- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #50161 üzenetére
azért a c vitamin túladagolással vigyázni kell, a sok sem jó. haver bele volt buzulva a c vitaminba, napi több 1000mg-ot bevett, és 1 hónap múlva teljesen szétcsúszott. reszketett, rossz közérzete volt, fáradt és gyenge volt napokon át. nem tudta az orvos mi a baja, leállt a c-ről, és pár nap múlva semmi baja
viszont egy 500mg az kell naponta....
persuader: hát valamit valamiért. miért nem akarják ezt felfogni egyesek? 250k-ért nem kapsz gyári új állapotú motort, ezért 250k. ez is a magyar mentalitás, legyen nagyon olcsó de semmi baja sem legyen
na persze, meg a kis faszom. ha ennyiért zsír gyári állapotú motort lehetne kapni, ki venne új motort, senki.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #50123 üzenetére
6 futam van elvileg. Plusz keszulni is kell. 2010ben szezon elejen kb 2 honapig csak a geometriat meg a futomuvet allitgattam (uj gumi marka es meret valtas volt eleg drasztikus). Meg persze vissza kellett razodni a motorozasba fel ev kihagyas utan. Szoval szamolni kell ugy 15 palyanappal egesz evre, ennyibol kb kijott. Sztem en ugy 20at mentem max. 1 nap motorozas ultra tescosan megoldva 40-45e ft ha mindent beleszamolsz (azt nem szamolva hogy aznap nem dolgoztal semmit hehe). Persze ha nem 2:00 korul mesz akkor olcsobb. 2:15 koridovelel egy par gumi eleg 1 egesz evre, de 30e alatt ugy sem jon ki.
En annyira tescoba nyomtam hogy szarra kopott fekbetet, hasnzalt gumi, egesz evben en szereltem a motort, es mindig labon mentem ki ugy hogy felgumipokoztam az emeloket meg az osszes felszerlest a hatso idomra. Utanfutos vagy furgonos megoldasra mar nem maradt zseton... De igy is egy vagyon tud lenni egy szezon... ez persze relativ. Autoval 5-10x penz lenne a legalapabb gyorsasagi sorozatban menni...
A nevezes amugy futamonkent 20e volt. Ebben minden benne van aznapra. Kajatol a napernyo tarto csajokig. Ez rohadt olcsonak szamit. A MOL sok penzt belerakott szerintem hogy osszejojjon.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #50116 üzenetére
Egy amator versenysorozat. Tavaly a MOL sponzoralta, eleg szinvonalas volt az egesz. Most egy kicsit lightosabb mar, meg joval kevesebben is indulnak iden. De ettol meg egesz jol meg van csinalva. Azoknak valo akik mar azert eleg jo koridoket mennek, de nem a magyar bajnoksag szintje, ahol VB meg Alpok Adria szintu emberke mennek elol. Hungaroringen van/volt a legtobb futam. 1:59-2:00 idovel dobogora lehet allni. Pannonia ring 2:05 korul megy az 1000es eleje.
roadandride.hu
-
TayRol
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz
Integra #50082 üzenetére
hogy honnan tudja, passz, nem kerdeztem tole
mindenesetre egy piroson athajtas az nem a 'nem emlekszem' kategoria, hacsak nem a tokures varosban tortent, de akkor meg ugye nincs elemugro villamosna mind1 hagyjuk, a lenyeg hogy ott a guminak valoszinuleg semmi koze nem volt a csattanashoz
-
-
-
shiNIN
tag
válasz
Integra #49888 üzenetére
De falu azért más
S ott legalább kutyaszar sincs a járdán.
De a végét azt megértem. Egyetemista koromban sokat mászkáltam az egyetem és a buszmegálló közötti (nem esett nagyon útba, de néha félórát kellett várni a buszra és sétáltam) kis utcában. Fák, béke, a Nagyerdőtől mellett... Na ott volt két véreb, s egy olyan kerítés, aminek az alján simán kidughatták a fejüket és a nyakukat. A frászt hozták rám első alkalommal, máskor eleve nem mentem a járdán, az úttest forgalma közel nulla volt... Ez azért durva, elharapják valaki lábát, akkor mi lesz?
Írt a szerelő, holnapra meglesz Ciliegia!!! Mondjuk nem utazom fel tömegközlekedéssel, hogy Budapesten teszteljem, hogy emlékszem-e bármennyire a motorozásból és milyen a csuklóm, de a fő gond az lenne, hogy lehet, hogy kalandosan találnék haza, sosem mentem még egyedül és az M0-s nekem nem annyira informatív. Alvaro úgyis viszi Teresát hétfő hajnalban, teljesen ideális váltás lesz.
Meg vettünk egy házat is ma. Pár gonddal kevesebb s néhánnyal több. Kivitelező adott árajánlatot szigetelésre. Hmmm, ha én kapzsi lennék, akkor se írnék négyszeres anyagárakat, néha négyzetmétert is, olyan dologra, amit nem is kértünk, bezzeg a legfontosabbakat kihagyva, s a nyílászárók U értékét is 0.7-ről 1.3-ra módosítva... Egy állatorvosi ló az az árajánlat, komolyan. Fullosan OFF, de most épp fel vagyok b@szva. Igazából nekem nem lesz belőle bajom, de nem szeretem a tudatot, hogy ilyenek mászkálnak szabadlábon.
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra #49897 üzenetére
Egy robogóst viszont enélkül kb. semmibe vesznek.
(Én is simán átmentem a forgalmon gyári kipuval is - csak
épp párszor kerültem olyan helyzetbe emiatt, hogy inkább
nagy hang, mint a kivasalt motoros. Amúgy nem rémülnek
halálra a szomszédok, mert csak "kövér gázra" jön meg a
hangja. Azért hallani pár utcával odébbről, mert emelkedőn
jövök, de az utcánkban már nem: nem szoktam túráztatni.)
"Visszadugni" nekem meg nincs is mit. Nem is tudom, mit
offolok itt, megyek is vissza a szomdszéd topikba.azt írtam, hogy ha építenék,nem azt hogy már építettem
Szerk: tudom, épp ezért volt benne egy kis irónia is... -
DigitXT
félisten
válasz
Integra #49895 üzenetére
És hol építettél ilyet: szívesen odaköltöznék. Legalábbis addig,
amíg nem tudok valami jól eldugott helyen egy szép kis családi
házat építeni magamnak, ahol lehet kutya, macska, akármi, de
leginkább nincsenek köcsög szomszédok.De jó is lenne...
Szerk: én ma csak egy 40-50 km-es üzleti karikát tervezek, de
a napi adag "dugózás" már reggel megvolt... Néha olyan droidok
vannak, hogy ihaj... (Na ezért kell pl. a hangos kipufogó, rögtön
előzékenyebbek.) Mondjuk ma reggel durva sztorim nem volt.
Csak a szokásos... (Ez a citidzsungelharc kifejezés tetszik.)
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra #49893 üzenetére
Jah, csönd van éjjel, és csöndben surran be a tolvaj...*
Na jó, nem akartam offolni: engem is zavar, hogy egy srác
a társasházunkban a lakásában egy nagytestű kutyát tart
(a kutyát sajnálom!), de legalább annyit már sikerült elérni,
hogy ne eressze szabadon a kertben/pórázon hozza-vigye:
lehet, hogy játékos (volt) az a dög, de akkor is b*szomnagy,
s idővel a játékossága is kopik, én meg ugye otthon volnék,
és nem biztos, hogy a kutya is tudja, ha kisajátítja a kertet.*: tudom, arra meg ott a riasztó, csak ha tévesen riaszt, az
még sokkal durvább, mint egy kutya ugatása... Btw. egy jól
nevelt kutya nem ugat ok nélkül, de pláne nem vonyít.ON: engem gondolom azért nem szeretnek a szomszédok,
mert a kipufogómat már párszáz méterről is jól lehet hallani.
Mondjuk nem is éjjel kettőkor járok haza, vagy indulok el. -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #49826 üzenetére
ijj, nekem hasonlóan nézett ki a nagy lábujjam, előtte meg a hüvelykujjamon egy szálka ment a körmöm alá a körömágyig.
az is egy élmény volt. az iskolaorvos ( nem most volt..) nem merte kihúzni. pedig mondom k....a fáj, azonnal szedje ki. ő nem, inkább menjek a balesetire. bázzzeg, adj egy csipeszt, de azonnal! adott, én meg hirtelen kirántottam.... majdnem bepisiltem.
-
yodamastah
őstag
válasz
Integra #49855 üzenetére
2006ban egy Gsxr kubos napon en is majdnem elestem tulmelegedes miatt. Emlexem 2 orat ultem utana az arnyekban es majd szetment a fejem....Azota igyekszem aryekot biztositani 25+ fokos napokon. Sokszor bereltunk boxot a hringen, eg es fold a kulonbseg a parkoloban arnyekban szopas es a box kozott.
-
.mf
veterán
válasz
Integra #49828 üzenetére
elég extrém lehet nálatok a takarítás, hallod-e.
Ezért se takarítokMegérkeztem én is, remélem mindenki hazaért. &rew, elég gyorsan leléceltél, csak nem volt túl sok kerülgetendő n00b a pályán, mint pl. én
Ma is tanulságos volt, 2 dolgot gyakoroltam: az egyik, hogy kevésbé legyek merev a bringán, tartsam lazábban a karokat, a felsőtestet; a másik pedig, hogy néhány kanyart fék nélkül, mélyebbre döntéssel vegyek be. Még így is csigalassú vagyok mindenki máshoz képest, de hát valahol el kell kezdeni
oh btw én viszont nagy motorolós hétvégét fogok tartani. Péntek-hétfő szabi, s anyám szervezett Mátraházán egy üdülőszobát
-
Djuree
félisten
válasz
Integra #49699 üzenetére
600-800km?
nem tudom, én szarul ülök, vagy ennyire nem jó a fazer a 198centimhez? már 130km után szétment a seggem, meg kellett állnom, mert nem tudtam a mocin maradni. vagy az ülés szar, kéne valami komfort ülés. ha isten is úgy akarja lesz majd hátra csaj is talán, kíváncsi vagyok ő majd mit mond
-
válasz
Integra #49687 üzenetére
hm. pedig jól csinálod. a közepét ki kell húzni, akkor megszűnik a nyomás és ki lehet szedni az egészet. Most belül a "rózsa szirmai" még mindig egy vonalban vannak a középső szeggel? Én esetleg azt próbálnám meg, hogy forgatnám az egészet, hátha kilazul, Illetve megpróbálnám az egész középső részt kihúzni.
-
.mf
veterán
válasz
Integra #49675 üzenetére
Már megint kezded vazze...
Nem hülyézem le a tervezőket. Egyszerűen csak nálam más a prioritás: inkább tapadjon, mint a magazinban jól mutasson az alacsony fogyasztás és szennyezőanyag-kibocsátás (japánban ezeket talán kötelezően oda kell írni motorokhoz) és a magasabb végsebesség. Ennyi. Nem kell egyből teljes offenzívába átmenni és implikálni, mintha azt mondtam volna, hogy én vagyok a motorozás császára, a gyáriak meg mind hülyék... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra #49667 üzenetére
hát odafele kb 55-65el mehettem óra szerint(kb álltam),éppen gyorsitottam a város vége táblánál,mikor rendőr szemben.megálltam,visszafordultam.nemtom,h ebből lehet-e valami.
aztán városon kivül esztergom felé megint rendőr szemben. ő tépte, én meg épp szellőztettem kanyarban,amit ő sztem simán kiülésnek nézhetett. meglepődött, ki-ki ment saját irányában.
szerpentin egyik kanyarjában kitört kerekű ezüst 4ajtós, az út közepén.korán mentem,még alig volt motoros,de azok normálisan mentek.bringás van nagyon sok,de ezekkel sem volt most bajom.
szóval most inkább rendőrt láttam,mint eszement motorost.autó persze volt pár a sávomban,de ezzel nincs bajom,ennyi tartalék mindig van sebességben közúton.
inkább azért kell vigyázni, mert irtanak a határban.
-
válasz
Integra #49653 üzenetére
Fröccsönteni nem fogsz. Kicsit más a teknőlógia'.
Hegeszteni kell rá egy fület, vagy azt levágni, és arrébb rakni.
Javaslom, hogy a környékeden egy kasztnis műhelybe nézzél el. Ahol kasztniznak, ott van műanyagos ember is.
tekintve, hogy minden szar műanyagból készül már az autókon. -
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #49661 üzenetére
Íj, hát azért ebben 6-7 mm is van.
H oldod meg?
A Nexus-nak annó letörött mindkét foga a km óra meghajtóról. Próbálkoztam két komponensű, pillanat, extra erős ragasztókkal, h visszavarázsoljam őket, de folyton letörtek. Majd sima egyszerű ragasztópisztollyal nyomtam rá két bucit és jó lett. Talán itt is meg lehet próbálni - majd, abba hajtani a csavart.
-
Archer
őstag
-
-
válasz
Integra #49610 üzenetére
nem tudom, de én ettől bírok egyedűl olyan hülyét kapni, hogy szét basz az ideg! a szomszéd utcából, a nagykerből lasabban ér át hozzánk az árú, mintha angliából rendelek!! Ha egyszer csinálok saját (IT-s) céget, rohadjak meg, ha nem szállítok le mindent 1,5 órán belül pesten! faszom.
-
válasz
Integra #49600 üzenetére
de, csak kicsit hamarabb lelépek, felkapom az asszonyt, haza szaladunk a motorért, rágumipókozom az asszonyt és úgy gurulunk le mogyoródra valamikor du. 5 körül
mod.: ha sikerül bejutnunk a 3 tesztelő közé, mondjuk már meg nekik, hogy arra a gixerre azért még egy turbó elférne!!!
Annyit tudok röhögni, amikor leszállnak róla a kollégák, remeg kezük lábuk és csak annyit tudnak mondani, hogy: "hú bazze", meg hogy "oooohh áááhhh"
Daywalker:Szurkolok Neked, hoyg kész legyen!!
-
shiNIN
tag
válasz
Integra #49555 üzenetére
Elfogyni sose fog, de még a gazdaságosan kitermelhető mennyiség is lehetne végtelen is, az nem ment meg minket. Ha a kitermelés üteme akkora, hogy bőven alulmúlja a keresletet, akkor gond van... És sokat érünk pl. a szaúdi olajkészlettel, ha így megy tovább, pár év múlva a belső keresletre megy a kitermelt mennyiség, majd Szaúd-Arábia is elkezd importálni, mint Egyiptom és a többiek... Persze maradnak exportőrök, de egyre kevesebben...
-
Daywalker
addikt
válasz
Integra #49529 üzenetére
Egyet értek veled az akkus dologban, helyben toporgunk, mint a szaró galambok. Van fejlődés, de ki nem szarja le, hogy az ipad mennyit bír ki, amikor sokkal nagyobb dolgokon kéne más lassan gondolkodni.
Persze lehet, hogy megvan mára a technológia, csak ezt sem szabadítják az emberiségre, mert akkor abban nincs pénz. Most lehet összeesküvés elméleteket gyártani, de amíg az olaj körül forog minden, addig ez nem is fog megváltozni. Majd ha nem lesz, vagy kevés lesz, akkor hirtelen meglesz a technológia is. Ne feledjük el, hogy a mai top vadászgépek többsége is a 70-es, 80-as években készült terveken alapul, csak fejlesztgetik (mint a hayabusát), tehát ki tudja, hogy valójában valami eldugott laborban mi a helyzet.
Tüzinek meg igaza van, hogy csomó mindent nem tudunk még. Az tuti, hogy a nagyfesz vezetékek veszélyesek...nem véletlenül vannak perek belőle az USA-ban. Viszont azt is látni kell, hogy az elektromos áram előállítása sem könnyű, pláne most, amikor Fukusima miatt kiverték a hisztit az atomerőművek miatt, amire a németek reakciója is az volt, hogy le kell állítani. Így mégis hogy akarunk előre lépni? Persze, égessünk fel mindent magunk körül. Szén, fa stb, nagyanyjukat is elégetnék már...vicc, komolyan mondom.
A hidrogén sem megoldás, ezt is kiszámolták már.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest