- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
boogie84
veterán
Tökéletes kezdő motor. [link] Van róla vkinek tapasztalata? Esetleg hallomásból? Nekem tetszene ha nem lenne a nagyobbik tesó.
-
boogie84
veterán
válasz
yodamastah #50112 üzenetére
A Hring az ott lesz, kérdés h lesz e rajta motorverseny.
-
boogie84
veterán
válasz
Topiccsendőr #50105 üzenetére
Senkit sem érdekel hogy néz ki a motoron! De azt látod h a bukón kívül csak a szája védi meg a haláltól? Az is csak akkor ha leszaxizza a halált h ne vigye magával. (Vagy éppen a bokasérüléstől.)
(#50108) persuader: Miből gondolod h nem tud? Inkább csak marhára felelőtlen!
Neki csak az számít h minél többen nézzék meg az utcán. Lehet h egyszer úgy fog járni mint Tüzi, h megnézi h ki nézi és benéz vmi autó egyik szélvédőjén.
-
boogie84
veterán
Megint van pár kép, csak most nem Tüzi gépével, hanem a saját gép ikertesójával.
-
-
boogie84
veterán
Pár kép a balaton körül.
Tüzi kollégával azt hiszem jó időben voltunk jó helyen.Utolsó kép a bikepics oldalán a nap fotója díjat is kiérdemelte.
-
boogie84
veterán
Jön vki Füred felé a csütörtöktől 7végéig? Ha igen menjünk már egy karikát!!!
Tüzi rád mindenképp számítok!
-
boogie84
veterán
Pontosan hová lesz a túra srácok??
-
boogie84
veterán
válasz
shiNIN #49005 üzenetére
Jobbulást!!
Megkérdezhetem milyen sisakod van? A Dayton Eagle nem éppen csendes + írtam a pinknek h mi van ezzel kapcsolatban. Válasz: csak az újabb modellekre készül ilyen plexi.
Akkor marad a jól bevált átlátszó. Szívesen kipróbálnék egy sötétedő plexit. Megnézném milyen.
Ha felmennék pályára akkor vennék még egy '00 600F-et és azzal mennék.Egyenlőre a másik motor helyett most a nyár után az angol nyelv elsajátítása köv évben pedig a győri egyetem lesz a kitűzött cél. Ergo költekezni a jövőben óvatosabban fogok.
-
boogie84
veterán
Győrben azt hiszem a Delta nevű boltban lehet kapni nemtom milyen márkájú sisakot, fényre sötétedő plexivel. A Lazer sisakom nem cserélném le, de én is elgondolkodtam vmi ilyesmi plexin. Ha egyáltalán lehet kapni ilyesmit a Lazerhez. Igazából azért nem kaptam szívrohamot h minél hamarabb írjak a pinkmotor-nak, mert szar idő van itthon. Sajnos egyre kevesebbet motorozom.
-
boogie84
veterán
válasz
Topiccsendőr #48548 üzenetére
Power lesz előre nekem is. Mi a baj az árakkal, vagy a gumikkal h ilyen olcsók? [link]
-
boogie84
veterán
Ha belegondolsz igaz, nem?
Nem éri meg villogni, mert önhibánkon kívül is érthet baleset. Jobb az óvatosság. A vagányok után is odaérek A-ból B-be az tuti, csak tovább tart!
Szeretek motorozni, ha tehetném 2 motorom lenne egy pályára, egy pedig utcára. Sajnos amíg nincs meg a nyelvvizsga/diploma addig a félretett lóvém arra fog majd elmenni.(#48533) Tüzi: Vadállat a gyerek. Tuti h úgy ismerte az utat mint a tenyerét. Ennek ellenére benne van h jöhet vmi szembe.
Ma elég szép napunk lesz! Jó motorozást mindenkinek!
-
boogie84
veterán
Te fosós? Amikor vittél haza Tapolcáról én már rég fékeztem volna, te meg még akkor kezdted el dönteni.
Azután picit magabiztosabban mentem hazafelé, de én inkább lassítok, nem akarom megmutatni h mekkora frankó vagány csávó vagyok, és ha beüt egy gixer akkor meg megyek a zsákba.
Inkább fosok tovább mint h vagányul vmi zacskóbank kössek ki. -
boogie84
veterán
Esőgumit minden utcai motorra! Úgy néz ki Magyarországon nem lesz többet száraz napos időszak...
Maradtam volna horvátoknál! -
boogie84
veterán
válasz
bajnokpityu #48369 üzenetére
Egyetértek. Szinte már fáj a csuklóm + a kezem a sok kuplungtól.
-
boogie84
veterán
Nem lenne szabad meglepődni ilyeneket ,mert nekünk számítani kell minden baromra. Ennek ellenére mindig meglepődök h éjjel megyek be Győrbe és a kis hülye gyerek este szemüvegben vakít vkinek és rám húzz a kormányt mikor megelőzöm. Sztem ő is Schumachernek képzelte magát az éjszakában.
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #48045 üzenetére
Nem csak lenne, hanem az! Egyik ismerps próbálta a motorot. Azt mondta élőben szebb és h jól megy.
-
boogie84
veterán
válasz
Topiccsendőr #47422 üzenetére
Nem cseréltek semmit. Annyit mondtak a szervizben h ha tényleg 24000 km van benne akk semmi baja nem lehet a motornak. Olajcsere volt rendszeresen...
-
boogie84
veterán
Para is volt rendesen! Nem tudom mitől lehetett.
Olajat a Lakamotóban csurig töltötték , azóta sem fogyott egy picit sem belőle. Csak akkor látom az olajszintet ha egy picit megdöntöm ellenkező irányba. Persze csak segítséggel, mert az én hab testemmel nem tudnék ellent tartani -
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #47194 üzenetére
Eszetlen hülye barom az ilyen. Qrva nagy szerencséje volt! Semmi más!
Hozzászólók meg az autóst hibáztatták, mert a kanyarból 120-150-el érkező motorost esélye sem volt időben észrevenni.
Valszeg versenypályán már nem lenne ekkora mutatvány ha gyorsan kellene mennie.
Azt kívánom a gyereknek h sokáig éljen, és amikor megtörténik akk egyedül legyen! -
boogie84
veterán
Bakker, nem fér el az ülés alatt az esőkabátom.
Azt hittem h ez a pici kabát legalább elfér. Úgy néz ki h mindig vinnem kell magammal egy háti vagy tanktáskát. -
boogie84
veterán
válasz
TayRol #47127 üzenetére
Kormányvég súlyok? Nálam volt h kilazultak. Sztem az első gumi miatt. Anno én is paráztam h mitől lehet h zsibbad a kezem.... Meghúztam a súlyokat és lám jó lett.
Azóta nem nagyon éreztem ilyesmit, viszont előző alkalommal éreztem h forog a bal oldali.. Uh annak megint utána kell majd húznom. -
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #46931 üzenetére
Jó gumijaim lennének egyszer felnéznék pályára.. (első gumim már nem mai gyerek) Hajt a kíváncsiság
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
zsoltee10 #46865 üzenetére
Hajó!
más
Jövő héten érkezik az pici esőkabátom. -
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #46749 üzenetére
Nagyon komoly
-
boogie84
veterán
Rizi miért bámulja ennyire Csisztu melleit?
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #46729 üzenetére
Motogp feeling
Épp most kezdődik a 125ccm! Innentől kötelező tv előtt ülni!
Én inkább hallgatom a Yózsi hangját!
-
boogie84
veterán
válasz
Daywalker #46423 üzenetére
Michelin Pilot Road 2. Ha gyártanak még olyat. Hátul nálam olyan van, ha elfogy az első, vagy ha már olyan öreg lesz h kikeményedik akk sztem olyat veszek.
Egyébként h látom az első gumin h már nem alkalmas a tapadásra? Nem megyek vmi őrölt nagy tempót, de van mikor beleszaladok a 180ba... és onnan azért vhogy ugye meg is kell állni. Észre lehet venni vmit a gumin külsőre, v nyomkodjam a körmöm a gumiba mikor megállok vhol és nézzem h még nem túl kemény-e ?
(#46461) Shkiz0: Hosszú életet kívánok nekik, meg jó napot...
Győr környékéről ír vki közöttünk? 100km körzet? Közös túra esetleg vmikor nyáron??? (nem csak győrieknek)
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #45308 üzenetére
Nézelődni szabad, az más téma, ha addig nem teszel meg nagyobb távokat. Viszont én is ilyen vagyok, h csak akkor veszek vmit ha meg is van rá a lóvé.
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #45277 üzenetére
Megnézted a győri Gixert?
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #45151 üzenetére
Télen sosem próbálod ki úgy ahogy nyáron tennéd, ergo lehetnek olyan hibái ami csak akkor jön ki amikor rendesen (nem eszeveszett tempó) megjáratod.
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #45107 üzenetére
Azt mondom h inkább nézz meg többet, ami távolabb is van, hátha az egy jobb állapotban lévő darab. Nehéz döntés lesz.
Remélem egy jó példányt fogsz ki!
(#45139) doc: Külsőre ez: [link].
Tüzi kommentálni fogja h mi a pontos különbség, ne aggódj.
-
boogie84
veterán
válasz
Djuree #44875 üzenetére
Annyit tennék hozzá (ismerősük tapasztalatai) h a sarki fűszereshez is többet jártak ,mint mi hondások!
Megbízhatóbb a Honda! Nem kihegyezett teljesítmény, de utcára nem is kell!
(#44888) Daywalker: Bezzeg vidékre nem h díjmentes, ha nem viszonylag drága is!
(#44873) runner 125: Az sem mind1 h utána mennyit fogsz rákölteni. Én a Honda-ra semmit sem költöttem csak amit feltétlen muszáj volt (láncszett, gumi, olaj-szűrő). És csakis azért cseréltettem vez-lánc feszítőt, mert nem akartam h csörögjön 3000-nél. Erre sokan mondják húzzam csak neki, semmi baja sincs...
Jól gondold meg mit veszel...!(#44915) Djuree: Nekem tavaly úgy jött ki h szezon 80%-a felé cseréltem, idén még megyek vele 4-5000km-t. Én 6k után cserélem az tuti!
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #44857 üzenetére
Én Honda-t javasolnék!
(#44864) Feree13: Sóderre már be sem megyek.
-
boogie84
veterán
válasz
Calogero #44713 üzenetére
TÖKÉLETES PÉLDA H MIÉRT NEM PRÓBÁLOM MEG AZ EGYKEREKEZÉST!
Mindenki elmondhat ilyen, vagy olyan beszarinak... Nem érdekel...Sokkal jobban féltem a motorom annál h vagánykodjak....
Egyetértek Feree13 kollégával. Szerencséje h a kamionos épp nem az üdítőjét itta, vagy turkált vhol ....
-
boogie84
veterán
válasz
boogie84 #44696 üzenetére
Megvan
Akit érdekel LOUIS árak itthon látogasson el ide.
bazismotor
-
boogie84
veterán
Egyetlen egy helyen találtam ilyen mágneses tanktáskát itthon.
Azt is elvitték, vagy nem veszi fel a telót a srác. Hol tudnék ilyet venni??
Fél literes üveg, meg egy szenya elférjen benne és kész. A másikba amibe belefér egy bukó is azt nem akarom hajtogatni mindig. -
boogie84
veterán
Nyulas felvonulás volt ma Győrben
Sajnos nagyon lassú volt a tempó...
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #43924 üzenetére
Én pont az ilyen szituk miatt vagyok inkább nyúl. Hosszú életű nyúl. Amikor beláthatatlan kanyar jön, én beszari módon inkább fékezem... NEM egyszer mentett meg!! Nem vagyok túl tapasztalt, de rájöttem h az utca nem versenypálya. Ahogy írod itt vannak szembe jövő autók is...
Ezért szeretnék eljutni vmi versenypályára, na ott lehet döntögetni... -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #43702 üzenetére
Hely a szőkének mögéd, vagy a garázsban?
(#43700) Integra: Néha én is be vagyok
De nekem nincs szemüvegem, sem sötétített plexim...
(#43699) Prof01: Így van
-
boogie84
veterán
2011 CBR 600F csak nekem nem tetszik?
-
boogie84
veterán
válasz
runner 125 #43661 üzenetére
Utcára 1000-es? Totál felesleges sztem. De ha égeti a zsebed a lóvé akk vegyél nagyot
-
-
boogie84
veterán
Március végétől beindul a szezon
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
Integra #43279 üzenetére
Ma olyan jó volt
Egyáltalán nem fáztam, pedig csak délután indultam. Viszont ha nincs velem a megérzésem, meg a hidegvérem akk akár rosszul is végződhetett volna.
Amikor kamiont előz 2 autó egyszerre akk alapból lassítok. Jól jött ma is! A hülye vén pics@ világítás nélkül ment a másik autó után, és nem értette h miért villogok neki.
Légyen h jó volt ma, első gurulás idén -
boogie84
veterán
Jó sz@r idő lett
Fúj a szél, de nagyon.... remélem holnap jobb idő lesz.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest