Hirdetés
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
17k.

én nem váltok. az union megküldte a levelet, hogy mennyi lesz jövőre abizti, és jóval kevesebb, mint a netrisk szerint a legolcsóbb. amúgy asszem a wabard közelítette meg, de azt nem ismerem, meg amúgy is több.
amúgy amikor a mocit vettem, az allianznál kötötték a biztit, és 9200/negyedév volt. aztán átmentem unionhoz, lett 5k/negyedév. 2009-ben B1-ben 42xx/negyedév.

-
ALI_G
veterán
nektek mennyi lesz a kötelező bizti?
nekem 22000-et hozott ki minimum!!!
-
bajnokpityu
félisten

-
bajnokpityu
félisten
lehet nem 2004eset,de 2001-2002eset biztosan találsz +100ért hibátlant.ugyanilyen jók.és ne feledd,ha vigyáznak egy motorra,akkor 20év alatt sem kopik el(kopó alkatrészek nyilván,de ez nem időtől függ),ha meg nem,akkor másfél óra alatt ki lehet kukázni.kor ellen csak 1 dolog van
öbb hgázos tulaja lehetett.szervizkönyv,és a gyári idomnak semmi köze egymáshoz.sőt,szervizkönyvben még az esetleges váztörés sincs beirva.(nyilván nem szalonban szerelték).szervizkönyv a blokkra vonatkozik(láthatatlan dolgokra),de vázikusan,fékileg ettől még figyelni kell.
európának sosem készült piros-fehér szin a 8 év gyártás alatt.japcsi,amcsi piacra volt 2001ben az Fsport.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Egyebkent honnan latod, h nem gyariak az idomok? Mert ha vezetett szervizkonyves, etc., akkor az esetleges fenyezes jelent problemat?
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igazatok lehet. Kar. Gyonyoru ez a szin (piros-feher).
100e-n nem mulik, legfeljebb nem CBR lesz belole, hanem SV650 vagy FZ6. Meglatjuk decemberben.
Csak hat 2004-es 1 milla alatt.
A kinezett FZ6-ot meg elvittek. A jo vetelek nem maradnak meg 1-2 napnal tovabb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
F2őn meg a vákumcsövet oldalra tették,simán kihuztam a blokk oldalából,és rászittam.pár mp alatt telitöltötte a karbit.
nem lehet,ha csak szinkron baja van?minden tünetet megmagyarázna.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
baj nincs vele nagy, de én csak azt hallottam/olvastam róla hogy igazából kizárólag pályára lett tervezve, túl feszes, túl hegyes, tudom hogy R1 azért nagyságrendekkel komfortosabb, és szvsz megbízhatóbb is mint a zűd...
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
minden télen állt a motor, akksi se volt kikötve soha.
soha nem volt gond vele, minden tavasszal egy 5-6 másodpercnyi indítózás után azonnal röffent.
ez azóta van, amióta tesóm perecelt vele.
azóta nem stimmel valami, úgyhogy máshol kell a hibát keresni
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
több hónapos állás után karbis gépet beindítani emlékeim szerint a nem jó dolog. Nekem a régi Kawasakimon volt egy PRI állás a benzincsapon, így vákuum nélkül is feltöltötte az úszóházat, ezek után már be lehetett indítani. Nem lehet, hogy egész egyszerűen kimegy a benzin a karbikból?
-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
2001-es 600s
igen, 55-60 körül van benne
hibátlan volt, de tesóm bukott egyet vele tavalyakkor megjavították
hosszabb (egy, vagy több hónapi) állás után a nem indul be az összes henger. ilyenkor erőtlen a motor, még ki sem lehet vele járni a pincéből.
ekkor mindegyik karburátorból leeresztettem a benzint az alján levő csavar nyitásával, majd újra indítottam. annyira erőre kapott, hogy ment, átgurultam egy ismerős szerelőhöz, aki szétszedte és kitisztította a karburátort, kifújta a dűzniket. most sem tudjuk, hogy mi volt a gond, de utána indult és járt a gép rendesen.
egy hónap múlva, mikor újra indítottam, ugyanaz a jelenség mutatkozott. a karburátor leürítése után indult, beugrott a negyedik henger is, és ment rendesen. nem ugyanaz a henger hagyott ki, mint az első alkalommal.
most, egy újabb hónap múlva megint nem indult mind a 4 henger, de most nem volt időm vele tovább foglalkozni.
és most már el sem lehet vele gurulni egy szakihoz, aki vágja mi a baja.
ráadásul a bukta óta 4000nél furcsán vibrál
de csak itt.. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
nekem túl tiritarka
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
valahogy még mindíg nem az igazi

