- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Bááz, tényleg, 50k.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #49661 üzenetére
Íj, hát azért ebben 6-7 mm is van.
H oldod meg?
A Nexus-nak annó letörött mindkét foga a km óra meghajtóról. Próbálkoztam két komponensű, pillanat, extra erős ragasztókkal, h visszavarázsoljam őket, de folyton letörtek. Majd sima egyszerű ragasztópisztollyal nyomtam rá két bucit és jó lett. Talán itt is meg lehet próbálni - majd, abba hajtani a csavart.
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #49581 üzenetére
Eh, 1 perccel lecsúsztál, bár kb. együtt kezdhettük írni.
-
runner 125
nagyúr
Attól függetlenül, h egy barom, mit történt itt?
Szeginy ZX9R. -
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #49373 üzenetére
Hogyne vágná.
..de, bocs, h leírtuk a nemtetszésünket.
Így igaz, ez egy guruló alkotás - de, bármilyen meglepő, véleményt, adott esetben kritikát vált ki az emberekből, ugyanúgy mint egy szobor.
S, ha az emberek nagyobb része azt mondja, h giccses és sok olyan részlet van rajta ami nem éppen előnyös, valószínű nem alaptalanak a jelzők.Ezt most mindenféle "kicsi világba zárkózás" nélkül írtam. Nem világom a cruiser, de a szépet és az egyedit én is díjazom, megcsodálom, elismerem, de ami sok az sok.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #49347 üzenetére
Nem tudom átment-e az irónia, de akkor legközelebb triplázom a smiley-kat.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #49340 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #49137 üzenetére
Egy barátomnak volt olyan fél évig, aztán eladta és vett karbisat.
Nem viccelek, de 1000km alatt egyszerűen megette a gyertyákat. Már minden lehetséges hőértékűvel kipróbálta, de mégis. Jah és úgy, h már a harmadik szerelőhöz vitte el, akik egyenként jól lehúzták, h most már biztos jó..
..apropó, a gyertyakajálás mellé volt egy néha néha előtűnő rángatása is, amire szintúgy nem jött rá senki.
Egün van egy jó kis cikk a Morini blokkról, van benne pár infó. -
runner 125
nagyúr
Mielőtt hamar beleugranál egy olyan SR-be, azért robogós topikba rakd be. Egy részből a 2002-től kb '04-ig gyártott befecskendezős SR-ek Morini blokkal jöttek ki, ami iszonyú hulladék. Az újabb Piaggio-s injektorosokra már nincs panasz.
Más részből, tény, h ha hibátlanul szolgál eljársz 2 literből, viszont, ha gebasz van az ember gatyája is rámegy, nem beszélve arról, h kevés szaki van aki ért is hozzájuk.
..én 125-200ccm-ig szigorúan csak 2t és karbis robit vennék. -
runner 125
nagyúr
válasz
bognar110 #49077 üzenetére
Nem vettem még újonnan crossmotort ( 125ccm + ), de gyanítom, h ezeknek már új korukban sincs műszaki adatlapjuk, szal' forgalmit és rendszámot sem kaphat.
Oka, h ezek versenymotorok, eleve gyárilag nincs kialakítva akkuhely és a lámpák bekötése is utólagos munkát igényelne.Más részből - ha, kivitelezhető is volna, mi értelme lenne egy kockagumis, üzemórás motorral, bika fogyasztás mellett városban flangálni?
-
runner 125
nagyúr
válasz
yodamastah #49055 üzenetére
..de, már eleve milyen gondolkodás az, h melyiknek nagyobb a presztízse?! Ki vesz így motort? Max a cigók, akik kitartóan vallják, h az aranytól, meg a sok fake DC, Guccsi és egyéb márkáktól többre tartják őket.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #48755 üzenetére
Eddig bírtam.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #48699 üzenetére
Ne basz', pedig már lejjebb raktad nem?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker #48691 üzenetére
Ok, hát ha ár/érték aránya olyan a motornak, akkor persze, h megéri megvenni. A Te Kawad futásteljesítményéhez hasonlítva is ez durva vétel.
bajnokpityu
A hangsúly inkább a 'lehasználton' van.
Baromira nem mind1, h milyen használat és milyen user(ek) által kerül bele az az 50k km. Remek példa Zsoltee volt ER6N-je..., vagy éppen a Te géped, bár nagyon rég láttam róla fotót - ha láttam.Néztem kepesmotoron és hasznaltauton is, az ilyen korú sport Kawa-k 99%-án az 5. festékréteg van, s már az is tele mindenféle búcsús matricákkal, amiktől alapvetően irtózom.
Noh és egyértelműen látszik a nyúzások nyoma - új, vagy éppen szétült/gyűrt üléshuzat, kopott markolatok, igénytelen kosz, glettnyomok, tört rendszám, stb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker #48679 üzenetére
Hjah, ha egy 700k-ra alkudható volna no1 vétel, mivel 7-800k környékén a már teljes lehasznált 50.000 + futott ZX9R-ek mennek.
bajnokpityu
Ez itt a szopóka, h kb 1 nappal csúsztam le róla, de hétvége előtt amúgy sem tudtam volna felmenni érte Bp.-re, mivel melóztam végig.
Ettől függetlenül tény, h idegesítő és bicskanyitogató, h mennyivel többért árulja.
Bár, gyanítom ez csak azért tűnt fel, mert konkrétan néztem ezt a motort, de tuti tele van az ország ilyen nepperekkel...
Abba meg bele sem merek gondolni, h ezt mennyiért hozták be kintről, ha még az 550k-s irányáron is keresett a fickó. -
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker #48671 üzenetére
Áh, szerintem szimplán a keresési vágy miatt árulja.
..tisztában vagyok vele, h 10 éves motor és biztosan van mit rajta cserélni - már csak a korából kifolyólag is, de fotók és a feltételezett állapot alapján szerintem nem kérdéses az órában lévő 14.000km-es futásteljesítmény.
De, ha még kétszer ennyi lenne, sem érdekelne.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
Nem tudom emlékeztek-e a ZX9R kék Kawa-ra, amit beraktam múltkor. Arra tényleg le kellett volna csapni 550k-s irányáron magyar forg. helyezés nélkül.
..most megvette valaki, lepapírozta, és fix 729k-s áron árulja. Piccs'.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #48637 üzenetére
Ok, én nem mondtam, h 1:1-be ugyanolyan, csak szimplán azt, h az a 250-es Hornet rohadt tartós szerkezet volt, annak ellenére pörgetni kellett. S, a srác folyton ki is forgatta rendesen, mivel ott volt 'ereje'.
..noh, meg az RS mellett szól, h jóval egyszerűbb technika, amit otthon is lehet javítani, mondjuk én egy 4t-nek már nem esnék neki.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #48630 üzenetére
..vagy, 300k alá belefér egy ilyen 250-es Kawa is. Úgy tudom ezek sor 4-es 250-esek, illetve még tartósabbak is, mint az RS-ek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48622 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is.
Ráadásul van rajta rendszám. 139k-s ár meg szerintem még úgy is vicc érte, h legalább ennyit rá kell költeni a blokkra, viszont utána van egy jó pályagépe az embernek.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #48599 üzenetére
..az is megy 100 fölött, de igazság szerint teljesen mind1, mivel egy 50-es robogóval is meg lehet halni, ha falnak - adott esetben teherautónak - megy vele az ember.
-
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48571 üzenetére
Gyanítom a váltós 'sportokra' gondolt.
Egyébként a 15 lóerejével ez kifejezetten puhány gép. Egy RS, Mito bőven 30 felett van. Noh azoknál már örülhet az ember, ha összejön a 10k egy dugóval.
-
runner 125
nagyúr
Ez egy GPR 125. Azt hittem legalább, valami városi supermotot néztél.
Őszintén, szerintem ezeket hanyagold.
Több okból.Harmat gyenge, városban használhatatlan, sokat eszik (majd' annyit, mint egy 600 sor 4), iszonyú kicsi és spanyol összeszerelés. (A 125/50 témát másik topikban már többször boncoltuk, nem érdemes bejátszani. )
Ez 15-16 ló körül van, nem egy kihegyezett 2t, így valószínű 20k km körül elmegy komolyabb hozzányúlás nélkül. Viszont, ahhoz, h érezz egy minimális teljesítményt, 8000-es fordulat fölé kell forgatni, alatta nulla nyomaték, majd utána 9-10k környékén szépen összeesik. Szóval, nagyon kicsi az a tartomány ahol 'használható'. De, ha eddig nem váltottál eleget, ezen biztosan megutálod.
Ha, fontos a fogyasztás, fenntarthatóság, praktikum, vegyél robogót rendszámmal.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #48418 üzenetére
lol
..motorozás helyett megy ganajozni. Pech.
-
runner 125
nagyúr
1 hengeres sportmotor a KTM-től, 80 ló és 135kg, de még faragni akarják.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #48217 üzenetére
Ha meg is venném, max jovore papiroztatnam. De az eladó viselkedése sokat ront a tényen.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker #48202 üzenetére
Ez az.
..én is benne vagyok, de akármilyen fárasztó kérdést kapok, korrekt mód válaszolok, hisz a saját érdekem, h megmaradjon a "jó hírnevem" , s persze profitáljak a dolgon. Ezek szerint neki ilyen boozy mentalitással is fut a szekér...
Jó pihenést!
Tüzi
A szalon állapot nálam is ezt takarja, de tudod Te is, h Mo.-n mi a helyzet használt motorok esetén... szerintem senkinek nem kell bemutatni. Pláne óvatosabb az ember, ha mindezt egy neppertől vásárolná.
-
runner 125
nagyúr
LOL, akkor ezek szerint én is ebbe a kategóriába esem?
Nem firtattam böszmeségekkel, pusztán volt benne kettő kérdés ami kizárja, h én olyan gépet vegyek."Szia!
Ha, még aktuális a hirdetésed, volna pár kérdésem a motorral kapcsolatban.
- Honnan származik?
- Esetleges volt sérülésről lehet tudni valamit? Vázon, villaszáron árulkodó
nyomok felfedezhetőek?
- Egyenesfutása abszolút hibátlan?
- Óra szerinti futott km mennyi?Köszönöm!"
Idéztem, ennyi volt.
Miután megírtam neki, h köszönöm az ironizált választ, még ő volt 'kiakadva', h le van írva; a motor SZALON állapotú.
..aha, de attól még qrván húzhat valamerre, lehet benne 70.000km és burkolhattak is vele nagyot. -
runner 125
nagyúr
válasz
bajnokpityu #48194 üzenetére
Elképzelhető, egy mailt toltam neki.
Lehet nekem van túl kora, de nem értem a válaszát, most ironizál, vagy komolyan gondolja őket?!
Küldött még képeket, a fotókon tényleg egy patika gép van."- az uton kanyarog jobbra-balra" - Itt az egyenesfutásra kérdeztem rá, az alatta lévő válasza meg elvileg a futásteljesítményt mutatja. Ezt követő kérdéseim nem is voltak, de azért leírta azokat is amiket az apróban.
"Szia!
-külföldről
-biztos sérült volt, ( de nem úgy adták el ), mert erre utaló nyomok
sajnos nincsenek rajta, nem láthatóak
- az uton kanyarog jobbra-balra
-az utolsó képen látszik, DE biztos 800000-er van benne, bár még a
gyári fékbetétet sem cserélte a link gazdája ( 1945-ben született )
- igen forgalomba tudom helyezni 2-3 nap alatt
- igen lehet megpróbálni alkudni de csak hehyszínen
- igen szigethalmon lehet megnézni
-nem esőben nem hozom ki a garázsbólremélem tudtan segíteni."
-
runner 125
nagyúr
Íjj, az a ZX9-R jó vételnek tűnik.
-
runner 125
nagyúr
Durva. Az utolsó mondattal egyetértek.
Első blikkre nem tudtam eldönteni, h Ninja volt-e, vagy Z750, de akkor ezek szerint az előbbi. Viszont, számomra vicc és felfoghatatlan, h egy - gyanítom jóval idősebb - tulaj fejében h fordulhat meg olyan, h egy 1000-es speedet kölcsönad egy rutintalan, 16 éves srácnak. Első gondolat nálam már eleve az, h az én járgányomra rá nem ül senki, de még csak a közelébe se menjen egy tini, nehogy ellökje és összebssza az idomokat, nem h még próbakörre vigye...Akin most végig kell húzni a vizes lepedőt, az a motor tulajdonosa.
Egyébként - magamból is kiindulva - én azt mondom, h alulkorhatároltak Mo.-n a jogosítványok.
Gondoljuk végig, 16 évesen megcsinálja a gyerek az A1-et, majd rá 2 évére, _18_ évesen már _legláisan_ vezethet S1000RR-t.?!?!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daywalker #48132 üzenetére
Nagy a gyanúm, h egy körre való kölcsönadásról volt szó.
Egyértelműen látszik a halál ok.
Viszonylag egyenes szakaszon jól meghúzom neki, ha már egyszer kölcsönkaptam szindróma. 9-kor mostanság már sötét van, így valószínű a gyorshajtás, rutintalanság vezetett oda, h nekizúzott vele a pillérnek. -
runner 125
nagyúr
Újabb haláleset. 16 évesen jogsi nélkül, ekkora motorral. Értelmetlen halál.
-
runner 125
nagyúr
Ezt láttátok? Elég komoly.. full slick utcára...
-
-
runner 125
nagyúr
Most nézem a "Raptor Feri" iwiw adatlapját, ilyenkor annyira durva, h egyesek milyen jellegű idézeteket, információkat osztanak meg a "Magamról" alatt, h ihaj.., nevezhetjük 'megérzésnek', vagy bármi másnak, de mindenesetre morbid.
" --A motor és az élet olyan mint a vadászgép: ha jól irányítod az
egekbe emel,ha nem a porba hullsz!!-- " -
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr #47463 üzenetére
Durva.
Gondoltam, h azon nem ipod csati...mi lesz itt 10év múlva?! Beszarás.
Feree13
Ez is egy olyan csacsi, amit bármikor elfogadnék. Bitang szép, és rohadt erős.
Irigyellek...csak beteg meg ne lássa.
-
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #47411 üzenetére
Ezt szerintem nem is olyan rég linkeltem használtautóról még Zsoltee-nak.
..a véleményem továbbra is az, h nagyon komoly gép, de irreálisan drágák.mod.
Jah, dehogy, nem azért mondtam. Csak simán ismerős volt.
Egyébként nem lehet, h csak indításnál villanik fel? Úgy, mint pl. az olajlámpa.
-
runner 125
nagyúr
Jaja, ez tuti így van.
Annó amikor szarakodott a Nexus-ban az akksi, pl. városban nem egyszer állt meg indulásnál. Egyszerűen nem volt elegendő feszkó alapjáraton.
Gyanítom, minél nagyobb Ah-s az akku, annál nyerőbb...
Egyébként 13 ajró Louis-ban, és ez kicsit minőségibb darabnak is hat. Illetve, lehet kormányra, és műanyagba is rögzíteni.
Katt.Beszéltem a sráccal, most vizsgázik még ezerrel, úgyhogy max hónap végén tudna hozni.
Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest