze nincsen ahhoz ami 29-ben volt.. engem sokkal inkább az döbbentett meg, hogy azok a bankok akik ezt az egészet kezdték, okozták, milyen gőggel és leszarom hozzá állással osztogatják tovább a prémiumokat, hogy senkit sem vontak felelősségre.. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Talán a második ép ami konkrétan szóba jött,és az első nem is volt versenyparipa,nem olyan egyszerű bármit is mostanság eladni,így jóformán csak a csere játszik.
És akik belemennének a cserébe közülük tudok válogatni.
És tudom mit szeretnék venni,egy megbízható jó motort. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Nem értem ezt az üzemóra/km számítást, de ez a legkevesebb.
Van egy motorszerelő barátom. Amikor neki ilyen sztorikat elkezdtek előadni egy érdekes analógiát hozott fel. Van egy kardkészítő mester. Csinál nagy üggyel-bajjal egy katanát. Ezt megveszi egy suhanc, aki fát hasogat vele, meg a körmét pucolja a hegyével. Viszont van egy katanája. Hát eléggé találó ez jópár embernél
Mivel ez a nemtomhanyadik versenygép amit linkelsz, úgy gondolom tudod mit akarsz venni.
Tényleg sok szerencsét hozzá. -
-
Gaboman
nagyúr
Jó várjatok ha olyan üzemórás gép lenne mint pl:EXC akkor biztos nem is érdekelne.
De több szervizt is felhívtam már vele kapcsolatban,a lényege hogy nagyon igénytelen szervizelés szempontjából,mármint úgy értem hogy akár 30000 fölött is elmennek nagy szervizig.
Ellenben a KTMel amit már átlagosan 15-20ezernél bontani kell.
Az olajcsere 34-40 üzemóra ez 100km/h átlagsebességgel átszámolva úgy 2000kmre jön ki.
Persze az még nem biztos hogy ez lesz az a motor ami az enyém is lesz,először is még több infót kell szereznem,megnéznem,kipróbálni,aztán ha minden smakkol csakis akkor.
Az SMC gépemre is azt mondták hogy félig üzemórás,azért kellett 2500ként olajat cserélni benne és az is 40000nél már esedékes egy átnézésre normál használat mellett is.
A nagy szerviz (dugattyú,csapágyak,gyűrűk,hajtókar,szerelési díj)nincs egészen 200000.
Lekérdeztem ezt is,ha 30000km után kell ezt benne megcsináltatni akkor ok. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
de addig legalább elmondhatja, hogy üzemórás sm versenygéppel nyomja utcán. kétségtelen, hogy azért ennek van egy bizonyos cool faktora

kérdés, hogy szervíz számla láttán megéri e még mindig coolnak lenni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igen 30-40üzemóra között kell benne olajat cserélni,ami 100km/h átlagtempóval számítva 1500-2000km,ha 2000ig el lehet vinni akkor jó mert a lényeg hogy sokáig ne keljen megbontani a blokkot.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
NINJA_V
üzenetére
Engem csak az SM része érdekel,a többi nem számít.
Ami tetszik benne,több kereskedést,szervizt megkérdeztem vele kapcsolatban,20-30 vagyis 2000-3000 közti olajcsere nem versenyszerű használat mellett.
És megbontás nélkül 30ezer fölött is elmennek ha rendesen van olajcsere,szelepállítás,légszűrő takarítás,persze ez is utcai használat mellett. -
Gaboman
nagyúr
Én meg őt megyek megnézni,és ha tetszik mindkettőnknek egymás gépe csere 1 az 1ben.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezért kérdezem
, de ráülve a blokk közvetlen a lábra semmi hőt nem okád.
hogy aztán emiatt a gyakorlatban van e érezhető változás.. -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves
üzenetére
motul az egyik legjobb. motorolaj, fékolaj, mindegy, autóba is bitang drága, motorba sem olcsóbb.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a 2009-es oldala be van borítva teljesen, az biztos, hogy a hőt másképp vezeti el és valszeg a lábra jóval kevebb jut, a zacsira meg semmi..

tegnap néztem élőben és úgy tűnik, hogy ezt a plusz borítást egyszerűen a meglévőhöz hozzátervezték. de erről még honda szerelő jóbarátom megkell kérdeznem, mert akkor esetleg betudom szerezni pluszban és simán csak felkell csavarni rá. feltéve, ha a rögzítési pontok azonosak és tényleg nincsen nagy eltérés. -
Daniel Alves
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Aaa koszike. Ezekszerint en voltam figyelmetlen. Azert nem volt penz erte... Mondjuk ahogy nezegettem a K8 is 2 milla de a 2008-as kawa 2.5m Azert az kicsiket sok.
NINJA_V : tisztaba vagyok hogy mennyi az ara de gondoltam kiprobalom
Kivancsi vagyok a brembo fekbetetekkel mekkora lesz a valtozas. -
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves
üzenetére
-
NINJA_V
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Jó anyag, nyugodtan rakhatod a motorba. csak utoljára 6k körül volt egy fél liter

(autós vonalon is használják) -
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
köszi

ma voltam honda szalonban az új termosztátért az autómhoz és ott volt vagy 50 motor kiállítva... jajjj, besajgott a szívem keményen, mikor megláttam a 2010-es 600rr-t, már vágyom a saját kis piros sárkányomra....
egyébként ahogy láttam, mintha felcsavarozható lenne az enyémre is majd ez a plusz idom borítás.. ennek még utána járok. -
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
igen, tényleg ennyi volt, még a házhozszállítást belealkudta apum az árba, mikor volt a szalonban megnézni élőben, én még csak fotókon láttam.
pont hazakellett ugrania hétvégén és megkértem, hogy nézze meg, mert vakon ennyi pénzt nem akarok kiadni, még akkor is ha biztosnak tűnik. úgyhogy elugrott és segítetett. 
mo-i, null km, 2 év gari, apum azt mondta hogy karc nincsen rajta, és annyira száraz, hogy még üzembe se volt helyezve, szóval teljesen pöpec. ilyen kondíciók mellett pedig asszem teljesen egyértelmű volt, hogy e motor mellett döntöttem és nem a másikat vettem meg. meg szétíméleztem a többi kereskedést is, de nem tudtak alternatívát mondani (már, akik válaszoltak), a 2009-es gyártásúra a legjobb ár amit kaptam, 2.55m volt, az meg rengeteg és a különbséget a büdös életben nem tudnám kimotorozni a kettő között, ami pedig amúgy is tényleg minimális.
marad is rajta magyar rendszám, itt minden rr 96 lóra van kb lefojtva az adó és kötelező miatt, 1000 júró tuti lenne. kész vicc, teljesen elvannak szállva.. -
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
oda max. egy mz-vel mernék menni, a banditot felnék, hogy eldobnam.

-
TayRol
nagyúr
válasz
SzalaiG
üzenetére
az biztos, hogy gyonyoru a motor.
de hogy 1.3-as CB-bol mar csak fejidomos lesz...

-
Integra
titán
megjött a vfr1200f prospektusa és kiegészítő katalógusa.
gyönyörű, igényes, minőségi, névre szóló levéllel, profi marketing munka.
az árak is profik benne..
Aktív témák
Hirdetés
- Cudy routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Építő/felújító topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Egyébként gondolom nem pl.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)