Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
megjott a 4 liter mol olaj, 5600 ft volt. megerte.

-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
uh, mit tettél vele?
-
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
Daywalker
addikt
Pihenés képpen nézegettem motorokat...bahh, az RC-51-es Honda VTR-1000 valami eszméletlenül bejövős

-
Eagl3
veterán
válasz
shiNIN
üzenetére
Értem, köszönöm szépen a válaszaitokat.
Mint írtam, a jogsit majd csak hamarosan kezdem, szóval egyelőre a motor vétel még kicsit odébb van, hacsak nem ugrik be egy nagyon alkalmi vétel (pl. most kaptam egy infót, hogy Olasz import 650GS -eket hozott be egy srác, rendőr motornak szánták őket, de valamiért leselejteztették, 2002-2003 -as motorok, ő építi újjá őket. Kettőt már el is adott, egy még darabokba van), úgyhogy egylőre csak nézelődök, de mint korábban a Ducati Monster a másik ami még bejövős. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Igazad van. Én inkább gyakorlatiassabban közelítettem meg. Széria gépeknél a szelepelés alig szól bele valamit a csillapításba, rugócsere a legritkábban szokott történni. Pogácsát azt annál inkább tekergetik. Ha felemelik a seggét nagyon, még mindig jobb, mert annyira megterhelni az elejét hogy becsukjon, fékkel tudod csak.
-
yodamastah
őstag
AZ eleje nem csak ettol mehet el. Ha tul sok suly van az elejen az ugyanugy baj. A suly elosztasba meg nem csak az elofeszites szol bele. Compression es rebound beallitas is lehet rossz, vagy eleve el van kurva a gemoetria. Amikor becsuklik az eleje az ikabb jellemzoen tul sok suly van az elejen. e lehet pl tul van csillapitva, es nem tud dolgozni a villa. Mondjuk az igaz hogy ha gazadasra tolja az elejet akkor nincs suly elol. De a lassitot videon nem nagyon latni mit csinalt. Csak hogy elotte belekormanyoz. De mindegy a lenyeg hogy alapvetoen az aszfalt volt szar

-
Topiccsendőr
addikt
Ez olyan mintha túldöntené, vagy régi gumija van, 4 bar ral felfújva

Az elejét szokták előfeszíteni az emberek, a hátulját meg úgyhagyják, aminek az a következménye, hogy lapon adsz egy kis gázt és az eleje megy el, nem a segge. Ehhez persze az is kell hogy ne használd a kis testedet, meg ne terhelj előre, de elég egy úthiba is, akkor is el tud menni.
-
alvaro
senior tag
-
shiNIN
tag
Szerintünk az
Alvaro látszatendurónak nevezi. Teresa (Alvaro CS-e, ha még nem lennél képben) kb. annyira terepmotor, mint az én kis cruiserem (na jó, ez talán túlzás, de ahol Alvaro elmegy motorral, ott én is, s én még lelkesebben is), sőt, annak nem csesződött el a puha felnije, mint a bmw-nek, a magyar utakon... Nem tudom, egy gumi mennyit segítene az enduróságán, felnicsere már volt. De ehhez totál nem értek.Nekünk teljesen bejön, Alvaro boldog vele, s ha most vennem kéne egy másik motort, nekem is valszeg F650 lenne
A CS-t már csak használtan lehet kapni.
Alvaro általános célokra használja, munkába és ide-oda járkálás és kisebb-nagyobb túrák ezen a kontinensen
Ehhez bőven elég, persze ki mit vár el egy motortól. Az elektronika letilt úgy 170-nél és ha finoman húzod, finoman megy, szerintem nagyon kellemes kezdőmotor, az izgalomra vágyók s a forrófejű ifjoncok valszeg nincsenek oda érte.
A mienk nagyon megbízható, hazahozott minket bárhonnan.
Az elején pár km után fájdult meg a hátsóm hátul, ez fokozatosan felment párszáz km-re, de azért 1-2 megállással. Utána kész, vége. Az üléspóz hátul teljesen jó, egyenes derékkal ülök, kapaszkodni csak érdekesebb kanyarokban jut eszembe, meg ha nem tudom hova tenni a kezem. S ha még a doboz is fent van... Csak a lábak vannak jobban összehajtogatva, mint ahogy a saját motoromon megszoktam, de az cruiser
De utasként lehet lógatni, csak néha a szélben nehéz visszarakni 
A szervizelésről nemrég írtam. 10 ezer km-enként kell szervízbe vinni, mi megbízható szakihoz visszük, ahogy az enyémet is. Felesleges eredeti alkatrészeket használni minden apróságra,
Teresának a szíj és a szíjkerék járt le (lassan 90 ezer km van benne, ilyenkor már bejönnek ezek is), az eredeti és drága (máshoz asszem nem kell eredeti, a blokk és a váz nem romlik el csak úgy), a lábtartó gs-re utángyártott, a tükör a fene tudja milyen, a vízpumpa aprilia. No meg kapott kawa zr250-es felnit
A cs-nek van pakolóhelye is ott, ahol mások a tankjukat tartják, egy kis hátizsák vagy egy sisak jól elfér ott.
Egy amerikai nyugdíjas belenyomott 200 ezer mérföldet, majd elgondolkodott, hogy vajon túl öreg-e már az ilyen motorozáshoz... A motor még bírta. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja, nekem is stabil gáznak néz ki, és látszik, hogy szűkít az íven egy minimálisat. Lehet egy pillanatra beparázhatott, de a motoron nem látszott előtte semmi, nyugalmi állapotban volt ránézésre, és sztem egy ilyen kanyart egy túra gumival, suzuki GS-sel is teljesíteni kellene (mármint a technikának).
De jó sokan csúsztak ki oda..." amikor az eleje fel van keményítve a seggével meg nem mennek utána."
he? -
alvaro
senior tag
Sőt, annyira véres-keményen ne is akarj vele tökön-babon menni szerintem. Nekem ugyan CS van, ami 17" elöl-hátul, terepgumi se való rá, a rugója is ölég kemény, szóval ne szóljak semmit tereppel kapcsolatban

Hogy mennyire "kényelmes" hátul, azt majd shiNIN megmondja, abban szerintem egyformák.Azt mondja, megszokható
több száz km-t lenyomott Ő is hátul, bélés kell a nadrágba, mert marha kemény az ülés is 
Érdekes, elöl semmi baj vele.
-
Eagl3
veterán
Heló!
Nemsokára kezdem a jogsit, így elkezdtem nézelődni a motorok között.
Kettő meg is fogott, az egyik a Ducati Monster, 2002-2004 körüliek jöhetnének szóba, másik pedig a BMW F650 GS szintén abban az évjáratban.
Tudom, hogy teljesen más kategória a kettő, ezért is írok.
Az lenne a kérdésem, hogy a BMW csak sík terepen használva is jó vétel? Tehát nem kifejezetten tökön babon keresztül járásra tervezték? Illetve fontos lenne az is, hogy mögöttem "kényelmesen" elférjen még egy személy. -
Prof01
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Uhh, szegény moci. Nem lettem volna a helyében, végignézni ahogy leég az a szép R6R.

-
titko
tag
Ma valamelyikőtök nem volt az Euroringen?
Haverok voltak pályázni, én meg elruccantam megnézni mi is ez tulajdonképpen.
Délelőtt csak ketten voltak én meg néztem illetve mértem a köreiket. Szívesen beszálltam volna, de 1 hónap és 1000 km rutinnal még most is az első körömet futnám. -
Topiccsendőr
addikt
Neki fasza a futóműbeállítása

a segge csúszik gázra, ahogy kell, bár ő jól is ül a gépen. -
Topiccsendőr
addikt
Mert szar az aszfalt ott.

egy kicsit mintha más lenne a színe ahogy megúszik az eleje. Majdhogynem stabilgázzal ment be, és úgy elcsúszik. Nincs az a szar gumi ami ilyet csinál. Nem nagyon ül ki, de egy az egyben ez szokott történni amikor az eleje fel van keményítve a seggével meg nem mennek utána. Bár most nem hinném hogy ez volt a baj. ott valami fagyálló ki volt folyva. Vagy olaj. szerintem. -
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
ezen nincsen mit csodálkozni, ennyi zoxigén mellett egy szaros palackkal sokat nem érsz el, mikor már ennyire lángra kapott, ráadásul a teljes tank tartalma ott figyel még..

ha 3 porraloltóval esnek neki egyszerre, még akkor sem biztos.. így viszont csak egymás után használták el tök feleslegesen. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Dehogy b@zmeg hány tonna porral oltót ráfújnak és kurv@ra nem alszik el.
Arohadtéletbe. Én elsírnám magam ha a szemem láttára porrá égne a motorom...
-
Daywalker
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Eh, még a csórikám sisakja is lángra kap
Nah, Integrával egyszerre ugyanazt, kis eltéréssel 
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
micsoda lángtaraly van a bukóján az elején

a zenéről meg mit is mondhatnék, talált, süllyedt.
szegény csóri....
-
yodamastah
őstag
Nem akarok az R6 kigyulladason lovagolni (szerinem az egyik legjobb motor most), de megtalaltam azt a videot amin egy gyari motorral elesik a faszi ugy 50el, es az kigyullad.
-
yodamastah
őstag
Lassitason nem annyira jol latni, de kicsit belekormanyoz hogy szukitse az ivet, aztan becsuklik az eleje. Vagy kicsit kiemeli a labtarto, vagy olyan terheles valtast csinal a belekormanyzas amit mar nem bir el az elso gumi. JObban ki kene ulni, es ha elkezd elmenni az eleje meg kell probalni terddel visszatolni.
De alapvetoen a fo gond ebben a kanyarban eleg szar az aszfalt. Gondolom jo dzsuvas/poros is szokott lenni, az se segit. Mindenesetre tele van a youtube ilyen lowside videokkal ezen a helyen. [link] [link] [link]
Ez mind ugyanaz a kanyar.
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
ja, hideg gumi lehet.
De amúgy ez lassított felvétel
nem tudni mennyivel ment, de sztem nem olyan lassan.Az olajfolt baromira csúszik. Párszor már sikerült rámenni körforgalomban (kikerülhetetlen mennyiség volt előttem) és azonnal megcsúsztam első és hátsó kerékkel is, de rögtön betapadt.
-
Daywalker
addikt
Őhm, na az érdekes
Elvileg ugye az van, hogy ha 9 hónapig van aktív szerzpdésed, akkor léphetsz bónuszt. Mivel én egy éve vettem a motort, azt hittem, hogy nem fogok A0-ból elmozdulni, mivel decembertől ideiglenesen kivonattam. Erre a visszahelyezés után megkaptam a csekket B1-ről
Érdekes...
Én a helyedben verném az asztalt keményen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
az nem olajfolt, azok prizmak.
szerintem siman poros az aszfalt. pedig o kicsit gyorsabban ment, szvsz meleg gumikkal.
-
runner 125
nagyúr
Láttam már múltkor, érdekes eset.
Ahogy nézem féket nem húzott, s az eleje mászik el neki először.
Szvsz három oka lehet, de majd az igazi pályások elmondják a véleményüket.
- Túl hideg gumikkal ment, egyszerűen nem volt tapadás.
- Túl lassan ment a kanyar ideális sebességéhez képest, így nem hatott akkora erő a motorra, és még túl is döntötte.
- Többször visszanéztem az esést, a gumi megcsúszásával kb. egy vonalban mintha két látható olajfolt lenne a záróvonalon. Ebből fakadóan elképzelhető, h a kerék nyomán is volt egy minimális mennyiség, ami épp elég volt ahhoz, h megszűnjön a tapadás.- ..vagy ezek kombinációja.

-
ALI_G
veterán
ez miért csúszik el? [link]
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Simán vannak rá gumik. r17.hu tele van minden félével.
-
Ma közölték be , hogy kvázi nincs biztosításom...:
Elő story:
-vettem motort , netrisknél kötöttem biztosítást ami k&h-skövetkező évben elmentem a clb hez hogy újat kössek ami negyede az előzőnek... levélből mindent megértetek :
"Tisztelt Clb!Mai nap folyamán többszöri próbálkozásom ellenére nem tudom Önöket elérni a telefonvonalukon, valami probléma van a vonalukkal. Ma már írtam az "információ kéréshez részhez" miután beléptem az azonosítómmal.
Kérdésem a következők lennének:
Novemberben bementem Önökhöz biztosítást kötni ahol közölték hogy ez ~15.000 Ft-ba fog kerülni nekem.. meg is kötöttük a szerződést... majd felhívtak hogy ez nem ~ 15 ezer hanem ~18000 ... rábólintottam ... erre ki küldtek egy 15565 ft os csekket ... befizettem .. erre kaptam egy levelet hogy sikeresen befizettem a kockázatom ettől eddig tart.. remek... Erre ma kaptam egy csekket az előző biztosítómtól hogy fizessek be 8000 ezer ft ot1, Akkor most van biztosításom vagy nincs?
2, Akkor most ~15 ezer ft vagy 18 ezer (gyanítom most már hogy világukat nem tudják elég komolytalan cég benyomását keltve)
3, Ha van biztosításom akkor miért küld a k&h nekem csekket úgy tudom ezt önök rendezik le ...
4, November óta közel 5 hónap alatt ,hogy , hogy nem sikerült megoldani?"Most ott tart a történet , hogy:
Továbbra is kapok csekkeket a k&h tól és végre miután ma sikerült elérnem őket kiderült hogy... nem kapták meg a clb-től a felmondást (tehát aktív a szerződés), törvény értelmében egy biztosítom lehet csak és mindig az első biztosításom az érvényben lévő amit először kötöttem . DE mivel oda nem fizetem ezért ott meg fogják szüntetni úgy , hogy sehol nem lesz biztosításom ez előző nem érvényes második meg meg fog szűnni jupeee

"hülyék ezek a rómaiak" by Asterix
az ilyen dolgokról mindig Asterix kalandjai jut eszembe mikor a 12 próbánál egy dokumentumot akarnak megszerezni a hivatalból

-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Én nem ismerek általános infókat e téren sem, de nyilván beleszólok. Teresán eddig csak lejártak dolgok a bő 50 ezer km alatt, illetve az eredeti felni túl puha volt a magyar utakhoz... :-/
Viszont az tuti, hogy egy normál szervíznek (ami 10 ezrenként van, nem 5) nem kell drágábbnak lennie, mint más motor esetében, persze ha valaki szerint muszáj márkaszervízbe vinni a bmw-ket, akkor tegye, nekünk eszünkbe se jut. Egyes tartós, de néha mégiscsak lejáró dolgokból kell eredeti alkatrész, annak van ára, de 60-70 ezrenként azért bele kell férnie. Mások addig többször cserélnek motort, Teresa pedig csak most kezd belejönni (valós km-ben 90 ezerhez közelít asszem, az még nem sok egy cs-től). A szíjszakadás kivételével sosem hagyott ott minket sehol, azt pedig tudhattuk volna, ha tapasztaltabbak vagyunk, hogy ha már apró sérülések vannak a szíjon, akkor ideje cserélni. Máskor nem lesz ilyen.
Nekünk bejött, s egyébként is hallottunk jókat a cs-ről (már biztos írtam a csókát a 200 ezer mérföldet futott cs-sel, nem igazán volt problémája vele, s a cs még köszönte szépen, jól volt). Nyilván vannak problémás bmw-k is s a használat és a karbantartás is számít. Nekem speciel szimpatikusak az F650-esek, már azok, amik a 650 köbcentisek és nem 800-asok...
Jó kis egyhengeres blokk, egészen megfelel az elvárásaimnak. Amelyek kb. mindenkiétől különböznek itt a topikban, Alvarót kivéve. Aki újabban tempósabban veszi a kanyarokat, vagyis a lazábbak esetében határozottan felgyorsít a kanyar előtt. Talán mégis fog menni az együtt motorozás, hiába állunk kicsit máshogy hozzá 
-
alvaro
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Nekem elég para volt, mikor rájöttem, hogy elkavarodott a postán egy csekkem, és egy hónapja lejárt a következő negyedévi díj határideje. Rohantam is gyorsan be az irodába, de nem volt semmi gáz, adtak másik csekket oszt csók. De úgy kb. másnap postán is megérkezett az utánlövés.
Viszont akkor átálltam éves fizetésre, gondoltam, a januárról csak eszembe fog máskor jutni, ha azt az egy darab csekket elkevernék valahol. Évi négyszer meg tuti nem gondolok rá
-
Prof01
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szerintem kurva jól néz ki. Régen ez volt a divat.

-
.mf
veterán
Nálam múltkor a motor átnézés, karbi alapos szétszedés és tisztítás, szívató beragadt rúdjának cseréje, belerozsdásodott gyertyák kiszedése és cseréje újakra, karbiszinkron, szelephézag, olajcsere (olajat és szűrőt én vittem), láncfeszítés, mozgó alkatrészek kenése 26100 volt Proptechnél Esztergomban, fél napot dolgoztunk vele (kb 8:30-9-től 13-13:30-ig). Tehát csak a jó szervizt kell megtalálni

-
Daywalker
addikt
Ehh, most jött meg a teljesítmény adóról a határozat

19425 lenne egész évre, de a kivonás miatt csak 14568 Ft. Határozottan megéri kivonatni, hiszen legalább egy negyedév kötelező és további kb. 5000 forint megspórolható vele, mínusz a kivonatásért perkált összeg.
Úgy vagyok vele, hogy ha nem kell, akkor nem gazdagítom sem az államot, sem pedig a biztosítókat. -
villanymotor bazmeg'
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyre jobban nézem ezeket a videókat, egyre inkább hatalmasodik az érzés bennem, hogy kell egy 250es, vagy egy 400as (megint). Kiba..ottul hiányzik a sor4es visítás amit ezek produkálnak
-
runner 125
nagyúr
Hjah.
Az R1100S kapcsán néztem, némelyik szelepfedelén láttam amolyan bukás ellen szolgáló "térhálós" borítást, de ezek max kisebb elcsúszásoknál segítenek.
A legnagyobb gond az, ha az ember tényleg földhöz vágja, s gyakorlatilag a magának a motornak kell elnyelni a legnagyobb erőhatásokat, ami azért kényes dolog. Feltételezem, h egy nagyobb csúszás/ majd átdőlés után, akár ki is pottyanhat a helyéről. -
doc
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
az tuti, raadasul en meg az autosorok kozott sem mernek vele elmenni, tuti lezuznam fel tucat auto fenyezeset par pillanat alatt

kollegam mikor meglatta oket, az volt az elso reakcioja: ezzel nem is lehet rendesen bedolni, leer a foldig
persze ennyire nem rossz a helyzet, ha mar annyira lapra teszi a gazdi a motort, hogy leer a henger, az mar regen rossz, de az teny hogy bukasnal durvan felszantja vele az ember az aszfaltot. kicsit draga bukogomba 
Shkiz0
ez nagyon olcso volt, ismeros a szerelo netan? csak az olajcsere kerul majdnem ennyibe rendes olajbol... -
Na gyerekek, hazahoztam a motort, és hát ég és föld milyen most meg szerviz előtt.
Mielőtt elvittem laza volt kicsit a lánc, szar volt a kuplung, alacsony volt az alapjárat, és akármilyen finoman is váltott az ember mindig rántott egy jókorát. Na most ez teljesen eltűnt, szép kezes lett a gép, a szinkronnak köszönhetően fasza lett az alapjárat is, egyszóval most már tényleg faja. És nem is került viszonylag sokba.
4 liter olaj, levegőszűrő, olajszűrő, hűtővíz csere, injektorszinkron, láncbeállítás, kuplung beállítás, illetve mindenhol ahol csak lehetett a kopó részek kenése, munkadíjjal cakk-pakk 22800 FT volt. -
doc
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
itt a nemet cegnel eleg sokan jarnak motorral (na jo, nem rengetegen, de 5-6 moci szokott itt allni), ebbol ketto fix BMW, a tobbiek (3-4) nagyreszt Yamahak (egy XJ6 eleg allando 'vendeg'), bar lattam mar SV650-est is, meg is lepodtem rajta

hogy mennyire megbizhatoak, nem tudom, mindenesetre nem szoktak hetekre eltunni a szervizben
azert a bombik mindket oldalra durvan kilogo boxerei nagyon utosek
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Az utolsó mondat az na.

Milliószor elmondtam, hogy nem érdemes belemenni ebbe. Túl bonyolult dolog. Nem egy eldöntendő kérdés, hogy igen vagy nem. Sokkal árnyaltabb ez a probléma, hogy köpködjünk gyártókra. Én imádom az olaszt, nekem szabad
Ha az ember belegondol, és egy picit is átlátja, milyen problémákat kell mérnököknek megoldaniuk, és azt a megoldást milyen kivitelezés követi alkatrészek terén, egy ETZ t is tisztelettel bámul. Sokszor eszembe jut hogy hogyafenébe jön a hétköznapi ember, hogy csak úgy lefikázzon olyan dolgokat, amiről fingja nincs.
Ez mondjuk az én bajom
-
Integra
titán
azért a német haverjaim hallgatva, nincsen akkora elájulás, főleg ha a megbízhatóság kerül szóba. igazából nem tartom mérvadónak a magyar véleményeket, mert alig fut belőle pár darab, kint meg mint a szemét, annyi van belőle, ennek megfelelően megy is a nyúzás. a motorelektronikát már km-hez kötik, minél többet mész vele, annál inkább felold a tiltásból. szerencsére ők kritikusak és nem kamuzzák el, hogy az überfasza cucc csütörtököt mond. mert rendre esnek szét a blokkok, ezért a bmw beépített egy szabályozást. a nagy 1200-es boxer gs bömbik meg elektronikával szenvednek, 700-800 eurós szervíz költségek.. jó bringák, vágy tárgyai, nálam is, csak szervízbe ne kelljen vele menni. nagy a tábora kint is, és valszeg azért is, mert van is pénz kifizetni. én viszont alapból rühellek szervízbe járni és nálam az a megbízható teknika, amivel begurulok kötelező olajcserére, meg egyéb kopó alkatrész cserére és amúgy nem látok szervízt. a bmw-nél erre nem sok esély van.
-
válasz
Integra
üzenetére
Arra. Japánok papíron kevesebbet tudnak, mint a bmw a padon. Aztán a japánokról kiderül azért, hogy felfele csalnak, ugyanúgy mint órával.
Akkor úgy mondom, hogy utolérték őket
(#45996) Djuree
Ebben egyetértünk. Bár azért a c-abst elviselném a vfrre...(#45998) alvaro
Nem tom hallod, márkaszervizes jómunkásember mondta ezt nekem. 15 éve szerel Hondákat (főleg), gondolom nem hülyeségből mondta amit mondott
(#46000) Prof01
Papíron annyi
Majd meglátjuk, hogy mennyi lesz padon. -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
bárcsak ott tartanék, hogy az út szélén cipőzöm a fél éves lerobbant 1198-am...

-
yodamastah
őstag
Egedi Sanyi MV agustarol meg ducatirol
[link] Sajnos ezt a vasat most az ev elejen kukara torte 
-
zsoltee10
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
egy ismerősnek 110ekm-nél cseréltek láncot az er6-ban.
meg féktárcsákat. ezen kívül azóta is csak olajat cserél. 
-
doc
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezekkel a nagyon komoly, es tenyleg szep olasz gepekkel ugy vagyok mint az anekdotabeli zsiraffal: szep, szep, de otthonra nem kene... ha mar olasz, akkor Bimota, de valoszinuleg meg arra sem lesz eselyem, hogy akar csak lassak is egyet, nem hogy birtokoljam

MOD: beteg: a turbo vasarlasa elott vagy utan?

-
Djuree
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
azok a legjobb gépek a világon, csak baromi drágák
olyan mint a ferrari, nem futószalagon gyártják...akinek ilyen van, az már elért valamit 
-
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
most mér vagy gonosz? nekem nem a 916 kéne, nem veszem el előled

-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
én is csak csorgó nyállal nézegetem a dukikat..

-
yodamastah
őstag
Amig az i4 4 kicsit rant, adig V2 2 nagyot. V2nel tobb ideje visszatapadni a guminak. Kigyorsitason mindig akkor gazt huzol, hogy epp finoman menjen odebb a segge. Van egy pici elforgasa ilyenkor a guminak, ez az idealis. Az i4 hajlamosabb ilyenkor elindulni es nem visszatapadni, mert ugye 2x gyakrabban rant a lancon a motor. Az osszevissza gyujtassorrendeket is emiatt talaltak ki. Ezeknel meg nagyobb idoszeletet hagynak arra hogy visszatapadjon a gumi.
-
ALI_G
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
V2-vel jobb tapadas van kigyorsitason.
miért? Pont fordítva érezném, hogy az Sor4 simább járása miatt kanyarból kifele gyorsításnál nem kap egyszerre akkora nyomatékot a gumi amitől elforoghatna.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
ez rendben van, de úgy tűnik ez nem elég az s4 puszta nyers erejével szemben. más különben nem menne az éves annual hiszti. szvsz.

-
Integra
titán
válasz
üzenetére
valami tuti van, hogy v2-ből egyszerűen nem jön ki annyi mint s4-ből, mert különben a duki nem rinyálna minden évben hogy nagyobb lehessen a ccm. nem értek hozzá, de laikusként pusztán a reakciókat látva valszeg ebben a tekintetben az s4 többet tud.
kár hogy nem jöttél vasárnap, jó móka volt.

-
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
fzr-emnel 92k-nal csereltek. nem volt halalos, de mar erosen hallatszott. ahogy persu is irta, motorfeknel hallatszik talan legerosebben. egyebkent uresben is jol hallhato, ha csak felporgeted egyszer-egyszer a motort, mert amig felporog, illetve amikor leforog mas-mas a lanc hangja. erosen
nincs baratsagos ara itthon, de szerencsere nekem megjott amerikabol gyariban vicces penzert.
jah, es nyult is mar annyit a lanc h az 'automatikus'
lancfeszito ne tudja fesziteni (utolso kattanason allt).
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Subaru topik
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De utasként lehet lógatni, csak néha a szélben nehéz visszarakni 

Elvileg ugye az van, hogy ha 9 hónapig van aktív szerzpdésed, akkor léphetsz bónuszt. Mivel én egy éve vettem a motort, azt hittem, hogy nem fogok A0-ból elmozdulni, mivel decembertől ideiglenesen kivonattam. Erre a visszahelyezés után megkaptam a csekket B1-ről
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de a kötelelező is jó móka
Jó kis egyhengeres blokk, egészen megfelel az elvárásaimnak. Amelyek kb. mindenkiétől különböznek itt a topikban, Alvarót kivéve. Aki újabban tempósabban veszi a kanyarokat, vagyis a lazábbak esetében határozottan felgyorsít a kanyar előtt. Talán mégis fog menni az együtt motorozás, hiába állunk kicsit máshogy hozzá