Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
Shkiz0
üzenetére
ermax plexi, Motorparts.
-
Tudtok mondani amúgy olyan helyet ahol lehet kapni bubis plexit, és pár napon belül kézhez is kapom?
Csak mert a képes motoron van, de mindegyiknél 2-3 hét mire megkapom. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
jaja. ok, nem a leggyakrabban keresett sportgumi meret a 160-as, de azert benne van az elso haromban. es megsincs raktaron.
ja, megkerdeztem ket helyen a pilot road 3-at is (persze arlistaban fennt van jo aron), mire az urge azt mondta, hogy o meg eloben nem latta. kapnak egy arlistat ev elejen, ok azt kiteszik de hogy gumi mikor lesz azt nem tudja. -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
tyiii, akkor nagyon nem tudsz már várni

pedig érdemes lenne. viszont sajnos ezek az online oldalak ilyenek. sosem up2date egyik sem, pont nem foglalkoznak vele, látszik is az oldalak felépitésén, hogy csak tákolt mind. ne aggódj a laptop oldalak is detto, mit szivtam ezek miatt, minden boltban, jaaa, hát hogy nincsen sajnos. akkor mi a faszért van fent baszki?! .... -
ALI_G
veterán
BMW tartósteszt, muhaha 7500 km.
Jó lenne tudni egy 25-50k km-es hajtás után milyen a blokk, elektronika duó.
Ha lenne 600-as, vagy 750-es változat, vagy akár 800-as, csak ne ez az eszement 200 Ló, akkor gondolkoznék rajta. Na jó, legalább ácsingóznék utána
<sírós szmájli> -
TayRol
nagyúr
válasz
Shkiz0
üzenetére
jaja, kb. barmit vehetsz, szerintem a gumis cimborad is tud jokat ajanlani. evi 2-3000km-rel legalabb 3 evet el fogsz menni egy garnutura gumival.
Inti: valoszinu dunlop gumim lesz, ahova megyek ok a M.o.-i elsoszamu nagyker.
az elso gumim profilmelysege 1.2mm, tegnap neztem meg. -
Integra
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
akkor kb tök mindegy mit veszel, úgyis hamarabb fog elöregedni, mint elkopni..

vegyél pl pirelli diablo-t vagy talán most angel a neve, nemtom.. minden mai új, márkás gumi alapvetően a te igényeidnek megfelel. ha úgy érzed, akkor meg a michelint felejtsd el, van bőven más is a piacon -
válasz
TayRol
üzenetére
Haveromnak 600-as van, ő gumis, és tud hozni jó áron újat és használtat is ezért kérdeztem hogy miket nézegessek.
Neki hátul most ilyen 2 komponensű van, és azt mondta töke száradjon le ha legközelebb ilyet rak rá. Mondta hogy annyira lágy hogy egy kavicstól a múltkor defektet kapott. Szerencse hogy otthon vette észre. Hazudni nem akarok de asszem Michelin van neki.
És nem akarok én egy gumival menni 30k kilométert, de azért egy szezon alatt nem megyek többet szerintem 2-3000 km-től, mert nem nagyon van időm motorozni csak hétvégéken, és azért jó lenne hogy ha nem kellene erre a távra 2 garnitúra gumi.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mondjuk azt sem tudjuk, hogy uj vagy hasznalt johet-e szoba. ha uj, ott azert mar eleg jo aron vannak a ket komponensuek. persze ami nem kopik az nem tapad.cserebe elmegy 30e km-t.
-
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Közlekedni

Amúgy pályázás kizárva, szóval utcára kellene valami, ami tapad is, és nem fogy el túl hamar. -
Utcára milyen gumit ajánlnátok a gixxerre?
Tapasztalatok is jöhetnek. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gondolkodtam rajta. Aztán csak azért nem csináltam semmit, mert egyszerűen belefásultam már ebbe az országba. Benyeltem a kárt, ennyi.
Évek óta nem tudom elintézni, hogy A0ból kikerüljek. Minden biztosítóváltáskor próbálom. De már nem érdekel. Lehúz a posta, az sem érdekel. Lehúz az állam, az sem érdekel. Totálisan tele a tudatom ezzel a szarkupaccal. Változtatni fogok ezen, aztán meglássuk mi lesz. -
Topiccsendőr
addikt
TL1000S el sikerült átmenni egy termetes kátyún nagyon kedves barátomnak. Lengővilla eltört a tengelynél, a rotációs lengéscsillapító karja is kapott, meg a két felni. Zokszó nélkül fizettek neki, nem keveset. Nem vágták meg. Ez nem tudom min múlik.
A te esetednél az elijesztő, ilyenkor szokásos szöveget mondták, az mindig bejön. Nem azt mondom, hogy én elkezdtem volna b.. .kodni egy községgel, de egy ügyvéd kerített volna ebből valamit, ha van személyi sérülés. Behúzták volna fülüket farkukat. Persze kinek van erre ideje, meg mersze, hátha bebukja. De esetedben nem érte volna meg vesződni. Szerintem.
-
válasz
yodamastah
üzenetére
jaja
engem is fel akartak jelenteni amikor elfeküdtem a 400assal
jó kur.a an..át ennek a velejéig rohadt szarnak. jövőre húzok is el. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Amíg makulátlan volt a dekli, addig nem jutott eszembe.
De ha kifolyik a lyukas deklin keresztül az olaj, akkor már hiába verem a seggem a földhöz.Fáj a szívem megtörni az utcai masinámat, na!

-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem csodálom hogy ideg voltál..
szar ez az egész..
bármikor amikor kint motorozok, azzal kezdik, hogy egy baszott nagy turbinás pickuppal lefújják a pályát.. vagy ha nem is ilyen vassal, de takaritógéppel, ahol kevesebb pénz van.. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Világos, hogy pénzbe kerül, persze, hogy abba. De csak a motorosoknak?
Értem én, az élet kemény, csapásokat adunk és kapunk. Azt viszont sosem felejtem el, hogy fizettem egy délelőtött, egy zxr 750 es eltörte a váznyakát, és mire kibányászták a gumifalból, lement a nap, aztán annyi volt a reakció, hogy így jártatok. Akkó' köszönjük szépen. 
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
valószinű ezért nem takaritják az autósok után, nekem se jutna más az eszembe, mint, hogy pénzbe kerül.. lehet nekik neten anonim emaileket küldözgetni

az meg hogy megfizetem az adót a közutakra is.. egy klasszikust idéznék: "naés?"

pattogj végig a kacsohpongrácztól az árpád hidig. agyrém. le se szarják. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem tudom hogy hol a határ, a közútkezelőnek is van felelőssége. Lehet az ügyvéden múlik.
Érdekes, hogy neked, mint pilóta, tökéletes egészségi állapotban kell hogy legyél. A motorodnak tökéletes műszaki állapotban kell lennie, az is a te lóvéd. Az utak- a legfontosabb- az meg ilyenre sikerült. Megszoktam, nem méltatlankodok, annak nincs értelme. De közúton én többet biciklizek, mint motorozok. Lehet ezért. -
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ha kozuton elesel mondjuk olajon, homokon vagy uthiban, akkor pluszba meg jol meg is buntetnek, mert nem az utviszonyoknak megfeleloen vezettel es balesetet okoztal. Akkor is ha senki mas nem serul meg csak te.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Hát ja, csak ott a benzinben megfizeted az útadót, meg az autós is (bár szart sem ér), az euroringen ha összeolajozod akkor meg fizess. Valszeg mert azt muszáj feltakarítani. A homokot meg majd úgyis összeszedi a gumijával a sok motoros hülye ugye. Érdekes hozzáállás.
Itthon közútra sportmotort venni ezért is értelmetlen. Nincs út. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sajnos az esztergom-dobogókő közötti szakaszon is több kanyar ilyen már az autósok miatt. veszélyes.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Arany bogár cicamicák ezek az euroringesek, amikor a driftelő autók soderbányát csinálnak a pályából, takarítás nélkül ráengedik a motorosokat...
-
yodamastah
őstag
Egy ilyenen ha jol meg van csinalva 60-80 metert is csuszhat a motor anelkul hogy kilukadna a blokk oldala. Ennek nyilvanvalo elonye, hogy a motor motorozhato marad, ha a tobbi seruleset helyben kezelni lehet. (pl labtarto, kuplung/fekkar, kormanycsutka nalam szokott lenni van tartalekban) Persze a legfobb elonye hogy nem olajozod ossze a palyat, nem esik el mogotted meg 4 ember. De pl euroringen ha osszeolajozod a palyat 20e ft-ott kell fizetni.... [link]
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Ez miért jó? [link] Véd valamit?
Nekem is kellene rá valami, mert az bizony leér ha borulok, bukógomba ide vagy oda.Héten viszem 24k-s szervízre a hondát, olaj, olajszűrő, gyertya csere, otthon még kipucolom a légszűrőt.
Ajánlatok még valamit átnézetni? Szervízben csináltatom (a gyertya csere miatt, könyve szerint félre kell húzni a hűtőt
). -
Djuree
félisten
voltam hétvégén Répáshután edzőtáborban, tele volt motorossal, nem is csoda, tele szerpentinnel, meg gyönyörű tájjal. majd bejárom én is motorral. azért volt egypár őrült motoros is, igencsak félre kellett húzódnom a szerpentinen. mivan ha gyorsabban megyek és nem tudok úgy lehúzódni

-
alvaro
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Mehetsz nyugodtan motorozni, én mindenesetre tavaly asszem 22200-at mentem, idén eddig 7100-nál tartok, főleg országút, de ha dolgom van a városban, akkor dolgom van. Ebből a munkába járásom asszem kb. 700km/hó, aminegy egyharmada falu illetve nyugis városszéli főút, ezeket nem is szoktam városnak venni, mert nem sok zavaró tényező adódik. Meg persze adódnak túra közben is azért. Összességében úgy 5-10% várost adnék neki.
Magam részéről Teresának szerencsére mindig a gumis fele volt alul már vagy 35 ezer km óta, az egyetlen nem nulla sebességű esésem vele tavaly előtt volt asszem, szintén az útra próbáltam visszamenni, tömény kavicson. Na annak az oka, hogy oda kerültem, az egy kedves autós volt, aki úgy vélte, hogy térjek csak ki én az egysávos szutykon (Törökbálinti út a neve...) - meg az, hogy nem voltam ott extra óvatos. Ő természetesen haladt tovább, mintha mi se történt volna. Én kb. 30-cal mentem, Teresának csak egy tükre bánta, amit úgyis folyton vissza kell ragasztani (van már új, csak átalakító is kell hozzá...), nekem meg egy zúzódás a lábamon, mert szerencsésen pont alászorult. Mondjuk a motoron mindent megvédett ezzel

Hogy bírja? Az utóbbi egy évben kopott el rajta épp 3 elég drága lassan kopó alkatrész: szíj (63 ezernél), hozzá való hátsó tárcsa (82 ezernél), egy pár metzeler Z6 (28 ezret bírtak). Ja, meg egy akku is elfogyott februárban, szentségeltem is rajta, nem volt még 2 éves.
-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
én is gondoltam már rá, hogy kéne városozni... én többnyire csak áthajtok településeken, nagyon gyenge vagyok városban. főleg a városi kanyarjaim nem kecsesek

a kis íven fordulást is gyakorolhatnám, a vizsga óta nem igazán fordultam meg rendesen egy keskenyebb úton, pedig az enyémmel az nem nehéz. ez kihat az igen éles kanyarjaimra is
ja, Bajára menet volt egy éles kanyar, ami nem látszott előre, nekem pedig nem volt kedvem lassítani az eleve nem nagy sebességemről... ott felmerült bennem, hogy most vajon elesek-e, egyre közelebb kerültem az úttesthez... én ennyire megközelítőleg sem döntöttem még soha, huh
az poénos volt.na nem lelkesedem itt tovább a szánalmas kis dolgaimmal...

-
shiNIN
tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
nem lesz nagybetű, egy kézzel nem szórakozom.
nekem tavaly vmi 10ezer km, első szezon, alig mentem, csak mégis, próbáltam szintet lépni a nagy semmiről... béna voltam nagyon, de novemberben kezdtem ráérezni. tanuló koromban sokat estem, de igen kis sebességnél, legsúlyosabb az volt, amikor a motort ráraktam a jobb kisujjamra, mert annyira dehidratált voltam, hogy el se vettem a kezem. azóta iszom nyáron és vigyázok a kavicsokkal. jogsi után csak az volt, hogy kidöglöttem 100 km után, egy kanyarban elpilledtem, még kivittem a motort az út szélére és ráejtettem a fűre, mert meg se bírtam tartani. na akkor jöttem haza a környe-csákvár útvonalon 50-60-nal... azt még akkor és ott is cikinek éreztem
idén párezer eddig, nem tudom... szezon elején volt egy ilyen útszélén leállás, kavicsok, enyhe első fékes ejtésem, kissé visszaestem a télen
de most megvan az első igazi, nagy, országúti esésem. látványos volt tutira, kérdezzétek Alvarót, mögöttem ment. idióta esés, semmi ok nem volt rá, hogy akár elpilledve lemenjek az útról, sose csináltam olyat... most igen, a legjobb helyen... az út és az útpadka igen masszív szintkülönbséggel bírt, s akkori igen agyatlan állapotomban megpróbáltam visszamenni... a motor megpattant, majd lendületesen végigcsúszott mindkét sávon ferdén. a jobb oldalon úgy minden, valamint a kormány és a villa megkapta, indításkor maxra pörög. majd felkerül a szerelőmhöz és megtudjuk, mit kell rendelni koreából és pontosan milyen súlyos a helyzet... hosszú lista lesz. könnyek szöktek a szemembe, valahányszor Cilire néztem. de rendbehozzuk. a tank még működőnek látszik, karcos, de kit érdekel, mindent nem lehet egyszerre. jó, hogy nem cseréltem kipufogót, amikor kicsit megkarcoltam. mint merő karc mindkettő.
én be voltam öltözve fullosan, még motoroscsizmám is volt, inkább nem vittem bakancsot, a több napra - kivéve a kesztyűt, abból egyikünknek sincs igazán jól védő.
van nyári, szellős, de csuklót védő fajta? mert megvilágosodtam, hogy pont a csukló az rohadtul kimarad a mezei kesztyűk használatakor és ez gáz.
no, én nem emlékszem, de hamar elhagytam a motort s míg az csúszott, én gurultam.
a pici eséseimkor le se került a fejem a legvégéig, na most arcra estem, a plexi középen végigkarcolódott és kirepült a sisakból (miután betöltötte feladatát), a sisakon magán nincs karc.
van egy új vékony kis kesztyűm, de az ujjatlant viseltem, az többet véd, ha nem is sokat, legalább bőr.
semmimet nem ütöttem meg, meg se horzsoltam, csak a bal csuklómat, de azt nagyon. mindazonáltal hazajöttünk Teresán, én felkötött kézzel minden úthibát megéreztem, s az egy henger is inkább az apró veseköveknek tenne jót...
eltart egy ideig, míg újra motorra ülök, de rajtam nem fog múlni. a motorozási kedvem természetesen egy fikarcnyit sem csökkent, sőt, most már magam mögött akarom hagyni ezt a dicstelen korszakot.
szerencsére, mint mindig, teljesen önálló akció volt, mások nem keveredtek bele.
vissza az adatokhoz. én ugye hobbimotorozom, 90-95% országút, lehetőleg kisebb út vagy pofásabb, kanyargósabb főút, szép tájakon. eddig bakony-vértes-pilis-balaton-zala, ausztria, szlovénia, szlovákia volt, a jövőben európa legtöbb országát meg akarjuk látogatni, főleg olaszországot s a fentebb említetteket.
kárpótolnom kell Cilit... még olyan fiatal, még élnie kell. -
Integra
titán
sikerült belevernem 600 km-t a hétvégén, ebből 100 tuti városi gyakorlás volt, kell ez is, veszettül megdolgozza a reflexeket, legjobb gyakorló pálya

viszont a hegyek sajnos egyre veszélyesebbek, és nem az autósok, hanem a motorosok miatt, elképesztő ez a sok baromállat. most már a rövidujjús féle is ott teker a szembe sávban, hihetetlen, hogy ennyire nem figyelnek sem magukra, sem a környezetükre. ha én is kicsit jobban húzom és a saját sávom teljesen ki is használom, akkor.. ma csak 2x húzodtam fékezve le a padkára..
yoda: sajnos pc40-re csak 06-ig vannak cuccok

-
válasz
runner 125
üzenetére
Néztem. Nem sokkal olcsóbb mint itthon, ha meg hozzáveszem a szállítási díjat, akkor meg már többe van.
-
-
yodamastah
őstag
Hm en elvileg elhagytam a 100e km-t mar, ebbol ugy 9-10e km versenypalya. A hringen sacc 7-8e km-t mentem 2005 ota
Kozuton eloszor 30e km motorozas utan estem el, beneztem egy szukulo kanyart es beszalltam a fak koze. AZ eset utan eleg rendesen visszavettem akozuti tempobol, megtartottam a ringekre az orultkodest. Azota nem estem el utcan (leszamitva hogy neha felborultam allo helyben
) Viszont palyan atlag evente 1x sikerul megfektetni a vasat. Korhazba eddig 2x vittek, ebbol 1x csavarozas is volt. Semmi komoly, csavar nelkul is meggyogyult volna, de akkor kesobb ulhettem volna vissza a motorra
10 fok felett BP-n csak motorral kozlekedek. Kiveve persze ha szallitgatni kell valamit. -
.mf
veterán
Már két perec idén?
Neked vagy motornak lett komolyabb bajotok?Idén még csak két hetet motoroztam, azóta váltó léptetővillákra vár szervizben, így csak 500km van benne. Eddig perec és kifejezetten meleg helyzet nélkül, kopp-kopp, remélem így is marad. Lakott terület és város távban 35-40%, időben 40-50% (most még sok csak munkábajárás esti kör nélkül és ezért-azért elfutok a városban dolog volt); ringekre majd csak akkor nézek fel, ha a váltó már jó, év végére nagyjából 25-72,5-2,5% (város-országút-ring) aránynak örülnék.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
akarok az rr két oldalára egy-egy dekli védőt. kit javasolsz, kinél vegyek?
-
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Menjél motorozni gondolkodás helyett

Idén eddig kb 800km-t mentem, és úgy néz ki nem lesz több mint 3000. Én szinte csak országúton megyek, vagy amikor kempingezni akkor pálya.
Eddig két perec, egyszer bekanyarodtak elém, egyszer meg körfogalmat néztem be. Mondjuk ez is kétrészes, ha nem lett volna nyomvályú meg évek óta gyűlő szóróanyag...
Bár idei az utolsó(előtti) szezonom ebben az országban, de az már tisztán látszik, hogy a maradék km-emből amennyit lehet, annyit osztrákiában, meg horvátiában fogom elgurulni.
-
Ferdzsoo
addikt
Eszembejutott valami --
Nem írunk egy ilyen ki hány km-ert motorozott/szezon listát?
Esetleg részletre bontva hogy pálya vagy közút esetleg közúton belül kb-ra %-os arányban hogy város / országút... (Mert van aki pl mindennap városozik, van aki meg csak országutazik)
Meleg helyzetek,önhibából/más hibájából, esetleg perec/szezon, komolyabb baleset/szezon.
Lehetne látni ki mennyire aktív, stb. Melyik motor mennyit van nyúzva hogy bírja, stb.
Engem spec érdekelne ki hogy, hol, mennyit motorozik.Elég jó kis infólistát ki lehetne hozni az itt lakók motorozásából.
Szerintem jó lenne.Nyugodtan ugassatok le, hogy menjek inkább motorozni a gondolkodás helyett...

-
Kis indexeket hol lehet venni jó áron? Lehet ledes, vagy sima is.
Én a kellomotor.nál láttam asszem, de nem tudom mennyire jó ár -
yodamastah
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
En is hasznalok pl karbon vedot a vazon, de nem kell tulzasba esni. Ahova mindenkeppen KELL jo eros sok retegu vedelem megvasalva az az oldal deklik. Szar nezni amikor elesik valaki aztan mennek utana meg 5en mert kilukad a blokk oldala es tiszta olaj a palya. Sajnos lattam az utobbi evekben par ilyet
A biztonsagi drotozas hianyarol meg mar ne is beszeljunk. 2008ban 2 honapot fekudtem egy kedves kollega nem becsavart olajkupajka miatt. -
Daywalker
addikt
válasz
Prof01
üzenetére
Egyébként ezek a ráhúzható cuccok baromi jók. Múltkor a Prop-technél láttam pár versenygépet, és a vázra, meg minden olyan részre rá volt húzva-csavarozva karbon elem, ami egy esésnél leérhet, illetve a tankon műanyag idomok voltak. Amelyik láthatóan perecelt, ott sem sérült semmi, csak ezek a védőborítások koptak meg. E-Bayen láttam is pár típushoz utólag gyártott műanyag védőelemeket...persze az biztos nem olyan tartós, mint a direkt versenyre fejlesztett cuccok.
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bakker, hogy semmit se ér a porral oltó...

Prof01: az R6-nak sztem fém tankja van, vagy rosszul gondolom?
-
Prof01
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Szarok ezek a műanyag tankok amiket mostanában használnak. A régi fém tankok nem hiszem, hogy így szétnyílnak...

-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Az altalam belinkelt videonak van koze. A 06-07-es R6nal volt az, hogy egy kisebb esesnel is, konnyen szetnyilt es a kofolyo uzemanyagtol langba borult az egesz motor. Amcsiban fel sem mehetsz mar ugy versenypalyara uj R6-al hogy nincs tank slider. Palyanapon sem.
Persze ez nem azt jelenti hogy mas markaval ez nem fordulhat elo, en eddig 1 motort lattam porig egni az egy gixxer volt.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Nem kell minden komolyan venni. Két videón két yamaha, ez 100%os arány
Ráadásul persunak yamakkája van... teccikérteni? 
-
Boxer001
veterán
Még sose ültem nagymotoron, tegnap beindítottam egy 600-as Gixert, húzogattam a gázkart. Azóta sírok.
Érzem, hogy ez a motorozás téma nekem nagyon feküdne.
Rohadt életbe.
Akkor mi lesz, ha elvitetem magam egy körre, vagy lehet nem is kéne.

Egy szomorú ember monológját olvashattátok, leültem.
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Lobbanékony természetűek ezek a yamahák.
-
Topiccsendőr
addikt
A nézelődők gyors helyzetfelismerésének és felkészültségének hála, nem kellett volna motormentőt hívni. De hívtak.

-
-
Ferdzsoo
addikt
Nah ő már úgy mászott vissza a motorra.

Elképzelni nemtudom hogy hogy csinálta... -
Basszátok meg megesz az ideg.
Most voltam nagyszüleimnél, állok a kapuban mert éreztem hogy csörög a telefon, de ugye motoron nem tudom felvenni. Na szóval állok ott, hívom vissza a havert, kijönnek az ősök, nézik a motort, én meg forgolódok jobbra balra egyszer csak nagyapám elkezdi hogy nézd csak levettem innen ezt a fóliát mert meg volt szakadva.
A pufónál meg volt picit válva a fólia ami a hőtől védné meg a burkolatot, ő meg leszedte. Mondanom se kell elsőre geci ideges lettem, noha még ha nem is akaratból csinálta.
Itt jött le ahol bejelöltem a képen.
Szerintetek fel tud annyira forrósodni a kipufogó cső hogy kárt tegyen a burkolatban vagy nem? Mert elég nehezen lehet odaférni hozzá, és nem venném le az egészet ha nem muszáj.
Ha viszont pótolni kell akkor mit érdemes tenni oda, illetve mivel lehetne felragasztani ami tartana is, és a hő hatására nem enged el? -
nem tudjátok, hogy egészen pontosan hol van ez a Mulholland Highway-es kanyar? baszott kíváncsi lennék, hogy mi a tök van ott valójában!?
Mert több videón is látni, hogy egész stábok költöznek ki oda filmezni 
-
Ferdzsoo
addikt
Tegnap nem is mondtam, hogy majdnem belémjött egy majom.
Simán 2x2-sáv ment, belső sáv belső felén megyek a felezőhöz közel, és pont az történt amiről a multkor is beszéltünk, csórikám mellőlem külső sávból index, és már rántja is a kormányt rám... Szerencsére minimálisan mögötte voltam, így ráfékeztem és bement elém, természetesen észre sem vett rádutáltam aztán már rég előttem volt mikor a majom visszarántotta!
a kormányt a szélső sávba. Hülye annyira megijedt hogy nem vett észre hogy visszarántotta. Aztán meg ott kalimpált hogy bocsi bocsi.
Ennyi. Ha a belső sáv közepén vagy jobb oldalán vagyok, akkor tuttibelémjön és lesodor.
No comment. Emiatt is megyek mindig párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten a belső sáv belső felébe. Itt vagy a legnagyobb biztonságban a ráhúzós majmok elől...
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érzem, hogy ez a motorozás téma nekem nagyon feküdne.
közben megtaláltam