- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree #50233 üzenetére
Nekem van nagyonnyári, minden nélkül, óccsóér, az speciel semmire se jó. Sose hordom, az ujjatlan melegebb és jobban is véd.
Ha szépen süt a nap és tramparamp, tehát még véletlenül se megyek gyorsan, akkor 13 fokig OK, eső, jégeső, szél és nap hiánya az erősen módosítja ezt. Akkor jön a "téli", amiben nem tudok fogni és kényelmetlen. Az 10 fokig jó, rövid távokon 7-ig. De utána már a ruha is elfogy, hacsak nem veszek fel 2 nadrágot a motoros alá meg ilyesmi. De 3 fokban akkor is szétfagyok azonnal, legalábbis utasként, máshogy nem próbáltam a 7 fok alatt használhatatlan kesztyű miatt.Remélem, jó kis ősz lesz, mint tavaly, novemberben csodálatos 20 fokok voltak, túráztunk csomót. De a szezon vége mindenképpen messze van.
-
doc
nagyúr
válasz
Djuree #50040 üzenetére
en nagyon elveztem, foleg hogy annyira be lehetett (pontosabban be KELLETT) dolni, ahogy amugy meg bolyak kozott sem mernek
rengeteg motoros jart arra, fotoztam is parat, ha valakit erdekel, itt kezdodneka maszek trike nagyon durva volt, a srac ugy indult el vele hogy kapasbol 'ketkerekre' rantotta, felemelte az elejet
-
válasz
Djuree #50033 üzenetére
nekem van és én is azt mondom, hogy SOHA!
bár szerintem a titka az, hogy a slick sem örök életű és egy kopott szar slick a közúton is szar.
(vajon mi lehet az oka, hogy egy gumi egy verseny, aztán inkább eladják, ha tudják?? mert annyira jó marad a verseny végére a gumi? hogy még jó lesz 1000 kilométereket közúton?) -
Kroni1
veterán
válasz
Djuree #49978 üzenetére
Tényleg, csak adminként volt jó sorry.. Akkor újra: FZS600
Az eladás oka a lakásvásárlás és felújítás során felmerült költségek fedezése, amiket tudtam előre de azért bíztam benne, hogy mégse lesz szükség az eladásra. Igazából ki tudnám bekkelni úgy hogy megmarad, tehát nem akarok megválni tőle minden áron, de egyszerűbb lenne ha elvinnék!Tiéd kész van már?! Gondolom minden oké vele...
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree #49935 üzenetére
Volt egy kollégám, aki állandóan nyitva tartotta az ablakot télen. Résre. A fickó maga jó fej volt, de ezt a vonását nem kedveltem. Néha demonstrációt tartottam neki helyes szellőztetésből, de nem hatott rá. De szertintem nyáron a klíma mellett is képes volt ilyesmire.
Nnnna. Az köztudott, hogy gyors szellőztetés kell a normál házaknál. De ha az ember már megközelíti a passzív házat, akkor nem igazán megy a dolog. A jó levegőhöz állandóan nyitogatni kellene az ablakot s okafogyottá válna a hőszigetelés s macerás is lenne, valamint arra ébredhetnénk, hogy rossz a levegő.
Ahol most lakunk még pár napig, az egy igazán régi ház és a nyílászárók mellett már rések vannak a falban, úgyhogy az ember úgy gondolná, hogy cserélődik a levegő jól, de én érzékeny vagyok a levegőminőségre, kibírom a gyöngébbet, de sokkal jobban esik a friss.
Amikor majd lesz szellőztetőnk, akkor a kánikulában és télen azt használjuk, egyébként pedig kikapcsoljuk és nonstop nyitva lesznek az ablakok. Én így szeretem.
Sokan fanatikusak és kijelentik, hogy ha van szellőztető, minden ablak legyen fix... Nekünk egyetlen ablak lesz fix, a messze legnagyobb helyiségben, ahol van 3 ablak és egy bejárati ajtó, amely utóbbi szintén gyakran nyitva lesz, ha jó az idő, elvégre egy nagy teraszra nyílik zöld környezetben -
DigitXT
félisten
válasz
Djuree #49901 üzenetére
Mindjárt humánusabb. Pénzbüntetést bizony megérdemelnének,
még ha a leírásodban 5 percen belül 100-ról 120-ra is ment fel a
tempó - a vádiratban már 180 lenne... (Amúgy eszembe jutott
erről egyik fórumtársunk esete: száguldozni sem kell hozzá.)
-
DigitXT
félisten
válasz
Djuree #49899 üzenetére
az ilyenek elé remélem kifordul egy autós egyszer
Ez remélem nem gondolod komolyan... Btw. ha ruha nélkül
balesetezik, és emiatt meghal, akkor csak magával b*szott
ki - ellenben azzal egyetértek, hogy nem kéne 100-zal tolni,
mert azzal már másokat is megölhet "véletlenül"... (Persze
nem mindegy, hogy melyik városnak melyik részén volt ez.)Szerk a szerkre: jah, hogy akkor csak a gyorshajtással van
bajod. Azzal egyet is értek, tényleg veszélyes dolog sajnos.Ennek ellenére nem kívánok nekik sem IFÁ-t, sem akármi
vétlen autóst a képükbe. Egyik ismerősömet kapta oldalba
nemrég egy ilyen "majom" (szerencsére nem motorral volt,
különben nem mesélné a sztorit, illetve ebben az esetben
a majom sem azzal jött): 40-es övezet, jobbkezes utca, az
ismerős jobb kézről kanyarodik ki szépen, mikor beleszáll
egy kocsi... Fékezés nélkül, 60 fölötti tempóval (a rendőrök
méregették), és persze a szonda is bejelzett az embernél.
Ennyit az elsőbbségről: az csak akkor van, ha megadják...
(Motorosoknál meg különösen veszélyes ez, így indulatból
sem írnék ilyet, hogy remélem kikanyarodik eléjük valaki.) -
.mf
veterán
válasz
Djuree #49801 üzenetére
Azt hittem már valami külföldi túra, de Bp-ről 80km-re sincs
Nem lesz már az a kánikulás strandidő, de akkor max tájat nézünk -- bár én már voltam 10C-os tengerben is
A hétre épp ideális motoros időt mondanak -- nem olvadsz rá a vasra, s még nem is fázol; nap süt, eső kevés -
Integra
titán
válasz
Djuree #49702 üzenetére
persze, simán. de ez nem azt jelenti, hogy akkor állok meg, ha csak kifogy a tank. na jó, néha igen, de amúgy ha másért nem, akkor azért állok meg, hogy egy fél liter vizet bedöntsek. addig nyújtózkodás, arcmosás, egy 5 perc pihenő árnyékban, és mehet tovább. annak nincsen értelme, hogy lehalsz a motorról, nem biztonságos.
meg aztán vannak segg pihentető technikák, kiülés, állva motorozás, egykezes torna etc, ilyeneket mindig érdemes csinálni, hogy ne merevedj be, továbbá nagyon fontos a helyes test tartás, motor szorítás, laza felső test, lógó karok. de tény, hogy te levered a csillagokat, az én motoromon nem férnél elpedig a fézer egy spiccelős motor, azon lábujjhegyeznem kellett. neked inkább a zsolti féle vara kéne. bár nemtom hogy 2 méterhez melyik motor ideális
-
Integra
titán
válasz
Djuree #49521 üzenetére
ez csak azon múlik, hogy az akkumulátor, a villamos áram tárolását, hogy és mikor oldják meg, hogy normális hatótávolságokkal lehessen számolni. sajnos ami ma van az kuka, én nem is tudom, hogy lehetne megoldani, de biztos, hogy szemlélet és technológia váltás kell, mert ez a li-ion, li-polimer szenvedés ez nagyon zsákutca.
gondolkodtál amúgy rajta, hogy lecseréled az avatarod erre a fejre?
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree #49416 üzenetére
Csak hogy tudd, egy nő is megnézheti egy másik nő seggét
Szerintem a lányok zömének jobb van, mint a fiúknak, bár nézegetni egyiket se szoktam, csak rajzoláshoz, meztelenül, jobbára képről, pedig a 3d sokat segít a realitáson. Nekem a mellek jönnek be, de motoron azokat se szoktam nézegetni, ahhoz több idő kell
A táj valahogy nem szokott gondot okozni, de olyan volt már, hogy lelkesen integettem egy motorosnak, lehet, hogy a motor is tetszett, s vissza kellett fogni a sajátomat, hogy a helyén maradjon. Asszem az utóbbi időben már nem volt ilyen, de nem emlékszem, érzésre eónok teltek el azóta, hogy motoroztam. -
Topiccsendőr
addikt
-
Daywalker
addikt
válasz
Djuree #49317 üzenetére
Hehe, idén kétszer takarítottam le a motort: amikor tavasszal először kitoltam a garázsból, meg múlt hét végén
Talán ez volt az első komoly takarítás, amikor rendesen levakartam róla a mocskot (kerékről és nehezen elérhető helyekről fogkefével meg brigóval a fékport és rászáradt mocskot). Hétvégén inkább motorozok, mint takarítom.
