Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
tudom,h számithat a nyomás.
M1es sportec-el kezdtem a nagymotoros ismerkedést(nem ma volt szupermodern győztes gumi),ott 1.8, meg 2.0nyomásokkal ajánlották a tesztelők.cserébe ehhez a motorhoz/gumihoz, v a 207.208hoz képest rendesen izommunka volt kanyarba vinni.ezért is féltem,levinni a nyomást,mert a fordulékonysága azért lehengerlő ennek a gépnek ezzel a gumival.de szerencsére semmit nem vettem észre negativan,szóval igy marad.
anno még arra is használták sokan kis nyomást,h lehessen frenkizni a rinyacsikkal...
úgy látom ez legalább mára már nem fegyvertény,max az ember megveregeti saját vállát,hogy tényleg ma jobban ment mint tegnap.
ismerek olyan ujságiró/fényképészt,aki - nem bizonyithatóan- egyik napról másikra a 3cm-es rinyacsikot nullára tette.smirglivel. ennyire "fontos" volt.más kérdés,hogy ha az ember kiül,azonos sebességnél 1 cm-el odébb van a rinya,és mégis rohadt gyorsan,jól lehet igy kanyarogni.de jó is volt ma reggel

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
hát odafele kb 55-65el mehettem óra szerint(kb álltam),éppen gyorsitottam a város vége táblánál,mikor rendőr szemben.megálltam,visszafordultam.nemtom,h ebből lehet-e valami.
aztán városon kivül esztergom felé megint rendőr szemben. ő tépte, én meg épp szellőztettem kanyarban,amit ő sztem simán kiülésnek nézhetett. meglepődött, ki-ki ment saját irányában.
szerpentin egyik kanyarjában kitört kerekű ezüst 4ajtós, az út közepén.korán mentem,még alig volt motoros,de azok normálisan mentek.bringás van nagyon sok,de ezekkel sem volt most bajom.
szóval most inkább rendőrt láttam,mint eszement motorost.autó persze volt pár a sávomban,de ezzel nincs bajom,ennyi tartalék mindig van sebességben közúton.
inkább azért kell vigyázni, mert irtanak a határban.
-
bajnokpityu
félisten
de jót motoroztam ma

leengedtem a gumikat elől 2.1-re,hátul 2.3ra,hidegen.azta, mennyivel stabilabbnak éreztem.
a gumis 2.4 2.9es nyomta fel, igy helyben akart fordulni,de nem tűnt stabilnak.leengedve alig 1-1cm maradt,és sokkal gyorsabbnak éreztem.fel is melegedett a gumi,mire dobogóra felértem. 3 év kihagyás után erre is büszke vagyok

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én meg a tuonoval vagyok így..
de ettől meg ma is jó volt az f4... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
pláne elképzelhetetlen,h ilyen döntés egyetlen emberen múlna.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
én arról beszélek,h amikor kirugózott a hátsó rugóstag a megtapadás után.
ennél szebben nem is működhetne. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azért ezek a rugóstagok is megérik pénzüket.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
roxin működött.
térdemmel kiakasztom gázt,máris szabad két kezem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
na,ezzel azért nem értek egyet.
sztem a gyártásteknológia a mostani kinai robogókéval lehet egy kategória.
néha összejött, néha nem.ha nem,kicserélték a szóráson alulmaradt alkatrészeket.
meg ezek sokkal nagyobb literteljesitményű,pörgősebb dolgok.17lóerő 250ccm, 2T nyomatékra hangolva.ilyenek már nincsenek.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
eszembe jut ismerős, zxr250v 400assal.
MZről ült át,
10e km-t ment mikor megkérdezték tőle:milyen láncsprét használsz.
erre ő:az mi? -
bajnokpityu
félisten
sosem döntöttem olyan melyre, mint pl Persu. nem vagyok palyaszokeveny... nem tudom nálam miért ért le.130as gumi volt hátul, 2-3 cm hiányzott a labtarto vegebol. és mégis. emlékszem elkottaztam egy jobbost majd hirtelen ledontottem. majd méterrel odébb folytattam az ívet
nem volt szándékos.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem kellett volna annyit fogyni

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
amikor még volt ára a motoroknak, feltettem az F2őt.akkoriban jó 6-7 éve ezek 650-700ért mentek.tehát én 740et kértem,mert gyári volt,teljesen felújitva.720ért ment el a végén,de ez lényegtelen.csávó felhiv,h ez egy kotványszar,tehát adjam oda 350ért.seggreültem.
msot sztem meg majdnem csak ilyenek lehetnek...

csóró mindenki
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
50e km az már lehasznált?

asszem 48-49e van a CBRemben.karcmentes.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Shkiz0
üzenetére
ha láttam hirdetve korábban másik tulajtól?
mert gusztustalan.
nyilván nem más haszna miatt.valamint az ilyen adokveszek emberek szoktak legritkábban olajat cserélni,szükséges minimumot nemigen fogja megkapni.és ha már rendszám is van rajta(régen egyébként ez 1-2 hónap volt),akkor használják.hát ezért nem venném meg...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
én innentől meg nem venném...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
előző 10éves,és mostani 10éves motorrommal sincs semmi bajom...
sőt, a 16 éves kocsimmal sincs.de a 9 éves kocsimmal van...nincs benne logika.
motorok sztem általában megbizhatóak.
amig kecseg hozzá nem nyúl... -
bajnokpityu
félisten
sztem egy jó szerelőt keress előbb.
egyébként akár az is belefér,h kapásból egy hasonló szerelő által helyrehozottat vegyél.
ismerek olyan szerelőt,aki ebből él.természetesen igy garid is lesz a robi/motorra.Ali:én ilyenre cseréltem a gyári nissinemet.fékhatásban megéri.attól viszont félek,h mennyire eszi a tárcsát.ferodoval megjártam anno...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nekem tetszik

ócsó,és benefér egy blokk-generál az árába.
-
bajnokpityu
félisten
furcsa ezt olvasnom,h kategóriával jobbak.
egyszer hintáztattam meg frissen szervizelt RS125öst,ugyanúgy hintázott mint egy ETZ.mondjuk,menet közben hogyan viselkedik az más tészta,de nem üvölt róla,h sokkal jobb lenne.de ettől még ár/értékben sztem a 250es ETZ verhetetlen.és megvan a program a hosszú téli estékre is.nem a TVt kell bámulni

Rew:sztem nem teljesen.ha nem merev a váz,mint az ETZé, va roxié, akkor sokkal tbbet lehet hibázni.ezekkel tényleg mindent érezni,hogyan tapad.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jókat mosolyogtam közös ismerősünkön,h fél az 50es robin,mert 5cm-es amplitudóval mozog a kormány.naés,gyorsabb voltam a köszörűvel,mint a CBRel.de legalábbis úgy éreztem.
pedig a roxi szitnén nem egy hájtek.... -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
ennyire szar konstrukció?
ehh.
50es pöcsköszörű robiknál a 40e sem elképzelheetlen egy injektoros SR50nél.
felénk egyébként meg sem áltak a 180as hengerekig. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
figy,nekem az eleje gyakorlatilag nem mehet ki.én mire kanyarbe érek,már lefékeztem,tehát felszabadult elől a tapadás,csak oldalirányban dolgozik,mert fixgázon megyek.
tehát nálam max hátul tud meg-meg csúszni,de az meg igen ritka,mert finoman járok.vén ember tudod nem gyorsvonat,örülök,ha nem reggel fáj valamim,mert akkor még élek.
a régi Dunlopok nagyon picit tudtak alattam csusszanni,de azok is csak hidegen,és hátul.nah,ennyit mondtam,többi kombinálás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
D207 D208 nem turagumi volt fénykorában.
asszem 208 volt nekem elől 207 hátul,igy vettemez úgy csinált, de azt is inkább hidegen,h meg-meg csúszott.most persze lehet csak mákon volt,és utána jobb felületen megtapadt,de hogy nem én fogtam meg, az tuti.de nem kilőtt alólam.
csak macadam sem volt ujkorában turagumi,most meg kb égetnék.minden gumi kb sportgumiként kezdi,és turagumiként végzi.pont mint a motorok.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
haver a Z4esével karbis VFRjével karcolt zéxerek között.másik haver meg VTEC VFRjével pályázott a Z4essel,és talmától idézve:jól nyomja az öreg.
pedig a Z4 még túraguminak is necces.
a D207, 208al nekem is leért 1 és 2 személlyel is a lábtartó a CBRen.amikor még tudtam kanyarogni.
ezek mondjuk pályára már kevesebb tartalékkal birnak(bejáraton érezni, h képes elveszteni a tapadást),de utcára 2-3 perc melegedés után jók.
simán vettem volna ujra őket,ha még gyártanák,abban a tudatan, h tesztben biztosan utolsók lennének.
-
bajnokpityu
félisten
bocsi, teljesen jogos.megnézem a t9 szótárban.
én nem sírok a kuplung miatt, de aki járt már robival is motorral is bpn, az tudja melyik a kevéssé fárasztó, és hatékony.
f4 en mindig a kuplung miatt fáradtam el. gyurhatok rá akarmennyit. az ezresen nem hidraulikus a kuplung?
-
bajnokpityu
félisten
na hát akkor itt a megoldás...
nem kell tépni,mint ökre
ha cibálom,persze F4 is tépi a gumit,de miért tenném?már épp kezdtem volna hülyén érezni magamat,h biztos bennem van a hiba

