Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Aktív témák
-
Kevo
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Dolgozok a kondiért kitartóan, nem a legyek hordták össze
Régebben 5 évet jártam edzeni szinte nap, mint nap, eddig abból "táplálkoztam" bő egy évig, de most már muszály volt valamit kitalálni, mert a végén még "összemegyek" 
jah, enis igy voltam, de azert beruhaztam egy borrucira, de teny is valo, szuknek kell lennie, hogy jol vedjen, de ezaltal kenyelmetlen is - nyáron megállsz pár piros lámpnál a 40 fokban és máris rádidomul a bőrruha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg hat all ahogy all, rajtam mondjuk tok jol - ja, én meg már azt hittem, te vagy az első két képen, mert azon valami borzalom, hogy állt...

u.i.:

-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Azt anno en is akartam - marmint terdvedot ruha ala vagy fole - de folotte karcolja a motort, meg esesnel amugy is elforogna a terdeden. Szoval egy jobb gatyesszal jobban jarnal szvsz.
Gabo: jah, enis igy voltam, de azert beruhaztam egy borrucira, de teny is valo, szuknek kell lennie, hogy jol vedjen, de ezaltal kenyelmetlen is. Meg hat all ahogy all, rajtam mondjuk tok jol
Kevo: bazz, de fotoszitetizalsz, vagy levegotol novekedsz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kevo
tag
válasz
NINJA_V
üzenetére
Én ennek a kabinak az elődjével nyomulok[link] (használtan 25K volt) + ezzez hasnoló, csak hosszabb és szélesebb merevítésekkel ellátott gerinc protival (5k) [link]. 30K-ból szerintem korrektül felöltöztem, sokkal többet nem tehetünk, mint hogy vigyázunk, amennyire lehet.
u.i.: Integra, TayRol, elmentek ti a...
Viccet félre téve, kicsit izmosodtam azóta, a többi ruhám nem ment össze
, de akkor is fura. Mostnában megint járok edzeni és úszni de kezdek parázni, mert egyre passznetosabb rajtam válbban és mellkasnál a kabi...nem szeretném kinőni, akkor inkább maradjak "csenevész" 
u.i.: a bukótok nem szorit így szezon előtt felpróbálva?
Most vagy visszatágult kicsit a belseje, vagy a fejem is megnőtt

-
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
Ja, ne is mondd, hosszu volt a tel. De azert az 54-es ramjott. 190/90-es testemre

Ninja: ilyen a gerincvedo az ingemben. Es azon van egy kis mellvert is.
-
TayRol
nagyúr
Na, megjott az uuuuj borrucim
Nem rohog a hab testemen!
Elorol, hatulrol, gyari adatok. -
-
Kevo
tag
válasz
Integra
üzenetére
ugye te sem gondolod komolyan, hogy majd kopogtatok valakinél, aki épp elperecelt és lerabolom.. köszi, ebből nem kérek.- ???
Szerinted én kopogtattam?
Csak egy példa volt, hogy olcsón is ki lehet fogni használt motoros felszerelést (mellesleg anno ő is ennyiért vette egy barátjától, akinek kényelmetlen volt és azért adta oda ennyiért, mert nem akarat rajtam keresni, mert barátok között ez ugye nem szokás, ennyi), hogy lehet ennyire félreértelmezni valamit, de most komolyan? 
higgyétek el az isten sem fog lebeszélni arról, hogy mit tartok magamnak biztonságosnak és hogy motorozom és miben és miért - nem is akar senki lebeszélni, de rangod alapján tudhatnád, hogy ez egy fórum, itt az emberek beszélgetnek egymással, nem okoskodi akar senki, elhiheted, megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, véleményt mondunk, eszmét cserélünk, hisz tudtommal erre való a fórum. Nem kell mindent személyes sértésnek venni...és pláne nem kell olyannak beállítani, amilyen távolról sem vagyok

-
Integra
titán
ugye te sem gondolod komolyan, hogy majd kopogtatok valakinél, aki épp elperecelt és lerabolom.. köszi, ebből nem kérek.
mindenki annak a híve aminek, elfogadom, nekem meg halt meg családtagom motorral 350ezres ruhában, szóval hagyjuk ezt ha lehet. (nem volt mellkasnál védelme...)
úgy gondolkodom, hogy, távol állok az olcsójánoskodásnál, és talán picit többet és jobbat is megengedhetek magamnak, higgyétek el az isten sem fog lebeszélni arról, hogy mit tartok magamnak biztonságosnak és hogy motorozom és miben és miért. megvan az okom rá.
-
Kevo
tag
válasz
Integra
üzenetére
Igazából mindegy, hogy ua., vagy sem, mert ennyiért szézszor jobb ruhát is vehetnél magadnak, sőt, kevesebből is. Én pl. az AXO gerincprotimat 5K-ért vetem egy motoros barátomtól, aki két esés után úgy döntött, hogy elege van és mindentől meg akart szabadulni menekülő áron. Én a kabi + teknőspáncél híve vagyok, hogy cordura, vagy bőr, az majdnem mindegy, mindkettőnek van előnye is, hátránya is, kinek mi a szimpatikusabb, de 70 pár ezret tuti nem adnék egy proti ingért

u.i.: a motorozás olyan sport, ahol a drágább ált. többet ad (persze kivételek lehetnek), ha valami olcsó, de látszólag ua., akkor gyanús, hogy csak látszólag, lásd pl. bukósisakok.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Egy ilyen 50000FtMarhabőrből CE protektorokkal.
Ez pedig 19000Ft
Nem elégítené ki az igényedet. -
Integra
titán
kushtani forcefield
kb tök ugyanaz mint a forcefield legalábbis szemre, meg írásra. megnéztem a videót is, ugyanannak a technológiának tűnik. de gyanítom a japóké jóval drágább -
Kevo
tag
válasz
Integra
üzenetére
A különbség véleményem szerint leginkább a hátprotektorban keresendő, a drágább változatban hosszabb, jobban tagolt -ergo kényelmesebb-, illetve desigban kicsit többet mutat. A protektorok az olcsóbbikban gondolom puhák (sokat nem ér), míg a drágábban szerintem kemények, ill. maga a ruha anyaga is vastagabb látszólag. Ütésre keményedő -gél alapú- protektorok tudtammal (nem szentírás) csak a Kushitani és az RS-Taichi ruhákban vannak. Amúgy nem vagyok a protektoring híve, pláne valami kabát nékül, egy barátomnak van és ok, hogy nyáron nem fősz meg benne, de mondta, hogy 100km/h felett elkapni egy bogarat nem túl szerencsés, konkrátan beugrik a sportszelet
Akkor már inkább egy jobb cordura (ill. bőr, persze az meleg, viszont a legjobban véd, ez kétségtelen), ennyiből ráadásul még egy jó teknőspáncél is kijönne 
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jaja, gagyinak tunnek. Hat, akkor nezzel meg korul, es ezeket a forcefieldeket is lesd meg. Nekem XXL-es a pancelom, es tok jo, minden a helyen van. Biztosan markaja valogatja. Nekem mindenhol meg lehet huzni kis szijakkal a protikat, igy nem mozdulnak el. Remeltem azok is olyanok.
Hehh, es tenyleg nem a `legnagyobb` nevek a legjobbak.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
voltam karasnában megnéztem meg felpróbáltam a dájníz csoda páncélokat, 38-45-52-78ezer pénzekért. vagy ilysemikért.
nem győztek meg. egyik sem. ez volt az első benyomásom.
egy volt ami fasza passzentos volt, egy közepes árfekvésű, ez
de a drágább, nagy hálós cuccai nem tetszettek igazán. az volt a gondom vele, hogy nem voltak szorosak, nem illeszkedtek a karomra, a vállamra, a hátamon pedig a gerincrész egyáltalán nem feküdt fel. próbáltam s, m és l méretűt is, hogy tudjam mire kell figyelni, nekem az m volt ezek közül a jó méretben. de a protektorokat itt maga a ruhaháló rögzíti, ezek ugyanakkor egy tokban vannak, amibe csak bevannak tolva a protektorok maguk.
ami meglepett hogy még a 80rugós gerincpáncél része is mennyire egyszerű műanyagnak tűnt elsőre.ennek fényében egyre inkább kíváncsi vagyok a force-os cuccra.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Volt már?
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
gyári oldaluk
itt vannak közelebbi képek, mint pl ezek

ezek alapján sanszos, mert akkor ez is mehet be a kabát alá
tetszik az elgondolása, meg végigolvastam az összes linkelt cikket.
ezt is megnézem élőben asszem, érdemes -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Annyi a `gond` vele, hogy ha lezipzarozod az ingrol a gerincvedot, akkor (legalabbis az enyemnel es az asszonyenal) a vallpant nem volt rajta. En veszek ra szeles gumianyagbol valamit, aztan ravarrom. Kb. ennyi. Daineseket nem neztem, de azok is kegyetlen jok. Ja, tesztek alapjan ez az egyik legjobb, es ez a nyertes

-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Ez ugy van Alpinnal, hogy az ing alja az maga a vesevedo, amit korbetekersz magadon, sot, le is lehet zipzarozni az ingrol a gerincvedot a vesevedovel es akkor ilyent kapsz.
Szoval ez egy gerincvedo es vesevedo kore varrt halo es protektorok osszessege. Nekem nagyon bejott, de mindig egyben hordom. Cordura kabatbol kivettem a szivacsprotikat, ezt alahuztam, oszt jovan. -
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
aha, nagyjából vágom

vagyis a kabát értelem szerűen melegebben tart. de a protektor védelme teljesen azonos.
vajon a vesevédővel mi van? mert azt mindenhol külön árulják.
ha ilyet is felvesz hozzá az ember, akkor a gerincprotektor alja rálóg kívül a vesevédőn? legalábbis másképp nem nagyon lehetne a kettőt egyszerre felvenni.. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Igen, valami ilyesmi gel van benne, de meg en sem tudom pontosan.
Jaja, ez az enyem, sot itt vettem, csak 2 ezerrel olcsobban tavaly
A kabat annyiban masabb, hogy kicsit lejjebb er az alja (az elejere gondolok, ez ugye vese magassagaban veget er), de a hatuk ugyan az, a kabatot ferden kell zipzarozni, az inget meg `rendesen`, ill az ing ritkabb halos, a kabit meg surubb. Oooo, remelem sikerult elmagyarazni. 
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
aha, lehetséges, hogy a drágábbikban az az ütésre azonnal megkeményedő gél cucc van, ami az ütés után visszaáll zselés állapotra. olvastam már az anyagról. ezek szerint már forgalomban is van.
anno keringtek videók hogy kalapáccsal verték a dinnyére rárakott ilyen anyagot és a dinnye nem tört rapityára..megtaláltam a te páncélod: [link]
nekem bejövős ez is. legalábbis szemre, minőségre mindenképp.
ebből van itt még egy protektor kabát is, az is elég masszívnak tűnik, az 75e pénzGaboman: ne bízom meg benne. és most nem az árról van szó, szemre sem. és ebből a cuccból újat akarok.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem az elsoben `sima` protektorok vannak, a masodikban pedig utesre kemenyedo vagy valamilyen gel lehet benne. Nekem a masodik fajta van, csak Alpinban. Remelem sosem kell megtudnom, megerte-e az arat. De az 661-nek is vannak faja protiingjei.
-
Integra
titán
mitől ekkora a két páncél között az ár különbség?
dianese summer body jacket
dianese wave v1 v2 v3 safety jacket -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
zsír

kollégám pont azt mondja, hogy sokan nem is lesznek kint.
sok cég meg nem érdekel, ha eleve nem hozza azt a minőséget, inkább olvasok, netezek és tudatosan elmegyek abba a boltba és kész.
amúgy meg valszeg nem kapnék szabadnapot
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
szerinted érdemes kimenni?
marhára nincsen időm rá, de talán holnapra kitudok egy napot könyörögni szabira.
már ha egyáltalán megéri kimenni, mert kellene egy testpáncél mindenképpen. de ha úgyse kapom meg jelentősen olcsóbban, inkább nem kapkodok és kivárok és nézem, hogy melyiket érdemes valóban megvenni.
pénteken megnézzük a robeszt?
vagy csütörtök is jó mert haza kell mennem mindenképp. vagy szombat is, csak nem akarom hogy miattam benzinezz, valahol felkaplak meg viszlek -
NINJA_V
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tehát akkor elkészült a 2009es fényezés
Motorja változatlan?
Majd megnézem kint milyen lett. -
Maksifül
senior tag
Én a helyedben HJC sisakot vennék. Kéz alatt lehet kapni 17e-től felfelé már vadiújat, amit úgy hoznak be motorokkal együtt Olaszországból.
De boltban is árulnak idehaza HJC-t, válogathatsz kedvedre, mindenféle árkategóriában.
Én itt vettem -
zsoltee10
addikt

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
kollégám csütörtökön megy a kiállításra meg vásárra, lehet, hogy vele tartok, ha ki tudok könyörögni egy nap szabit..
de nem nagyon hiszem, hogy ott majd ezeket húdesokkal olcsóbban megkapom..
én ezt nem értem. mi a faszért van akkor kész a csatorna hálózata a falunak, ha be sem adtak semmit a bank felé? itt valami nagyon nem stimmel.
suhcmannt meg inkább hagyjuk,szégyen hogy ez az ember még mindig itt van. -
MZ 1000S-rol mit gondoltok? Keves tapasztalattal rendelkezo motorosnal overkill?
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Milyen bukósisakot ajánlotok, nagy testű sportrobogóra?
Ne legyen drága, de ne legyen egy gagyi minőség, zárt legyen.
Nekem mi a drága..? Motort 250-ért néztem, tehát ennek arányában a sisak ne legyen 50-60 ezer.
Egy-két márkát írjatok légyszíves, amit ti is megvennétek magatoknak.Köszönöm
-
Integra
titán
-
DroneZ^
őstag
Nyitott kipuff után valami szelepett kellet cserélni meg állítgatni a DR-en, valami ilyesmit mondott a tulaj. 1000-res szervíz után pakolnám fel a kipufogót, ezt a beállítást pesten hol tudom megcsináltatni? Lehetőleg minél profibb emberekkel

-
Integra
titán
na, csináltathatok egy motoros szemüveget, az óklim nem tudom rendesen becsúsztatni..

-
TayRol
nagyúr
`Reggelt!
Most voltam borruhat probalni, clover markajut. 54-es jo volt (ertsd, passzentos), csak az elsodleges ferfiui szervemet feltolta a gyomromba, szoval rovid a gatya. Az 56-os meg a turasabb fazonbol jo volt, a sportosabbol kicsit nagy. A heten meg probalok Spidit, meg tegnap este voltam Suomyt nezni, az nagyon bejott, perforalt bor meg minden, szoval lehet az lesz. Berikbol elfogytak az akciosak, mind 150k felett van, tobbi meg meg dragabb.
De nehez a valasztas... -
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Koszi, az jol hangzik.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én majd egy K5/K6 streetfighteresített gixerezer... talán

-
Jodanovich
senior tag
Hi all!
Március 21- én kijön kiskunlacházára? Én ott leszek!
Dragracing
Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Régebben 5 évet jártam edzeni szinte nap, mint nap, eddig abból "táplálkoztam" bő egy évig, de most már muszály volt valamit kitalálni, mert a végén még "összemegyek" 

, de akkor is fura. Mostnában megint járok edzeni és úszni de kezdek parázni, mert egyre passznetosabb rajtam válbban és mellkasnál a kabi...nem szeretném kinőni, akkor inkább maradjak "csenevész"
Most vagy visszatágult kicsit a belseje, vagy a fejem is megnőtt

78K-ért protektoringet még ha gazdag lennék se vennék! Lehet aranyozott cérnával van varrva.