Nekem sem makulátlan kívülről, de hát ez van...tankbőr jól tud kinézni, azért is akarok inkább egyet -
shiNIN
tag
válasz
Djuree #49296 üzenetére
A motor részben dísztárgy, igen. Fontos a szépsége. Már akinek persze. Engem se hat meg egy karc, de én úgy kezdtem, hogy párszor estem vele
Alvarónak egyszerű, a tank hátul van, s a helyére lehet pakolni... Neki a kesztyűfűtés kábele koptatta le az oldalát valahol, de Teresa aztán végképp nem dísznek van.
-
.mf
veterán
válasz
Djuree #49238 üzenetére
Az enyém pedig indexből ledeseket kapott előre-hátra (ill. hátra féklámpába integrált index került). Már nem a gyári (kalapács) index volt rajta, hanem kisebb, idomhoz-simulóbb, viszont a ledes fényereje ég-és-föld, kb. a duplája, ami így már nappal is jól látszik, miközben fogyasztása 21W helyett talán 3...
-
Integra
titán
válasz
Djuree #49149 üzenetére
Gyuri ezen német rendszám van, ott beviszel valamit a tüv-höz és ha az alkatrészek engedélyezettek eu-ban, ha megfelelő minőség, nem balesetveszélyes és a közlekedési előirásoknak megfelelő, akkor kap rendszámot
talán egy nap majd mo-n is lesz életképes, működő rendszer. azt, hogy mi ezt megérjük e, más kérdés...
-
Topiccsendőr
addikt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Djuree #48904 üzenetére
na,ezzel azért nem értek egyet.
sztem a gyártásteknológia a mostani kinai robogókéval lehet egy kategória.
néha összejött, néha nem.ha nem,kicserélték a szóráson alulmaradt alkatrészeket.
meg ezek sokkal nagyobb literteljesitményű,pörgősebb dolgok.17lóerő 250ccm, 2T nyomatékra hangolva.ilyenek már nincsenek.. -
doc
nagyúr
válasz
Djuree #48746 üzenetére
kategorikusan kijelenti hogy a 'hitel rossz' baromsag. a hitel egy nagyon jo talalmany, en pl. ha anno nem veszek fel hitelt, akkor most is fizethetnem minden honapban a soktizezret a 'semmibe' az alberletert, igy most van egy sajat hazam. igaz hogy a torleszto sokkal tobb mint az elejen, de ez van. az meg hogy miert CHF... volt kb. harom valasztasom: HUF, EUR, CHF. a forint kiesett a brutalis kamata miatt, az EUR es CHF kozul igazabol nem tudtam eszervek alapjan valasztani, igy a valamivel olcsobb CHF lett, ami stabilabbnak nezett ki akkor. ez van
ON tema (bocs hogy beleONolok a jo kiss OFFba
)
az mitol van, hogy enyhe gyorsitasnal utemesen gyorsulo, kopogo hangot hallok a blokk/hatso kerek kornyekerol, mintha jobb oldalrol jonne? eddig ketszer volt ilyen, mindketszer megazas utan, es a jobb labtarton is erzem enyhen az utemes koppanasokat
-
Integra
titán
válasz
Djuree #48728 üzenetére
nem szabad azt mondani, hogy a sok buta. biztos sokan voltak ilyenek is, de nagyon sokan akiknek esélyük csak ez volt, tudták ők, mit írnak alá. de másképp egyszerűen nem tudtak volna tovább lépni, albérletet fizethetnének a mai napig. mikor egy albérlet rezsivel simán 60-80e ft, akkor meg érthető, hogy inkább a saját lakásod rezsijét fizetnéd a törlesztővel..
az, hogy a piac be fog bukni mert fel van fújva, tudni lehetett, azt, hogy itt nem lesz jó vége. de a frankkal.. háááát, megmondom őszintén, ilyen árral csak a legkevesebben számoltak szerintem. ne butázzunk le mindenkit, nem tudhatjuk milyen helyzetben voltak. itt nem azokkal van a nagy baj, akik 30 milliós hiteleket vettek fel (legalábbis őket nem nagyon sajnálom), hanem sokkal inkább azokkal akik, csak 5-6 vagy picit több hitelt, mert ők a legszegényebbek. más kérdés, hogy szerintem a legtöbben, akik 30 millás és hasonló összegeket vettek fel, és most buknak, azok ki tudja milyen családtagjuk ingatlanjára írtak alá jelzálogot.... borzalmas ez az egész. -
emvy
félisten
válasz
Djuree #48728 üzenetére
Mint altalaban, itt sincsenek egyszeru valaszok, sajnos (az sem igaz, hogy mindenki hulye volt, aki chf hitelt vett fel, termeszetesen az sem igaz, hogy az egesz a bankok hibaja, es sajnos semmifele 'igazsagos' megoldas nem varhato, mert igazsagosan nem lehet megoldani a jelen helyzetet, nem lehet ugy meguszni, hogy csak a felelotlen hitelfelvevok es a rossz kockazatelemzok bunhodjenek).
-
emvy
félisten
válasz
Djuree #48711 üzenetére
Utca = egy rendkivul nyugis zsakutca vege, ahol az autok legfeljebb parkolnak, egyebkent gyerekek fociznak/rollereznek, kozvetlenul az ablakom alatt. Persze speci vastag, vizallo takaroval letakarva.
Mi tortenhetne vele? Legfeljebb ellopjak (hogyan? betolatnak trelerrel, es harman felrakjak?), aztan kifizeti a biztosito.
-
yodamastah
őstag
válasz
Djuree #48592 üzenetére
Hasznalat es futasteljesitmeny fuggo. Villaban indokolt lehet evente akar 2x is cserrelni. Nekem most 1 eves az olaj es mar majdnem hasznalhatatlan. Persze gurulaszni jo, de palyan mar bajok vannak. Hidegen nagyon csillapit, 2-3 kor es pumpal mint az allat. Legutobb euroringen mar teljesen el kellett zarnom a reboundot hogy ne pumpaljon. Ohlins olaj van benne. De valoban sokszor folosleges lehet 2 evente. Erdemes azonban erre odafigyelni. Nekem pl a motor ugy nez ki mint egy lepusztult szakadek, de a fek es a futomu szinte folyamatosan karban van tartva. MOndjuk az is igaz hogy itthon a futomu fontossaga is elegge le van sajnalva. Es a szervizekben nagyon nagyon kevesen tudnak futomuvet meg alap szinten is beallitani.
-
Daywalker
addikt
válasz
Djuree #48592 üzenetére
Amikor a sajátomban cseréltettem idén, akkor mondták, hogy az utcán használt gépek tulajdonosai közül csak nagyon kevesen cserélik le kétévente...mondjuk használattól is függ. Minden esetre én szimeringet is cseréltettem, bár nem folyt, de ki tudja, hogy mikor volt cserélve előtte (régen). Egyébként meglepően sokat javult a motor viselkedése, tehát érdemes volt.
-
Integra
titán
válasz
Djuree #48520 üzenetére
gyuri az ég áldjon meg téged, legalább az életben egyszer nézz már utána dolgoknak, mielőtt leírsz valamit, rendben? jelen esetben nézd meg azt a kurva pályát, hogy hogy van felépítve a célegyenese. de segítek, az a pálya eredetileg nascar ovál pálya volt, amibe beépítették a wsbk nyomvonalát, de a célegyenes végig a betonfal. érted? beszélsz már megint hülyeséget... esni 5 év judo után elég jól megtanultam elhiheted, itt már nem ezen múlik bármi is..
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree #48289 üzenetére
Honnan tudod? Lehet, hogy isteni meggyes pitét tud sütni. Csak, mert így néz ki és így viselkedik, az sem kizárható
Amúgy az, hogy vetkőzik, nem jelenti azt, hogy a gruppenben is benne lenne. Nem ilyen egyértelműek a nők. Viszont az emberek szeretnek általánosítani.
A teste pedig az övé, azt csinál vele, amit akar. Fel nem fogom, mi a baj azzal.Ja és a műsorvezető sem volt valami magasröptű és verbálisan kimagasló... A lány legalább jobban nézett ki.
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree #48256 üzenetére
Arról még nem hallottam. Nekem is kelleni fog igen sürgősen egy kabát, a jelenlegi pár év alatt totálisan szétszakadt belül, kétszer kell beledugni a karom, hogy jó helyre kerüljön.... Szerencsére a cipzárjai jók. No meg tele van lyukkal az esések miatt s azonnal átázik. A tépőzár is feladta már. de hogy én mennyire utálok ruhát venni, brrrr.
Esőruhára sose költenék sokat, munkavédelmi pázezres tökéletesen megvéd
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest