Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
[Vazz]
tag
Juteszembe, valaki olvasott már fastride-ot? A kezdőárát szépen pozicionálták a revü meg a sbk FÖLÉ. Úgyhogy egyenlőre nemvettem, gondoltam rákérdek.
-
[Vazz]
tag
-
Bagoly
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Szia!
Úgy néz ki még a héten elviszik a magazinokat, ami jó is lenne, tekintettel arra, hogy tárolási gondok miatt válok meg tőlük. A magazinok nagy részét úgy néz ki [Vazz] kollega viszi el. Majd megkérem, hogy párat engedjen át számodra. Mikor pestre jössz privátban lebeszéled vele és Tőle szerintem el tudsz párat hozni. -
Integra
titán
-
SzalaiG
addikt
-
SzalaiG
addikt
Boci, Laycsi, F1do, Dani - köszönöm.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nem ismeri el. Per lesz.
A baleset után 17. nap hívott fel és még be sem mutatkozott csak megkérdezte, h milyen sérüléseim lettek. Valami 55-60év körüli idősebb férfi volt aki a feleségét vitte volna vacsorázni. Még szekálta is a helyszínelőket, h iparkodjanak, mert ő éhes.
Csak azt nem értem akkor már minek hívott? -
Kasza08
őstag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Uhh... Sajnállak
Jobbulást!
Olyan érzésem van, amikor ezt olvasom, mintha egy kést döfnének belém. Folyton azzal nyugtatom magam, hogy nem megyek gyorsan ergo velem nem történhet baj. De itt van rá az ellenpélda és ilyenkor felborul ez az egész. Rossz még olvasni is. És sajnos ide semmilyen védőfelszerelés nem elég. Gondolom te most a motort sajnálod inkább.
Én csak erre gondoltam azon az éjszakán, amikor elestem vontatás közben, ahogy kiment alólam a gép. Mérges voltam, amiért ilyen butaságból és a saját hibámból okoztam kárt benne. A tiedről pedig nem is te tehetsz. Mi előbbi gyógyulást kívánok!
Széles utat, gumifákat, olcsó benzint, 30°C-ot, vajszívű rendőrt kívánok mindenkinek, vigyázzatok srácok! -
Bagoly
senior tag
Asszony hétvégén rámparancsolt, hogy szortírozzak a régi cumók között, mert sok a "szemét". Kiválogattam 30-40 motoros magazint (2003-tól motorrevük, motomix-ek, meg 1-2 superbike) de kidobni nem volt szivem.........Ingyen szívesen átadnám olyannak aki értékeli, olvassa őket.
(BP Moszkva tér környékére kellene jönni értük, telefonszámom az adataimnál) -
SzalaiG
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Köszönöm. Végre jobban vagyok.
A részletek:
2009.09.25én este kb 18.40 körül egy fehér Toyota Avensis nem adta meg az elsőbbséget, pedig STOP táblája volt, vonal is fel van festve, de megállás nélkül egy lendülettel kihajtott közvetlenül elém. Felkenődtem rá. Tankoló nyílás - hátsó lámpa részen kaptam el. A kuplungot ép behúztam, h váltsak fel 3-ba, de már semmire nem volt idő. Csat. Nem volt hova menekülni. Jobbra vasúti korlát, balra a szembejövő.
Azóta többször álmodtam vele, h nincs hova menekülni és már csak utazok a motoron nem pedig irányítom-vezetem.
Teljesen szabályosan mentem. Kb 40-50km/h között. Rendesen fel voltam öltözve: sisak, protektoros kabát, kesztyű stb. Ha gyorsabban megyek talán elférek előtte vagy már nem is élek. Így megúsztam annyival, hogy mindkét kezem eltört. A jobb csuklónál, a bal alkarnál minkét csont. A jobbat összedrótozták, a balt két helyen műtve belemezelték-csavarozták.
Ezenkívül agyrázkódás, rengeteg zúzódás. A jobb vállam és a bal bokám dagadt-lilult be nagyon és az ágyékom. A bré még most is fáj több, mint három héttel a baleset után.
Hála a Jó Istennek megúsztam. Kb egy év alatt felépülök.Ha 5cm előrébb esek a C oszlop eltöri a nyakam, aztán harangozhatnak.
Motor TK. Sajna sokat bukom rajta, mert még van rajta hitel.
Nem tudom fogok-e még valaha motorozni, de nagy valószínűséggel már csak a határban.
Legyetek óvatosak, mert nem elég ha vigyáztok magatokra! Ha más nem vigyáz rátok...Széles utat, gumi fákat mindenkinek!
-
SzalaiG
addikt
-
Prof01
veterán
Ez kemény: [link]
Nem kívánok ilyet senkinek.
-
Kasza08
őstag
megfagytatok, vagy motoroztok?
nem pörög a topic... -
Kasza08
őstag
Mai ki-mit-tud versenyünk győztese: ő
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
monnyad kolléga

-
Kasza08
őstag
Még nyáron haladtam az 5-ös úton, amikor egy ilyen mögé zárkóztam fel: [link]
Sosem láttam még ilyet, gyönyörködtem benne vagy 10 percet, mentem szépen vele, aztán megelőztem. Egy autót követett.
-
[lAyCsI]
addikt
Egy kis péntek délutáni OFF... azért van bene motor is!

-
ALI_G
veterán
Eurotaxot motorra hol tudok számolni?
Végre a ph összeszedte magát.
-
Na kivanjatok sok szerencset, holnap huzok Indiaba egy par hetre

-
NFree
addikt
Nem egy nagy durranás de van pár jelenet amitől vegigfut rajtam a hideg :
-
TayRol
nagyúr
az a kipufogo...
-
Kígyó
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Igazan nincs mit.
En annak idejen ebay-en akartam rendelni egy multitec-et apropenzert usa-bol, amikor belefutottam ebbe.
Aztan talaltam egy webshopot [link] itt a UK-ban, es vegul innen rendeltem egy xr-1000-et 240 fontra akciozva, es kaptam hozza egy 130 fontos kbc xp3 bukot ajandekba.
Hat nem bantam meg, mind2 nagyon popec kis buko, es jobban is fogja a fejem az xr1000,mint a multitec, bar teny, hogy a felnyithato allresz hianyat meg nem birtam megszokni, de ez mar egy masik tema.
A lenyeg hogy ha meg tudod oldani innen, akkor kb ugyanazert a penzert kapsz meg egy bukot. -
Picco
addikt
olvastam hogy páram vasaroltatok kesztyu ala veheto thermo belest, pontosan hol lehet kapni?
szombaton jarok pesten, megprobalnam beszerezni...bar nyari kesztyu ala nemtudom mennyire fog passzolni...de jobban biztos nem fog fazni benne a kezem

-
TayRol
nagyúr
válasz
[Vazz]
üzenetére
2000 forint egy plexicipelo taska. szettorni meg baromi nehez elvileg. (en is hajtogattam mar bele hatizsakba, tanktaskaba, csavartam is, de semmi baja. persze a karcok ellen vigyazn kell).
de teny, kenyelmesebb a beepitett szemcsi. foleg ha radesteledik. iden mar parszor megjartam.
-
[Vazz]
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Az igaz hogy maga a csere nem tart sokáig, egy percig se, csak ott vinni kell magaddal a másol plekót is. Az nem kis macera, egyszer találj neki helyet mert összehajtani nem lehet, aztán ha megvan a helye akkor úgy rakd be hogy ne legyen karcos. Szóval van vele nyűg. Nekem sikerült az átlátszó plekómat tönkre is vágni mert menetközben nekirázódott egy kis fémnek és szerteszétkarcolta 100km-en.
-
TayRol
nagyúr
-
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
végülis a méretezés ugyanakkora, megveszi nekem haver, mo-ra hozza és onnan meg repülővel áthozom.. csak elkell mennem boltba felpróbálni.
gondolom teljesen azonos az xr és az rf csak a kontinens miatt más a típus megjelőlés.abban is bejön nagyon

lehet kattogni most rajta
-
F1DO
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
'Régi építésű krosszmotor' - mennyire régi? Veterán vagy nem annyira veterán, inkább youngtimer?
Egyébként a szokásos motorhirdetési portálokon.. (hasznaltauto,-motor, motor.hu, kepesmotor, hasznaltmotorok.. etc, etc.)
-
F1DO
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Ezt meg hogy a pi..ba sikerült összehoznia...?

(Elbambulhatott, de mivel láthatólag jelentősen gyorsabban haladt a többi motoroshoz képest, egyenes - belátható úton, ráadásul belső sávban - előtte mégis mire gondolt, hogyan vagy hova kerüli, esetleg előzi ki a kocsit?? )
NA mindegy, vicces. -
Stalker-2572
veterán
Melyik oldalon talalhatok elado regi epitesu crossmotorokat?

Aktív témák
Hirdetés
- Oakley topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az rémálom elmúlik, te pedig meg fogsz gyúgyulni. Utóbbihoz elhatározás is kell!

még úgyis lenne 2 másik Apriliára valóm

Kalappal!