Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
van az a kenblock video amikor rr-t terel a faszi túra kormánnyal a bója pályán... förtelem ahogy kinéz, én nem értem ezt, csinálja egy hornettel vagy normális kormánnyal.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
na, ilyet láttam én, csak nem rr-en, hanem intruderen... az se nézett ám ki rosszul

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
c vitamin túladagolás és algopirin.
jobbulást! -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
nem semmi, le a kalappal

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
egyébként évre vetítve mondjuk mit jelent anyagilag ez a sorozat? úgy, hogy ideális esetről beszélünk és nem esel, csak gumik, kopó alkatrészek, logisztika, nevezés etc.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
jó nekem kecsó

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
mit takar ez az r&r pontosan? valami spéci motoros nap?
-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
németeknél sincsen soha gondom semmivel, ha van, megoldást találunk rá. mo-n ebből 90%-ban semmit sem láttam közel 8 hónap alatt. kiábránditó, gondban is vagyok az itt léttel, még ha csak átmeneti is.. de nem panaszkodom, megoldom.
nem hiszem, hogy vissza küldöm, nem látom értelmét, és nem akarom őt sem szivatni, nem lekopasztani akarom. azon gondolkodom, hogy azt mondom neki, hogy ha rendelek majd még egy idomszettet hozzá, akkor azt adja ide nekem féláron.
bár következőre erősen elgondolkodtam egy gyorsbilincses versenyszetten, kivágva a lámpáknak. -
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
visszairt az angol faszi, miután elküldtem a fotókat, bocsánatot kért, azt irja nem szokott ez ilyen lenni és mit szeretnék csinálni, hogy menjünk tovább? küldjem vissza és a teljes összeget visszatériti, vagy csak valami részleges visszatéritést szeretnék, mi van a fejemben. na ez korrekt hozzá állás.
-
Integra
titán
mondom, ne menjünk bele a haver, húg, húg haverjának a haverja mit mondott, még a jegyzőkönyv sem egyértelmű, ő alig emlékszik valamire, még mindig csak képek derengenek. nem ismeritek, nem tudjátok milyen személy volt, sok más is lehetett ott.
meg te úgy tudod.. honnan? kitől? a haver haverjának a haverjától? ő maga sem tudja mi volt, valszeg soha sem fog kiderülni. úgyhogy lépjünk már.
itt egy a lényeg a gumikérdéshez, köze nem volt a slickhez az egésznek. egy baleset volt a sok közül, ennyi. egy héttel rá a rendőrcsávó kente fel magát a szalagkorlátra az m7 bevezetőn, ugyanaz a végkifejlet lett. pont. -
Integra
titán
ne keverjük azt a villamosos balesetet ide, köze nem volt a gumikhoz a történetnek, amit arról az esetről tudni lehet, azt tudom első kézből. amúgy a srác "jól" van, szana szét van vágva, csavarozva, hiányzik kb a fél tüdeje, fémmel van tele, de egész elképesztő módon már mankó nélkül jár... pedig 3 hétig altatták a baleset után.
-
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
igen, nagyon kell rá. és még le kell vennem az oldalát egyszer a süllyesztett indexek miatt, de lehet, hogy az már csak jövőre lesz, elköltöttem a fizum kanapéra...

visszamegyek majd a hüllőhöz, hogy tudnak e szegecselni és akkor ott helyben 10 perc alatt megcsinálják.
és lassan a karbon dekli védőket is fel kéne ragasztanom, ha már egyszer megvannak.. ja és megfúrni az olajbetöltő sapkát és ledrótozni, ahogy az olajszűrőnél is le kell drótoznom. -
Integra
titán
végre eljutottam a műanyagoshoz és elhoztam a javított műanyag idomokat, még egy kis izzadás, reszelgetés etc és felment a jobb oldali elem is. fejnél szörnyen csálé, de leszarom, ez van...
viszont az első sárvédőt nem lehet feltenni, mert a sárvédő két oldalában felül a fék rögzítő elemek szegecselve vannak... klikk és klikk, ezeken jól látszik, nem lehet a szegecs letörése nélkül kivenni a fém rözgítő lapokat.
úgyhogy most ez a jelenlegi helyzet.
valahova el kell még vinnem, akinek van szegecselője, hogy a fehér sárvédő felkerüljön. -
Integra
titán
amg dieavel.. ajjjjjjj
-
Integra
titán
hihetetlen, hazaértem a rohanásból, talán délutánra lesz pár órám gurulni, jeeeee

-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
pedig jó és harmónikus, csak tudni kell mértéket tartani

nagyon szeretem a kovácsolt vasat és tökéletesen megvan a fával, és nekem iszonyú mennyiségű fa van a lakásban. mindenem igazi tölgy, fapadló, bútorok, ajtók borítása, nappali, mindent magam tervezek és minden csak tölgy. a fapadlót eddig fél órát nézegettem miután kiganéztam és leápoltam. mintha 100 éves lenne.
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én már végeztem, bár ha leírnám a mai kovácsoltvas ágyas sztorim...

-
Integra
titán
ültem ma egy blade-n, keréken 207 lovacska. 2 éve megy ezzel a konfiggal, hibátlanul. durva.
-
Integra
titán
tegnap láttam egy francia rendszámos diavel-t....
omg, hát az a gép valami elképesztő élőben, hihetetlen, b-king meg v-max egy vicc ehhez képest.. hány millió egy ilyen? 7-8?? eszelősen komolyan néz ki
-
Integra
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
azt írtam, hogy ha építenék,nem azt hogy már építettem

ilyen vállalkozás iszonyú pénz, korrupció, etc, esélyed sincsen ebben az országban tisztességesen megcsinálni.én hangos kipuff nélkül is tökéletesen átmegyek a forgalmon. max egy fokozatot vissza dugok, ha szükséges a nagyobb motor hanghoz meg feltolom a refit is. szomszédok sem rémülnek halálra. zajszennyezés, másra úgysem jó.

-
Integra
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
elhiheted, ott nehezen. ilyen lakóparkok, kamerázottak és behajtás engedélyesek, őrző szolgálattal

na de mindegy, is.toltam ma vagy 100 km-t eddig a faluban, ebből majdnem a fele dugó és autók között szlalom, egész jó frissítő tornaóra volt, hiányzott már a pörgés. picit benedvezett a seben, de muszáj volt motorra ülni, a büdös életben nem tudtam volna időre mindent elintézni autóval.
most autóba be, aztán délután vissza motorra és még egy kis citidzsungelharc
-
Integra
titán
nem a kutya tehet róla hogy vérebnek nevelik, hanem a gazdája, azt ütném agyon. vagy tegyen beljebb is 1 méterre egy kerítést.
egyébként meg aki kutyás ennyire, az nem költözik a lakóparkomba, ilyen egyszerű, költözzön máshova
akik nem bírják a vonyítást meg az éjjeli csaholást, csöndet akarnak, azoknak meg csönd van. ez ilyen egyszerű 
-
Integra
titán
válasz
shiNIN
üzenetére
ha egyszer lakóparkot terveznék és értékesíteném, kikötném szerződésben, hogy kutyát nem lehet tartani és macskát is csak ivartalanítva. igaz, én sosem fenyegettem a szomszédot mert a táskakutyái ugatnak.
gyűlölöm, hogy nem tudok sok helyen a járdán végig menni, hogy pár véreb ne akarná a torkom a kerítésen keresztül átharapni. agyoncsapnám a gazdáikat.. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
persze

Ali:
az a nagy baj, hogy extrém a hideg-meleg ingadozás. konkrétan szétüt. 35-45 fokból bemész a 25-be, fél óránként. tényleg gyilkos. hűvös árnyékos hely kellene, azonos levegővel. nem véletlen irja yoda is a box bérlést, nagy pályán én is ha tehetem ezt csinálom, összeállni közösen bérelni egy boxot. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
ah sooo, hogy most.. hát, 28-30 fok a korábbiakhoz képest kész felüdülés, ha nem basztam volna szét az ujjam, mennék én is...

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
melegebb van ott, ha csak 28-30 fok lenne... az egész egy katlan kb
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
konkrétan nulla, bemenekülsz az épületbe vagy a napernyő alá az épület előtti padoknál
valszeg én is ezért feküdtem el délután ott, rettenet sokat kivesz az emberből a rohadt erős napfény, pedig liter számra ittam, meg ettem. elkopott az agyam, nincs mit szépiteni -
Integra
titán
nem, semmi gond, csak egy közel 1 centis szálka állt bele a hüvelyk ujj tőnél az izomba, kis lidukain, szike, csipesz, trancsírozás, aztán nagy nehezen csak kibányászták a sebészeten
ja és 5 évig tetanusz oltott is vagyok, papírom is van róla 
de azért mikor szétinjekciózták az ujjam, na az durva volt.. -
Integra
titán
lehet, hogy a hétvégi motorozásnak lőttek..

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ha már papírkutya...

sajnos egyszerűen fizikai képtelenség egyszerre két helyen lennem
-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
amúgy ott a parkoló végében, ha lemész a lépcsőn, ahol a sok motor szokott állni, a büfés néni csinálja a legzsírabb zsíroskenyeret lila hagymával!!! kettőt megeszel belőle és már jól is laktál
vízszintesen vágja el a kenyeret, nem függőlegesen és rogyásig pakolja lilahagymával 
-
Integra
titán
válasz
Djuree
üzenetére
persze, simán. de ez nem azt jelenti, hogy akkor állok meg, ha csak kifogy a tank. na jó, néha igen, de amúgy ha másért nem, akkor azért állok meg, hogy egy fél liter vizet bedöntsek. addig nyújtózkodás, arcmosás, egy 5 perc pihenő árnyékban, és mehet tovább. annak nincsen értelme, hogy lehalsz a motorról, nem biztonságos.
meg aztán vannak segg pihentető technikák, kiülés, állva motorozás, egykezes torna etc, ilyeneket mindig érdemes csinálni, hogy ne merevedj be, továbbá nagyon fontos a helyes test tartás, motor szorítás, laza felső test, lógó karok. de tény, hogy te levered a csillagokat, az én motoromon nem férnél el
pedig a fézer egy spiccelős motor, azon lábujjhegyeznem kellett. neked inkább a zsolti féle vara kéne. bár nemtom hogy 2 méterhez melyik motor ideális 
-
Integra
titán
válasz
boogie84
üzenetére
nem, csak megyek, egy nap alatt simán beleverek 600-800 km-t, vagy többet is, ha úgy szottyan kedvem
egy átlag mátra nap az 500 kmRoli: na majd ha látod élőben, minden idom csálé rajta, echte kínai fos
nem keveset küzdöttem vele, barátom a kés, a véső, lapos csavarhúzó, ragtapasz.. az első sárvédőt még le tudom cserélni, de jobb oldalsó idomot vinnem kell műanyagoshoz hegesztetni.
a legnagyobb baj ezzel az, hogy ha ez törik, akkor ez miszlikbe. a gyári egy rugalmas, profi műanyag, ez meg egy rideg valami.. ég és föld. na majd úgyis kiderül a következő esésnél..
-
Integra
titán
idáig jutottam verejtékezve, de legalább működőképes, úgyhogy bele is vertem gyorsba' 400 km-t..

(nem akarok mai napról csekket kapni...) -
Integra
titán
na várjál, azt mondod ép elméjű ember utcán nem fújja arra, amire a gyár mondja. miért is? most akkor hülyék vannak a gyárban? most nem versenypályáról beszélünk, ahol a gumi hidegen fújt 2.1-2.2-ről fel tud melegedni 2.8-3.0 körülre...
ellenben autóklubnál vizsgaállomáson találkoztam már olyan viszgabiztos marhával, aki a gyári 2.2-es civic gumimat leeresztette 1.6-ra, mert, hogy az a jó.. baromállatja, első kanyarban majdnem elcsúszott az autó..
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
csak ésszel, iszonyú sok arra felé (is) a baromarcú

-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
eggye alatta írtam, hogy keresek műanyag hegesztőt, aki ezzel foglalkozik, jobb ötletem nincsen

-
Integra
titán
bánatomban be is döntöm a harmadik karlovacko-t...
pistsába

-
Integra
titán
megvan az első rossz csavar felfogató helye
fél centit arrébb öntötték, illetve ugyanezen az idomon meg egyszerűen nincsen meg a csavar persely, amibe becsavarnám 
igazából számoltam vele, ennyiért nem várok gyári műanyagokat..
van valakinek profi műanyagosa? -
Integra
titán
inkább on-off állású lesz a féked, mint faszántosan adagolható. persze ahogy küldöd neki, egyre inkább húzod be a fékkart ugyanazért a fékteljesitményért. nekem legalábbis ez a tapasztalatom. megáll, de már jobban kell dolgoznom a fékkaron, mint az elején.
nincsen teljes fém fékcső rendszerem, csak részleges, igy csak a logikus analógiát követtem a fenti elmélet gyártásban
ja meg vannak ezek a raccsing fékkarok megváltoztatott forgásponttal, állitólag 2 ujjal is röhögve átugrod a kormányt a használatukkal, de ilyenem sincsen..
igazából meg annyi van, hogy többet kéne kettlebelleznem, hogy még erősebb legyen a szoritásom és az alkarom..
Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest