Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
igen, ez nekem is megfordult a fejemben, mert ennyire vérszemet kapni..
ha meg csak a nap hősének gondolta magát, akkor most nagyon megszívta. mondjuk amúgy is, mert tuti benne lesz a fél 7-es hírekben és a rendőrség most példát statuál, nehogy újra ilyennel próbálkozzon valamelyik rendőr.
és az a nap is eljön amikor a motorosokat fogják megszivatni de nagyon durván valamivel. mert most népszerű a mindenkit rommá szivatunk politika. persze a nép nevében. -
runner 125
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
.meg alapban, hova képzel az Octavia-val?
Azt sem értem, h egyáltalán nekiálltak üldözni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Meglepődnél hogy mennyire jó kisebb túrákra is az SMC625.
Én sem hittem volna de egy 200-300 napi túrázásra eszméletlen jó.
Az SMC-k még nem annyira vékony,kemény ülésű motorok mint az EXC és SX testvéreik,így sokkal kényelmesebbek náluk.Vibráció van de zavar engem,sőt,inkább élvezem.
130 utazóval még simán el lehet vele menni bárhová,sőt ha a menetszelet bírja a paraszt
akkor felette is.
De én mondom átlagosan 120-al megyek vele.
Falvakon,Városokon belül állok a motoron kiérve belőlük is néha állva megyek,(ez valahogy megmaradt bennem az endurós korszakomból),de azért ott a legtöbbet ülök persze.ALI_G:Már én is rájöttem!

-
Integra
titán
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Sztem nekem akarta címezni a kis kedves.
Bár nem tudom ő miért ad választ bármire is amit tőled kérdeztem, és amire ráadásul már válaszoltál is.
Az a helyzet, eddig sem volt túl jó viszonyom az itteni újoncokkal. Ezek a beleböffentések, és "jól megmondom neki a frankót", pedig még jobban mélyíti az előítéleteimet. De aztán lehet neked akarta címezni...fasz tudja. Bár nem lenne túl logikus.
De erre azért reagálnék bárkinek is szólt...
"Tipushoz és életkorhoz semmi közöd"
Gondolom akkor iszonyat komoly motoros lehetsz, ha ilyet leírsz.
Sztem nem vagy még 16 éves se, és amikor meglátsz egy sportmotort tátva marad a szád, és mutatod a kezeddel hogy kapják fel 1 kerékre, majd nyugtázod, apu majd nekem is vesz majd 1x "vér pisti" egyedi rendszámmal... 
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Tiszteletben tartom hogy te miért választottad...de! Mentem már én is supermotoval...tudom milyen feeling. Az ülés pozíció, a motor karakterisztikája, a váztól elkezdve a futóműig, magyarul minden porcikája az 1 kerekezésre, stopie, erőcsúsztatás és egyéb nyalánkságokra van optimalizálva. Eleve ezek a motorok iszonyat könnyűek, elöl szinte semmi súly sincs, rövid fokozatú váltó, ezért is van hogy ha kell ha nem 1 kerékre akar állni. Viszonylag kicsi a hatótávjuk ami megint csak nem pozitívum a túrázáshoz. A 120-130-as végsebesség meg..ha már itt tartunk a mai világban életveszély. Már ne is haragudjál, de ha te ezt a motort tényleg túrázásra használod...véleményem szerint jól melléválasztottál. Illetve erre a célra jobbat is választhattál volna. Az üléspozíció és a vibráció hosszú távon kényelmetlen és idegesítő. De ha már ez a feeling jön be jobban jártál volna egy Africa Twin-nel is pl. Ezek a motorok ideálisabb elegyet alkotnak arra amire használod, mint egy supermoto. Én tudom mennyire veszélyes az 1 kerék, stopie és a többiek. Többek között ezért nem választanék sosem supermoto-t még városba sem. Mert egy ilyen motor könyörög hogy ezt tedd vele, és birkóznod kell kigyorsításnál hogy ne ágaskodjon. Ezért ez a motor olyanoknak való akik nem küzdenek vele, hanem élvezik ha végigváltják 1 keréken a fokozatokat. Én tudom hogy ennek a stílusnak pont a fordítottja vagyok, ezért sosem vennék supermoto-t, de még mindig nem értem hogy ekkora motoros tapasztalattal, ami több mint 10 év, hogy vehettél túrázni supermoto-t.
Persze felőlem azt veszel, és azt használsz amit akarsz, de nekem ne próbáld megmagyarázni hogy tök jó túrázni egy supermoto-val. Az megint más lenne ha állatkodni vetted volna, és változatosságnak eljártok túrázgatni nagy ritkán. Mert erre még alkalmas lehet. De hogy non-stop túrázásra...meg kell hogy mondjam a tizenéves pályafutásom alatt ilyet még nem hallottam. 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
gonzales
üzenetére
Tőlem megkapod a választ: lenézem és megvetem a közúton száguldozó ön és közveszélyes barmokat, duplán lenézem ha mindezt nagyképűen elő is adja társaságban, és háromszorosan ha úgy állítja be hogy én vagyok a faszagyerek mert gyors vagyok te meg a láma mert nem vagy az. Ez a legalja. Komolyabb csapatból meg túrákról szó nélkül rúgják ki az ilyet.
Mielőtt prüdériával vádolnál: motorozok jópár éve. Tipushoz és életkorhoz semmi közöd
Ezt miért nekem írod?

-
gonzales
csendes tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Tőlem megkapod a választ: lenézem és megvetem a közúton száguldozó ön és közveszélyes barmokat, duplán lenézem ha mindezt nagyképűen elő is adja társaságban, és háromszorosan ha úgy állítja be hogy én vagyok a faszagyerek mert gyors vagyok te meg a láma mert nem vagy az. Ez a legalja. Komolyabb csapatból meg túrákról szó nélkül rúgják ki az ilyet.
Mielőtt prüdériával vádolnál: motorozok jópár éve. Tipushoz és életkorhoz semmi közöd

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Akkor kezdem,én a Supermotomat túrázásokra vettem ahogy ezt már sokszor leírtam.
És a kerekezés,stopie,powerslide nem az én stílusom.Engem magában a kinézet a könnyedség fogott meg benne amit más stílusú motorok nem addnak vissza számomra.
Havernak is 650 túrasport gépe van 250 megy neki de mégsem használja úgy,mi átlagosan 120km/h megyünk nem igazán tépjük a motoroknak.
Főleg olyan utakat választunk,próbálunk keresni ahol sok a kanyarokból álló rész.
Nem véletlen hogy a legtöbb balesetet szenvedők gyorsasági motor tulajdonosok,mert sokszor nem tudják hogy is kell közlekedni,milyen tempóval.
16 éve motorozom rendszeresen,1éve van meg a Supermotom és 30éves vagyok. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Mégsem olvastad el figyelmesen...
Senki se írta hogy 260-270 tempóval jöttünk. Arról volt szó hogy a trafipaxok előtt megrángattam a bajszát. A 2 dolog nem egy és u.a.Nézd...aki 1000-es sportmotort vesz, az nem úgy fog közlekedni mint egy chopperral.
Ez úgy gondolom elég egyértelmű idáig. Mindezt úgy véleményezted, hogy egy KTM supermoto-d van ami végképp ütközik a motorozásról és a motorokról kialakított véleményünket illetően.
Kicsit ellentmondásosan reagálsz, ahhoz képest hogy supermoto-t terelgetsz. Mert számomra egyértelmű, én miért vettem sportmotort és miért szeretem jobban bármelyik másik motor stílusnál. Viszont arra nagyon kíváncsi lennék, te miért vettél supermoto-t és persze az is érdekel ezek után, hol használod többségben, ill. mennyire használod ki mint supermoto. 1 kerekezés? Stopie? Powerslide?
Csak meg szeretném tudni, miért ragaszkodsz ennyire a szabályok betartásához, amit szóvá is teszel, mindenképpen érdekelne mekkora rutinod van globálisan, mióta motorozol aktívan, ez a supermoto mióta van meg...végszóként pedig a korod érdekelne. Ha megkaptam a válaszokat folytatjuk. 
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboman
üzenetére
Elolvastam,én valahogy nem találtam volna viccesnek az autósok helyében.Hanem magamban azt mondtam volna hogy megint egy őrült aki kenni fogja neki.
260-270 es tempó nem közútra való ahol mások is közlekednek.
Pályán kell ennyivel motorozni ott lehet fitogtatni mit tud.
És azért a végén még nehogy besértődjél ezen ha valaki erre így reagál mert ez nem normális közlekedés. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nem. A katalógus adat az főtengelyes érték. Én a mérésre mondtam hogy "hátsó kerekes".

-
Ne forumozzatok, nezzetek MotoGP-t.

-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Írd meg melyiket, tudom olcsóbban....
Emvy: nézem, de ez a szarakodás nagyon nem tetszik...

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Érdekes, katalógus adat 160ló. Akkoriban hátsókereken mérték még? 3 lóerőt dobott a sportszűrő+dob?
-
NINJA_V
tag
válasz
Falcão
üzenetére
Ne zárd el a benzin útját, 5ös cső van rajta asszem, amúgy meg az úszó majd szabályozza, azért van. Szóval egyáltalán nem is benzines a gyertya??? Szikra azért van? Ha nincs megszakítóra ránézhetsz nyugodtan.
Ali_G: Egy 4es Accord lesz! Egy régi 924-et én is elfogadnék.
-
ALI_G
veterán
Na kipróbáltam a BMW-nek a k1200s-jét ma.
Szubjektív véleményem van, mégpedig az, hogy nem engednék ilyen vasat forgalomba helyezni
Egyszerűen nem tetszett a vas.
Súlyra akkora mint ha egy tankot.....ráraknánk egy anyahajóra.......és azt kéne vezetni. Mocsok nehéz. Ennek ellenére mindegy melyik sebességben volt, mennyit forgott éppen (még 2000 alatt is!) brutálisan gyorsul és a gázkar olyan mint ami most persunak kell. Koppig nem is mertem húzni. Az elejét túl könnyűnek éreztem, plussz fújt a szél félig oldalról meg szemből és így egyenesen is kicsit féltem, mert tolt oldalra. Akkora a felülete oldal mint egy bálnának
szóval ebbe belekap mint egy teherautóba. Kanyarodni iszonyat jól tudott még gyári keréknyomás mellett is (metzeler m3, 2.5, 2.9
), viszont mivel félig meddig csutkakormányos, ezért erre a két dologra volt alkalmas. Lehet a szél miatt, de én kis korrigálásra képtelen voltam, ráadásul az ereje még rátett egy lapáttal, mert nem lehet vele finoman menni. A fékek is nagyon erősek voltak, fogtak mint állat, pedig egy bálnát kell lelassítson a 2 db 320-as tárcsa 
A saját gumimba is beleraktam még 50 km-t, most már az oldalát koptattam, az első kerék még szőrös, viszont frankón tapadnak az előző szetthez képest, most már csak bátorság kell meg versenyaszfalt.
-
ALI_G
veterán
válasz
jasszer
üzenetére
Igen, az a szakasz nagyon kanyargós, csak most milyen az aszfalt ott?
Valaki van aki jobban ismeri esetleg Egert?
NINJA_V: na és milyen verda lesz? Emlékszel a gyerekre aki tavaly elesett mikor motoroztam vele? Na most vett egy porshe-t
Valami régit amit fel kell újítani. -
Falcão
csendes tag
Húha, remélem vannak itt "öreg" motorosok is, és tudnak segíteni.
Szóval adott egy ilyen motor. Elég régi darab, nagypapámnál van, elő húztuk régebben egy kis motorozásra a kis patak mellett. Szóval régebben, mikor letettük azért volt, mert elkezdett fulladozni, de csak úgy random, bármikor, amikor úgy gondolta, de akkor meg kellett állni, megszivatni, és 2 perc múlva megint elindulni, aztán megint jó egy időre, megint leáll...stb. Ezért lett letéve tavaly nyáron. Azóta a tank berozsdásodott, így azt le kellett venni, és egy visszaváltható Coca-Cola-s üvegnek az alsó részét megolvasztottuk, és raktunk bele egy szelepet, aminek az átmérője olyan 0,2mm-nyi lehet, szóval éppen jól adagolja az anyagot a karbinak. Szétkaptuk a kicsikét, (nem mintha olyan nehéz lett volna, áll vagy 40 darabból a karbi, meg a blokk...
) aztán a karbinak a fúvókáit kitisztítottuk, mert azt hittük, hogy azért fulladozik, mindent megtisztítottunk, gyertyacsere, minden megvolt, visszaraktunk mindent, de nem indult be. Rúgtuk (berúgtuk), toltuk, mindent csináltunk, de semmi nem működött, aztán megvágtuk a benzincsövet, mivel lehet, hogy kevés benzint kap, megszivattuk, és akkor már rúgásnál és elkezdett pöfögni egy négyet, de soha nem indult el. Betolásnál meg mindig amikor feladjuk a tolást akkor pöffen egyet... De hiába toljuk tovább, nem indul, szivatjuk, aztán megnézzük a gyertyát, hátha bezaált de semmi, nem indul be. Mi baja lehet?Bocs, ha kicsit hosszúra sikeredett.
-
jasszer
őstag
Akkor úgy kellene hogy ott találkozunk, pihenésképpen megtömjük az arcunkat és felmegyünk vmerre kanyarogni, visszafele megint megállunk vhol, aztán érzékeny búcsú és mindenki eltolja a bicajt haza. Persze csak ha nincs ellenvetés...
MOD: Most nézem, asszongyák hogy a 24-es út pl. fasza, akkor Gyöngyösnél válhatnánk ketté (többé).
-
Integra
titán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
anno a honda mondta azt hogy jó vázhoz nem kell kormány csapkodás gátló.
ehhez képest már a második generációnál tartanak és mindjárt jön a harmadik. többiek meg sehol, vagy pedig csak próbálkoznak.
azért valamit tudnak, csak nem szar az, ha ennyire bevált
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Vegyél egy jó kis Domino-t!

-
Beowulf_78
addikt
Persze amikor sztorizni kell, sok mindent nem említek, ami fontos a nagy tempójú haladásnál. Időjárási változók, forgalom kiszámíthatósága stb...csak ezeket nem írom le.
Ha ezek bármelyike nem adott, nem eröltetek semmit.
Sokat számít ekkora tempónál egy komoly kormánygátló is. Sajnos az Öhlins dupla annyi lett volna mint a jelenlegi LSL, pár fokozattal lett volna rajta több. De ez a 8 fokozat is bőven elegendő. Természetesen sportmotorokra kötelező! Talán Honda-hoz nem, mert ott elektronikus gátló van ami a sebesség fügvényében keményedik vagy puhul. Biztos jó lehet, de én azt mondom ne a motor döntse el milyen kemény a gátló. Én városban mindig kissebb, nagy tempónál pedig a maximumhoz közel szoktam állítani. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Van fékpados (hátsó kerekes) mérésem...[link]
Itt még csak sportszűrő és dob volt fent. Azóta lett Csunderlik kütyü és PC. Volt vita téma, ezért felhívtam a Hosuba-t. A szervízvezető azt mondta hátsó kerekes eredmény nem főtengelyes. Ennél többet én sem tudok hozzátenni.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nem fikából, de addig amíg nincs róla papírod nem vonnék elhamarkodott következtetéseket a lóerőkről. Egy fékpadi mérés meglepiket okozhat. Keréken 175ló az főtengelyen kb190ló. Egy PC nem tud ennyit rárakni egy rendszerrel meg légszűrővel sem. 30 lóerő+? Khm, ahhoz egy kicsit kevés lóvét öntöttél rá

-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Koszi!

Jaja, van. Danger Bikes-nal vettem, 2000 huf volt akciosan, amugy 3000, es adtak hozza egy 'applikatort', ami megkonnyiti a felrakast. Na, azt en ugy eldobtam, hogy atszallt az utca tuloldalara. Az egy fos.
Amugy ketten asszonnyal kb. 40-45 perc. Egyedul kinszenvedes lenne. Ez fenyvisszaveros, en direkt ilyent kerestem.Neked ez kell (enyem ugyan ez, csak feherben).

mod: kozeptamasz rulezz!
(anelkul tologatni kellene a szekeret, hogy fel bird tenni) -
Ma gurultam a kornyeken egy 80-ast, vannak eleg szar utak, rendesen ereztem a hatam a vegere.

-
.mf
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
220 -- 260-270 utassal?
Öreg, ésszel... :-/
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mármint neked fog kezdődni a versenyszezon vagy neki? Ő is MZ kupás?
Mi az, hogy nagy gázkar? nem bírod eléggé eltekerni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NINJA_V: vazze, minek neked autó? Úgyis csak két kereked van!

mod: vagy jön a gyerek?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Mindezt milyen motorral?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Szerintem ez azért nem annyira vicces,meg számodra sem lenne az!
Azért nem ártana elgondolkodni egy kicsikét!
-
dokar
addikt
lehet, hogy vennék egy kismotor munkába járáshoz. egyedül szoktam beautókázni, oda és vissza napi 7 km. talán motorral olcsóbb lenne.
sok az emelkedő a városban és ezért egy erős 50ccm-es robogót szeretnék. mit tudtok ajánlani? melyik a legerősebb?

-
Boci_83
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nem hajlik be a tükör ilyen sebességnél neked??
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Gyorsan hazaértünk, kb. 60km a sztráda. És egyébként is. Keménynek kell lenni. Már mint a csajomnak. Én kemény vagyok.
Az az igazság ha szoktadod moagad a tempóhoz, a reflexek és az idegpályák ahhoz fognak fejlődni. Ezért lehet hogy a 120 nekem altatós tempó. Persze, mert ami másnak 120, az nálam 150-160. 260-ról pedig visszalassulni 170-180-ra olyan érzés mintha frankó 120-al mennék. 
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78
üzenetére
260-270 között
Mindezt utassal?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Boci_83
üzenetére
Hogyne lennének.
Az M3 úgy tudom nincs, de az M7 tele van. Kétoldalas traffi, nem tudod hogy hátulról vagy elölről fog sztárfotót csinálni. Előtte mindenképpen sarazd be a rendszámodat!
Mi volt hogy jöttünk vissza a tatai tó felöl, és mivel nem nagyon volt forgalom állatkodni akartam. Félreáltunk az autópálya felhajtónál az RSV-s barátommal és a csajokkal, és elkezdtünk vegyészkedni...1 rész ásványvíz+1 rész föld.
Az autósok akik arra jöttek először nézték mi a jó istent csinálunk, amikor kapcsoltak, volt nevetgélés bőven... 
Aztán természetesen kb. 220-as átlaggal hazarongyoltunk. Persze a traffik előtt lenyeleztem.
Ha villant, akkor olyan 260-270 közötti piros fekete elmosódott csíkot örökíthetett meg.
Faszom fog azon stresszelni hogy villant vagy nem villant. Jön e bírság vagy nem...fizetek teljesítményadót gyári 160LE után amivel 288 km/h tudott a motor. Most 175LE lehet keréken és így 310-315km/h tud. Akkor egy kis homokozás ne legyen már gond. Ha 25 irányból lerántják a motorostársadalmat. 
-
DroneZ^
őstag
Na sikerült venni végül egy (nekem) tetszetős sisakot

Roof Boxer, szerintem állat, persze biztos lesz aki ki nem állhatja:
[link]
[link]
[link]
A plexije nagyon jó, nem torzít. A plexi tartó szerkezeten szinte nincs olyan rész ami eltörik/elromlik. Plexitől függetlenül hátrahajtható az állrésze, nekem bejön. Szerintem a szellőzése sem rossz
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hehehehe...
Csapjunk a lecsóba
Vegyél nekem egy fejidomkonzolt, meg két tükröt, és csaphatunk a lecsóba 
-
eddie17
addikt
Ilyen állapotban lett megvéve, na most ezen kell egy kicsit faragni. Szerintem így feketén szebb lett, főleg, hogy már nem matt. De a gyári állapotól, mint a képen is látszik iszonyat messze van. Ezen a képen még a régi légszűrő is látszik.
Annyi borítékolható, hogy nem egy tucat motor. -
NINJA_V
tag
válasz
Boci_83
üzenetére
Igen van egy kis olajhűtője is a radiátor alatt....
Ali_G: kimehetek de nem tok mivel menni, robogókat össze kéne raknom, meg most autót kellene vennem, max ősszel lesz valamikor meg a ducati, de még filózok rajta hogy mit is kellene, attól függ mi lesz akkor jó biznicc

-
Topiccsendőr
addikt
Jövő héten hétköznap ki akarok nézni Kakucsra, mert lesz verseny, és megfűztem egy versenyzőkollégát, hogy menjünk le tézével edzeni, mutassa meg a hiányosságaimat.
Kicseréltem végre az első gumit, most már nem kell félnem a célegyenesre ráfordítóban
Addig be kell szereznem egy nagygázkart. Ha gondolod kijöhetsz, de tézével leszek, meg nemtom milyen lesz a tempó... Bár a tézém kicsit odavan... Az igaz,hogy szeptember óta be sem volt röffentve, meg kint volt a hóban, fagyban, kb a 6. rúgásra beindult, de csörög csattog. Az is eszembe jutott, hogy a régi benzinnel mentem, hülye fejjel, mit csodálkozom, ha detonál?
De már hajtókaros valószínűleg. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
És nem mondott semmit a jogsira?
Vagy a 3k-ban az is benne volt?
esetleg nagyon lassan mentél (90)?kakucson azért csak lett volna valaki...next time mikor érsz rá?
NINJA_V: Kecsóringre jönnél ha megyünk?
-
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Most nem is tudnál itt menni mert gokart verseny van/lesz...
Ma Halasról jöttem vissza kecsóra de valami hihetetlen milyen őrültül mentek a motorosok!
Boci: ez már a vizes
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nemegyszeru

Boci: en tegnap vettem fel eloszor a borruhamat, hat jah, kicsit meg merev volt, de osoket vartam Zegrol, bementem varosba elejuk, Andrassyn vegig, ki Rakospalotara, de mivel nem szakadhattam el toluk, alltam a penteki csucsdugoban, nyari melegben.
Szoval mire hazaertem, frankon rampuhult a ruci
-
Boci_83
őstag
Húúú én most jöttem haza, karcoltam egy jót. Lassan meg is lesz az első ezer km. Fent voltam a Mátrában, fél 7 után már nem nagy motoros élet van, mentem 1-2 kört próbáltam a ruhát is nyújtani, mert kiülni elég nehéz benne, még nagyon kemény. Amúgy határozottan hidegebb van fent.
Hazafelé a pályán jöttem...
Jut eszembe, nem tudjátok véletlenül hogy az M3-ason, illetve az M7esen vannak telepített trafik? Holnap mennék le a Balatonra, és nem azt mondom hogy száguldozni akarunk, de jó tudni hol nem szabad túllépni a megengedett sebességet... 
eddie17 Ez biza olaj levegős!

-
eddie17
addikt
válasz
Dirtyz
üzenetére
GSX-R stimmel de nem olaj-levegős(már ha ez a hűtésre vonatkozik.)
Na nem húzom tovább a dolgot.
Ez egy 1995-ös Suzuki GSX-R 1100W (Kaliforniából hozatták be, itthon úgy tudom nem is került hivatalosan forgalomba) kis yoshimura-val megbolondítva. 2002 körül lett itthon forgalomba állítva. Persze nem gyári, mert az első idom összetört, a lámpa is más. Többi része eredeti.
Van rajta egy kis plexi, tiszta naked bike
De hogy ez a gép hogy húz az hihetetlen. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezt rohadt olcson megusztad

-
Topiccsendőr
addikt
Az volt a taktika, hogy mivel án elfelejtettem a jogsit magammal hozni, ezért án hátul megyek. + még motort is cseréltünk, tehát én mentem az YZF 1000 el. Kicsit figyelmetlen voltam, hát nem beértem egy autót?
Egy meg villogott, gondoltam beállok &rew mellé, nagyban mutogatom neki, hogy mostantól easy, mert villogtak. Hátam mögül meg ott villog a motorosrendőr 
Aktív témák
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor felette is.

), viszont mivel félig meddig csutkakormányos, ezért erre a két dologra volt alkalmas. Lehet a szél miatt, de én kis korrigálásra képtelen voltam, ráadásul az ereje még rátett egy lapáttal, mert nem lehet vele finoman menni. A fékek is nagyon erősek voltak, fogtak mint állat, pedig egy bálnát kell lelassítson a 2 db 320-as tárcsa
Kell az autó is, mert a hátizsákban való szállítgatásból már elegem van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)