Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
pont ilyen va nnekem is,en se szeretem.minden beleragad,es iszonyat mocskos tole a lanc.most egy masikat ajanlottak,ezt tesztelgetem.ne kerdezd a markanevet,ingyen volt
eddig jonak tunik.nem feher,hanem attetszo,es tisztitja a lancot.rafujtam a 250-es dzsuvas lancara,es a 3. alkalommal mar latszott a fem szine,annyira letisztitotta
-
Boci_83
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Egyszer Liquid Molli 4T üzemanyag adalékot tettem az Fzr-be, akkor fogadtam meg hogy soha többet semmit sem! Csak ami az üzemanyagban van, ha van benne valami egyáltalán.
Ajánlotta múltkor is egyik ismerősöm hogy itt egy adalék, tedd bele a motorba. Nem fogadtam el. Nem teszek bele semmit sem! -
feka007
veterán
Csak az nézze meg, aki nem eszik

Ezt ne!! Ez a figyelmeztetés ellenére is nagyon durva!!
[ Módosította: Racecam ]
-
Kevo
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!

A középállvány nem rossz dolog, nagy könnyebbség, annyi szent.
Aműgy én is néztem a naked verziót, de nekem fontos volt szélvédelem, plexivel meg már nem tetszett ez a típus (pl.: haver Hornet-jén jól mutat), így maradt az S-es változat, mellesleg szerintem jobban is néz ki ez a sportos feeling

Jó8 mindenkinek!

-
jasszer
őstag
Hja, igazából inkább motorozni szeretnék megtanulni (eléggé), nem az elektronikára hagyatkozni, de úgy vagyok vele h ha már egyszer segít elkerülni egy balesetet, akkor megérte. Mivel melózni is motorral járok kb. 60 napot hagyok ki egy évben (mikor már délben is fagypont alá csökken a hőmérséklet), télen meg biztonságosabban érezném magam ABS-szel...
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem meg elment az olajnyomás nyáron, veszprémi úton cirka 11ezres fordulaton... egyszer csak hopp, világít a piros...
-
bajnokpityu
félisten
nagyjából 70ezret mentem valvo olajjal a buzukiban.ez 7 cserét jelent.egy cseppet nem evett sosem,könnyen indul,és mindig csont nélkül ment ződkártyán,igy 170ezer km-el.mindig olaj állagúan jött ki a kocsiból,nekem nincs vele bajom.
köszi,meggyütt a gyertya,majd jövőre talán lesz időm belepakolni.láncot sosem pucoltam,előző CBRen igy is elment alattam asszem 12ezret,utánam tulajnál még 15 ezret,és kb az előttem tulajnál is 15ezret a lánc,és nem tok róla,h cserés lenne.a lánc végig tiszta gané volt,mivel mindenki által csak rosszat hallottam a brigis takaritástól.
-
Kevo
tag
Akit érdekel - TayRol-t biztos
-, az itt [link] megtekinthet egy rögtönzött galériát az én hűséges vaspapripámról
Az utolsó képet TayRol-nak dedikálom a sikeres és hatékony láncápolás kivitelezéséhez
-
zsoltee10
addikt
hát érdekes. ez a valvoline féle fehér takony nekem nagyon nem jött be. 400km-t nem bírt ki nekem, míg a castrol még so-so, a motul viszont tényleg kibírt nálam 700-800km-t.
-
Kevo
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Képet majd dobok, lekapom ma-holnap, mert most csak telós képet tudnék feldobni

Láncspray-ből szerintem a legjobb a Valvoline (Zsoltee látom nem annyira csípi
), nekem majd minden barátom ezt használja, jó a fedőképessége, kiadós és nem is drága (kb. 2.300 Ft). Csak ajánlani tudom 
Amúgy elvileg valóban 500km-enként illik fújni és ha már sok rajta az anyag, akkor lánctisztítózni. Mondjuk az 500km amolyan "illik érték", mert előbb is szükséges lehet, sokmindentől függ, de inkább többször fújjad, mind kevesebbszer. Ha a lánc fényes, akkor nincs mese, fújni kell, olcsóbb, mint egy új láncszett.
-
törölt tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
ez azert fura, mert mi 5 eve hasznaljuk
es pl horvacia, autopalya ezer fok, ket tankolasonkent fujas es semmi baj nem volt. sose.
viszont volt fura teflonos spray-nk, ami nyalkas volt es csomokban tapadt ossze mindenhol, ahol nem kene es merev lett tole a lanc.
es volt erdekes zold spray-nk, ami nem birt ki 100km-t es sivatag szaraz volt a lancunk, pedig a shox-ban eskudoztek ra.
lehet h lejartat kaptal v van masfajta valvoline is, mint amit mindenhol latni? -
feca81
aktív tag
válasz
dave93
üzenetére
nehez megmondani. tudni kene,mit jelent a felujitott allapot.
pl nalam hengerfurast,dugo,csapszeg,gyuru,zegergyuru cseret,csapagycseret,gyertyacseret,valto beallitast,valtonal az osszes karmantyu cserejet,ujravezetekelest,gyujtas cseret,felujitast,beallitast,karbbeallitast,fuvokacsereket,legszurocsere,olajcsere,es meg sorolhatnam.nekem a simson mar 60-70E Ftba van.es meg mindig nem tokeletes.kb 75-ert fogom eladni.a vazon kivul minden ki van cserelve,v felujitva
meg kell nezned,es ugy dontened.meghallgatni,kiprobalni,stb.kep alapjan itelni ne mlehet.mondjuk kep alapjan en adnek erte 40-et,de nagyon sok fugg a blokktol.lehet ne mer csak 20-at,mert gatya a blokk. -
zsoltee10
addikt
Láncspré. 30000km alatt összegyűlt tapasztalatok:
Valvoline-t senki, de senki ne vegyen, a legszutyokabb mind közül.
Castrol egy fokkal jobb, de sokat az sem bír, én a fehéret használtam 2 tubussal. Nem túl meggyőző.
Eddig a legjobb a Motul volt, messze a legjobb, de a legdrágább is.Most pedig, mivel új, arany színű láncom van, ezért kipróbálok egy újat. Silkolene a neve, drágább a castrolnál, színtelen, viszont a többihez hasonlóan grafitos felület rakódik a grögőkre, így látszik, hogy mikor kell befújni. Még nincs róla tapasztalatom, 100km van az első fújásban.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
volt nekem is castrol, motul stb, egyik se különbözik a másiktól, a lényeg hogy be legyen fújva.
bár talán egy dolgot tudok a castrol ellen mondani, sokkal hamarabb lekopott mint a többi kicsivel olcsóbb.egyébként ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor meleg láncra fújod és fújás után fél óráig nem ülsz motorra

-
feca81
aktív tag
mi,mikor beiszunk,a marsteren eszunk. egyszer sorkertbol haza ettunk ott.a csapat egyontetuen azt ondta tobbet nem

hozza kel ltenni,mindenaron palacsintat akartunk,es nem szolgaltak ki minket,mert az csak delelott volt.mondtuk mi azt,h mindjart az van,nem erdekelte oket
igy maradt a hotdog,es kegyetlen rossz volt a mustar,meg vmi vizes virsli volt benne.alairas: ma is megjelenik a rakparton egy rovid idore.pontosan 7 percre.ennyi kell,h meggyujtsam a cigit,es elszivjam

-
TayRol
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Az elso talalat lesz ami neked kell.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ok, megoldottam kétoldalas nyomtatással.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Max. ilyent, de ez autos.
-
Stalker-2572
veterán
Tudtok egy pofás adás vételi mintát? Lehetőleg ne olyat, ahol egyik lapon van a szöveg a másik lapon meg az aláírás

-
ferkoboy
senior tag
Most takaritottam meg a láncom. Petróleum hihetetlen jó dolog, oldja rendesen a dzsuvát, ugyhogy fujom is be ismét a szép láncomat.
Ez már valami ujfajta petró, mert átlátszó, meg szinte nincs is szaga, koránt nem olyan büdös, mint a kalsszekus változata.mod:
Lánspray: én Castrolt használok. Nekem ez vált be.
mod2: pont az amit fentebb linkeltél, elsőként.
-
TayRol
nagyúr
Vagy az, vagy pedig olyan `szaradas utan feher szinu lesz` felet veszek, hogy lassam, mit-meddig.
Lajcsi: persze, en sem arra gondoltam, hogy nem vizallo, csak nem merem borotvaval lemosni (bar az extra szennyezodeseknel a legjobb), maradok a slagnal

Neztem sprayket, ez nekem teljesen megfelel, ill. van ez joval dragabban. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
az elektromos dolgokat nem kell órákig áztatni és nem lesz semmi para,
gondolj bele, ha belekerülsz egy felhőszakadásba pl. akkor sem fog leállni
a motor vagy sérülni valamelyik elektromos berendezése, úgy vannak meggyártva
hogy azért bírják a vizet...utána természetesen default hogy lefújod a láncot, én az ilyen gőzborotvás beavatkozásokkor szoktam a szutykos részeket megkezelni egy kis Brigéciollal,
lemosod, utána olajzás és csákesz
-
Kevo
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Én éppen most mostam le a kis SV-m, majd szépen áttörölgettem szarvasbőrrel tetőtől talpig, a kipuffogót is ( megjegyzem meseszép lett
). Megvárom, hogy mindenhonnan lecsöpögjön a maradék víz (blokk, lánc, stb.), aztán jöhet a lánspray és már kész is.u.i.: lehet kapni amúgy spec krómfelület tisztító pasztát is, amit fogkefével kell felvinni, de szerintem felesleges, másrészről nem tudom mennyire szeretik az ilyen paszták a forróságot

-
TayRol
nagyúr
Igen, valami ilyesmire gondoltam. Ez a legszimpatikusabb, s talan meg kimelo is.
Sowi: egyszer megprobalom, de szerintem nem a sajat motoron

Lajcsi: gozborotvaval nem akarom, mert bar van otthon, de a kocsit is nagyon vigyazva mosom, nehogy kart tegyen benne, szerintem a motornal eleg sok mindent atrendezne

S ugye minden mosas utan gondoskodni kell pl. a lanc megfelelo olajzasarol?
-
TayRol
nagyúr
Ti mivel tisztitjatok a krom feluleteket (pl. kipufogodob s tarsai)?
-
Kevo
tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
De szenyó vagy

-
Kevo
tag
válasz
stargazer
üzenetére
Sikerült tüzetesen szemrevételeznem ez a gépet közelről egy tesztnapon. Nos, szerintem ezt a motort nem azok veszik, akik motorozni szeretnek, hanem akik jampizni: csilli-villi, kényelmetlen, technikailag sem emelkedik ki a mezőnyből, de ami valami botrányosan ronda, az a kipuffogó...olyan, mint valami kétpálcikás vásári bóvli, a 200Ft-os, 72 órás játékokat juttatja eszembe. Ez nem motor, ez maximum valamiféle státusz szimbólum, de erre lenne jobb alternatíva is, ha valakinek ilyesmire fáj a foga.
Remélem nem voltam túl szókimondó, nem kötekedni akartam, csak véleményt nyilványítottam

-
SzalaiG
addikt
Ki akar élni? rovat Elgondolkodtató!
-
SzalaiG
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én is mindig Shell-en tankolok, de meg vagyok elégedve, mind motor, mind szuzuki téren.

-
zsoltee10
addikt
válasz
dave93
üzenetére
hát ez baromira nem szezonfüggő. ez attól függ, hogy milyen állapotban van. az enyém pl. eléggé lestrapált volt, de szerencsével 40k-ért eladtam. nem volt érdemes megtartani, mert mindent fel kellett volna újítani. egy barátom 90k-ért adott egy el patent állapotú gépet, szóval ennek így nincs értelme, hogy mennyiért mennek. 10k-tól 100k-ig.

-
Hali!
Feltettem ezt a kérdést a robogós topicban is, de lehet hogy inkább itt kellett volna...
Szóval:
Simson S51N árról érdeklődnék. Mennyi a reális ár érte most így szezon végén és mennyiért mentek el szezon elején? Köszi
-
TayRol
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Valoszinu, hogy kereskedoje valogatja. Gyorben vettem, ott sajna nincs masik szerviz. De csak a szuro ilyen problemas, az olaj meg pl a gyertya (megkerdeztem) nem. Szoval azert remenykedem, hogy sikerul neha olcsobban megusznom a kotelezo szervizeket. Igen, a faradt olaj kenyes tema, dehat azert nekik is legyen egy kis dolguk

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Én leadom a benzinkúton. Majd lesz belőle jó kis garex olaj

-
ALI_G
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
a fáradt olaj ára azért benne van a szervízdíjban

sztem csak a fele jut az illetékes szerelőnek. -
bajnokpityu
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
nincs másik márkaszerviz a környéken?
nekem azt mondták,hogy nem csak azért fogadják el az általam vitt olajat-szűrőt-mindent,mert lejárt a gari,hanem amúgy is elfogadnák.ugyanakkor azt is megemlitették, hogy nekik kell gondoskodni a fáradt olajról,szal félig kib*szás,ha viszem,de megértik.
-
stargazer
senior tag
ez a Griso 8V ez valami félelmetesen szép járgány...
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-, az itt

igy maradt a hotdog,es kegyetlen rossz volt a mustar,meg vmi vizes virsli volt benne.