ago tuti jól behangolta,nem ma kezdte a tuningot.de pl a folytószelepet injektoron a szervizek tök fölöslegesnek találják.
-
bajnokpityu
félisten
40-50 alatt a CBRnek sincs.ugyanugy beindul a venti.
injektor folytószelepje volt szinkronolva valaha?
másra tényleg ne mtudok gondolni.
(PC-t fékpadon tették rá? egyébként semmi értelme sincs...)direkt mindig ki szoktam próbálni idegen motorokat,h mit művelnek alapjáraton,de semmi ilyen nem tűnt fel...
de a legurvább az a haver 954ese volt pc hangolás után.900 volt az alapjárat.nah,az kb 700tól elindult, mint a tank.
-
bajnokpityu
félisten
voltam aeroxszal pilisben egy 200as karikán

teljesen jó.félretéve: a CBR600F még annyira sem alkalmas városba mint egy VFR,v akármelyik vizes 200ccm fölött kétkerekű.motornak sem jó 100fok fölötti hűtővizzel,neked sem a hőség és a kemény kulung miatt.és semmivel sem erősebb a CBR a VFRnél,sem kis-sem nagy fodulaton.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ti láttátok ezt a csajt élőben?
bezzek a kawás csajoknak úgy kellett szólni,h huzzanak már ki a képből, mert a 12es sokkal szebb...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
csecse
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
emiatt ne görcsölj.
mivel alacsony az ára,sztem sokan rámozdultak,és ezren megkérdezték ugyanezeket...
ha felelősséggel akarnék ugyanerre válaszolni, csak annyit tudnék,hogy nem érzek semmit, és ha törött is volt,tökéletesen megcsinálták.ezzel a válasszal nem kaptál igazából semmi olyan infót,amit magad próba során ne vennél észre. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
az a reflex,h hirtelen ne húzzam be a féket,sem elől,se hátul,és kocsin is várjam meg mire átcsoportosul a súly,na ez kialakult.
fékerőmaximumot egyáltalán nem érzem a CBRen,mert közelébe nem voltam még,vagy csak észre sem vettem.igy is olyan irdatlan fékereje van,számomra elképesztő...roxin,v buzukin simán tapadáshatáron tartom a fékerőt,de ezeken jóval hamarabb fogy el a tapadás,mint amit még jó volna,ha tudna.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
én nagyon rosszul lehetek bekötve.
teljesen immunis vagyok a marketingre.
még TVt sem néztem idén...vasárnap voltam pilisben, 2x kicsit megáztam,de jó volt.
és pillanatra sem éreztem ABS hiányát,bár hozzáteszem,elszoktam a géptől,ezért igen lájtosan közlekedem.de amikor gumi szélén fordultunk a mátrában is éreztem,hogy csuszik,és nem kell kisérteni a sorsot. pl amikor kint az összes levelibéka a felezőn,nah nem akkor kell tépni tükörradiálon

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azon kivül,h örök élet,dynojettel harmadikban 140nél emeli elejét.
dynojet nélkül meg 4.5literrel eljárt, hasonlóan 110-140es tempóval,ahol a 600as CBRem 6.2t evett. -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
ha ez az a nepper, aki nagyüzemben robeszeket is árul szigethalmon,akkor jól nézd meg!
anno igy jellemeztem:"arra is lusta,h visszatekerje az órát."szóval lehet jó is,de sok szem. sokat lát..
egyébként 2003as v 2002es zx9el mentem kicsit, kicsit leáttételezve, még dynojet fúvókák nélkül, egy túrásabb kormánnyal, sztem ezekre az utakra találták ki azt a gépet.nagyon kényelmes mind a futóműve, mint üléshelyzete.
haver anno megpróbálta a jellegzetes kawás zörgéscsörgést megszüntetni a blokkban,vitte szerelőkhöz.lánchoz,szelephez nyúltak.1 hétig susogott,majd visszajöttek a hangok.ez igy normális

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
csalóka ám.enyémről azt hittem 1mm nincs már.mikor beszereltem,láttam,h inkább 2.5mm van még.
no,nyilván nem raktam vissza,de előfordulhat,h 2nek látod,és még élettartama felénél jár.egyébként nálam fékerőt tekintve nagyon bevált az EBC HH.remélem tárcsát sem fogyasztja....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
igen,de autónál 15-25cm fekszik fel a viz tetejére,motoron csak 1-5.tehát olyan,mintha a motorgumi alapban egy minta lenne.
Persu: ettől én nem mernék kimenni a CBRel esőben slicken,tudatalatti para

már nem is emlékszem a tipusára mit tettem a motorra,de nagyon tetszik a viselkedése.
mondjuk nekem most a ződ is fekete,tök mindegy mi van alattam,csak két kereke legyen.de legalább nincs vele semmi bajom. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
én is mentem vele vagy 100kilómétert BP körüli dombokon,mikor megjelent.
streetrod,nightrod,már nem is tudom melyik volt.
5.8M volt akkor az ára.F2es CBRről ültem át rá,hát nem voltam teljesen kompatibilis vele.
kéne,ettől függetlenül 10év múlva, mindenkori fele árán(mert sztem ennyit ér),és mindenképp pozivit meglepetés volt a korábbi csopperek után. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ilyet szerencsére nem tapasztaltam.
főfékhenger nekem csak MZn volt beteg,engedte az olajat.de az is inkább karmantyú hiba. -
bajnokpityu
félisten
simán minden tárcsafék képes rá,hogy a dugattyú nem mozog könnyen (kopás v dzsuva miatt),és akár folyamatosan hozzáér, ahogy nem fékez.ennyire durva még nem volt nálam,de azt könnyen észre lehet venni,hogy nem kopnak egyenletesen a fékpofák.
mindenesetre kiforditanám a nyerget, és a kivett pofák alatt megnézném,hogy mozog-e normálisan minden dugó.majd leengedném a fékolajat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
nekem csak annyi bajom van ezzel a konstrukcióval,hogy az akksi tövébe érdemes tenni a biztositékot.ha véletlen baleset történik,és elnyiródik valahol a kábel,akkor nehogy felrobbanjon,kigyulladjon rövidzár miatt az akksi.
kép alapján az aljzatban van.ha igy van,akkor megtoldanám egy lengő biztositékdobozzal. -
bajnokpityu
félisten
válasz
alvaro
üzenetére
hasonlóan 15-20évvel járnak előttünk az épitőiparban is.
mi gányolunk,ócsón megoldjuk,kint meg kész,tökéletesitett megoldása van a dolgoknak,minimálisan drágábban(ha egyáltalán drágább)például,hogy offoljak:
nálunk ferde szemmel néznek a mészhomoktéglára,meg kell ez? 1 millásra tervezett lakás négyzetméterár esetén,kint meg az alsó kategóriában bevett szokás. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jól van bácsi,hónapokig nem jártam erre.ja és első blikkre jók q gumik is,az ebc is erosebb a gyári nissinnel.viszont a 3ev kihagyás majdnem 3centit jelent ,ha érted... meg kéne tanulni újra bízni a gépben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
háát,most úgy érzem nem tökéletesen.
nem vándorol a nyomáspont,csak éppen nem olyan betonkemény mint vártam.kocsiban nálam végig azonos feszen tölt,alapjárattól,úgy emlékszem.
motornál meg fordulattal egy darabig emelkedik a fesz,aztán maradt.
úgy olvastam anno az F2esnél,hogy talán 5000es fordulaton kell mérni a tőtést.nem jól beszélek? -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
re.
nem ilyen,hanem egy homasitás van nálam 300Ftért vettem.
utóbbiakkal az a baj, irtó közel vannak a pólusok,és mire megforrasztottam,majdnem összeérnek.nekem is volna kérdésem avatottakhoz:felrakattam a fém fékcsöveket,de feszültség alatt van,mert hiába tipushoz való (tipusbizonyitványt kaptam ebayen hozzá évekkel ezelőtt),egy picit csavarodik.
szerintetek hiba volt feltenni,és hirtelen vissza a gyárit?
azt hittem,h olyan jó lesz,mint amilyen a roxin volt,de alig érzek előrelépést... -
bajnokpityu
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
na ezzel teljesen egyetértek.
most a CBRen D207 D208 van.5percet várni kell vele,mire meleg lesz,onnastól ugyanazt tudta alattam,tudásommal,mint a sportec.utcán.hulladék guminak mondta mindenki,de sztem nem olyan veszélyes.
most van benne 5e km,és csak most csereérett. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
na ezt magyarázd el nekem...
ezt a nulla szögű üvet sem vágom,nem csak a párban használhatóságot.
amikor a Z6 megjelent,kiakadtam,h hátul nincs vizelvezetése.
gyártó szerint az első feladata ez.nem is vettem meg
nulla szögű volt ha jól emlékszem az M1es sportecem is.zseniális gumi volt,csak épppen az F2es CBR megette 3500km alatt. a hátsót,és az első is minimum felénél járt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
haver tesconál elfelejtette visszaállitani.
felfüggesztett lett... -
bajnokpityu
félisten
tudtok valami jó forrást gumira?
tudjátok,ahol osztogatják a szuper uj 90% gumikat 10%os áron
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
szerintem műszaki ellenőrnek ne épitészt keress,inkább épitőmérnököt.és ne akkor keresd meg amikor kész az épitész a tervekkel,mert akkor már késő.
itthon az épitőmérnökök nagy része statikus, igy találsz meg minket.
pontositok:attól még,h épitész,lehet,h házat közelről még nem látott.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gaboman
üzenetére
nekem pont egy Fsportom van.9éve van 600as sportmotorom,de maximum olyat tudtam mondani, hogy pöröghetne kevesebbet.de hogy kevés,vagy lassú, vagy erőtlen, hahaha, na ilyet nem mondtam.
pedig 60%ban két személlyel jártunk, és néha olyan tempóval, hogy párom rókázott.
most mondjuk érik, hogy idén már egyedül járok.
a cbf600 meg a cbr600 ég és föld.semmiben nem hasonlitanak, sem céljuk, sem használhatóságuk, sem áruk nem stimmel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
haverom 954esének a powerje gyárlag szar volt.igazából sosem derült ki mi baja,de pont forditva működött,mint kellett volna. igy sem lent sem fönt nem volt ereje.gyári uj nullkilóméteres garanciális gép.
szal simán lehet,h egy ezer éves gép powerje miatt elgyengül fönt.
ez a powerszelep sztem egy hülyeség volt. retkes helyre ilyen kényes és fontos dolgot betenni... egyik gyártóé sem volt jó megoldás. suzuki,yamaha,honda, egy kutya...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kroni1
üzenetére
10w40 hlyett 20w50et biztosan nem tennék egy fészerbe.hacsak már annyira dönteni kell bele az olajat,h több olaj fogy,mint benya.
a w40 is eszméletlen sokat tud.
10w50t még csak érteném...a 10w persze hideginditásnál jön jól,de azt se tessék elfelejteni,hogy 40fokban is jobban ken egy 10w mint egy 20w.amig hideg a gép,és azonos olajcsaládot,minőséget feltételezve.
kocsiba pl én most 5w30at használok.amig nem eszi valami brutális módon,ez is marad.kisebb ellenállása van,kisebb benzinfogyi,stb.
de ahogy gondolod,te géped...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
de a 99körüli zx9esek egy széria végén volt,mig az R1es 2001ben egy teljesen új konstrukció.
2000es zx9essel mentem,az bizony alig volt kezesebb mint a 92es 600asom.persze másfélszer akkora erő,4x olyan jó fék mellett azért ez is nagy teljesitmény.annak az utcára hangolt futóműve,kényelme a nagy szám sztem... -
bajnokpityu
félisten
valamelyik öreg F1 pilóta mondta:ha nem félsz kanyaban,akkor nem mégy elég gyorsan

voltam én már sokkal jobb kondiban is mint most,de bizony keményen megizzasztott a szaros 600as is.két személlyel órákon át szerpentinezni, legyen akármilyen kezes pille 600as,azért szerintem még mindig kemény meló -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
mikor akarod megvenni?télen,holtszezonban?
tavasszal kap olajat a gép,és ha érdekel a kis F4,akkor odaadhatom egy körre.
azt látom,h ezek a 600asok irgatlanul sokat fejlődtek.ha az F4 bejön,akkor a mostaniakért imát mondanál.
F2őről ültem F4re,9évnyi fejlesztés,és hiába azonos márka,méret,de abszolut ég és föld.felültem az F4re,és gondolattal irányitottam.hamarabb ledöntött,mint ahogy F2vel elkezdtem ellenkormányozni
és mindezt olyan természetességgel,biztonsággal,h elképedtem.steril gép a régihez képest.egyébként az R1 csatahajóságához szerintem hozzátehetett a rossz gumi is.anno azért áradoztak a tesztelők,h 600vázban ezres blokk.
-
bajnokpityu
félisten
utcára van,h kényelmesebb lenne a nyomaték,de a motorozás örömét ugyanugy megadja a 600as,mitn a 750es.nemtom,m nnyi az árkülönbség,de én simán elmotorozgatok ujabb 7 évet ssp600ason.azaz végre ujra szeretnék már motorozni,ha már az idei szezont is a garázsban tölötte épitkezés miatt.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
azt viszont nem vágom, a gsxr és a vfr között nincs semmi?
vagy szépség alapján ez a két lehetőség? és VFRből melyik? a vtecesre gondoltál?kettő között kb félúton ott az f4 is,vagy a zx9,mint túrás-sportos.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
mit vettél?nem is olvastam

gratulálok,de nem tom mihez

nekem sajna csak B7lesz jövőre,adminisztrációs hiba miatt nem a maximum,ami van motorra.igy a CBRre 5rugót fizetek egy évre.ez eléggé rendben van

-
bajnokpityu
félisten
nekem meg a hjc jött be.
6-7 éves hjcmet 2. héten felavattam,lebuckázott 5 méteres pattanásokkal a szikláról,és kutya baja.a szivacsa mai napig ugyanakkora,ugyanannyira szorit. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kroni1
üzenetére
rángatás attól is lehet,hogy mennyire feszitették meg a láncot.ha laza,akkor picit késik,és ránt.F2esen én is azt hittem,h a motornak van baja,de karbiszinkron,láncfeszités után mintha kötélen húzták volna.szinkronon minimálisat kellett állitani,szerintem nem az volt a megoldás.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)