Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
mindig rájövök, hogy itt azért olyan drága minden, mert az emberek megveszik és csak töredék ismeri az internet erejét. én kemény 460 dollárért vettem most komplett utángyártott fehér abs műanyag idomzatot, hogy ne a gyárit zúzzam le megint..
még a németek is olcsóbbak mint a magyarok.. bár ebből itthon nincsen
-
Végre megjött a plexim gyerekek

-
Djuree
félisten
na megvolt a ringes képzés első napja. jó volt, kemény 4 fővel, hálistennek. én, ali, egy s1000rr-es figura, meg egy 4. srác gsr600-al. én is kaptam egy gsr600-ast
rájöttem van még mit tanulnom, de a végére belejöttem elég jól. majd holnap a tandemes 750-es gixxerrel
lehet a ringre is kimerészkedünk, ha lesz pályabíró. ma ferrari nap volt, volt egy 512tr is, gyönyörű gép.más: hazafelé bementem a motoroázisba, vettem egy abus láncot. jó kis 4 kilós fuksz

-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
mobile.de-n nagyobb sikere lenne

-
Integra
titán
-
válasz
runner 125
üzenetére
Közelebbit nem találtál mi?

-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy az egyik bruszám a 954esére vett kínai idommal szívott, aztán inkább rajta hagyta a gyárit... egy másik meg a 600f-el... mutatták is, hát...

-
TayRol
nagyúr
igaz, hogy kicsi a kep, de a Hungaroring feliratnal van a főkapu.

-
ALI_G
veterán
Melyik a hungaroring főbejárata?
Holnap 8:45-re ott kell legyek
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok, nincs itt valaki Nyíregyházáról?

Újra előtörtek bennem a régi emlékek, s elhatároztam, h veszek egy 180-as 2 ütemű Runner-t lóti futis motornak. Egy kinézett darabot 3 kilóra sikerült lealkudnom, viszont még nem találtam ki, h h a penészbe fogom én azt Nyíregyházáról hazahozni Sopron mellé.
Jöhetnek ötletek is, egyelőre az ugrott be, h levonatozok és ótópályán haza.
Futár elhoz ilyet?

-
ALI_G
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem pont abban a körben volt amikor elrontottam a célegyenes végi kanyart (erőset fékeztem és elpattogott a hátulja). Pont le kellett volna jönni, a fáradság nem viccel.
Ha bármilyen szinten romlik a koncentráció, azonnal le fogok menni ez után.Amúgy hidd el, nagyon hamar visszatérsz ugyanarra a szintre. 2 menet és megint koptatón mész.
A gumidban viszont ránézésre még lenne 1000 km, hova sietsz a cserével?
-
válasz
yodamastah
üzenetére
szar fos suzukid van

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jol van, a masodik 10 percre mar beszallok

remelem nem gond, ha en 2.-ban csinalom vegig
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
így lesz
most már nem állok meg -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
A használhatóságról annyit, hogy az üvegszál az mindig el van vetemedve, szopás felrakni. Én nem annyira szeretem, ha törős motorra menne, ami csak pályán menne, nem érdekelne. De ha matricás fényezett (!) abs t kapsz 170 ért akkor inkább nem szopatnám magam. Árban nem akkora a különbség, ha fényezed meg matricázod az üvegszálat, amibe a plexit úgy kell beleerőszakolni, holott minden stimmel.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
en ezt probaltam, csak kettesben.

Inti: mondjuk ez igaz, nehezebben logna at a vamon.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Ezt meg kik mondják?
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
hihetetlen hogy te még mindig ilyen dolgoknál tartasz..

inkább nézd a wsbk-t. -
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
neki sincsen, és csak full pályaidomzat van a katalógusban is és csak régebbi pc37-hez
nekem ilyenre van szükségem, ami a világításhoz is passzol, utcai használatos. 380 usd szállítással -
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
nem, azért sajnos annál drágább sztori. kb 200-300 usd egy komplett idomzat, ami tényleg olyan, hogy a gyári helyére megy fel 100% pontossággal. erre jön a szállítás, vám és áfa. eddig kb 3kilót buktam a 2 eséssel. ennyiből ha az elején már megvettem volna az idomzatot, már csak azt törném, a gyári garázsban dobozban figyelne.. de mindegy, nem fogom ezt szalon motorként eladni, nem is ez a célom

azért nem ugyanaz az üvegszálas meg az abs plasztik idom.
-
válasz
Integra
üzenetére
Van/volt pár pályás cimbim, akik mentek azért közúton is elég sokat.
Mindegyikük úgy kezdte, hogy megvette az új motort, futón hazavitte, idomokat leszerelte-bedobozolta-padlásolta, utángyártottat felszerelte, amikor meg pályára ment, akkor a gagyit rakta rá. Azt mondták, hogy első burkánál spóroltak 5-700ezret alsó hangon
Meggyőző érv 
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
már leszarom, nem érdekel, tipikus kezdők hibája, amit anno elkövettem tavaly, de már nem érdekel. a következő motoromnál az első lesz, hogy lerugdosom róla a gyári idomzatot és kapja a sima fehér abs plasztikot.
sőt valszeg a gyári indexektől is megszabadulok és az idomba süllyesztett gagyi cuccot rakok bele, ahogy kitalálom milyen konzolt csináljak a farok idom alá, hogy pár csavarral le tudjam kapni az egészet.
hiába, kárából tanul az ember, legalábbis most már igyekszem előre gondolkodni
-
Integra
titán
jaja, de azért most megint picit puhatolóznom kell az elején, hogy vissza szokjak, ezt érzem, hiába lesz fent sokkal jobb gumi. megint fel kell dolgoznom egy perecet, noha ez vicc volt a lausitz-i kozmáláshoz képest. és jobb kanyarban olyan csámpásan ülök valszeg, hogy közöm nincsen jelenleg a térd letételhez. persu mondta meg a tutit: még mindig nem bízom rendesen a motorban és a gumiban. ahhoz megint egy szintet kell lépni fejben.
illetve újra edzeni, ahogy kész a lakásom és ez a rohadt idegeskedés meg para elmúlik és a saját ágyamban alszom megint, azonnal nekiesek a bunyónak, mert abban is biztos vagyok, hogy a pukkant kondícióm jelentősen befolyásolja a koncentrációm, és arra megy el a figyelmem délutánra, hogy ne essek el a motorról. 2-3 körrel utánad hasaltam el, mikor te is besokalltál féktávon. még mondtam is, hogy lassítanom kéne. azt hittem lelassítottam, de még azt sem tartom kizártnak, hogy még ráhúztam inkább. egyszerűen nem tudtam még fejben összerakni, hogy pontosan hol hibáztam.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
en is orulok annak, ahova tegnap eljutottam. leert a csizmam.

legkozelebb leengedem a guminyomasomat is 2,5-rol, (foleg hogy az elso gumim NTEC-es) meg jobban koncentralok a kormanyzasra es a tekintetre es remelem hogy meg jobban fog menni. de elso palyazasra ez tokeletes volt.
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
könyököm leszámítva semmi bajom, a forcefield megint megvédett, most a mellkas része, egy karcolás sincsen rajtam, pedig pont oda vertem magam arccal előre, ahogy kicsúszott alólam a bringa. meg sem éreztem.
ez másképp nem megy, szalon motoros maradsz, ha nem feszegeted a pofonos ládát. viszont nagy sikerélmény, hogy tegnap balra már térdlerakva fordultam ha jó volt az ívem, ez volt a cél már egy ideje, hogy ezt is elérjem. 2008 év elején csináltam meg a jogsim, ahhoz képest ahova ennyi idő alatt jutottam, arra igenis büszke vagyok. és csak pályán hajigálom el, ez a másik fontos dolog. most már kukázok a fórumokon bontott alkatrész után
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
nemtom megmondani :/
minden előjel nélkül elment az eleje, a hátsó visszafordítóban, fordított irányba mentünk. se nem csúszott, se nem bicsaklott be, nem szitált, egyszerűen csak elment, szép fűnyírás volt, mi tagadás
persu szerint dzsuvás részen fordulhattam, ez benne van, nem kizárt, de ettől függetlenül késő délután már vissza kellett volna vennem a tempóból. gyakoroltam keményen a tempós kanyarodást, hogy térd végig letéve, figyeltem a koptató karcolásának hosszára is, szerintem fejben hibáztam, szaggatott már a koncentrációm. azt hiszem, ez összességében az én hibám volt.
de nincsen nagy baj, hegesztettünk picit helyben, aztán lábán hazajött, persu haza kísért, pályán még anyáztunk egy sort pár fasszopó terepjárós miatt, aztán megjöttünk.
könyököm elég ronda első ránézésre, de szerintem nem a világ vége, jövő héten rádobom az új gumikat, beszerzem a pár cserélendő alkatrészt (bontott kuplung kar, váltókarhoz a függőleges alu pálcika, jobb oldalra a hűtőcső, bal tükör, bal és jobb háromszög a fejidomba), aztán irány vissza pályára, kutyaharapás szőrivel, nyomni kell tovább
meg tényleg megrendelem máshonnan az utángyártott sima fehér abs plasztik idomszettet
-
ALI_G
veterán
raj fékkar: [link]

Sikeresen hazaértem, a többiek nem tudom még hol vannak, de remélhetőleg ők is.
120 km a kecsöringen, 10x leizzadtunk, 2-3 liter vizet ittunk meg és 1 kuplungkart fogyasztottunk el. Elég tűrhető volt a motorosok száma is, sajnos a gokartosok meg össze-vissza mentek fel, de a végére már mindenki örült a pihenésnek, főleg persu (fürdős kurva
).
1 nap alatt felhoztam a tavalyi szintem, bal lábtartó leért, ki kell csavarjam a lábtartó alján lévő szemet. -
boogie84
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Jó gumijaim lennének egyszer felnéznék pályára.. (első gumim már nem mai gyerek) Hajt a kíváncsiság

-
boogie84
veterán
-
zsoltee10
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nálunk ez mindig így megy az élet minden területén. HA eldöntünk valamit, akkor minek tökölni, meg gondolkodni rajta hónapokig, tudtuk, mit akarunk, megkérdeztem pár helyen, a legjobb ajánlatot elfogadtam, ennyi.
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat.

Tayrol: Ugye, hogy fasza párosítás...

-
ksanyo
tag
válasz
Integra
üzenetére
Én Veszprémen a Nivo Jff-nél rendeltem a metzelert, ha jol tudom az a nagyker is mo-n. Múlt héten fel is került
.
Amúgy 1600ért futár hozza a cuccot, és ha kedves vagy még alkudhatsz is az árból amit neten látsz...jócskán..
Valaki jön Zalaegerszegre? Most hétvégén van a motoros tali.
-
alvaro
senior tag
Hallottam rá többeket panaszkodni. Én mondjuk lenyomtam 2 párral 49 ezret, de én finoman megyek, pláne esőben, és összesen egyszer éreztem, hogy víz miatt nem volt stabil. Ellenben előfordult fagyos, vagy fagyközeli időben, taknyos úton, hogy bizonytalan volt.
Ezt a K73 párt viszont még csak száraz fagyban teszteltem, így végső ítélet nem mondok (akkor mondjuk meggyőző volt, és esőben is elégedett vagyok vele).
-
doc
nagyúr
ha mar gumi meg kinezet: a Z6-osnal azon csodalkoztam, hogy a hatso gumi kozepen nincs semmilyen minta, tehat ha egyenesen megyek, akkor majdnem olyan mintha slick lenne, ez nem gaz esoben? vagy leer annyit a minta szele, hogy elvezesse?
Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet a ringre is kimerészkedünk, ha lesz pályabíró. ma ferrari nap volt, volt egy 512tr is, gyönyörű gép.

Így tud tanulni az ember....![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)