- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
yodamastah
őstag
A hetvegi 2 napos hungaroringes versenyek (R&R, V2 Kupa, GSXR klub kupa, Gyorsasagi OB stb..) meg emaradnak mert az F1 miatt modositott Hringet tovabbra sem vette at az UEM motoros palyanak
Mindez tegnap delutan derult ki. Nem kicsi balhe van
Aszem igy marad a szereles hetvegere....
-
Integra
titán
nem a kutya tehet róla hogy vérebnek nevelik, hanem a gazdája, azt ütném agyon. vagy tegyen beljebb is 1 méterre egy kerítést.
egyébként meg aki kutyás ennyire, az nem költözik a lakóparkomba, ilyen egyszerű, költözzön máshovaakik nem bírják a vonyítást meg az éjjeli csaholást, csöndet akarnak, azoknak meg csönd van. ez ilyen egyszerű
-
DigitXT
félisten
Nagyon úgy néz ki.
(Nem kicsit durva.)
-
Daywalker
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
-
-
.mf
veterán
Nem láttam füstölést, s még kb félig lehet a tank, tehát vizet sem kéne szívnia az aljáról. Igaz az első két-három próbálkozás után átállítottam tartalékra, lehet, hogy avval ment bele s csak rontott a helyzeten. Taknyos benya, nem tudom, legutóbb egy nóném kiskútnál tankoltam, mert csak azt találtam, viszont avval a benyával simán jól ment Euroringen a gép (igaz a többiekhez képest elég lájtosan kanyarogtam csak).
-
.mf
veterán
Te is csak felületesen olvastad át
Nem ingyenes, csak a tesztmotorozás; ill. ha már voltál valamelyik szinten, motoron jöttél és helyben beiratkozol még egy tanfolyamra, akkor ingyé tekézhetsz és gokartozhatsz, a tanfolyam meg 10k-val olcsóbb.
Doc: a Balatonnál a nyáron, de lehet, hogy már tavaly is láttam már robogós rendőröket. Szerintem praktikus, jó ötlet.
-
Daywalker
addikt
Házi feladat: ma elmenni, megcsinálni, holnap jönni
Én is Interactot akarok tavasszal....hátha télen lesz akcióban és akkor megveszem. Ezt a gumit most már lejárom, ameddig tudom. Most, hogy kétszer volt pályán, meg kapta az ívet a túrákon (ebben a hónapban belevertem egy ezrest kb), elkezdett kopni is és mintha nem lenne olyan kemény a felülete, mint eddig...de lehet, hogy csak én látom így. -
hát apósé ,de csak én használom én raktam bele azt az 1500km et.. és igen rendszámos persze... ezekkel a gumikkal 100 felett aszfalton kész életveszély ... ellenben terepen is lehet menni vele 100 al... szoktam vele mókázni
másik oldal
Daywalker:
én most ezt arra írtam , hogy simán lehet vele túrázni és kényelmesen váltogatni , nem kell tépni a száját... amúgy húz az 3000 től is ... de 7-8 nál lehet érezni a seggrakéta feelinget...
ami fura iszonyat könnyű sv hez képest, azért nagyon érzem azt a 34kg különbséget...
feree félre írta szerintem nem ide akarta...
-
hát én egy túra motorra akarok majd cserélni ,de kisebbre már nem......pl dl650 et vagy f800gs-t vagy ilyesmit nem vennék... hozzá szoktam az 1000 hez és nagyon szeretem...
drz400 van lent Balcsin rohangálós motornak csak nem super motos gumikkal hanem gyári ... amivel terepre is lehet menni.. szerintem ennyiért jó ára van... amit linkeltél... 2007 es... bár sok km el, balcsin 2008 as van és van benne vagy 1500km
-
Integra
titán
inkább on-off állású lesz a féked, mint faszántosan adagolható. persze ahogy küldöd neki, egyre inkább húzod be a fékkart ugyanazért a fékteljesitményért. nekem legalábbis ez a tapasztalatom. megáll, de már jobban kell dolgoznom a fékkaron, mint az elején.
nincsen teljes fém fékcső rendszerem, csak részleges, igy csak a logikus analógiát követtem a fenti elmélet gyártásbanja meg vannak ezek a raccsing fékkarok megváltoztatott forgásponttal, állitólag 2 ujjal is röhögve átugrod a kormányt a használatukkal, de ilyenem sincsen..
igazából meg annyi van, hogy többet kéne kettlebelleznem, hogy még erősebb legyen a szoritásom és az alkarom.. -
Topiccsendőr
addikt
A gumi fékcső ha nyomás alá helyezed, rugalmas annyira, hogy a fékkaron is érezd, ahogy kitágul. Pépes egy kicsit. A fémszövetes nem tágul ki, sokkal pontosabb lesz a nyomáspont. Ez van akinek tetszik, de nem mindenkinek. Vannak akik a kanyar közbeni adagolhatóság miatt rajtahagyják a gumit.
-
alvaro
senior tag
Aha, nekem is már az általános iskolás tanárom is ezt sulykolta, gyakran vissza is kérdezte, volt, akit meg is vágtak emiatt osztályfőnökiből.