maradjunk a drágaszágnál
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ha viszont zöldben vagy kékben gondolkozol akkor szvsz mindenképp Yamakka a befutó...
-
feca81
aktív tag
válasz
üzenetére
no, a masodik telefonszam lehet celbatalal?
mas: ugy szidtam magam
tegnap eszervettem,h nem goyrsul ugy a motor,mint kellene.huzo ma gazt,mint a veszedelem,de sehova se gyorsul.nem,nem kuplung csuszas,mert nem is porog a gep. (amugy hidegen meg szokott csuszni,de ez most ittt nem jatszott)
mar tiszta ideg voltam,h mi a tokom baja van.ma reggel rajottem.most kapaszkodjatok meg
hetvegen lecsereltem a markolatokat rajta,mert kenyelmetlen volt.vmi szivacsos szar ergonomikus kialakitasu.es h az ujak felmenjenek befujtam szilikonnal a belsejet. tokeletesen fel is ment.csak azt felejtettem el,h ez porogni fog a kormanyon.ugyhogy azert nem gyorsult a szerencsetlen,mert a markolat fordult,nem a gaz.ekokra hulye ne mlehetek?!?!?!?!

-
Gaboman
nagyúr
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Tyúha!Az nem semmi!
Nekem meg ez kinézetre az egyik kedvencem.
http://kepfeltolto.hu/i/?277621
Nem enged linkelni valamiért! -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
buszke is vagyok a picire

most mar csakazertis meg akarom majd mutatni az fzr-t is. sztem az meg jobban imadhato motor, annak ellenere h technikailag fejlettebb az yzf.
nem akarom elkiabalni, de lehet lesz hengerfejem. max riszpekt to feca
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
üzenetére
Igenjóvolt.

Gigszer, a titániumkipufogós - az a furcsaalakú dobbal - nah annak az a túlcicomázott fényszórója, az betesz nekem.
Túúdom olyan vagyok, mint egy nő, amelyik autót vesz.
Ez van
Majd elkérem neked a TL-t. Vagyis rábeszélem havert, de úgyis odaadja. Ő meg bele van zúgva az YZF be. Hát nekem is hamar sikerült megszoknom a jót. Azt vettem észre, hogy még kanyarodni is kényelmesebb vele. Nem tudom miért van, egy ideig kattogtam rajta, hogy talán nem terheli az ember ösztönösen a lábtartót, mivel akkora az ülés, hogy azon van a súly? Szóval így hogy fel volt pumpálva a kerék, még jobban is ment a kanyar vele, mint az R6 al
És nagyon precíz kanyarokban. Egyedül nagy sebességű kanyarban kezdett elmászni az eleje, de gondolom az a kétszemélyes guminyomás miatt lehetett. Meg a rendelkezésre álló lóerők az alsó fordulatszámon... 2500 nél is van neki. Ez döbbenet 
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Láttam egy ilyet a körúton hazafelémenet munkából.
Valami berhelt dob volt rajta, hát amúgy is orronvágott kinézete volt, de hogy még egy karbon kukac jöjjön alulról és ilyen rág-rág-rág hanggal párosult miközben ment.... Szerintem nagyon könnyű felborítani a picit gyengélkedő gyári formatervet. Személyszerint nekem fehérben még eeemegy, de ahogy ott kinézett. Pfeh. Inkább a régi. -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
heteott!
nem azt irtam h nem haladtunk hanem arra gondoltam h folyton meg kellett varjatok, no. attol meg h leert a csizmam orra tobb kanyarban, nem tudtunk lepest tartani veletek, a ket palyaordoggel
bar asszem ezentul gyakorolni fogunk es kiulunk majd Parommal mindketten szepen 
rettenet elvezetes volt igy is, vegig vigyorogtam a hegyi szakaszt.viszont a kepeslapod...

mod:
jah, rogton feltunt h a felsorolasodbol pont a gixxert hagytad ki
a kawa formatervvel is egyetertunk. viszont ha nekifutsz felucsorogni a gepekre probakeppen, sikits nekem is plz. es legkozelebb nem leszek betojva, megfujom a tl-t egy karikra 
-
qpakcovboy
őstag
-
qpakcovboy
őstag
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
méghogy bááálna???

az én drrágaszágom? -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sztem formára a legszebb, hyperjó futómű, faszántos fékek... és alul nyomatékszegény blokk... szal 7k alatt nincs benne túl sok élet, afölött viszont szedi a lábát rendesen...
szal összességében azért elég jó szvsz... de ha engem kérdezel akkor Géjjesixxer tózend K5/K6
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
kapjátok be, suliban szopom a faszt, mire hazaérek már esni fog

-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
erröggy

-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
yamaha world
a ket oreg szaki akik valtjak egymast jok nagyon. sajat tapasztalat. es nekem persu ajanlotta oket. -
Integra
titán
hát srácok...
yamaha szerelő kell.
méghozzá gecijó..
-
Gaboman
nagyúr
Tegnap mi is voltunk nyomatni egy jó kört!
Indultunk B.csernye bisztrótól és irány Pápa onnan Zirc Burgerland falatozó azt úgy haza.
17.30-ra be is futottunk,épp hogy hazajöttem már kezdődött is az F1.
Bakonybél felé az az útszakasz isteni,bárkinek tudom ajánlani. -
-
feca81
aktív tag
gyerekek! lehet elkel a kis FZRem
most ajanlottak erte egy quadot mg nemi kezpenzt. kiscit felek az uzlettol,de nem bannam,ha osszejonne
-
törölt tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
lehet osszenyomta fejedet irgalmatlanul

sracok, tegnap voltunk gurigazni. valami eszmeletlen jo ido volt. deltol kb felotig oriasi jot csapattunk. kulturaltan kozlekedtunk es ahol lehetett, elengedtuk a piciket. persu az r6-ral, baratja egy tl1000s-sel es mi az yzf1000-rel. naggyon elveztem. kicsit persze lassuak voltunk ket szemellyel, de halados volt a tura igy is. szoval ha legkozelebb joidot josol vmelyik meteurologus, akkor osszehozhatnank megegy gurut. ha nem lesz mar iden huzamosabb ideig joido, akkor ez volt a nyarbucsuztato minigurulas. persze motorcsere megint bejatszott. persu annak orult h nem kell valtogatni, en meg annak h mennyit lehet

lAyCsI, ti vegul csapattatok?
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
nagy lett?
én amikor vettem, S-et néztem. passzentos volt, mondom ez jó lesz. kérdezte az eladó, hgy szoros-e. mondom ja, jól tart. megmozgatta a fejemen, aszondja nagy. az XS méretbe alig tudtam a fejem belepasszírozni. na aszondja ez lesz a jó. áááá, váze, ez túl szoros, nem bírom ki benne. azt mondta, majd meglátom. na mondom ok. kb. 1000-1500kmig baromi szoros volt. most 35000 kili után lötyög.

-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
féloff akkor: komlett motoros bőr ruha

-
TayRol
nagyúr
Kicsit off, de ha valakinek esetleg pont jo lenne: Suomy

-
válasz
Gaboman
üzenetére
Meglatjuk, hogy mennyi lesz a decemberi bonusz, etc. Most ugy gondolom, hogy telen jo lenne 900-1M korul megallni. Ezen a kornyeken mar vannak 3-3.5 eves FZ6S-ek, picit dragabban CBR-F-ek, picit dragabban V-Strom, TDM.
Az MT-03 naked. Nakedet nem szeretnek, biztosan praktikus, de nem tetszenek.

-
Gaboman
nagyúr
Első motornak egy MT-03 is jól helyt áll ha neked nem a végsebesség a lényeg.
Az is megy szépen végre 155-160 és mellette csak 174kg szárazon,megtankolva 196,nem olyan nehéz megtartani őket.
Kanyartartása nagyon jó,fékeiről nem is beszélve,motorikussan meg könnyen kezelhető de még sem mondanám gyenge motornak,túrázásokhoz ideállis,fogyasztásuk meg 3.5-4L között van ha nórmálisan hajtja a tulaja.
Nagyon fiatal motorokat lehet belőlük venni 1.2 millától kevés km-el és igénytelen fentartásilag is. -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nekem allatmod bejon a boxer kinezete.
Csak 6-800 ccm korul nincs megfizetheto BMW boxer. Egyhengereset meg kosz, most nem. 
-
jasszer
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jó, ötödik-hatodik motornak én is elfogadnám...

(nem mintha nem lenne jó, csak nem nekem találták ki) -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
1100-es, 95 loero. Csak buzi nehez (220 kg).
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
jol mondod.
haver egyébként iylet is nézett, de a k1200s-t hozza el, mert mégiscsak sor4. Pénteken lehet kipróbálom
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Anno 99ben a Millével volt összehasonlító teszt, nagyjából pariban voltak. 120-130 lovat biztos tud.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
mit tud egy ilyen?
azon kivül,h kemény pénz lehet a szelepdekni egy túldöntésnél
-
Ez gondolom sok lenne kezdomotornak

-
Valakinek nincs meg véletlenül annak az elborult német fickónak a trike-járól készült leírás, amit ő maga épített, egyhengeres, 3 literes, kék, és a fickó előtt tornyosul a blokk? Egyszerűen nem találom googlival (sem).
pls help
-
Gaboman
nagyúr
válasz
DNS_65
üzenetére
Csáó!
Nem,áhh megközelítőleg sem olyan szervízigényes mint az Ápriliaám volt,olyan mint a mostani SMC inkább.
Lekérdeztem őket,5000km-ként van olajcsere,és 20E km-nél az első nagyobb ellenőrzés.
Meg is kérdeztem egyből hogy itt már dugattyú,gyűrű esetleg főtengely csere lehetséges e?
Azt mondta hogy nem,persze ez használattol is függ,csak áttnézik tüzetessen a gépet.
Ha normálisan használják őket nagyon strapabíró gépek.
Egy tulajal beszéltem ezt meg,nagyon dicséri neki is 2006-os van.
450RR
Én ezért vagyok megőrülve. -
Integra
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

öbb hgázos tulaja lehetett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)