Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Suzuki Gsr 750 L1. a hatso villa valami szornyuseg. az elso ellenben rendben van.
-
mvman
csendes tag
válasz
Djuree
üzenetére
Küdjél belőle és letesztelem
Lehet adok ennek egy próbát, most jön az olajcsere, de van még annyi választási lehetőség olajból a hajam égnek all... a szerelőm castrol mánias de ki tudja mi áll e mögött, meg aztán nem egy nagy csúcs szakember, de csak erre van most lé... -
ALI_G
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
Mondjuk mielőtt nagyon belelovagolnád magad, igyekezz objektív lenni, ne csak a "hű baz+" érzés uraljon mikor odamész

-
TayRol
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
hajra!

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Akkor hajrá,aztán ha meglesz videót kérünk róla!

-
Daywalker
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Mondtam én...

-
Silencer83
addikt
ha asszonypajtas is rabolint (tegnap mar eleget kampanyoltam miatt
), akkor egy héten belul elhozzuk a 636-ot 
-
.mf
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
Szép motor, ha igaz; bár még ha a valós km ennek duplája-triplája is, akkor se rossz. Csak legyen komolyabb sérülésektől mentes, és jól karbantartva, rendes olajjal itatva, stb.
Azért egy ilyennel már óvatosan, 636 nem egy kezdőbarát motor, kicsit nyers és durva; viszont Daniel Alves is köszöni megvan, szintén 636 az első motorja. Neked is javaslom, ésszel: 6-7k alatt egy sportmotor nyugis túramotorként viselkedik, utána viszont nagyon megindul, tehát az első ezer km-en ne nagyon pörgesd még efölé. Ja meg vezess úgy, mintha mindenki rád vadászna, defenzíven, tudod, csak az az elsőbbség, amit megadnak. Stb.
-
yodamastah
őstag
No igen ha valamire jo az ABS, az az ilyen panikszeru hirtelen fektepes. Progressziv fekezest nehez tudatositani amikor epp beszarsz es berantoda feket.... Hideg gumi, koszos asztalt es mar fekszel is...

Mvman: Ne fossal, a Dynamic sorozat motorhoz felso kategorias olaj. Nezd meg az oldalukon, a minositesi szabvanyait, nagyon jo. A beszerezhetosege mondjuk nem a legjobb, mert a legtobb helyen draga, de a sajat webshopjuk arai nem rosszak, legutobb enis onnan rendeltem.
Leonardo... pont ilyet akarok, meselhetnel rola, mondjuk 250es erdekelne, azt lenne jo tudni mennyi szivas van a blokkal es a meghajtasal, de a 150-rol is johet az info ha van...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Ez gyönyörű, múltkor még néztem én is, csak sajna nekem kicsi.

-
Gaboman
nagyúr
Ha nekem sem tudják összerakni a gépet valamiért és másik motort leszek kénytelen venni abban megpróbálok én is ABSeset keresni.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
latod, en mondtam, hogy nezd meg a kawat.
kegyetlen jol nez ki! nem vagyok sportmotor-fan, de ez kene. tenyleg. ebben a szinben csodas.
-
Gaboman
nagyúr
Még annyit a témához hogy a motor első kerekén tehénürülék volt egy jó 25cmes részen,ezt eddig nem is vettem számításba, az is lehetséges esetleg bár nem tudom hogy fékezés után amikor a kormányt elfordítottam hogy kikormányozzam őket ez végett is megcsúszhatott a kerék, nem tudom, de mindenesetre valamiért elfeküdtem.De mindegy az a lényeg hogy megúsztuk ennyivel és nem lett nagyobb baj.
TheSilencer Szép motor érdemes megnézni közelebbről!

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Steven
üzenetére
Így-így, Abs, abs, abs. Most nem lenne !semmi! ha abs lett volna...

Jöhet mindenki a nagyképű szövegével hogy ő fasza motoros így meg úgy, a vez-tech tréningen minden motorra 2-3 métert vertem (40km/h-nál!) a szaros abs-emmel a többiekre (az oktatóra is), kivétel nélkül. (És természetesen a motor is kormányozható marad mivel nem csúszik a kerék!!!) Oktató is mondta hogy ember nincs ki az abs-nél jobb...És az akkor száraz út volt. Vizesen ennek a többszörösét veri az abs a sima mocikra.
Jah stoppie-zni nem lehet vele. Hát ez van, inkább élek.
Soha nem fogok ABS nélküli motort venni. Nemhiába lesz lassan mindenhol szériafelszereltség.
Silencer:
nah, ennyit a sok szájtépésről
-
Silencer83
addikt
Sracok koszonom a sok hsz-t
, egy "keves" netes bongeszes es utanajarast kovetoen ez a motor nagyon beinditotta a fantaziam, holnap telefonalok es megsurgetem azt hiszem kicsit a dolgokat
[link]kb ilyen evjarat es előeletű mocit keresgeltem
-
válasz
TayRol
üzenetére
jövőre én is be akarok iratkozni vezetés technikára , hogy ha lehet többet ilyen ne forduljon elő... hiába satuzott be az ember előttem , ha nem lettem volna balfasz esés nélkül is megálltam volna előtte ez fix... mondjuk én tökre megijedtem és reflex szerűen rá rántottam a hátsó és első fékre
abs... abs abs ilyenkor hiányolja az ember ....mondjuk ha van előttem 30m mint gabomennél akkor tuti megállok 3m en belül 50 ell álló kocsi ijesztő tud lenni

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Lehet hogy nem fog egyezni, a töredék idő alatt kellett döntenem, így döntöttem, ez lett belőle, nem tudok mit tenni.
Na mindegy nem kell itt okoskodni, hasonló szituációban amit ne adjon az ég nem biztos hogy a vezetési techikáddal többre mentél volna,meg az sem hogy másképp jártál volna.
Megtettél volna mindent hogy elkerüld a bajt, mint ahogy én is megpróbáltam, ennyi itt a témát befejeztem. -
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
szerintem meg pont nem mindegy, de megértem, hogy most miért írod ezeket.
majd pár hónap múlva, ha letisztult benned ez az egész és nyugodtabb leszel, akkor fognak előjönni azok a kérdőjelek, amikről írtam.az első fékbe kapásról meg annyit (bár szándékosan kihagytam), hogy ezek azok amiket hiába "tanulsz" te utcán, meg "képzed" ott magad, egy vezetéstechnikai tréning első napján megkapod az alapokat hozzá. azt írod természetes a kormányelmozdítással. az meg hogy arról beszélsz hogy a motorodon nagyon harap a fék. ez mind kifogás keresés, önigazolás, a legrosszabb amit tehetsz..

most vagy kanyarodsz vagy fékezel, ezt el kéne dönteni, a kettő együtt nem megy legalábbis az első fékkel biztos nem..na mindegy, soha nem fog a véleményünk asszem semmiben egyezni, de azért 2 hónap múlva olvasd el ezeket újra, érdemes lesz.

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Megálltam volna ha lehet nem csúszom meg, ki tudja.
Így alakult,nem tartom magamat akkor sem hibásnak.
Annyit tanultam a dologból hogy még jobban oda kell figyelnem és az első fék helyett többet fogom használni a hátsót is.Mert ezen harap az első nagyon durván,lehet ez is volt a gond.
Mindegy, hogy jobb motoros leszek e ettől, persze, még körültekintőbb. -
mvman
csendes tag
válasz
yodamastah
üzenetére
MOL... ööö biztos jó az?

Leonardo 150es volt. Abból van 250-es.
-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
azt hiszem számomra a biztonságos követési távolság teljesen mást jelent mint számodra. hidd el, én is iszonyúan sajnálom.
viszont sajnos a f1donak írt válaszodból valóban ki is derül, hogy nem vagy kellően kritikus magaddal szemben. szerintem.
nagyon egyszerű amúgy a képlet: megálltál? kikerülted? nem.
ez annyit jelent, hogy nem volt biztonságos követési távolságod. mindig legyen menekülési útvonalad. neked nem volt. ha lett volna, vagy megállsz vagy kikerülöd, ez ilyen egyszerű. nem érdemes ezt másra fogni, meg hogy mit keresett az úton, papírok meg egyebek meg rendszám nélkül. ott volt? ott. te miért mentél rájuk?
az a hatalmas szerencséd a szerencsétlenségben, hogy megúsztad és felépülsz, illetve jó esélyed van, hogy a felmerült károdat megtérítik. de ha a srácnak lett volna papírja, rendszáma, akkor bizony könnyen lehet, hogy te leszel a ludas azonnal és te fizetsz mindent.. mert ugyanúgy rámentél volna, ő ugyanúgy irányt vált és neked ugyanúgy nincsen biztonságos követési távolságod. és akkor neked meszeltek is szélsőséges esetben.
amíg ezt másra fogod, úgy gondolom, hogy addig nem vagy kellően kritikus magaddal szemben és sajnos nem is leszel jobb motoros, mert pont a lényeget nem veszed tudatosan vagy tudat alatt tudomásul és szerintem ez nagy hiba. és pont motorozásnál kell igencsak komoly önkritika.
én minden esetre ma nagyot tanultam az esetedből, amit később a hasznomra tudok és fogok motorozáskor fordítani. -
válasz
Gaboman
üzenetére
hááát jobbulást...
Fasza mindenki számára az idei év.... remélem nem lesz szövődménye
az ilyeneket meg le kéne lőni!nálam a nyári hasonló volt csak ott nem kanyarodott hanem besatuzott előttem egy autós mindenféle indok nélkül ... én 40-50 el mentem de én 3-4m en belül megálltam SZÁRAZ úton... viszont mivel én voltam hátul és hiába az autós miatt estem el az én hibám... téged talán az ment meg , hogy nem volt semmi papírja srácnak....

-
Gaboman
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Pontosan nem láttam hogy a motor mit csinált,de jobb oldalról kapott rendesen,az első kerékbe, első, hátsó villába, belemart a beton.Elgörbült a moci hátulja, pénteken okosabbak leszünk addigra pontosan meg tudom mondani mi is a gond.
F1DOFigyelj, te is ne engem akarj kihozni hibásnak, semmi olyat nem tettem amiért annak kellene éreznem magamat, mi a faszt keresett egyáltalán kint a forgalomban így minden nélkül.Miért változtatott mindenféle irányjelzés nélkül bal oldali befordulást?Az hogy hirtelen a fékhez nyúltam és elfordítottam a kormányt teljesen normális reakció, ki akartam fékezni, kerülni őket, az hogy közben megcsúsztam nem tudom miért volt,lehet poros volt az út vagy volt rajta valami a fene sem tudja.A másik tudod te mennyi idő alatt érsz oda valakihez ami 30 méterre van tőled ha 50-55el mész,egy pillanat műve az egész,főleg így hogy nem is voltál rákészülve hogy ő be fog kanyarodni.55el 15.2m teszel meg 1 sec alatt tehát 2sec alatt odaértem volna hozzájuk.Ha többel mentem volna pl:65el akkor 18méter/sec tehát még 2 másodperc sincs az egész.Ha nem vagy rá felkészülve hogy fékez és befordul egy pillanat műve az egész, ezért nyúltam bele a fékbe.
Inti: Megvolt a követési távolság,te sem tartasz többet 30méternél forgalomban 50-55km/h sebességnél,csak ott jelzi hogy lassulni fog,vagy irányt fog változtatni,ezért tudsz rákészülni.
-
F1DO
senior tag
Bunkó geci vagyok ha azt írom, hogy arról nem a srác tehet, hogy Te elcsúsztál a motorral?
Abban persze hibás, hogy fékezésre ő 'kényszerített'. (Plusz az egyéb szabálytalanságaiban)Szerintem 30 méter alatt optimális körülmények között ki lehetett volna fékezni egy 55 Km/h körüli sebességű haladást...
(Nem szándékos bunkóságból firtatom ezt, csak több szempontból megnézve az esetet, pártatlanul, így lehet a legtöbbet okulni mindenből.)
A kármegtérítés összege pedig javarészt azon fog múlni, hogy Te mennyire ragaszkodsz a vadiúj alkatrészeken, avagy a márkaszerviz általi javításon / 'maszek szaki' javításon, avagy 'megalkudsz' - ha találni - bontott alkatrészekkel...
-
yodamastah
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Jogosan. Ez mashol is igy van. A forgalmazo hulye is lenne majd neked barkacsolni
Persze ha a fo vaz komolyabban serult akkor azt jobb is elfelejteni azt... A motor mekkorat kapott? Belecsapodott valamibe vagy porgott? Ha csak a segedvaz kapott az meg nem veszes, de ha a villak/kerekek oldal iranyu uteseket kaptak az nem jo moka... -
-
yodamastah
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
ÖÖÖÖÖÖ..... 1.5 honapja bevagtam a gumifalba a gixxert a hringen. A lenyeg hogy 4 helyen tort el a segedvaz, es a fo vazbol 2 helyen vaznyulvany kitort. Ez ugye totalkar lenne. Elment a tank, a fejidomtarto, plexi, farkoidom..... kb 70-75 ezertbol mindent meg birtam csinaltatni, a motorral 5 nap mulva mar mentem, semmi baja, ugyanazokat a koridoket mentem vele mint elotte. Kellett egy jo alu heggeszto meg par olcso alkatresz es kesz
Persze a motor t miszlikbe szedtuk, at lett nezve.Na meg eses kozben vegig lattam ahogy csuszik es lattam hogy csapodik be. Nem fordult at, es tudtam hogy a futomu sem kapott... mazli.A lenyeg hogy ha nem tudod teljesen gyari allapootba visszahozni, akkor is van esely szakszeruen javitani relativ olcson.
-
Zewa
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Uhh, sryí. Igazad van.
A vas jó de a keeresési feltételeknek nem tesz eleget. :-D
Éb ezt a VBR-F -t lájkolom csak hát első az óttó nállam..
Boci: Király a vas és király a kép is!

-
Gaboman
nagyúr
A motort a srác saját pénzből fogja kifizetni,hacsak a fullos lakásbiztosítása nem lesz rá alkalmas.A történet még egyszer hogy mindenki tisztán lássa.
Nagyesztergárról-Bakonycsernye irányába közúton jöttem hazafelé,előttem haladt 3db crossmotoros, egyikük úgy döntött hogy hirtelen befordul valamilyen utcába vagy házhoz nem tudom hová akart menni.
Én 30méterre voltam tőle,10m volt a fékcsíkom amikor elcsúsztam és 20métert csúsztam amíg őket eltrafáltam,onnan még 14.1méter volt a megállásig.Helyszínelő ismerősömmel beszéltem,így elsőre 50-55km/h mondott,de tegyük fel 65el mentem,nem tudom perszemnem az órával voltam elfoglalva.Nem érzem magamat hibásnak a történtek végett,az illető be is vallotta ott egyből hogy ő volt a hibás az egészben.Rendőrségnek is ezt mondta,én próbáltam menteni a menthetőt,ennyit sikerült csak sajnos.A motoron kemény gondok lettek,segédváz eltört,meg úgy alapjában frankón néz ki,első ránézésre 400-500ezerbe fáj,de most vázig szedik szét,lézerezik hogy a váz nem hajlott e meg.Ha igen akkor totálkáros nem lehet vele mit csinálni.Ha a vázzal nincs gond akkor új alkatrészekből újjáépítik,ami megint csak nem lesz olcsó mulatság.Ha a srác nem akar fizetni akkor polgári per lesz belőle,amit nem akarna ő sem ezt mondta,meg akarja oldani minden képen egymás között a dolgot. -
mvman
csendes tag
válasz
yodamastah
üzenetére
A haver robogóján én jól éreztem magam. Bár annyira nem volt erős hogy előre fele lehesen menekülni vele, de nem gyenge 150es létére. A futómű és a fék nem volt olyan rossz. Olyan robogót kell venni amiben van valami normális futómű és fék. Szélesnek meg nem széles egyáltalán, lehetett menni vele a sorok közt elég jó tempóban.
Más. Írtad korábban hogy ette az olajat a Fazer. Nos nekem is kicsit eszi. Castrol ment bele nekem is legutóbb ha minden igaz. Te mire váltottál?
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
nagyrobogó mellett egy szólszerintem: kényelmesebb.
ellenben a fézerrel ott és úgy megyek keresztül a városon, ahogy akarok, robesz nem ér a nyomomba, az őskövület futóműve meg bármit benyel még bp-i hulladék utakon és fék is frankó rajta. nem jut eszembe egy helyzet se, amit ne oldottam volna meg vele.
viszont ahogy te is modnod, robógó technikában elmaradott és te magad sem fogsz úgy menni ahogy motorral megszoktad.
sokat javult a helyzet motorosokkal szemben, ezt én is láttam és nagyon örülök neki, de a robógó robogó marad szerintem, mindegy hogy 2t pöcsköszörű, amit dunába kéne tolni, vagy 500-as. -
F1DO
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Igen, kisrobogónál nem előremenekülni erőből, hanem hirtelen más útvonalat keresni taktikából a módszer...

Pl Szokásos kép: Árpád híd, az összes sáv tele, a tempó úgy 80 Km/h, te robogóval a középsőben. Hirtelen eléd bevágnak miközben fékeznek is, te lendületben vagy, ráfékezni nincs hely (robogón a fék nem olyan jó) azonban a másik sávban is mennek, ilyenkor pl gyorsan a két sáv közé kormányozva a robit, a vonalra állva el lehet slisszolni karcolás nélkül. Szintén tapasztalat..
és közben fázni sem fogsz, kimelegedsz :-) -
Ferdzsoo
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Ugyanezt gondolom, egy rendes motor tekintélyesebb, nem jönnek be melléd a sávba, ha kell van erő gyorsítani, a fékekről nem is beszélve. Robogóval belemész egy nagyobb lyukba és lerepülsz róla, míg a motor azért csillapít rendesen.

-
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Robogon nincs akora biztonsag mint egy sportmotoron, inkabb ez az ami problemat rejt. Gyengebb fek, szarabb futomu, sokszor nem lehet elore menekulni (egy 250 ehez meg gyenge). SZoval meggondolando. Visont jelentos mertekben jobb ma mar motorral kozlekedni, az autosok hozzaallasa nagyon sokat javult az utobbi evekben.
50-esre nem ulnek fol varosban,legalabbis BP-en nem. Meg olyan vas kell amivel el lehet menni messzbbre is, ilyen 50-60km korzetben azt hasznalnam.
-
F1DO
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Hát habitus kérdése, szerintem ezzel nincs gond.
A robogóban épp az a jó, hogy húzod neki, mész ahol csak tudsz és ezért is haladsz vele a legjobban. Olyan mint kisegér a dinoszauruszok közt, meghúzod magad és túlélsz.
Olyan helyeken elférsz vele, úgy tudsz manőverezni azzal mint semmi más motoros kétkerekűvel (persze itt a kisebb méretű, 50, max125ccm-es, leginkább 2T robogókra gondolok)Ja és önkéntelenül is használata közben 'kifejleszt' egyfajta ösztönös előzékenységet, körültekintést, odafigyelést, mert ha nem teszel elgázolnak.. Durva de hatásos módszer..

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
nekem egy bajom azért van a nagy robesszal: semmi tekintélye nincsen az utakon, csak a nagymotornak. a nagy motor az motor, a robogó meg egy cikázó, idegesítő talicska - a legtöbb autós szemében. nagymotornál feltételeznek bizonyos motorozási tudást is, ezért a tisztelet, robogónál meg csak ráülsz azt húzod gecó van.
-
yodamastah
őstag
-
Integra
titán
én meg pont fordítva gondolom

a kis svéd kölkök is azért balhéznak mindig újra az utcán, mert megjárták már a rendőrséget párszor, aztán tudják mi vár rájuk. nagy büdös semmi és másnap kint vannak. ezért csinálják újra meg újra.
ezen az alapon feltételezem crossos barátunkról is, hogy nem először nyomta így. -
F1DO
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Hát hallod, aki ilyet csinál azért arról nem feltételezném hogy 'úgyis tisztában van vele, mi történhet..' mert szerintem akkor éppen, hogy nem csinálna ilyet...
Gondolhatott egyet, gyere Babám, pattanj fel mögém, úgysincs nagy forgalom, tekerünk egyet, jó móka lesz, azt hajts......
A leírást meg úgy értelmezem, azaz rekonstruálnám, hogy Gabomantól 30m-re kicsit balra esően és előtte haladhatott a crossos, mikoris az mindenféle előzetes jelzés nélkül hirtelen jobbra bekanyarodott Gabo előtt, aki erre rámarkolt a fékre, a motorjának megcsúszott az első kereke, elesett és olyan közel volt a crossoshoz, hogy belecsúszott és elsodorta.
Megjegyzem 30 méter nem kevés. (Gabo, mennyi volt az annyi...??)
-
F1DO
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Hát ez az, itt nincs aki fizessen, csak a balesetet okozó srác, saját zsebből. (a közlekedési bírság mellett) Az pedig érdekes sztori lehet..
Egyébként egyértelműen Gaboman hozzászólásából még nem derült ki, hogy közúton történt-e az eset (a Bakonyban...)Persze gondolom hogy ott, csak legyünk pontosak, tárgyilagosak.
-
Integra
titán
reméljük nem, mert azért a se jogsi, se műszaki, se bukó a csajon, se semmi.. forgalomban se vehetett volna részt, és egy ügyvéd az ilyen ziccert nem hagyhatja ki. kérdés, hogy ha ennek a csávónak semmilye sincsen, akkor miből fogják gabót kártéríteni és ki.. biztosító? vagy a csávó fizet? miből? ez itt a fene nagy kérdés szerintem
leültetni úgysem fogják, max kap egy felfüggesztettet.
de igazából meg aki így motorozik, az valszeg úgyis tisztában van vele, mi történhet, szóval ezt is belekalkulálta. -
F1DO
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Erre a témára én azt mondanám, hogy rajtam kívül biztos vannak még sokan, akiknek pályán kívül is 'jólesik' sportmotoron ülni. Munkába járáskor, simán csak úgy városi használatban. Egyszerűen a feeling miatt ha másért nem. Lehetőleg minél többet üljek motoron és ez így érhető el a leginkább
(evidens hogy nem a kimotorozás céljából.)Erre régen nagyszerű kategória volt a 250 vagy inkább 400-as belpiacos motorok, amiknél már-már 100-120 Km/h körül azt érezhetted, hogy Rossi vagy, olyan hangok törtek elő ilyen sebességnél ezekből a (sor4) gépekből.

De még akár egy 125 2T gyorsasági (Aprilia RS 125 pl) motor is nyújtotta ezt az érzést.
(mind-mind tapasztalat, és jópár robogót is használtam már)
Már elvétve van csak ilyen újonnan, pl a Kawának a 250-es Ninja-ja, másról nem is tudok, a kis CBR 125ccm inkább vicc kategória.
Ígyhát jobbára marad az, hogy nagymotoron 'virtuális csuklófékkel' közlekedik az ember.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Uh, Jobbulást!
Gondolom a fékezés miatt csúszott meg a motorod, ilyenkor tud nagyon jó dolog lenni az abs.-
Kicsit soknak tűnik nekem az a a 44 méter az 50km/h-hoz. Kíváncsi leszek mit mondanak.
Még szerencsésen megúsztad! De hogy a crossosok hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, bukó, minden nélkül?! OMG.
-
Gaboman
nagyúr
Kiengedtek mert nem fáj különösebben semmim,kivéve a jobb forgómat,azt megütöttem keményen meg a bal térdemet érzem és az egyik ujjam zsibbad,de megvizsgáltak,röntgeneztek,nem találtak semmit.Azt mondták hazamehetek.
Integra:Egy,két lila folt biztos lesz!Motornak lett baja azért rendesen,de holnap jobban fogom látni mert ma csak lámpafénynél néztem meg,este értem haza a kórházból.
-
mvman
csendes tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Yoda neked ez lenne az igazi
[link]Gaboman! Sajnálom, gyógyulj meg mihamarabb. Hogyhogy kiengedtek? Engem bent tartotak 2 napig amikor odavertem magam, pedig sok bajom nem volt, csak ugye egy-egy belső sérülés az nem biztos hogy azonnal kijön.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Köszönöm neked is!
-
-
Gaboman
nagyúr
Crossmotorral ment előttem egy srác egy lánnyal a háta mögött,hirtelen 30méterrel előttem be akar fordulni előttem mindenféle irányjelzés hiányában befordította elém a gépet.
Én fékeztem de megcsúsztam,elestem és nekik csúsztam a motorral.Fékezéstől,megállásig 44.1m volt,ebből 10méter a fékút.Nem tudja valaki mekkora kilométeres sebességnek felel ez meg?Rendőr ismerősöm azt mondja max 50-55km/hnak. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
kocsik kozott elegge erezni.
-
Gaboman
nagyúr
"Összeütközött két motorkerékpáros vasárnap a Bakonyban, Zirc és Nagyesztergár között, a balesetben hárman megsérültek - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az egyik súlyos sérültet rohammentő vitte a veszprémi kórházba, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek."
Én voltam a súlyos sérült akit elvittek,de szerencsére semmi komoly!
-
Daywalker
addikt
ejj-ejj, szép perec a 125-ösök között: [link]
-
runner 125
nagyúr
-
Kígyó
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem bantaskent, de teged itt kar peldanak felhozni. Szvsz egy kezdonek, aki ra van kattanva a sportgepekre teljesen mashogy jar az agya, mint egy tapasztalt versenyzonek. Valoszinu, hogy ha o is 6 szezon ota sportgeppel palyazna, akkor o sem r6-ot venne bevasarlomotornak..

-
Daywalker
addikt
Gixxerek skiccen: [link]
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- Filmgyűjtés
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet adok ennek egy próbát, most jön az olajcsere, de van még annyi választási lehetőség olajból a hajam égnek all... a szerelőm castrol mánias de ki tudja mi áll e mögött, meg aztán nem egy nagy csúcs szakember, de csak erre van most lé...

bár ez a zx még nem annyira hegyes üléshelyzetben.
persze azért nem vettem meg az elsőt amit néztem, hanem csak a 3.-at 

?
, egy "keves" netes bongeszes es utanajarast kovetoen ez a motor nagyon beinditotta a fantaziam, holnap telefonalok es megsurgetem azt hiszem kicsit a dolgokat
Fasza mindenki számára az idei év.... remélem nem lesz szövődménye