Aztán ott volt a számtek szakkör, akkor megint előjött gyakran. De amikor Kisbéren szüreteltünk, akkor is ez volt a téma pótanyám családjával.Véletlenül se akkor hallottam, amikor szembetalálkoztam a neten a Motorozás mesterfokon című örökbecsű művel
-
Daywalker
addikt
Áá, szánalom ez az ország. Az AP betétet én is a Pink Motorsból hozattam (ők az importőrök) fórumtárssal, na ott persze volt. Egyébkén szervizekben szoktak utángyártottakat tartani és nem mérik drágán. Mondjuk a Brembo jobb, mint egy Gold Fren.
De ha szóltál volna, akkor keddre szereztem volna neked Ferodót, aztán ott kicseréltük volna gyorsan, nem egy nagy kaland.
Én mindjárt leszaladok egy flakon 5.1 fékfolyadékért, és hétfő/kedd reggel csere, hogy délutánra faxa legyen. -
alvaro
senior tag
E? Nemtom, nekem sajnos a csavart már elhagyta/megette az előző tulaj, de annyit tudok, hogy Teresának, ha ketten ülünk rajta, a bal oldalán az oldalsztender előbb ér le, mint a lábtartó, ami nem egészséges, mert befele nem rugózik, mint ahogy a lábtartó tenné. Múltkor kicsit meg is dobott az sárszentmihály-úrhidai kereszteződésben, azóta megint óvatosabb vagyok...
A jobb oldalon semmi nincs útban, ott egy személlyel is a lábtartó ér le, és biztos tapadás volt (persze jó idő volt és száraz aszfalt), mikor ilyet csinált, csak én lepődtem meg egy csöppet - én csak a lendület nem akartam elpazarolni
Apropó tapadás. Ez a francos Heidenau K73 tapad, esőben is jó, de a hátsó kopik mint a hétszentség, 10 ezer után cserés lesz... nem ezt szoktam meg a Z6-okkal...
-
.mf
veterán
Nekem van egy kétrészes, tavaly vettem, eddig semmi bajom vele. A nyári csúszásom után a vállamon külsérelmi nyom nem volt, ruha is csak kicsitt kopott, varrás nem jött ki, igaz nem is estem nagy tempóval.
Néhány embernél, s inkább a cordura kabátoknál, a zipzárukkal volt gondjuk, nálam eddig még az se, s nem is úgy néz ki, ezen elég masszív zipek vannak. Nehéz az egész ruha (legalább van benne anyag), s inkább a vastagságából eredő merevséget mondanám, én legalábbis nem érzem merevnek, nem akadályoz a mozgásban. 70 fölött már egész jól szellőzik a legnagyobb nyári melegben is -- legalábbis akkor már nincs melegem, bár akkor is leizzadva szállok le már félóra-óra után is.
Aszongyák, hogy ugyanabban a gyárban készül, ahol a hasonló kategóriájú Berikek és ArlenNessek is, a tulaja pedig kb 99% magyar (talán Superzone házi-márka?), de mondom, nekem eddig bevált, és az enyém sztem fazonra is jól néz ki. -
doc
nagyúr
nekem is meg a Zasszonynak is Mugen Race kabatunk van. maga a kabat teljesen jo cucc, kiveheto beles, sok nyithato kis szellozo, az esot is egesz jol birja. egyetlen gondunk van vele (mindkettonknek!) hogy a zipzar az valami katasztrofa, olyan hulladek anyagbol van a kocsi rajta, hogy vagy hetente kell fogoval osszenyomkodni mert szetnyilik, vagy cserelni az egesz zipzarat. most vettunk mindkettonknek, egy ezres volt osszesen, szoval nem veszelyes (meg mindig jobb, mint 2-3 hetet varni mire garanciaban megcsinaljak, aztan ki tudja meddig tart)
egyebkent igen, CSAK 'akcios aron' lehet kapni oket, mindig, mindenhol
szoval osszessegeben meg vagyok elegedve vele, bar lehet hogy a nadrag mar mas markaju lesz (csak a zipzar problemak miatt), meglatjuk...MOD: a kesztyum Nitro, 9-10 ezres kategoriaban nem talaltam normalisat, ez alig volt tobb (talan 12 ha jol emlekszem) es teljesen jo, vannak rajta pici protektorok a butykoknel, ujjperceknel, bor tenyerresz es a mutatoujjnal, a sisakrol is konnyen le lehet vele huzni a vizet ha szemerkel az eso
-
-
-
yodamastah
őstag
Motoroztam mar benne 3 nap alatt 3e km-t. Nem tunt fel semmi. Ha nyom akkor modositani kell azon a reszen a ruhan. MOndjuk az teny hogy a Spidi brutal jo kenyelmes gyarilag. TEljesen perforalt az eleje, es nagyon vekonypuha borbol van ahol csak lehet. 3x konnyebb benne mozogni mint egy olcso ruhaban.
-
.mf
veterán
Pár hete cseréltem láncot és lánckerekeket, lehetett talán másfél óra is (első lánckerék annyira be volt ragadva), s a srác kért 4,5k-t, adtam neki 5-öt. Főleg, mivel másnapra vállalt, miközben mindenhol máshol csak egy hét múlvára lett volna időpont.
Persu:
én eddig inkább valami kis-közepes (200-400ccm) SM-ban gondolkodtam, mint eldobhatós, pályázni tanulós és városban mászkálós motor, de végülis a 250-es ETZ sem rossz ötlet, az még legalább olcsó is (az egész motor olcsóbb, mint az enyémmel egy jókorát esni -- és alkatrészek is), de pályázni nem kéne a futóművét is átépíteni? A motorja mennyire tűri a pálya-használatot, mennyire szerviz-igényes ilyen igénybevétel mellett? Motorereje használható pályán? Tudom, MZ kupa, de rendes motor-felállító kanyarból kigyorsításhoz is van benne elég kraft, vagy ezt inkább technikából oldjátok meg?
-
Integra
titán
-
Prof01
veterán
2T-nél 10ezrenként dugó, gyűrű csere, olajat cserélni ugye csak a váltóban kell, de azt nem túl gyakran, illetve amit megeszik 2500-3000ft-s 2T olaj, 1000km/L.
Ha olcsón fenntarthatót akarsz, akkor 2T-t semmiképpen sem ajánlom. Inkább egy 4T 125 vagy ha az gyenge, akkor 4T 250. -
runner 125
nagyúr
Ez egy GPR 125. Azt hittem legalább, valami városi supermotot néztél.
Őszintén, szerintem ezeket hanyagold.
Több okból.Harmat gyenge, városban használhatatlan, sokat eszik (majd' annyit, mint egy 600 sor 4), iszonyú kicsi és spanyol összeszerelés. (A 125/50 témát másik topikban már többször boncoltuk, nem érdemes bejátszani. )
Ez 15-16 ló körül van, nem egy kihegyezett 2t, így valószínű 20k km körül elmegy komolyabb hozzányúlás nélkül. Viszont, ahhoz, h érezz egy minimális teljesítményt, 8000-es fordulat fölé kell forgatni, alatta nulla nyomaték, majd utána 9-10k környékén szépen összeesik. Szóval, nagyon kicsi az a tartomány ahol 'használható'. De, ha eddig nem váltottál eleget, ezen biztosan megutálod.
Ha, fontos a fogyasztás, fenntarthatóság, praktikum, vegyél robogót rendszámmal.
-
Integra
titán
ezért jó dirtbájkozni, ezért igyekszem minél többet ott tanulni, mert büntetlenül lehet gyakorolni a gázkezelést. ok fáj, de nem annyira, mintha aszfalton dobna le..
mondjuk piszok az elején tartok, de azért egyensúlyérzékben, érzékelésben marha sokat segit, hogy van valami fogalmad róla, hogy mi lesz és mit várhatsz ha csúszik. meg ordas jó móka is
-
Topiccsendőr
addikt
Gázcsukásra mindig visszatapad, mert lassan megyünk
De ott nem kéne megcsúsznia, mert azért van az embernek agya, hogy ezt felfogja, és alkalmazkodjon a dolgokhoz.
Annyira nem volt nagy a tempó, azértis húzunk ott gázt. Az még féktáv
Ha meg a fékkel beeresztve sem viseli el a gumi, akkor épp ezért nem az az ideális ív.
Meg kell oldani a problémákat, alkalmazkodni ahhoz ami van.A pilot powert azt szerettem, mert azt meg tudtam vele csinálni, hogy kanyarból kifelé kontrollálhatóan elforogjon, tisztára úgy tűnt mintha gyors lennék. De nem
-
Topiccsendőr
addikt
Emlékszem, el is ment az eleje. A célrará balosban van egy pályahiba, amire ha gázzal mész és könnyű az eleje akkor nem tolerálja. Akkora svunggal kell beesni, hogy a pályahibáig elöl legyen a súly motorfékkel és minden oké. Szóval ilyenkor nem a gumi a fasz, hanem én. Sehol nem voltunk még azzal a gumival sem. Csak szarul motorozunk.
Az a gumi amivel megvettem az R6 ot, az valami bridge túra volt. Amikor a szélén mentem éreztem a mintázatát, mert rázott lapon
-
yodamastah
őstag
Ez az ohlins ttx rendszeru villaja. Draga es kesz
Nem mintha pl nekunk ez kellene. Kb semmi ertelme nem lenne ilyet hasznalni. Az Ohlins R+T villa sztem tokeletesen eleg egy atlag foldi halandonak. Es az olyan 5-600k-bol megvan. Persze a gyari villat ilyenekre cserelgetni minednkepp draga. Az a jo ha eleve R+T van a motoron (pl aprilia) Esetleg amit erdemes megcsinalni az az Ohlins cartridge kaphato sokfele villaba. De ez is kb csak akkor van ertelme ha mondjuk egy gixxeren kicserelni mar 2:00 alatt mesz hringen.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Star Trek
- Könyvajánló
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest